کسی این سرویس جدید Adsl بدون محدودیت مخابراتی ثبت نام کرده روی خطوط فیبرنوری من دوهفته هست ثبت نام کردم هنوز وصل نشده
Printable View
کسی این سرویس جدید Adsl بدون محدودیت مخابراتی ثبت نام کرده روی خطوط فیبرنوری من دوهفته هست ثبت نام کردم هنوز وصل نشده
تعرفه اش در برابر مخابرات به نظرم اصلا به صرفه نیست ! هست ؟نقل قول:
تعرفه مخابرات خیلی بهتره ولی آسیاتک سرویس گیم داره اگه فعالش کنن روی خط فیبرنوری خیلی خوبه.نقل قول:
از دیروز وبسایت twitch.tv قابل دسترسی نیست و فیلتر شده است. با روشن کردن ف.ش می شود واردش شد.
00000000000000
کاهش و نوسان پهنای باند چند روز است که وجود دارد اما امروز بیشتر شده است.
سلام دوستان
کسی سرویس بیسیم اشتراکی owa رو استفاده کرده ؟
سرعت و پینگش چطوره ؟ به درد گیم میخوره ؟
تبریز هستم و بین آسیاتک و مخابرات موندم آسیاتک قیمت این سرویسش کمتر از مخابراته
از روزی که توییچ فیلتر شد، پنهای باند کاهش داشته و نوسان زیادی داره. باز اینها خرابکاریشون رو آغاز کردند.
کسی اطلاعاتی نداره ؟نقل قول:
دوستان کسی ار سرویس گیم آسیاتک استفاده میکنه آیا راضی هستید من شاتل دارم میخوام جمع آوری کنم برم آسیاتک و آیا جشواره تخفیف حجم اضافه داره مثل شاتل مثلا 300 گیگ یک ماهه ؟
خیلی تفاوت ندارن ولی در کل بخوام بگم روی سرورهای خارج پینگ پایین تری میگیرم نسبت به شاتل ولی خب یه هزینه جدایی باید بدی واسه سرویس گیم ماهی 10 15 ت اگه درست یادم باشهنقل قول:
جشنواره تخفیف داره ولی هر ماه نیست روی بعضی مناسبت ها میذاره مثلا الان واسه عید غذیر گذاشته
*سومی سرور فورتنایته
میشه هنگام دانلود یه فایلی پینگ 4.2.2.4 بگیرید میخوام ببینم زمان دانلود پینگ میره بالا یاخیر اگه از تنظیمات کیفیت خط مودم هم عکس قرار بدید ممنون میشم.نقل قول:
روی حداکثر سرعت دانلود بالارفتن پینگ به چیز طبیعیهنقل قول:
مثلا سرویس من 4 مگه حتی اگه روی 450KB/s لاک کنم باز همون پینگ 90 رو میگیرم ولی بخوام با حداکثر سرعت دان کنم پینگ میره روی 700 800 که میگم رو هر نتورکی این به چیز طبیعی هست
در مورد خط هم من از مخابرات منطقه دورم نسبتا برا همین SNR جالبی نداشتم هیچوقت ولی قطعی هم ندارم اینم بگم که رو شاتل که بودم آپلودم روی 1 مگ هم میومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ۴ روز دیگه سرویسم تمومه خیلی گرونش کردن میخوام از فن آوا سرویس یک ساله خوش امد گویی بگیرم خواستم ببینم چطوری درخواست جمع اوردی بدم از تو اپیکیشن یا ؟؟ تلفنی و اینکه چقدر طول میکشه جمعش کنن ممنون
درود رفقا
من چند سال پیش سر جشنواره پیشگامان اشتباه بزرگی کردم و گول حجم بالای اونو خوردم و دهنم سرویس شد از بس این شرکت مضخرف بود
حالا هم بازم این اشتباه رو کردم.دیدم شاتل گرون کرده این شرکت مضخرف آسیاتک هم جشنواره با حجم بالا زده اومدم سراغش
شبا که کلا تعطیله
در طول روز هم با سرویس 8 سرعتش بین 200 تا 600 دائم بالا پایین میشه
