میگن طرف ساده اس بزار بپیچونیمش :n02::n08:نقل قول:
Printable View
میگن طرف ساده اس بزار بپیچونیمش :n02::n08:نقل قول:
دوستان این ویدئو رو ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنده خدا دیگه جایی نمونده شکایت نکرده باشم... دیگه فقط مونده برم کلانتری بابتش شکایت کنم! زیبایی تو سادگیه! :n08:نقل قول:
بلاخره میگیرمش و میام اینجا از این غنیمت جنگی عکس میزارم.... :n07:
تازه فهمیدی چقدر خوبه؟!نقل قول:
امروز صبح صبانت ثبت نام کردمنقل قول:
الان برید تاپیک صبانت رو بخونید
صبانت ترکید:n04::n04:
همش دروغه...نقل قول:
طرح 12 مگ هست ولی روی 10 مگ بسته شده اگه روی 12 باشه تا 24 گیگ هم میره:n02:نقل قول:
نه همون لحظه برات قطعش میکنند البته من خودم یک تجربه دارم که اگه مودم خاموش و روشن نکنی هنوز اینترنت قطع نمیشه یعنی من در خواست تخلیه دادم صبح طرحم همون صبح سوزوندن من تا یعد ظهر هم اینترنت داشتم تا اینکه برای امتحان مودم خاموش و روشن کردم دیدم اینترنت قطع شدنقل قول:
آقا یه سوال دیگه..
من الان چن روز از سرویسم مونده کمتر از 300 مگ برام مونده، اگه درخواست تخلیه بدم، تا روز تخلیه میتونم از سرویس استفاده کنم یا مثل این دوستمون میزنن فاتحه سرویس رو میخونن ؟!:|
حالا امتحانش کن به امتحانش میرزه
خدا کنه همین طور باشه که شما میگینقل قول:
وگرنه از چاله افتادم تو چاه
چه دلیلی داره که یهو اصفهانیا و مشهدیا بیان بگن سرعت اومده پایین ؟! :n13: من خودم تا 3 4 شب پیش سرعتم تا 800 کیلوبایت هم میرسید ! ولی دو شبه از 400 500 بالاتر نمیره با 12 مگ ! مشکل واضح هست !نقل قول:
واسه اینکه دست زیاد نشه:n01:نقل قول:
صبانت خوبه به حرفای تاپیکها زیاد اعتماد نکننقل قول:
قربون شکلت برم مشکل که اره ولی محدود کردن؟!!! من خودم با پارس مشکل سرعت شبانه دارم و خیلیا ندارن!!! با اینکه زیاد هم دانلودئ نمیکنم... مشکل زیرساخت هست تا یه حدی.. خود این شرکتا هم دزد هستن... کم فروشی میکنن... تابستان هم هست... همه اینا باعث میشه اینترنت درست درمون به ما نرسه... ولی اینکه صبا یا پارس بیان یه کاربر رو محدود کنن اصلا وجود نداره.. سرعت 400 500 هم داداش من بنظرت سرعتی هست که اگه محدودت میکردن گیرت میمومد!؟نقل قول:
با قیلتر شکن سرعت به صفر میرسه ! الان 2 - 3 روزه این جوریه !
نقل قول:
اره داداش سرعت روزانه شاتل که عالیه روزانه از همه سایتا 8 مگ کاملو بهت میده و تک کانکشن هم 5 مگ رو بهت میده که برای تماس ویدیویی تو اسکایپ استفاده میشه و سرعت بروزینگش هم عالیه کلا اگه نت روزانه میخوای شاتل عالیه چون سرعتش پایداره و قطعی هم کلا نداره ....این همه شاکیم تو تایپیک شاتل میبینی همش به خاطر شبانست که اونم یه راه حلی هست واسه دور زدنش که من خودم شبی 22 گیگ باهاش دانلود میکردم
ممنون از توضیحاتتون. ولی باز هم یه چیزی درونم میگه به شاتل اعتماد نکن! یادمه یه بار رئیسش یا یکی از مسئولینش یه جوابیه به یکی از مشتری های شاکی اش داده بود که همه جا توی اینترنت نقل شده بود و من اصلا از لحنش خوشم نیومد. کارفرما هر چقدر هم که حق داشته باشه نباید با مشتری تند صحبت کنه.نقل قول:
سرعته روزانه مشکلی نداره و حتی سرویست رو چند مگ بالاتر هم می بنده؛مثلا من 2 مگ داشتم،سرعت دانلودم 400 بود،بعد 4 مگ گرفتم که سرعت دانلودم 550 ایناست...[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتها شبانش مصیبتیه؛2 گیگ دانلود کنی،شب بعد محدودت می کنه و اعصابتو خورد می کنه؛الان سرعته 4 مگه منو کرده 64 کیلوبایت!!!!!!!!!! این آقایکه میگه من با یه ترفندی 20 گیگ دانلود می کنم،جوک میگه... من خودم همه ترفندا رو امتحان کردم،از هزار جا اکانت وی<پی<ان داخلی گرفتم ولی سرعتم فرقی نمی کنه چون از سرور داخلی هم محدودم کرده؛جدیدا شاتل زرنگ شده،سرور داخلی و خارجی رو با هم محدود میکنه که دیگه نتونی کاری کنی...
پینگشم تا یه ماه پیش واسه من خوب بود و پینگ 8.8.8.8 بین 150 تا 200 بود ولی الان نزدیکه 3هفتس که پینگ 8.8.8.8 من شده 400 تا 450،هم روز هم شب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم هر روز نزدیکه چند ساعت با اسکایپ و وایبر اینا حرف میزنم که مشکلی اعم از قطعیو اینا نداره و خوبه؛زمان تایم رایگانش هم من مشکلی با اسکایپو اینا ندارم با اینکه سرعتم 64 کیلوبایته...
در کل شاتل در صورتی مناسبه که در ساعات رایگان کاری نداشته باشی...
در ضمن در مورد پینگ 8.8.8.8 ، همین پارس آنلاین با این اوضاع داغون فعلیش معمولا برای من 160-170 هست. فکر کنم با 500 خیلی کیفیت اینترنت افت کنه. در ضمن من شبا هم بعضی وقتا از اینترنت استفاده میخوام بکنم حالا نه حتما واسه دانلود ولی مثلا میخوام ویدیو آنلاین ببینم یا راحت بروزینگ داشته باشم.
جایزه چی؟؟؟!!!:n13:نقل قول:
دقیقا منم به این موضوع فکر کرده بودم. البته خوب از زرنگیشونه چون داره همون پولی رو که بقیه شرکت ها میگیرن بابت سرویسهای 4 و 8 و 10 و 12 میگیره ولی هر جور که عشقش بکشه سرویس میده. یه جا خلوته سرعت خوب میده یه جا شلوغه همون سرعت اسمی رو میده و احتمالا تا روش فشار نیاد هم این رویه رو تغییر نخواهد داد. به نظر من این خیلی بده حتی از دید موفقیت بیزنس خودشون هم. چون استراتژی پول در آوردنشون رو گذاشتن روی حقه بازی نه جلب رضایت کاربر ها.نقل قول:
512 با 10gig حجم سرویس خوبیه ؟:n13:
عجیبه نیومده .. حتما طرف از پول بدش میومده!نقل قول:
فعلا که روی 4 واقعا نمیکشه. شاید روی همون 3 یا 3.5 بکشه. البته اگه پارس آنلاین باشی فکر نکنم پروفایل 3 یا 2.5 داشته باشن پس مجبور میشی همون 2 رو بگی بذارن واست. ولی نویزت حتی واسه دور ترین فاصله از مخابرات هم غیر عادیه یعنی یه جای شبکه شون مشکل داره.نقل قول:
دوستان با توجه به فاصله دورم از مخابرات به نظر شما این خط در شرایط عالی تا چقدر میتونه جواب بده ؟ (اگه مامور بیاد خطو درست کنه)؟
اینم وضعیت الانه شبا فاجعه میشه و خط تا 2 مگ بیشتر نمیکشه و پرش لینکم به شدت دارم
SNR Margin (0.1 dB): 59 160
Attenuation (0.1 dB): 560 315
Output Power (0.1 dBm): 184 125
Attainable Rate (Kbps): 4,608 1,004
Rate (Kbps): 4,096 512
تمام سرویسهای حجمی پارس آنلاین خوبه .البته به منطقه و شهر هم بستگی داره درجه خوب بودنش.نقل قول:
8.8.8.8 و 4.2.2.4 با اینکه خیلی قدرتمند هستند ولی خیلی خیلی معروفن و پینگ معمولا خیلی خوب نیست. ولی بهتره معیارت همین ها باشه چون از قدرتشون کم و زیاد نمیشه و آدم میتونه وجود مشکل تو نت خودش رو با این پینگ ها تشخیص بده.نقل قول:
اگه شبانه برات مهمه که اصلا طرف پارس نیا که حسابی مزخرفهنقل قول:
اگه فقط روزانه برات مهمه برو شاتل که از همه بهتره البته مخابرات هم ارزون میده
نقل قول:همه چی در حال حاضر بستگی به مرکز مخابراتی تون داره. بعضی جاها خوبه و بعضی جاها افتضاح. بهتره تو منطقه تون از کافی نت ها یا بقیه کاربرا پرس و جو کنی.نقل قول:
تمام سرویسهای حجمی پارس آنلاین خوبه .البته به منطقه و شهر هم بستگی داره درجه خوب بودنش.
تایید میشه.نقل قول:
درسته...نقل قول:
من خودم 3 ماهم که تموم شه دیگه تمدید نمی کنم...
نقل قول:از چه فیـــلتر شـــکنی استفاده میکنین ؟نقل قول:
برای من که مشکلی نداره !
دوستان آسیاتک نامحدود برنز قیمتش هم تقریبا 40 هزار هست بهتره یا پارس آنلاین؟؟؟ پارس آنلاین محدودیت داره برای دانلود حجم کم میارم هزینه میره بالا و نامحدودش هم خیلی گرونه.
موندم چیکار کنم.
مودمزیر 100 تومان وای فای آنتن دار چی خوبه که صبح تا شب روشن باشه مشکل نخوره یا هنگ کنه. تو تی پی لینک این اتفاق بعضی اوقات میافته
ممنون میشم راهنمایی کنید.
Tenda D151نقل قول:
مودمزیر 100 تومان وای فای آنتن دار چی خوبه که صبح تا شب روشن باشه مشکل نخوره یا هنگ کنه. تو تی پی لینک این اتفاق بعضی اوقات میافته
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من ۵ ساله مودم Dlink dsl-2640u دارم، روزی بیست ساعت روشنه تاحالا حتی یبار هم هنگ نکرده.نقل قول:
سلامنقل قول:
من قبل از پارس آسیاتک داشتم
اون سرویس 40 تومنی در روز اگه بیشتر از 600 مگ دانلود کنی سرعتت نصف میشه. هر شب ساعت 12 هم دوباره از اول 600 مگ رو حساب میکنه.
من مودم tp-link w8151n دارم 70 تومن خریدم. تقریبا 20 ساعت در روز روشنه آخ هم نمیگه !
