گاهی نه همیشه این یه باگه باید برطرف بشه در حقیقت این صحفه وجود نداره اماوقتی تعداد پستهای یک صحفه فول میشه اون ظاهر میشه اما پستی که من الان میزنم اون صحفه باز میشه:27:نقل قول:
Printable View
گاهی نه همیشه این یه باگه باید برطرف بشه در حقیقت این صحفه وجود نداره اماوقتی تعداد پستهای یک صحفه فول میشه اون ظاهر میشه اما پستی که من الان میزنم اون صحفه باز میشه:27:نقل قول:
آفرین بالاخره تونستی صفحه رو باز کنی تو:31:
آقا بازی کی تموم میشه پس؟
من الان تو نقشه هیچ جایی نیست که برم کسیم بهم زنگ نمیزنه ماموریتا هم تموم شده
اما پایان بازی رو اعلام نکرده جایی یعنی مرحله ای هنوز مونده؟
یا اینکه کلا اینجوری وقتی بازی تموم میشه هیچی نمیاد منظورم همون اسم سازنده و صدا گذاری و اینجور چیزاس
نقل قول:
شما الان چند درصد از بازی رو رفتی؟
منم همچین تجربه ای داشتمنقل قول:
ولی بعد فهمیدم که بازی تا 64 یا%65 بیشتر نیست
و بقیه ی درصدش هم باید امتیاز بگیرید مثل کشتن اون پرنده ها فکر کنم!!!
نه اگر پایان بازی رو البته پایان داستان بازی رو اعلام نکرده و اون آهنگ آخر بازی و سازندگان بازی نیومده بازی تموم نشده کاری که باید بکنی اینه که همینطوری توی بازی چرخ بزن و وقت گذرونی کن تا یکی بهت زنگ بزنه اگه نشد برو یه چندتا مرحله فرعی رو برو یا با دوستات بر بیرونی جایی تا درجاتت دوستیت بره بالا باهاشون برو کاباره دارت و غیره مسابقات ماشین رو تکمیل کن ژابهای لیتل جاکوب و از اینجور چیزا مخصوصا هوای رومن و دیمیتری رو خیلی داشته باش دوستیت رو بیشتر کننقل قول:
داداش من بازی رو از بوت منیجر پلی 3 بازی میکنم مستقیم میرم تو بازی برا همین توی کاپ پلی 3 درصد نمیزنه برام:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
نه من درصد توی ترپلی کاپ پلی 3 رو نمیگم اونو که هیچ وقت 100 % نمیکنم:31:منظورم کلا خود بازیه که دوستمون میگه تموم نشدهنقل قول:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
آره دیگه نه آهنگ اومده و نه اسم ها اومدهنقل قول:
پس باید الکی بگردم تو بازی به هر کیم زنگ میزنی میرن تو منشی نامردا:31:
آره دیگه شما حالا یکمی توی شهر ها برای خودت بچرخ و حال کن تا خوشون بهت زنگ بزنن یکمی باید صبور باشی اصولا زود زنگ میزنن شاید براشون کاری پیش اومده:31:نقل قول:
دوستان کسی آموزش از تمام قسمتها و آیتم های مخفی بازی و بررسی جزئیات بازی داره ؟!
نقل قول:
دوست عزیز تمام این موارد توی اینترنت هستن ولی من متاسفانه لینکی ندارم که بدم خدمتتون ولی با یه سرچ توی گوگل به راحتی میتونید تمام این موارد رو پیدا کنید
چون من هم آموزش مراحل و هم مراحل مخفی رو دیدم توی اینترنت ولی متاسفانه یادم نیست کجا بوده ولی مطمئن هستم که وجود داره:46:
حالا شما سرچ کن اگه نتونستی پیدا کنی بگو که من هم یه جستجو بکنم برات
موفق باشید:11: