دمشون گرم .باهام راه اومدن.گفتن چون پسر خوبی هستی بهت رحم میکنیم:27:نقل قول:
منم گفتم ....
Printable View
دمشون گرم .باهام راه اومدن.گفتن چون پسر خوبی هستی بهت رحم میکنیم:27:نقل قول:
منم گفتم ....
دوستان پس با این اوصاف پولی که من هزینه میکنم ایناس دیگه:
1هزينهي راهاندازي و نصب اين سرويسها (ECO) در تهران معادل 25000 هزار تومان
2-هزينهي مودم 59.000 تومان (همون zyxel)
3-پول پیک 2000
4-هزینه ترافیک 18900
جمع 1-4
25000+59000+2000+18900=104900
با تخفیف کارت طلایی 10000-104900=94900
درسته؟فقط 5000 تومن رفت تو پاچم.مودم خود شاتل رو هم میگیرم چون گارانتی تعویض داره و از این جور حرفا.
دوستان نظری ندارن؟
نقل قول:
شاتل مودماشو گرون تر از بازار ميفروشه ولي نظر من اينه كه اگر مودمي رو ميخوايد تهيه كنيد و خود شاتل داره، حتماً از خود شاتل بخريد چون پس فردا مشكل اينترنت يا هر چي پيش بياد، ديگه شاتل بهونه اي سر مودم نميتونه داشته باشه
در مورد مودم که اکثر مودم ها 1سال گارانتی تعویض دارند. اگه پول داری بخر اما اگر نداری مودم زیاده... به یه نفر دیگه هم پیشنهاد کردم اما میل خودته . من planet ade-3410 گرفتم 40هزار نصبشم 5مین و اتوماته و به قول شما 1 سال هم گارانتی تعویض داره.نقل قول:
من کاربر آرت هستم و این ماه آخرین ماه استفادم از اینترنته و یه سوال دارم:
اگه من بیشتر از 22 گیگ مجازم استفاده کنم (مثلا 30 گیگ) بعد چه اتفاقی میفته؟ من که ماه بعد دوباره نمیخوام شارژ کنم که مجبور شم پول اضافی رو روی ماه بعد بدم.
چی میشه؟
بلافاصله 22 گیگ که تموم بشه قطع میشه اینترنتت :46:نقل قول:
سلام
ماله ما شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــود فــــــــــــــــــــــــ یــــــــــــــــــــــــ ـــــــبـــــــــــــــــ ــــــــــــــــر نـــــــــــــــــــــــو رییییییییییییییییی
لعنت به مخابرات Adsl قطع شد!
حالا باید برم از مخابرات با اون سرویس های الکیش بگیرم
امروز 2 -3 تا زد حال خوردم.یکیش این بود که وقتی خواستم یه خط تلفن جدید سفارش بدم(52000)به مخابرات گفتم این خط رو واسه یadsl میخوام (یعنی فیبر نوری یا ریموتی یا pcm نباشه فقط به فقط سیم مسی باشه)،برگشت بهم گفت معلوم نمیشه کرد.گفتم مگه هندونه در بستست.گفت یه جورآیی اره:19:نقل قول:
نه متأسفانه! ولي مشكل نمايش لينك ها حين باز شده صفحه با Opera Turbo حل شد.نقل قول:
اینا در مورد فیبر نوری و اینا چیزی نگفتن بهمون !
از کجا باید بفهمم چیه ؟ یارو نیاد این جا بگه به خططون نمیخوره اینا ؟؟؟!
به سال ساخت خونه ربط داره ؟ (بهم نخندین) :دی