اکثر اعتباری ها محدودن تقریبا اعتباری ندیدم که محدود نباشه و volte هم واسه دائمی الان درسته هیچ مشکلی نداره البته volte برای اعتباری تست نکردمنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Printable View
اکثر اعتباری ها محدودن تقریبا اعتباری ندیدم که محدود نباشه و volte هم واسه دائمی الان درسته هیچ مشکلی نداره البته volte برای اعتباری تست نکردمنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
خاک تو سرش با این مشتری مداریش[emoji16]نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
آخه این سرویس به چه دردی می خوره که این همه ناراحت شدید.در ضمن لطفاً مدل گوشی تون رو هم ذکرکنید.ممنون
نقل قول:
S8 internationalنقل قول:
خواهش میکنم.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
اقا اینا مارو سره کار گذاشتنا من یه سیم داشتم همراه اول اینا که 3تا سایزه روشم زده بود 4.5 هرکار کردم 4جی نشد یهبارم زنگیدم گفت باید تنظیم کنی گفتم باو همه خطا وصله این نمیشه خلاصه توی گوشی سادم بود دیدم زده 4 گیگ هدیه انداختم تا شبانشم مصرف کنم باز همون 3جی بود زنگیدم این سری گفت سیم کارتت 4جی نیست که گفتم پس چیه این جریانش کفت ممعمولیه عوض کن
خلاصه من فردا ببرم عوض کنم هدیم میدن؟ اگه بدن این میپره؟هزینش؟چونسایتش زده بود توی گوشی 4جی 1هفته باشه راییگانه تعویضش
تعویضش موقعی که من عوض کردم 7500 شد یه سال پیش این طورا و سیم کارت 4G هم این شکلیه هرچی به غیر از این 4G نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیم کارتای جدیدی که میدن این شکلیهنقل قول:
محتوای مخفی: عکس
درسته، حرف شما تائید میشهنقل قول:
یوسیم های جدید همراه اول دقیقا این شکل هستن
بله دوست گرامی، هر گونه بسته فعال اینترنت همراه اول که داشته باشید شامل دانلود شبانه رایگان پائیزی هستیدنقل قول:
این مورد برای خود بنده هم پیش اومدنقل قول:
فقط متاسفانه مامور پست پاکت سیم کارت رو زیر در میندازه و باید خودتون شانسی ببینیدش !
کدپستی صحیح رو به همون شماره ای که گفتید بصورت لاتین پیامک میکنید (که البته هزینه اس ام اس لاتین هم براتون محاسبه میشه !)نقل قول:
تو سایت قید شده این طرح در صورتی که از گوشی با قابلیت فورجی استفاده کنید رایگان هست (در غیر اینصورت مشمول این طرح نمیشید و سیم کارتی براتون ارسال نمیشه)، در صورتی هم که سیم کارت بدستتون برسه صد در صد شامل هدیه 15 گیگ اینترنت ماهانه برای سیم کارت اعتباری و 20 گیگ اینترنت ماهانه برای سیم کارت دائمی میشید، حتی اگه بسته ی فعال هم داشته باشید بصورت رزو این بسته براتون بعد از پایان بسته ی فعلی فعال میشه
برای خود بنده دو سری ارسال کردن، یکی حدود 15 الی 20 روز بعد از ارسال پیامک و اون یکی حدود یک ماه بعد از ارسال پیامک (در صورتی که همه ی پیامک ها رو نهایتا تو یه بازه ی 3-4 روزه ارسال کرده بودم)
دقیقا برای سیم کارت اعتباری که بنده کدپستی رو پیامک کردم هم مشابه همین مورد که شما گفتید پیش اومدنقل قول:
برای بنده هم پاسخ پیامک عدم تعلق گرفتن یوسیم بود ولی در عمل به ازای پیامک هایی که زده بودم (2 بار) دو عدد یوسیم ارسال شد که با اون یه دونه مازاد هم یه سیم کارت دیگه رو تبدیل کردم
متاسفانه مامور پستی هم پاکت سیم کارت رو از زیر در انداخته بود داخل بدون حتی زنگ زدن ! (پاکتش هم شبیه پاکت قبوض همراه اوله و روش فقط کدپستی بصورت بارکد و آدرس و اسم مالک سیم کارت رو نوشته و مشخص نیست برای چه شماره ایه، داخل پاکت هم یوسیم و یه برگه راهنما هست)
برای فعال سازی هم با استفاده از کد دستوری بعد از حدود نیم تا یک ساعت آنتن سیم کارت فعلی رفت و یوسیم فعال شد و بسته ی هدید هم دقیقا با فعال شدن یوسیم فعال شد
البته اینکه همراه اول به ازای تعداد پیامک های ارسال کدپستی یوسیم بفرسته میتونه راه حل خوبی برای افرادی باشه که تو خونه چندین سیم کارت همراه اول دارن ولی فقط یکی یا دوتاشون رو گوشی فورجی هستن و به این ترتیب میشه سایر سیم کارت ها هم تبدیل کرد و از بسته ی هدیه شون هم استفاده کرد و دیگه لازم نباشه به دفتر خدماتی مراجعه کنید و کلی دردسر بکشید و هزینه هم متحمل بشید
دقیقا شکل ظاهری یوسیم ارسالی برای بنده هم به این صورت بودنقل قول:
خط من دایمی هستش محدودیت سرعت ندارمنقل قول:
اما موقع ای که خط رو انداختم رو s8+ مدل SM-G955FD علامت اومد
دو شب بعد اس ام اس اومد غیرفعال شد VOLTE شما
بعد هرچقد کد رو میگیرم میگه شما مشمول استفاده نیستی
میگه اگه گوشیت تحت ساپورت باشه شبکه خودش شناسایی میکنه فعال میشه خب گوشی منم ساپورت و داشتم استفاده میکردم
بهرحال تایمی که هات اسپات چیزی کرده باشی موقع زنگ خوردن نتت قطع نمیشه دانلود رو ادامه میده
کیفیت تماس هم زمین تا اسمون فرق میکنه هرچند رو تریجی هم همون کیفیت تماس رو میده
احتمالا این گوشیایی که بصورت قانونی اومدن imei ثبت شده از طریق گارانتی ها
گوشی هایی که قاچاق اومده باید منتظر موند تا اینکه سریال تو شبکه ثبت بشه بعد فعال شه
بسته ی روزه 30مگ +30 مگ شبانه 900 تومنی رو فعال کنم 3 تا 9 صبح دانلود فری می شه؟