توی قسمت "بانک مجازی ← مشاهده ی کد تخفیف" میاد که زمانی برای استفاده نداره! جلوش یک علامت هست برای استفاده!نقل قول:
Printable View
توی قسمت "بانک مجازی ← مشاهده ی کد تخفیف" میاد که زمانی برای استفاده نداره! جلوش یک علامت هست برای استفاده!نقل قول:
هفت روز از زمان پرداختم گذشته هنوز رانژه هم نکردن دوبارهم زنگیدم میگن پیگیری میکنیم....از چاله پارس افلاین در اومدیم افتادیم تو چاه های وب....من برم اسم هر دو اپراتورشونو بدم 195 که خوبم بلدم چی بگم....خستته شدم دیگه :n35:
نقل قول:فشفشه ها تاریخ انقضا ندارن و هر زمانی که مایل بودین میتونین فعالشون کنین .نقل قول:
در مرکز مخابراتی شما محدودیتی وجود نداره ؟ خط شما تخلیه شده بود ((DSL نباید ثابت بشه )) و بعد سفارش سرویس از های وب دادین و یا قبلش این کار رو کردین ؟ در صورتی که قبل از تخلیه خط توسط ISP قبلی درخواست رانژه داده باشین رانژه خط شما 9-6 روز کاری زمان خواهد برد , دلیل آن هم کاملا مشخص هست ولی اگه خواستین بفرمایید عرض کنم خدمتتون.نقل قول:
سلام از عصر به بعد چراغ adsl هی قطع میشه دوباره شروع میکنه به چشمک زدن ثابت میشه یه 5 دقیقه کار میکنه دوباره قطع میشه یبار روی adsl plus سرویس کار میکنه بعد ریست میشه تنظیمات روی g.dmt.bis ست میشه مشکل از کجاست از مودمه یا از طرف شرکت؟
دو تا فشفشه بهم دادن و مدرک جواز کسب که برای سرعت بالاتر آپلود کرده بودم تایید نکردن چون روش فشفشه ندادن
برای تایید ایمیل باید چیکار کرد چون ایمیلم رو قلاها تایید کردم
سلام دوستان
سرویس 8 مگ (دینامیت)
برای راه اندازی احتیاج به مدارک خاصی داره؟
بله . برای سرویس های بالاتر از 128Kbps به قول شما به مدرک خاصی نیاز هست . :n18:نقل قول:
نقل قول:
حالا اون کسی که قبلا 8 مگ گرفته والان نه کارت دانشجویی داره و نه جواز کسب محدود میشه روی 128 ؟
چون دوست من دقیقآ توی همچین شرایطی هست :n02:
کسی از سیاست های این شرکت خبر نداره ! دیروز یه چی میگفتن ، امروز یه چی دیگه ! :n21: برا همین فعلا هیچی معلوم نیست . :n18:نقل قول: