سلام دوست عزیز
من جایی میشناسم که بخری...قیمت شرکتیش بین 1.350.000 تا 1.400.000 هست..در دو رنگ سفید و مشکی ( ساخت امریکا )
ولی اگه بودجه را زیاد کنی میتونی پارادایم بگیری ساخت کانادا...کلا پارادایم حوزش فقط باند و صداست و از بوستون بالاتره...
Printable View
سلام دوست عزیز
من جایی میشناسم که بخری...قیمت شرکتیش بین 1.350.000 تا 1.400.000 هست..در دو رنگ سفید و مشکی ( ساخت امریکا )
ولی اگه بودجه را زیاد کنی میتونی پارادایم بگیری ساخت کانادا...کلا پارادایم حوزش فقط باند و صداست و از بوستون بالاتره...
سلام
مرسی از توجه شما
تا 2 تومن برم سمت جامو بهتره یا پارادایم بگیرم؟
می خوام با آمپ دندن AVR-2312 درایوش کنم.
اگه مدل خاصیم مد نظرتون هست ، شمارشو برام بفرستید.
هرچی کوچیکتر باشه بهتره، جامو صداش خوبه ولی حجیمه.
سلام دوست عزیز..
ببین اگه اون amp رو داری که بیخیال ولی اگه میخوای بگیری کلا بیخیال اون اون باش چون خیلی قدیمی هست...
بعد پارادایم رو اصلا با جامو تو یه سطح نیستن...کیفیت صداش خیلی متفاوت هست...اصل و نصب پارادایم موسیقی بوده...
این شماره نمایندگی 66705815 بگو با رضا کار دارم از طرف ندیری تماس میگیرم...
حتما بگو از طرف منی تا بهت بگه چون تلفنی زیاد توضیح نمیدن...ولی کارش مطمئن هست...
به نظر من پارادایم تو افکت هیجان نداره.من به شخصه صداش نمیپسندم.
راه حل شما چیه؟نقل قول:
حیف امپ شما نیست بهش بلندگوی کوچیک وصل کنی:n15:نقل قول:
جامو 606 خوب راه میندازه
به نظرتون امپ یاماها 477 چطوره ؟
یاماها همیشه آمپ های خوبی داشته.بستگی داره برای چه بلندگویی بخوای ولو اینکه این مدل بعید می دونم وارد شده باشه.نقل قول:
خسته نباشی و خدا قوت
میخوام این امپ رو با پارادایم c 90 5.1 ست کنم .. ( البته بستون اگوستیک 5.1 این کوچیک هاش هم مدنظرم بود ولی از نخش اومدم بیرون )
بلوری هم pioneer میخوام بگیرم
باز mr rayan شما چی پیشنهاد میدید ؟
راستی در مورد امپ اونیکو نظرتون چیه ؟
ممنون.نقل قول:
اگه این بلندگو دارید که همین آمپی که انتخاب کردید براش مناسبه.اگر هم این بلندگو میخواید بخرید به نظرم گزینه های دیگه ای هم هست.
انتخاب بلوری پلیر عالیه.
اونکیو تو محصولات رده پایین خودش چیز زیادی واسه خودنمایی نداره.