جشنواره سه ماهه که تموم بشه مجدد میرم سراغ شاتل
از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی دلیل نیست(ارزونی نسبی منظورمه)
من تقریبا یه سالی هست مشترک آسیاتک هستم و مشکلی ندارمنقل قول:
سرویس 16 مگ
آخرین روز های سرویس 16 مگ
تست در حالت تک کانکشن
دوستان قبلا از طریق پنل امکان جمع آوری سرویس بود اما الان که چک میکنم همچین گزینه ای نداره؟:biggrin:
دارهنقل قول:
درخواست ها >> درخواست جمع آوری
برا من ندارهنقل قول:
امروز 195 شکایت ثبت کردم.دوست نداشتم پایانش این طوری بشه:thumbsdow
سلام برای من درخواست جمع آوری داشت ولی همش ارور میداد یعنی عملا الکی بودنقل قول:
زنگ هم زدم همش جواب سر بالا میدادن میگفتن چرا میخوای تخلیه کنی گفتم دوست دارم تخلیه کنم خلاصه میگفتن قانون شرکت ما الان اجازه نمیده تخلیه کنی از این جور حرف ها. مخابرات با ما همکاری نمیکنه برای جمع اوری یعنی خدایش آدم زورش میگیره شکایت رو ثبت کردم توی ۱۹۵ یعنی فقط انگار با شکایت باید همیشه کارتو راه بندازی
دوست عزیز شما چند روز طول کشید جمع اوری شد خطتت ؟
پنج شنبه شکایت کردم شنبه تخلیه شد.نقل قول:
سلام عزیز متن شکایت چی نوشتید این قدر سری جمع اوری کردند ؟ من شکایت کردم جواب دادند مشترک گرامی هیچ درخواست جمع اوری ارسال نکرده! که الان نزدیک 10 روزه تو مرحله تجدید نظر موندهنقل قول:
ضمن عرض سلام و خسته نباشيد. در تاريخ 1401/04/30 جهت جمع آوري سرويس اي دي اس ال با پشتيباني آسياتك تماس گرفتم و كارشناس مربوطه از ثبت درخواست جمع آوري خودداري كرده و اظهار ميدارد امكان جمع آوري سرويس وجود ندارد. اين در حالي هستش كه قرارداد من با اين شركت در تاريخ 1401/04/29 تمام شده استنقل قول:
من شکایت تلفنی کردن فوری بعدش توی سایت رفتم درست شده بود تا عصر همون روز خط رو تخلیه کردن به نظرم از توی اپ چند بار تست کن بزن حرید سرویس از شرکت دیگه اسم شرکت دیگر رو بزن مخابرات ببین میشه فوری رسیدگی کرد برای من 195 حودمم تعجب کردمنقل قول:
دوستان این وضعیت خط منه.پهنای باند 8
قبلاً که با شاتل داشتم این مشکلات نبود.پینگ 8.8.8.8 هم کلی تایک اوت دارم.فیلمش رو آخر همین پست گذاشتم
سوالم اینه این مشکلات به خط بر میگرده یا شرکت؟
خط که صد درصد مشکل داره .البته اگر با شاتل مشکل نداشتی و پهنای باند رو کامل میگرفتی میتونه به خاطر تجهیزات شرکت هم باشه .باید اول مشکل خطت رو حل کنی بعد اگه کیفیت نتتت خوب نشد اونوقت یقه ی شرکت رو بگیری .الان خطتت کشش بیشتر از 4 مگ رو نداره که روی همون 4 هم لنگ میزنه یعنی با توجه به توانایی خطتت مطلوبش اینه که روی 2 مگ باشه تا بتونی 2 مگ رو راحت و به طور کامل دریافت کنی .از فکر 8 مگ هم بیا بیرون رو خطتت جواب نمیده مگر اینکه مشکل رو حل کنی .مودم رو ببر بیرون سر خط بدون هیچ واسطه ای تست کن ببین وضعیت چطوره .اگر سر خط هم همین طور بود دیگه مجبوری برگردی همون شاتلنقل قول:
تشکرنقل قول:
