کسی میدونه ارت 5 چقدر دانلود کنی محدود میشی؟
ممنون اگه کسی راهنماییم کنه؟
Printable View
سرویس دایل اپ تو تبریز پینگش با گوگل از پینگ شاتل با گوگل خیلی کمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قبول دارین که پشتیبانای شاتل فوق العاده بی تربیت هستن؟ چپ و راست از مردم میچاپن تازه منت هم سرت میزارن. خیلی هم به خودشون مغرورن.
من امروز رفتم شاتل حسابی باهاشون دعوام شد بعدشم درخواست تخلیه خط دادم اومدم بیرون، انگار isp قحطی اومده، والا.
زمانی که من شاتل بودم و محدود شده بودم رفتم پیش مدیریت شاتل شیراز در مورد محدودیت صحبت میکردم طرف گفت اون موقع که سرعتت خوب بود اومدی تشکر کنی؟!نقل قول:
خوبه حالا پول میدادیم برای سرویس ....
میشه یه آمار بدین ببینم چند نفر از بچه های انجمن از شاتل فرار کردن؟:27:
منم این هفته دارم میرم جمع آوری (رشت)
Art 7 دارم سرعت و همه چی خوبه تنها سرویسی هم هست که بلک لیست نداره (پ ن پ داشته باشه) ولی مبلغش خیلی سنگینه واسم پایینتر هم چون دانلودرم حوصله بلک لیست ندارم بعد از یکسال و نیم خداحافظ شاتل مقصد بعدی مشخص نیست
خیلی هاشون دیگه رفتند و پشت سرشون را نگاه نکردند ما موندیم و اطلاع رسانی میکنیم دیگران تو دامش نیفتن!نقل قول:
سلام.
من دوره جدیدرو تمدید نکردم.دیروز رفتم دیدم اخطار داده.ولش حالا.
ولی حالا رفتم دیدم دوره تمدید شده.استفاده کنم گیر بهم میدن؟؟؟یا استفاده نکنم؟؟؟
باور کن دوست عزیزADSL فقط دانلود شبانه نیست ADSL یه سرویسیه که شما در هر تایمی از روز و شب که خواستی بدونی که حداقل یه سرویس داری که همیشه میشه روش حساب کردنقل قول:
چرا ما شبها افت سرعت نداریم؟
ما که سه ساله داریم از سرویس شاتل استفاده می کنیم چرا مشکلات شما رو نداریم؟
خوب مشخصا کسانی که سرویس ECO با هزینه کم می گیرند همون قدر هم باید انتظار داشته باشن ، نمیشه که ما بیایم یه هزینه کمی بکنیم و یه انتظار زیادی داشته باشیم
همون سرویس پارس و آسیاتک که دوستان اینجا تعربف ازش می کن به صراحت و با سند می تونم بگم در حـــد سرویس های شاتل نیست ، دوستانی که خواستن می تونن یه سر کوچولو به تاپیک این ISP هـــا تو همین P30world بزنن و پست های دوستان رو بخونن
اکثــــرا دوستانی هم که اینجا پست می دن کسانی هستن که قبلا از شاتل سرویس داشتن و الان از جایی دیگه دارن سرویس می گیرنو ای کاش این دوستان در تاپیک ISP خودشون پست می دادن
سلام
کسی از مرکز مخابرات پیام نور هست با پیش شماره 4443 از کدوم شرکت اینترنت پرسرعت بگیرم واسه اونجا سرعتش خوبه.... قبلا" شاتل داشتم تو مرکز مخابرات زارعی عالی بود 4 سال داشتم ولی الان خونه رو عوض کردیم توی این مرکز هم سرویس اکو نداره شاتل و سرویس آرت هم خیلی گرونه
اگر کسی میتونه ممنون میشم کمک کنید
سلام خدمت دوستان خوب
لطفا کسی از دوستان عزیز کسی دیگه رو متهم به تبلیغ و غیره نکنه
ممنون از عزیزان
من برای بار سوم از شاتل در رفتمنقل قول:
سرویس سه ماهه رو به 20 روز نکشیده گفتم جمع کنن
:31::31::31::31:
من هم امروز در خواست جمع آوری سرویس رو دادم!نقل قول:
شاتل برای من که مصرف زیادی ندارم که خوب بوده. در ماه هم حداکثر شاید 12-13 گیگ دانلود رایگان دارم و راضی ام.
اگر کسی بیشتر از این بخواد به نظر منم شاتل براش مناسب نیست.
یه نگاه هم بندازیم جدا که چی دانلود می کنیم. واقعا 40 گیگ در ماه نیازه یا نه می خوایم هر طوری شده یه چیزی دانلود کنیم.
منم الان نزدیک یک ساله که دیگه محدود نشدم چون نگذاشتم مصرف شبانه ماهیانه م به 10 گیگ برسه. تازه 10 گیگ رو توی یک ماه پخش میکنم و همه رو مثلا توی یه هفته نمیگیرم.
کسایی که بیشتر از 12-10 گیگ یا همین حدود در ماه دانلود میکنن دارن ریسک میکنند مخصوصا بین ساعت 1 تا 3 امکان محدود شدنشون خیلی زیاده. میتونید دانلودتون رو محدود به فایلهای مهم تر و ضروری تر بکنید و این دید رو نداشته باشید که هر چی که دلتون خواست دانلود کنید و اگر نکنید از دستتون میره.
اگر می بینید شرایطی که گفتم برای شما کافی نیست شاتل نیاید یا نمونید که فقط حرص میخورید.
4 ماهی میشه قرارداد ننگینم رو فسخ کردم با شاتل!!!:13:نقل قول:
من هنوز شاتل هستم، فعلا دم عید سرم شلوغه شب ها استفاده نمی کنم
ولی تو روز که خیلی خوب شده الان راضی ام
بچه هایی که از شاتل رفتن لطفا بگین از کجا سرویس گرفتید سرویس ها الان چطوریه ؟
بچه های از کجا میشه دید سرویسم کی تموم میشه ؟
یادش بخیر.....نقل قول:
4.5 ماهی میشه :31:کد:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6553451&postcount=34426
هر کسی که دانلود شبانه میخواد، بهتره بگرده تو منطقشون ببینه کدوم ISP بهترین سرویس رو میده. ممکنه شاتل بهترین باشه(عمرا!) ممکنه بقیه.... تحقیق کنید... یا ریسک کنید و مثل من از اولین ها باشید :11:
خوب یکی جواب منو بده دیگه
نقل قول:......................نقل قول:
پیام آوران کویرنقل قول:
بچه هایی که از شاتل رفتن لطفا بگین از کجا سرویس گرفتید سرویس ها الان چطوریه ؟
خراسان جنوبی
سرعت 350 کیلوبایت در ثانیه
شب هم حدود 200-250 و البته تا 350 باز هست و در حال افزایش پهنای باند هستن!
خداییش دیگه شبا چیزی دانلود نمی کنم هرچی می خواستم توی این دو ماه گرفتم ترکوندم محدود هم نشدم کسی هم اخم به ابروش نیاورد
نقل قول:
من هم امروز در خواست جمع آوری سرویس رو دادم!
نقل قول:
4 ماهی میشه قرارداد ننگینم رو فسخ کردم با شاتل!!!
نقل قول:
من برای بار سوم از شاتل در رفتم
سرویس سه ماهه رو به 20 روز نکشیده گفتم جمع کنن
نقل قول:
مژده !!!
خبر خوب: فسخ کردم رفت پی کارش شاتل گر به گوری! فردا خطم رو جمع میکنن! زنیکه یه جوری گفت باشه فسخ کن که احتمال دادم شاتل بشون گفته باشه: چنانکه مشتری به دلیل محدودیت شبانه خواست فسخ کنه زود اقدام کنید!
نقل قول:
من بیشتر از یک سال هست که از شاتل کوچ کردم به آسیا تک
نقل قول:
من امروز رفتم شاتل حسابی باهاشون دعوام شد بعدشم درخواست تخلیه خط دادم اومدم بیرون
:18:نقل قول:
زمانی که من شاتل بودم و محدود شده بودم رفتم پیش مدیریت شاتل شیراز در مورد محدودیت صحبت میکردم طرف گفت اون موقع که سرعتت خوب بود اومدی تشکر کنی؟!
خدا رحم کنه به اونایی که توی شاتل موندن!
واقعا ممنون دوست عزیزنقل قول:
نترس دوست عزیزم اتفاقا برای ما یوزر های کم مصرف شما خطرناک بودید خوب شد رفتید:31:
راستی قضیه مدیا فایر چیه ؟چرا اخه؟
جواب منو بدید لطفا . کجا میشه دید که چه روزی قرارداد تموم میشه ؟
در ضمن درخواست جمع اوری بدم چند روز طول میکشه ؟
همیشه یک هفته مونده به عید شاتل اشتراک افراد رو قطع میکنه و میگه گیگتون تموم شده در حالی که طرف 2-3 گیگش هنوز مونده.:41:
خیلی شاتل **** هستش دم عید تا میبینه مردم وقت بیشتر برای نت دارن دستشون رو میزاره توی پست گردو طرف هم چاره ای نداره چون اگه بخواد اشتراکش رو قطع کنه یک ماه باید بدون اینترنت باشه و به ناچار باید بره و اشتراکشو تمدید کنه.
