سلام
دو ساله که آسیاتک تبلیغ ارائه VDSL کرده...
کسی اطلاع داره قراره چند سال دیگه طول بکشه؟
Printable View
سلام
دو ساله که آسیاتک تبلیغ ارائه VDSL کرده...
کسی اطلاع داره قراره چند سال دیگه طول بکشه؟
این قضیه فکر کنم دیگه منتفی شد و به قول وزیر (قطع) ارتباطات قراره تا تو خونه ها فیبر بکشن (حتماً صد در صد :blink::wac:).نقل قول:
دوستان کسی اینجا از اسیاتک سرویسش از 8 تا 1 شب اختلال داره؟؟
شاتل مارو سرویس کرده
کیفیت چطوره تغیر بدم یا اینکه بمونم ؟
تو قسمت شاتل هم گفتم.حدودا یک ماهی هست آسیاتک از 10 تا 2 شب پینگ بیشتر سرورای اروپا از 80 به 150 میرسه و بعضی روزا سرعت 12 مگ من میشد 2 مگ تو سرورای خارجی و هر چقدر هم با پشتیبانی تماس میگرفتم میگفتن اختلال سراسریه.الان حدودا یک هفته ای هست دو شب اینترنت درسته و یه شب هم این اختلالی که میگم هستنقل قول:
پاک بشه////
سلام دوستان بسته گیگ باکس شبانه نامحدود 30 روزه هنوز موجود است
2تا7 صبح
هستشنقل قول:
گیگ باکس شبانه 2 تا 7 نامحدوده ؟ پشتیبانی گفت حجم نیست و نامحدوده !!
قبلا 40 گیگ اینا بود !
هستشنقل قول:
گیگ باکس شبانه 2 تا 7 نامحدوده ؟ پشتیبانی گفت حجم نیست و نامحدوده !!
قبلا 40 گیگ اینا بود !
امروز اتصال اینترنت آسیاتک من وصل شد. این شرکت واقعاً افتضاح است. سرعت اتصال تک ( single connection ) زیر یک مگابیت است و شرکت فریبکاریست. به من توسط کارشناسان گفته شد که آسیاتک در کل speedtest را قبول نداره و فقط IDM برای اونها ملاک است. در پاسخ به اینکه هیچ نامی یا اشاره ای به این نرم افزار یا توسعه دهنده اون در قرارداد نشده است، چرند می گفتند. با تظاهر وانمود می کردند که نمی دونند single connection چیست و فقط دانلود منیجر را می فهمند.
گرفتار این شرکت های دزد در این کشور با حکومت دزدتر شده ایم.
افتادیم ایران بدبخت شدیم رفت :sad:نقل قول:
من در 195 شکایت برای آسیاتک ثبت کرده ام. من می خوام تلاش کنم تا بتونم با فسخ قرارداد بخشی از مبلغ پرداختی را بازپس بگیرم ( فریبکاری و عدم تضمین کیفیت ). دیروز من پس از گذشت 1 ساعت از آغاز اتصال اینترنت/قرارداد این را با مسئول آسیاتک مطرح کردم. احتمالش کم است اما من به پیگیری ام ادامه می دهم. آسیاتک داره به مشترک ها اینترانت می فروشد.
گقتن این مضحک است اما نه خالی از لطف، مرجع آنها دانلود از سافت98 و مشابه آن در ایران فقط با نرم افزار IDM از توسعه دهنده ی Tonec FZE است ( نام توسعه دهنده را مسئول های آسیاتک در کل حتی نمی دونند ) یعنی از یک وبسایت که با معیار های جهانی یک وبسایت پایرسی است که موقعیتش در داخل ایران است با یک نرم افزار که هیچ ارزش استنادی ای در جهان نداره) و اینترنت را بصورت اشتراک های 1 به 10 در اختیار کاربرها قرار می ده. سرعت اتصال تک با هر سروری اینترنتی در speedtest زیر یک مگابیت بر ثانیه است و این یعنی اینترنت اشتراکی که از چهار سال پیش به این ور فروش به این حالت غیر قانونی اعلام شد.
این شرکت آسیاتک عجب شرکت مضخرفیست. 7 روز از آغاز قرارداد یک ماهه ی من می گذره و تا حالا دو بار در 195 بابت افت سرعت و کمبود پهنای باند و همچنین قطع شدن های پیاپی پس از نیمه شب با وجود snr با ثبات و بالا شکایت کرده ام ولی هیچ اهمیتی نمی دن و هیچ کاری برای رفع مشکل انجام نمی دن. 4 روز پیش قرار بر این شد که پورت خطم را در مخابرات بررسی کنند و سپس با من تماس بگیرند اما هیچ خبری نشده. با بخش پشتیبانی تماس می گیرم و طبق معمول به من پاسخ بی سر و ته می دهند.
