خدا کنه همینطور باشه که سرعت رو پایین نیارن.ولی الان یه هفته هست که سرعتم پایینه به محض اینکه گفتم سرعتم پایینه سرویس حجمی هم دارم طرف گفت سرعتا واقعی شده
Printable View
خدا کنه همینطور باشه که سرعت رو پایین نیارن.ولی الان یه هفته هست که سرعتم پایینه به محض اینکه گفتم سرعتم پایینه سرویس حجمی هم دارم طرف گفت سرعتا واقعی شده
نمیدونم لحظه ای خراب شده یا کلا همینه! اما سرعت فعلی من الان 80-120 کیلوبایته!
البته با گوشی نه دانلود منیجر
در مورد عیدی اسیاتک، عیدی همون یکساله بود! البته ما که نفهمیدیم 5 گیگ بدون شبانه، برای یک سال اونم به قیمت 60 تومن رو کجای ایران عیدی میگن؟ قبلا رسم بود عیدی میدادن، با این رسم جدیدی که اسیاتک گذاشت تعجب نکنید اگه رفتین خونه بزرگترای فامیل، آخرسر که میخوای پا شی، نگن رد کن بیاد!!!!!!
یک ساله 128 با صفر گیک حدود 27 تومنه و پنج گیگ هم 23 تومن، حالا خیلی فرق داشت سرعت دانلود 200 کیلوبایت باشه یا 400؟!
دوستان شماهم امروز قطعی وصلی زیاد داشتین؟ 7-8 دفعه
آی دی یاهوی منو اد کن آدرسو پی ام کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خدا رو شکر با اینکه خیلی فیلم دانلود کردم و همین الآنم یه بازی 4 گیگی دانلود کردم، هنوز تموم نشده :n02:نقل قول:
انقدر دانلود کردم که هاردم داره میترکه. البته ناگفته نماند که کامپیوترم دقیقا برای 5 سال پیشه و هاردش 380 هستش :n28:
بعد از عمری هم خواستم یه بازی بکنم که متاسفانه سیستمم نکشید و بیخودی 4 گیگ هم برای بازی هدر دادم! بازی جنگ های صلیبی 3 ( 2012 ) بود. کامپیوترم آخرین بازی ای رو که خوند، فیفا 09 بود ... . متاسفانه انقدر گرون شده که نمیتونم عوض کنم ... خدایا به کدامین گناه تو ایران باید بدنیا میومدم؟! :n21:
پینگت ( با سرور ایران ) تو روز 15 و تو شب 25، اونوقت از پینگت ناراضی هستی؟!!! :n04: سرعتتم که تو پست پایینی گفتی 610 :n04: انقدر از آسیاتک بد گفتی که فکر کردم پینگ ایرانت بالای 70 و سرعتت زیر 80 تا باشه !!! باید یه سری بیام شهر شما برم اینترنت :n02:نقل قول:
واسه من سایتش راحت میاد. راستی سرویست بهنای باندش چیه که سرعت 610 بهت میده؟!!!نقل قول:
برای من 1 بار قطع شد که رفتم تو IP مودمم ( D-Link ) و ادیت سرویس رو زدم و بدون تغییر، دوباره Appy/Save رو زدم و مشکل حل شد و مودمم رو روشن و خاموشم نکردم. کلا چند ثانیه طول کشیدنقل قول:
به پینگ سرور ایران اهمیت نمیدم....پینگ برای بازی مهمه بیشتر که متاسفانه رو 350 میچرخه!!!!! از اسیاتک بد گفتم؟ درسته چون در مقایسه با پیگ 150-200 مخابرات خیلی بالاستقضیه این قطعی هارو نمیدونم! کسی نیست بگه چرا؟ جالب اینجاست که عمشب 4 ساعت پای کامپیوتر بودم حتی یک بارم قطع نشد اما طول روز بیشتر از 7-8 بار اتفاق افتادسرعت دانلودمم افت داشت، الان هر ساعت یه سرعته
امشب! چرا پست ویرایش نمیشه؟راستی سرویسم 3 ماه یک گیگ ثبتنام جدیده.... که بعد عوض شدن سرویسها اونم عوض شد
با توجه به این پینگ ها به نظر شما سرعت باز کردن پیج ها توی 512 برنزی فرقی نمیکنه با سرویسای دیگه ؟
آقا من توهم زدم یا شبانه رو تعطیل کردن ؟ چون سرعتش مثل روز حدودای 300-400 میچرخه الان ! یعنی دارم تا ناموس دانلود می کنم :n10: روزای قبل شبانه حدود 40-70 بود. من چلچله 30 گیگ دارم
128 برنز صبانت، دیشب با 110 تا ثابت میگرفتم.... شبای قبل تا 160 هم رفته....
ساعت 1:30 شب!
خواستین عکس گراف دانلود هم میزارم
اسیاتک هم مثل شاتل بعد از دانلود زیاد از سرویس نامحدود، سرعت رو محدود میکنه؟ (همون قانون مزخرف نمیدونم چیچی)
و اینکه پهنای باند سرویس هاش بین هشت نفر تقسیم شده؟!