خوب خدا پدرتون رو بیامرزه سریع فسخ کنید این قرار داد ننگین رو و خودتون رو خلاص کنید
ببینید چقدر زمان و هزینه ذهنی و جسمی میبره که ادم بخواد در مورد این قاطر حتی فکر کنه که نهایتا ازرده خاطری بمونه
جالب اینه که شاتل در مرحله جدیدی از سیا-ست های مشتری ازردن اش داره سایت هایی که توش تاپیک شاتل رو دارن دسترسی مشترکین اش رو میبنده(مثله پرشین تولز)
خودت تا تهش رو بخونید-سازمان ها ماشالا دارن از هم فقط محدود کردن یاد میگیرن!!!
قضیه ای نداره دیگهنقل قول:
اینجا چرا بر نمیداره.دی:
باید از سوسک استفاده کن.دی:
مدیافایر اولین بار نیست که هیتلر میشه، ربطی هم به ISP خاصی نداره.
بزودی برمیگرده.
تو قسمت خرید اعتبار برو ، تو اون بخش میگه در صورت خرید تا روز فلان میتونی از این ترافیک استفاده کنی ، اونروز روز پایان غم هات هست داداش .نقل قول:
دستی نامه رو ببری مخابرات 1-3 روز و هر روز پیگیر باشی هم نهایت 1 هفته { تا قبل عید می تونی }
به خودشون باشه ممکنه تا 1 ماه هم معطل کنن شاید شما این وسط اینترنت لازم شدی اومدی یه شارژی کردی ، یه پولی ریختی تو جیب اینا !
دیروز دادم دوستم بره تخلیه کنه خطشو ، به قرار دادش کمتر از 1 ماه مونده بود . گفتم همین الآن میری تخلیه میکنی ! { واسه خودش می گم ، چنده ماه مغز منو خرده که سرعتم پایینه و ... بعد من هر چی میگم ، اون سر هر دوره میره شارژ میکنه ، حالا خدا رو شکر امروز تخلیه میکنه :31: }
ااا ایول آفرین برید فسخ کنید وضع و دست من تو دانلود بهتر میشه :20:
آخه تا امروز 10 تا فسخ کردید الان سرعت من جدا از دیروز خوب شده ، نکنه پای شما روی پهنای باند بود و من خبر نداشتم
سرعت من تو روز خوب شده خوشحالم با اون هدیه شاتل 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر ماشاله گیگ هم وضعش خوبه :8:
من که ۳ ساله شاتل دارم تا الان مشکل نداشتم . به نسبت بقیه شرکت ها هم بر اساس تجربه شاتل واقعاً عالی بوده . پارسال عید ۳ گیگ اضاف داد ، ۳ گیگ خریدم ۳ گیگ دیگه داد ، برای تولدم هم ۳ گیگ داد شد ۱۲ گیگ !!!
بدبختی اینه که تو شهرمون جز شاتل شرکتی نیست که سرویس داشته باشه...
مخابراتشم حجمی میده بالاتر از 256 نمیده...
والله دیگه اعصابم کفری شده ...الان 7 روزه که محدود شدم ....با پشتیبانی صحبت کردم میگه محدودیتی وجود نداره اگه سرعت دانلود 1 به 10 هم باشه چیز عادیه....با نمایندگی شهرم صحبت کردم میگن به حجم دانلود شده کار دارند...
اون هایی که از شاتل تعریف می کنند بیان توضیح بدند که چرا سرعت دانلود شبانه که از 130 به 65 کاهش دادم و از 7 ساعت رایگان 4 ساعت استفاده کردم محدود شدم ...پشتیبانی میگفت اگه سرعت پائین بیاری به هیچ وجه محدود نمیشی ولی نشون دادند که حرفاشون همه کشکه....
حیف که شرکت مثل آسیا تک - پارس آنلاین و ... تو شهرمون سرویس نمیدن وگرنه یه ثانیه هم از شاتل ... سرویس نمی گرفتم...
