منم دقیقا به خاطر همین موضوع اسیاتک رو جمع کردمنقل قول:
دو بار تا حالا اسیاتک گرفتم و هر دوبار ظرف 2 ماه مجبور شدم جمع کنم ... مزخرف ترین نحوه برخورد با مشتری رو داره :n21:
Printable View
منم دقیقا به خاطر همین موضوع اسیاتک رو جمع کردمنقل قول:
دو بار تا حالا اسیاتک گرفتم و هر دوبار ظرف 2 ماه مجبور شدم جمع کنم ... مزخرف ترین نحوه برخورد با مشتری رو داره :n21:
البته تو تهران اینجوریه تو شهر های دیگه چون تعداد کارربر ها کمتره سرعت عالیه و در حد همون سرویسی که میگیرین هست
اخه ruzbeh1 تهران نیست مازندرانه ، در کل های وب اول باید ظرفیت و می برد بالا بعدش فشفشه بازی می کرد.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستانی که در مورد فشفشه های هدیه سوال کرده بودن ; از ساعت 3:00PM امروز ارسال این فشفشه ها به مشترکین شروع شده و به زودی تمامی مشترکین فشفشه هدیه خود را دریافت خواهند کرد.
بله این پروژه با هدف افزایش سرعت و ارتقاء پهنای باند مشترکین برنامه ریزی شده و به داستان ملی شدن اینترنت برمیگرده با این تفاوت که برنامه هایی برای این طرح درنظر گرفته شده که در صورت اجرایی شدن کمک شایانی به مشترکین و رفع مشکلات فعلی خواهد کرد .نقل قول:
میشه یکم توضیح بیشتری بدید
تا جایی که ممکنه؟
سلام .
دوستان یه تبلیغی روی سایت های وب هست که 40 گیگ یک ماهه 30000 تومان هست. این واقعا درسته ؟
من توی تعرفشون که نگاه کردن ندیدم!!
بله این یک فشفشه است باید سرویس بخری که خدقل ۳ ماهه باشه ضمن اینکه هر سی روز یکبار میتونی این فشفشه رو بخری برای دانلودر ها عالی هست با سرعت ۸ مگ می تونی دان کنینقل قول:
دیشب سرعت دانلود من تو ترافیک رایگان با تورنت: (512 محدود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته میدونم این از اون حال دادنای اولیه شرکت هست و بعد از یه مدت کم کم سرعت تایم رایگان میاد پایین !
واسه من که نیومدهنقل قول:
:n03::n03::n03: