-
به به سلاملیک :دی
عزیزان تجربی هم رشته ، خسته نباشین :دی
عمومیاش واقعا ساده بود ، جز 4-5 سوال توی هر درس که یکم گیج کننده و نکته دار بودن !
زیست و شیمی هم به نظر من زیاد سخت نبودن :دی
ریاضی و فیزیک رو ولی خوب نزدم :(
چرا کلید رو ندادن هنوز ؟ :|
سوالات گروه آزمايشي علوم تجربي: ساعت 12:35 روز جمعه 89/4/11
-
اینجا هر کی درصد هاشو میزاره همه خفن ! لطفاً دیگه شما ها اینقدر ناله نکنید. بدم میاد از این کارا .
درصد ها بالای 70 و اختصاصی های سخت هم همه دور و بره 40 اونوقت ناراحت هم هستن. شما با این کاراتون جز ناامیدی و یئس برای افراد متوسط و ضعیف نمیزارید :13:
-
دفترچه سوالا اومد ، بشتابید :دی
=
اصلاح شد
-
آقا کنکور تجربی ها چه ساعتی تموم میشه؟؟؟
اگه شد چه ساعتی تموم شد؟
-
یادمه تو این تاپیک قبل کنکور هیچ کس درباره ی نا امیدی حرف نمیزد اما الن که میبینم همه نا امیدن....واسهی چی آخه بابا کنکور تموم شد به فکر اینده باشید.
-
والا تا اونجا که من خبر دارم آزاد قزوین بخصوص تو کامپیوتر و It حتی ازخیلی از سراسری ها هم سرتره. از بقیه رشته هاش خبر ندارم ولی بعد از دانشگاه های آزاد تو تهران ، از بقیه سرتره
-
عذای عمومی ریازی ها امروز ثاعته 4 در همین کلوپ لتفن همه هزور داشته باشن
-
فيزيك رشته تجربي به نظرم خيلي سخت بود. رياضي خيلي آسون بود. زيست متوسط بود. شيمي متوسط بود. عمومي ها هم واقعا متوسط.
-
Konkor Is overed !~!~! بد نبود.
ریاضیش از فیزیکش سخت تر بود :8:
-
ما اومدیم .
ریاضی و فیزیکش خیلی بد قلق بودن در ظاهر راحت ولی وقتی میخواستی حل کنی اذیت میکرد. ریاضی بیشتر. شیمیش سوالای غیر حلیش راحت بود حلیشو بجز چندتا نرسیدم بزنم . زیستش آبکی بود. عمومیاش راحت بود بخصوص دین و زندگی . ادبیاتشم یکم سخت بود (هرچند من در مورد ادبیات نمیتونم ارزیابی درستی داشته باشم چون کلا ضعیفم)