و همچنان اینترنت ما قطع می باشد.هی هی:n14:
Printable View
و همچنان اینترنت ما قطع می باشد.هی هی:n14:
512 نامحدود آسیاتک (کافو نوری مرکز انقلاب) انتقالی از شرکت پاس ماناماد مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نیست که بهتربگیم 460 نامحدود.خداوکیلی 512 مخابرات سرعت 590 میداد یادش به خیر.خوب دوستان امروز طی تماسی با نمایندگی اسیا تک متوجه شدم بالاخره شماره من را با دیتابیس جدید به اسیاتک فرستادن.نمایندگی هم شمارمو برای بخش نرم افزار فرستاد تا طی 48 ساعت آینده اکانتمو فعال کنند.به احتمال خیلی زیاد تمام کسایی را که تا حالا ایینترنتشئن قطع بود تا یکشنبه دوشنبه وصل میکنند اما حتما تماس بگیرید با نمایدنگی تو اهواز و شمارتونو بهش بگید تا چک کنه ببینه تو دیتابیس است یا نهنقل قول:
خوش بحال خودمون که هنوز مخابراتیم و گیت وی های خوب رو هنوز داریم :-D خداییش فعلا مخابرات بهترین ISP بوده که تو این ۴-۵ سال داشتم...
Sent from my ST15i using Tapatalk
برا من سرعت باز کردن سایتا و دانلود تو اسیاتک خیلی بهتره از پاس مانا ماده
512 محدود دان 65KB/s
تو این چند روزه اینقدر تلاش کردم دان استریممو زیاد کنن اما اصلا فایده ای نداره دیگه دارم بیخیالش میشم میگن قبلا که زیاد میبستیم دست خودمون بوده اما الان دست مخابراته حالا راست میگن یا دروغ معلوم نیست!!!
اگر سرویسم رو عوض کنم (مثلا512 یا 1مگ)ممکنه دان استریممو بیشتر کنن یا برا هر سرویسی رو 2مگ میمونه؟کسی اطلاع داره؟
نقل قول:
512محدود ماناماد که سرعتش 130کیلوبایته!!!!!
مثل اینکه سیستم مخابرات مثل 2سال پیش شده الان من با همه ی ip ها بجز گیت وی های 89و تک رقمی ها به کویت وصل میشم
مال کدوم مرکز مخابرات هستید؟نقل قول:
برای شماها سایت های ssl یا همون https به راحتی باز میشن یا کند هستن ؟