باز خداروشکر کن یکماهه گرفتی اگه یکساله گرفته بودی تا یکسال باید تحملش میکردی بعضی از شرکتها کمبود بهنای باند در برخی مراکز مخابراتی دارن در مرکز مخابراتی منطقه من پارس آنلاین این مشکل را داشت اما بقیه شرکتها مشکلی نداشتننقل قول:
سلام
از دوستان جنوب غرب کشور و ترجیحا خوزستان کسی هست که اشتراک ADSL از آسیاتک یا شاتل با پروفایل گیمینگ فعال داشته باشه ؟
اگر کیفیت بهتری از پارس آنلاین داشته باشن میخوام برای سال آینده از این شرکت ها اشتراک بگیرم .
داداش اینجا اکثرا بچه های خوزستان هستن از ایت الل دنس گرفته تا آواواا و سیلوران
کدومشون ؟
از اسیاتک میخوام بگیرم اگه دوستان تاییدش کنن
منطقه زیتون کارمندی ساکن هستم
پینگ ۴.۲.۲.۴ که از المان هست رو الان 107ms میگیرم.
شما چه سرویسی دارید و پینگ آلمانتون چند هست ؟
دوستان پروفایل گیم اسیاتک پولی هست ؟؟
سایت آسیاتک یه عکس گذاشت از اموزش فعال کردن پروفایل گیمنقل قول:
قیمتش رو زده ماهی 4 تومن . نمیدونم الان گرونتر شده یا نه
شما از کدوم شرکت اینترنت دارید ؟نقل قول:
بنده مخابرات ..نقل قول:
تعرفه ها برای شما عکسش میاد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم عکسش رو از عمد برداشتند که جدیدش رو بزارن :evil:
من فکر کردم فقط برای من ایراد داره.برای من هم نمیاره.نقل قول:
قیمتها جدید گذاشتننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا بالاترین قیمت مربوط به شاتل بوده که سرویس 16 مگ با 100 گیگ ترافیک زده 160 هزارتومن
اصلا با شاتل قابل مقایسه نیستنقل قول:
اینترنت 8 مگابیتی شاتل با اسیاتک قیمت یکسان ولی 30 گیگابایت حجم بین الملل متفاوت دارن و وقتی میریم 16 مگ اختلاف میشه 60 گیگابایت!!!:mellow:
بماند که آسیاتک سرویس های پر حجم نقره ای هم داره... اینطوری بمونه قیمت ها تخلیه شاتل و سلام اسیاتک
حداقل این یکی جیبتو بزنه سیلی نمیزنه در گوشت!
آره شاتل تعرفه های جدیدش مزخرف هست همه دارن تخلیه میکنن من خودم از مخابرات گرفتم دیگه میدونم که دفتر و تشکیلاتی نداره که بخواد هزینه هاش را از جیب مشتریاش جبران کنهنقل قول:
از دیروز اتصال اینترنت آسیاتک کاهش پهنای باند داره و نوسان زیاد است. چند هفته اخیر چنین مشکلی وجود نداشت. باز این شرکت داره خراب کاری می کنه. قیمت ها را گران کردند و کیفیت را کاهش دادند. در تماس با بخش پشتیبانی، طبق معمول چرند سافت 98 و اینترنت دانلود منجر ( IDM ) را به من در پاسخ گفتند.
آیا کس دیگری مشکل کاهش پهنای باند اینترنت بین الملل ( جمله نادرستی است اما توسط این نادان ها استفاده میشه و منظورم همان اینترنت به معنای واقعی است نه اینترانت ) به نصف و کمتر را ندارد؟ از 3 روز پیش پهنای باند کمتر از 4 م.بیت و در نوسان از 1.5 تا 4 م.بیت است. مرکز مخابراتی من نظری تهران است و در تماسی که 2 روز پیش با آسیاتک داشتم گفتند که مرکز مخابراتی در حال برزورسانیست ( بروزرسانی چی؟ کسی نمی دونه ) و نوسان وجود داره اما با تماسی دوباره ای که دیروز داشتم گفتند که بروزرسانی تمام شده و یا دیگه وجود نداره و یکسری کارهای بیهوده تکراری انجام دادند اما مشکل کاهش سرعت همچنان پابرجاست. این مشکل در تمام طول روز وجود داره و فقط مربوط به ساعت های پایانی روز نیست. در حدود 20 روز مشکلی وجود نداشت یا سرعت حداقل قابل قبول بود. این آسیاتک واقعاً شرکت مضخرفیست و بسیار ناپایدار است.
اگر کس دیگری چنین مشکلی داره اینجا به اشتراک بگذاره تا من متوجه بشم که آیا این شرکت در این مرکز مخابراتی کمبود پهنای باند داره یا بطور کلی.
من در سایت speedtest.net آزمون سنجش سرعت انجام می دم و در سرور های اروپای غربی و آمریکای شمالی، نتیجه ها کمتر از 4 م.بیت هستند.
کارزار مخالفت با افزایش تعرفه های اینترنت به راه افتاد
درود.نقل قول:
از غرب ایران هستم.
منم همین مشکل رو دارم. زنگ زدم میگه آنتی ویروس رو غیرفعال کن. فایروال رو غیرفعال کن. این کار رو بکن اون کار رو بکن. میگم تا دیروز (مثلاً) مشکل نداشته یهو اینطور شده مطمئنن مشکل از طرف شماست ولی زیر بار نمیره که نمیره.
سرعت ارتباط با اینترنت (اینترنت خارجی) که مزخرفه و فقط سرعت ارتباط با اینترانت (اینترنت داخلی) مشکل نداره (اونم گاهی غش میکنه).
متاسفانه این شرکت وضعیت بدی داره و هرگز هم زیر بار مشکلاتی که داره نرفته و نخواهد رفت.
امروز باز نوسان سرعت / کمبود پهنای باند بیشتر شده. این آسیاتک ثبات نداره.
سرویس های owa یا همون وایرلس اشتراکی رو کسی داره؟
از اونور سرویسای td lte چه طور؟
کدوم رو به جای adsl پیشنهاد میدین؟
چون من adsl دارمو خط هم کشش نداره درست باید دیگه بیخیالش شم عوض کنم و بین این دوتا سرویس اسیاتک موندم الان
سرویس owa که ظاهرا قیمتش بالای 7-8 تومن میشه
تنها انتخابم همین TD LTE هست که اینم گفتم کارشناس بفرس بیاد چک کنه
زنگ زدم نمایندگی مشهد میگه ما مودم الان موجود نداریم فقط میتونیم سرویس رو بهتون بدیم شما خودتون مودم رو از بیرون تهیه کنین : ))
نمیدونم واقعا خیلی جالب بود در نوع خودش که نمایندگی مودم موجود نداره
فقط موندم مودم اگه قرار باشه خودم تهیه کنم چه مودمی بگیرم
کسی هم نیس اینجا بگه از این سرویس داره یا نه بدونم وضعیت چیه : (
سرویسها td اسیاتک از دکلهای ایرانسل استفاده میکنه سرعت هم روی 40 مگ محدود میکنه در صورتی که خود ایرانسل سرعت td روی هشتاد مگ هست تعرفه هاش هم چک کنی هیچ برتری نسبت به تعرفه های ایرانسل نداره پس میخوای td بگیری از همون ایرانسل بگیری سرعت بالاتری دارهنقل قول:
بسته های ماهانه ایرانسل همینا هستن دیگه درسته؟نقل قول:
خب مصرف 1 ماهه من حداقل 150 گیگ، ولی بیشترین حدی که ایرانسل داره میده 42 گیگه ظاهرا برای 1 ماه و اصلا به کار من نمیاد
میتونی بسته 160 گیگی ایرانسل بگیری 220 تومن هست اسیاتک هم همینو میده 220 تومن اما ایرانسل سرعت 80 میده اسیاتک 40 مگ و یه نکته دیگه اینکه ایرانسل هر وقت پهنای باند کم میاره اولویت را میزاره برای مشتریهای خودش تا مشتریان شرکتهای دیگهنقل قول:
تست td lte:
نظرتون؟
جالبه که اسیاتک تا همین چن روز پیش تعداد مودم هاش داخل سایت 4 مدل بود ولی امروز که چک کردم فقط یک مدل مودم داره که تازه اون معلوم نیس موجوده یا نه
لطفا برای مودم راهنمایی میکنین که کدوم ارزش خرید بالاتری داره برای سرویس td lte؟ داخل سایت اسیاتک فقط مودم TD-LTE TF-i۶۰ G۱ موجوده
ولی داخل دیجیکالا این مدل هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون هیچ اطلاعاتی ندارم نمیخوام مودمی بخرم که کیفیت لازمم نداشته باشه و الکی هزینه کرده باشم
الان اسیاتک گرفتم پینگم در حالت عالی 120 هست با ای پی 4.2.2.4
پینگ شما چطوره با این ای پی ؟
من شاتل دارم الان که ساعت 10 صبح هستش همون 120 شد.نقل قول:
ویرایش...
دوباره الان ساعت 11 شب گرفتم 130 شد.
من می خوام از ساتل جمع کنم بیام آسیاتک.شاتل سرویس دهی خوبی داشت ولی قیمتش بالا رفته،از طرفی آسیاتک طرح جشنوارش گیگ فضایی میده.از این می ترسم
چون قبلاً از پیشگامان داشتم با یک حجم بسیار بالا اما قطعی و سرویس دهی بسیار ضعیف
می ترسم آسیاتک هم همینطور باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تست در حالت تک کانکشن