صبح دوستم رو فرستادم شاتل برای فسخ ، سر کار بودم بهم زنگ زد که اینها میگن نمیشه تا قبل از عید فسخ کرد ، بهم برگه ی عدم رضایت و از این حرفها دادن که پر کنم ، گفتم گوشی رو بده به پشتیبانی خودم صحبت می کنم : :27:
خانوم پشتیبانی انصافا به مودب ترین حالت صحبت می کرد . درست مثل همون خانومی که دیروز به من زنگ زد که خطتتون رو از رانژه در بیارید { خط برای بابا ایناست } و من هم گفتم آره و میخوام برم PAP ..... سرویس بگیرم ، ولی بعدش یادم اومد برای عید که باید خونه ی خودم برم تنها سرویس دهنده اون منطقه شاتل و مخابراته ، واسه همین گفتم تا فردا {امروز } دست نگه دارید تا حداقل خط خونم اگه با مخابرات راه نمیوفته دیگه 13 روز رو شاتل رو تحمل می کنم ، که خدارو شکر مخابرات امروز اوکی داد و امروز میزنگم که خط خونه بابا اینا رو هم از رانژه در بیارن { اگر از رانژه در میاوردن باز باید مراحل ساخت یوزر و واریز دستی و ... رو طی میکردم واسه خط خونم } .
** پشتیبانی شهرستان ، این دو جا که من دیدم حالا جدا از اینکه زود به زود عوض میشن ، ولی مودب و خوش برخورد هستن { برخلاف تهران }.
بگذریم ، ادامه ماجرای دوست من :
خلاصه خانوم پشتیبانی فرمودن تا قبل از عید مخابرات به ما گفته خط رانژه نمیکنیم ، شما بیا 1 گیگ بگیر ، اگه باز از سرعتت ناراضی بودی بعد از عید خط رو تخلیه کن ، وگرنه باید تا بعد از عید بی اینترنت بمونی !!! { ما تو شاتل بزرگ شدیم خانوم کوچولو ، با ما هم ؟ :5: (تو دلم گفتم ) }
دوستم رو فرستادم فلان PAP ، گفتم اگه قول رانژه تا قبل عید رو میدن بیا اینجا فرم تخلیه رو پر کن . دوست ما هم رفت اونجا ، اونها هم گفتن این چه حرفیه ؟ 1 الی 3 روز و نهایتا تا 1 هفته خط شما رانژه میشه با ضمانت ما ، شما فقط نامه تخلیه رو پر کن .
دوستم رفت و اینبار خانوم پشتیبانی که اسم فلان PAP رو شنیدن برگه تخلیه رو دادن و دوست ما هم پر کرد و...
گفتم بدونید ! اگه اینجوری گفتن برید از اونیکی جایی که میخواید بگیرید ، تضمین رانژه شدن رو بگیرید و بعد فرم تخلیه رو پر کنید .
آقا شاتله ! خودم این مشتری رو واست آورده بودم ، خودم هم واست بردمش ... خدماتت رو مشتری مدار کن ! سیاستت رو {برنده-برنده} تنظیم کن !!! وگرنه حالا حالاها باید از قافله عقب بمونی ... :10:
خدارو شکر
همه چیز به حالت عادی باز گشت
اما پینگ من خیلی بالاست. با گوگل 1104 شده.
من دو ساله شاتل دارم اين سيستمي که شما ميگي اولين باره عنوان شده حرفتون يکم سنديتش پايينه :46:نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
خوب دوستان جالب اینجاست که جواب شکواییه منو دادن و من هم جوابشون رو دادم و دیگه هم باهاشون بحث نمیکنم و فقط از دوستانی که تلاش میکنن این شرکت بی کیفیت در سطح جهان چهارم رو به بقیه عزیزان بشناسونن تشکر میکنم
جواب شاتل:
دوباره جواب من:نقل قول:
با سلام و احترام
ضمن ابراز تاسف از اینکه دیگر عضو خانواده شاتل نمی باشید، باید به اطلاع برسانیم با بررسی میزان مصرف شما در تاریخ 21/10/90 الی 20/11/90 و با توجه به این مورد که سرعت سرویس 128Kbps بوده است و با احتساب مصوبه سازمان تنظیم مقررات در مورد ضریب اشتراک گذاری (1 به 10) می توانستید در نهایت معادل ) 12,096,000 KB ( در یک بازه 30 روزه در ساعات رایگان شبانه روز (1 بامداد الی 8 صبح)دریافت داشته باشید، لذا با توجه به میزان مصرف (27,719,446 KB) نه تنها افت سرعت نداشته اید، بلکه با سرعت به مراتب بیشتر از مصوبه سازمان تنظیم مقررات در حال استفاده از سرویس بوده اید.
همانطور که آگاه هستید سرویس های adsl سرویس های اشتراکی هستند نه اختصاصی در نتیجه برای رعایت حقوق کلیه مشترکین باید میزان مصرف خود را در بازه های زمانی رایگان با توجه به اینکه تمامی کاربران تمایل دارند از این امکانات استفاده کنند مدیریت بفرمایید.
مطمئن باشید اعضای خانواده شاتل در جهت جلب رضایت تمامی مشترکین گام بر می دارند و ما متعهد شده ایم که به تمامی کاربران خود سرویس با کیفیت مطلوب را ارایه دهیم.
امیدواریم بتوانیم در آینده نیز در خدمت شما باشیم.
با سپاس
نقل قول:
سلام
من فقط به خاطر اين يكماه نبود كه ناراضى شدم؛ بلكه از اول قراردادم كه ٢مگ داشتم اين مشكلات بود و بعد از چند ماه به بهانه بازرس سرعت رو به ١٢٨ كيلوبايت كاهش دادن و همچنان من از اين سياستهاى عادلانه بهره ميبردم در صورتى كه در سايتتون ابدا بندى در رابطه با سياست مصرف عادلانه در اكو نيست و در آرت قرار داره. در حالى صحبت از حساب و كتاب با استفاده از دستورات سازمان تنظيم و مقررات راديويى ميكنيد كه هم اكنون من در شركت فعلى هيچگونه سياست من درآوردى نديدم.
بارى ما مشتركين به اصطلاح اختصاصى يا پرمصرف، شاتل رو ترك ميكنيم تا خداى نكرده نفس مشتركين وبگرد و چت كن بند نياد و به بقيه دوستان به اصطلاح پرمصرف هم در نت توصيه كرديم كه نزديك شاتل هم نشوند تا پهناى باند آن شركت محترم آزرده خاطر نگردد.
به اميد اينترنت پرسرعت نامحدود ارزان قيمت
و در نهایت جواب شاتل(دیگه به کورکورانه متهم نشدیم که به لطف شاتل شدیم)
یکی نیست بهشون بگه اگه من بخوام با این شرایط اینترنت بگیرم که میرم از مخابرات میگیرم که نامحدوه و به احتمال زیاد در آینده ای نه چندان دور پامون به مخابرات هم باز خواهد شدنقل قول:
با سلام و احترام
شما در ایمیلتان اعلام فرمودید از ابتدا با سرویس مشکل داشته اید در حالی که در بازه 21 شهریور ماه تا 20 مهر ماه و با توجه به این مورد که سرعت سرویس 2048 Kbps بوده است و با احتساب مصوبه سازمان تنظیم مقررات در مورد ضریب اشتراک گذاری (1 به 10) می توانستید در نهایت معادل 19,353,600 KB در یک بازه 30 روزه در ساعات رایگان شبانه روز (1 بامداد الی 8 صبح)دریافت داشته باشید، لذا با توجه به میزان مصرف (30,317,911 KB)در این ماه مشکلی مشاهده نمی شود در تاریخ 21 آذر تا 20دی ماه نیز و با توجه به این مورد که سرعت سرویس 128Kbps بوده است و با احتساب مصوبه سازمان تنظیم مقررات در مورد ضریب اشتراک گذاری (1 به 10) می توانستید در نهایت معادل (12,096,000 KB ) در یک بازه 30 روزه در ساعات رایگان شبانه روز (1 بامداد الی 8 صبح)دریافت داشته باشید، لذا با توجه به میزان مصرف (17,922,088 KB)در این ماه نیز مشکلی مشاهده نشده است با بررسی های صورت گرفته در تمامی ماه ها با سرعت به مراتب بیشتر از مصوبه سازمان تنظیم مقررات در حال استفاده از سرویس بوده اید.
اما در خصوص تیم بازرسی باید به اطلاع شما برسانم ما براساس قوانین و بخش نامه های ارایه شده از طرف سازمان تنظیم مقررات موظف هستیم به تمامی مشترکین سرویس ارایه دهیم و نمی توانیم این قانون را زیر پا بگذاریم.
امیدواریم دراینده واقع بینانه تر به مسایل نگاه کنید و یک طرفه به قضاوت ننشینید.
با سپاس