ببخشید من اطلاعات فنی زیادی ندارم ولی یادمه با شاتل دانلودم توسط IDM تا 1 مگ هم میرفت اما الآن به زور تا 400 KB میرسه
الآنم که پیغام گذاشتن آسیاتک مشکل داخلی
درود دوستان بنده حومه تهران هستم .....حدود 1 سال اشتراک داشتم از اسیاتک....این چند وقت اینترنت خیلی بد بود مجبور شدم زنگ بزنم ....چند تا راهکار داد که اینترنت رو حالت brige بذارم ولی ارور داد و نشد ....خواستم به حالت ppoe برگردونم چراغ اینترنت دیگه نمیاد....خیلی وقته بگو مگو دارم با اسیاتک همش در حال پیچوندن من هستن ....میگن باید صبر کنی هفته بعد ....مرکز مخابراتیمم از اینایی هست که اسیاتک از مخابرات خدمات میگیره .... موندم بدون اینترنت ....نمیدونم چی کار کنم ...راهی چاره ای ..سپاس
یکی از کثیف ترین پول پرست ترین دزدترین شرکت ها اسیاتک هست بعد کلی بازی دادن بنده امروز تازه نامه زدن برای جمع اوری به مخابرات
پولمم سعی میکنم پس بگیرم ازشون
درود.نقل قول:
دوست گرامی از وقتی که این وزیر جدید اومد همه مشکل دارن و شما تنها نیستید.
دیگه هیچ اینترنت درست درمونی نیست که بخرید. همه بد از بدتر هستن.
همه افتضاح شدن.
دوستان من های وب هستم هم قیمت چندین برابر کرده هم سرعت افتضاح هست اسیاتک چطور هست بیام؟استان فارس هستم
- - - Updated - - -
دوستان من های وب هستم هم قیمت چندین برابر کرده هم سرعت افتضاح هست اسیاتک چطور هست بیام؟استان فارس هستم
من دیده بان نت دارم که پورتش رو اسیاتک هست و عملا از اسیاتک دارم نت میگیرم.
مشهد هستم
به شدددددددددددددددددددددددد دددت تر زدن تو نت.چه وضعشه اخه:grrr: این وزیر جدید معلوم نیس چه غلطی میکنه از وقتی اومده همش مشکل داریم
isp هم عملا میپیچونه شکایت مکایت به ۱۹۵ هم الکی بعد دو هفته میگن الان که خوبه؟ میگیم اره خوبه.باز از چند روز بعد همین بساط افتضاحه
خدایا چه گناهی کردیم تو این مملکت بدنیا اوردیمون
پ.ن : امشب متوجه شدم snr هم بهم ریخته باز.اصلا داغون شده دیگه غیر قابل تحمل شده.نت وصل همه چی اوکی میبینی تایم اوت میگیری.دان نمیکنه باز میکنه.اصلا ی اعصاب خوردیه دیگه.خسته شدیم به اودین
بچه ها بنظر من adsl دیگه واقعا فایده نداره
تنها نتی که مثل ادم یکم کار میده td ایرانسله برای من که اونم کم شدن کیفیت حس میکنی ولی دیگ adsl اصلا دوس داری مودمو پرت کنی تو حیابون :thumbsdow
وایرلس آسیاتک شاید خوب باشه . یه نگاهی بنداز تو سایتشون احتمالا به کارت بیاد .نقل قول:
شما هم تایم اوت زیاد دارین؟ یعنی نت وصل هست سایت باز نمیکنه یکم باز میکنه
بعد پینگ هم میگیری مثلا ی تعداد تایم اوت میده ی تعداد reply
چه وضعیه خداییش!؟
کسی اطلاع از کیفیت اسیاتک تو محدوده " استاد معین حوالی دستغیب " داره ؟
منظورم بیشتر کشش خط هست ( البته میدونم به چند عامل بستگی داره ) ولی خب میخوام بدونم در بهترین حالت ممکن چند مگ اون حوالی میکشه
دوستان آسیاتک پروفایل گیمینگ الان پولیه ؟
اینجا هم ظاهرا از رونق افتاده
حذف .... بدلیل مشکل اینترنتی دوباره ارسال شده