خب 790 گیلو در شب رایکان بده ؟نقل قول:
Printable View
خب 790 گیلو در شب رایکان بده ؟نقل قول:
سلام خدمت آقای مدیر
لطفا سرعت دانلود شبانه طرح بعثت رو به 130 قبل برگردونین و همچنین ساعت دانلود رو هم مثه قبل کنین.
تو پستای قبلی گفتین که پیگیری میکنین اما متاسفانه تا الان خبری نشده!!!
با تشکر:n16:
یک سره دیگه مشکل این شرکت گلدنت.که نمی دونم چرا مخابرات باهاش کار میکنه.بیشتر مشکلات حجم های ئزدی(یا هر چی مهندس میگه)و محدودیت های اخیر و هزار..... یک سرش همین گوه نت.نقل قول:
ببخشید مهندس ولی برای کارآموزی هم رفتم پیششون قبول نکردن.البته مدرک CCNA می خواستن که من پول کلاس های این جور مدرک هارو ندارم که برم.
در شب رایگان :نقل قول:
طلایی تا 2 مگابیت بر ثانیه
نقرهایی تا 1 مگابیت بر ثانیه
برنزی تا 512 کیلوبیت بر ثانیه
256 و 128 همین سرعت نامی
اره سرویس اینترانت را تصویب کردهنقل قول:
پیگیری میکنمنقل قول:
ببینم اگه راست میگید چرا جواب پستهایی که میان موضوع رو موشکافی میکنند و قصد ارائه راه حل دارند رو نمیدیدنقل قول:
خطاب به بچه های گل تاپیک:n16:
برخی از دوستان اینقدر سریع دارند پست میدند که خود من نمی تونم پست هام رو پیدا کنم و اینطوری بهانه جواب ندادن ایشون هم بیشتر میشه
من طی این مدت متوجه شدم شما (مهندس م.ج) مارو به بازی گرفتید و اینجا فقط مارو سعی میکنی با سفسطه و پیچوندن امیدوار نگه دارید!
خب من ک از فردا مخابرات رو ترک میکنم!
تا الان 12 نفر رو قانع کردم از مخابرات نگیرن!
3 نفرم دارم قانع میکنم!
اونا هم ک مشکلات منو ببینن ، این تاپیک رو آدرس میدم!
ینی جناب مهندس. علاوه بر اون جوابی ک اون دنیا (اگه وجود داشته باشه) باید بمن بدی ، هر مشتری ک از مخابرات ببینم میپرونم!!! و مطمئن باشید نصف دوستان اینجا بلاخره مث من حساب میاد دستشون و رویه منو در پیش میگیرن!
نقل قول میکنم تا مهندس ببینه .نقل قول:
مهندس باقی پست ها رو ولش کن . بیا اینو بخون :n02:
باقی دوسنان هم هی سوال تکراری نپرسند دیگه .
سلام به دوستان و همینطور جناب مهندس
مهندس خیلی خوبه که اینجا با ما هستید , اما عزیز آخه چرا وقتی می بینید همه ناراضی هستند بازم حرف خودتون و میزنید ؟
مهندس مطمئن باشید همین بچه های اینجا اگه مشکلاتشون و حل کنید ازتون حمابت میکنن و دوستون خواهند داشت .