2730مشکی چیپست broadcom اومده جدیدا ولی کم هست قیمتش هم 80-85تومنه میگن همون مشکی سری اوله ولی جعبش قرمزه روش هم نوشته linkdslولی مال من که سری اوله جعبش آبیه روش هم نوشته D-Linkنقل قول:
خودم که دارم 24ساعته روشنه
گجایی جاسوس
البته جاسوسی وجود نداره
جاسوس فرضی
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اره هیچ جاسوسی نیست..پارس انلاین اینقد بدبخت نیست که بیاد سرعت دو نفرو که یک دهم در صد از کاربراش هم نمیشه رو رصد کنه :n02:الان هم سرعت شبانه هم متغیره از 200 تا 400 و در نوسانه و یک هفتست که همینه با سرویس 256 ...خدارو شکر کنید برید تایپیک صبانت با سرویس 12 مگ 15 کیلوبایت :n08: رو ببینید میفهمید که پارس بهتره:n16:
محض اطلاعاتتون من با صبا نت 10 مگ همین الان دارم با سرعت 1.1 مگ دانلود میکنم:n16:نقل قول:
درباره ... قبلا بحث شده و حتی اون کاربر هم پیدا شده حالا وقتی محدود شدید تازه میفهمید هست یانه
نقل قول:
شما هم تا دیروز که سرعتت محدود شد داشتی بد و بیراه میگفتی به پارس ولی تا سرعتت درست شد رنگ عوض کردی :n21:( خدا خر رو دید شاخ بش نداد )
شاید واسه تو که 12 تومن داری پول میدی خوب باشه ولی واسه من که همش سرویس 1 مگ یا 2 مگ میگیریم خوب نیست الان سرعتم 80 هست
علاوه بر این تعداد کمی سرعتشون مثل شماست و ملاک خوبی واسه اینکه بگیم پارس آنلاین خوبه نیست :n16:
هنوز پارس خطو تخلیه نکرده
فکر کنم تا ساعت 11 تخلیه بشه
صبانت رو هم دیروز 12 مگ ثبت نام کردم
اگه اینم اوضاعش خراب بود
میرم 10 مگ داتک میگیرم (البته اگه قم داشته باشه)
دوست عزیز بذار یه 2-3 ماه از اشتراکت بگذره بد قضاوت کن. من 8 ساله دارم از پارس آنلاین سرویس میگیرم، روزای خوبشو داشته ولی در حال حاضر واقعا خوب نیست.سرعت شبانه همیشه افتضاح بوده. کیفیت اینترنت روزانه شون (دانلود و پینگ) معمولا خوب بوده. ولی خیلی موقع ها هم شده که دچار کاهش کیفیت شدید شدن. البته من غیر از اون اوایلی که ADSL اومده بود تا به حال تو این وضعیت وخیم ندیدمش پارس آنلاین رو. شاید بعدا دوباره خوب بشه روزانه ولی طبق تجربه رایگان شبانه همیشه همین بوده که هست. شمام فعلا داری باغ سبز و میبینی که درش و روت باز کردن یا اینکه تو مرکز مخابراتی تون فعلا زیاد مشترک ندارن. خلاصه ش اینه که پارس آنلاین برای کسی خوبه که شبا ساعت 11 مث بچه آدم میگیره میخوابه و هوس استفاده از اینترت شبانه (چه برای دانلود و چه برای بروزینگ) هیچ موقع به سرش نمیزنه.نقل قول:
ممنونم از راهنمايي. شما از پارس راضي هستي يا آسياتك؟؟؟؟ خوب من روزي 600 مگ دانلود ندارم. حالا سرعتش روزانه چقدر هست؟؟؟؟ اگه بيشتر از 600 مگ دانلود كنم چقدر ميشه؟؟؟؟نقل قول:
با سپاس
خب مگه جز اینه؟؟ هر وقت خوب باشه میگم خوبه هر وقت بد باشه میگم بده دیگه نیازی به رنگ عوض کردن نیست شرکت پارس انلاین واسه بابام که نیست..اگه توجه کنی و بری تو تایپیکا بخونی از همه شرکتا نت داشتم و هر وقت خوب بودن گفتم خوبه و هر وقت بد بودن گفتم بده ...در ضمن اقا قرار نبود به هم توهین کنم من فقط واقعیتو گفتم چیزی که بعضی ها نمیتونن بگن اینم دانلود دیشب با سرویس 256 :n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس دیگه شورشو در آورده
زنگ زدم میگه فردا جمع میشه خطت
البته دیروز هم همینو گفته بودن
و البته 2 روز پیش !!!!
اسکل کردن از شنبه من رو
داداش دزدی که شاخ دم نداره... این نامردا تا میتونن عرصه رو به ما تنگ میکنن.همش با لابی کاری!!!! شک هم نکنید کلا تا چند سال دیگه شبانه رو همه شرکتا بر میدارن..... هر رقمی برامون اهنگ میزارن باهاش میرقصیم... اخرش همین میشه... من که دوباره شکایت کردم تو 195... اجازه نمیدم به این سادگی حقمو بخورن... ( هر چند بی ....ووس تر از این حرفا هستن) این پارس هم مارو مسخره کرده هی 2 3 روز اظاف میکنهع به قرادراد ... لامصب حجم نمیده ..... بزار غنیمت جنگیمو بگیرم ازشون.... :n24:نقل قول: