تو که کفترم نداری چه برسه به خانوم:n08: Real toll :n27:نقل قول:
Printable View
تو که کفترم نداری چه برسه به خانوم:n08: Real toll :n27:نقل قول:
والا من فکر میکردم من با 20 سال سن بابابزرگ این پیجم ولی در حال حاضر با دیدن صفحه قبل به این نتیجه رسیدم که هنوز شاشم کف نکرده:n03:
ولی یه چیزی میگم خدا وکیلی انجام بدید از صبح تا شب هر کاری می کنید بکنید ولی زبونتون فقط شکر خدا را به جای بیاره که خانودهاتون مثل خانواده من نیستند
که وسط بازی کردنتون بیاند داد و بیداد کنند که مگه تو بچه ای و ... بعد هم میرند برق را قطع میکنند خلاصه زندگی را کوفتمون کردند
ولی خدایی کف کردم که با زن بچه ها تون بازی می کنید:n02:
همه چیز بستگی به توان و قدرتتون توی خانواده داره!:n02:
اگر یکم برنامه داشته باشید می تونید همه رو راضی نگه دارید!!
نکته اینکه همیشه وقتهایی خاصی براشون بزارید کنار مثلا 5 تا 8 امروز بیرون رفتن و خرید و شام رستوران و لی 8 تا 11 مخصوص لول هستا:| اگر یکم دوستت داشته باشه باهاتون مجبوری رفته رفته کنار می یاد:ی
البته بگم حالا فکر نکنید همه زنهای دنیا مثل همدیگن خیلی هام می شناسم خانمشون با این موضوع کنار نیومدن و مجبور شدن نت و بازی رو ببوسن بزارن کنار!!
البته من شاغلم و تا ساعت 5 عصر اصلا کامپیوتر منزل دورش نمی رم... من اینجا به عنوا متاهل پا به سن گذاشته اعلام می کنم بعد از فوتبال بازی دیوانه وار نو جوانی و موتور و ماشین بازی دوران جوانی در کنارش تفریحات دست جمعی کوه رفتن و باغ رفتنها و پ ا س و ر زدنها و ! سرگرمی با جی اف ها... هیچی چیز لذت بخش تر از بازی آنلاین دوران تاهلی نیست!
اولن خانمت خیالش راحته تو خونه ای سرت گرم بازی هست تا بازی های بیرون از خونه:n23: بعد هم خداییش از همه اون تفریحاتی که من براتون گفتم و گذروندم خوش تره! بخصوص ظرف میوه هم بیارن بزران کنارت تایم های استراحت بین بازی تقویت بشین:ی
این که چیزی نیست پدر خانمم سبک بازیهای باتلفیلد رو استاده:ی
فکر کنم برا تنوع هم شده بحث های جنبی بازی هم تاپیک رو لذت بخش می کنه...
الان واتز آپ خانمم پیام دادم چندتا چمپ لول امروز فری شده من ظهر دیگه بعد ناهار نیم یام بخوابم از حالا بگمت غر نزنی سرم:| در عوض شب مثل پسر خوب ساعت 11 می یام بخوابم:)خخخخخخ
تنهایی حال نمیده بازی کرد ... :n03: اونایی که eu west هستن ادد کنیم بریم بازی کنیم با هم ...
سلام
من هم حوالی 30 هستم بچه هم دارم، اما زیادی گیر میدن به این بازی
مثلا اون روز سوسک اومده بود من گفتم بزار بازی تموم شه، بعد می کشمش ، بعد رفنتم سوسکه قایم شده بود ، الآن روابط تیره و تار شده!
بعد خودشون این همه وظیفه شرعی دارن یکیشو درست انجام نمی دن ، حق نداره یک شکایت کوچیک بکنی
عجب جامعه زن سالاریداریم ما
قدیم طرف می رفت 4 تا زن می گرفت یکشون سرش تو جیک و پوک شوهرش نبود همه هم عاشق شوهرشون بودند،الآن با رعایت مسائل مختلف می خوای به جای تی وی دیدن بقیه، بشینی gold شی نمی گذارند.
والا یک مدت به جای 8 ساعت5 ساعت می خوابیدم صبح بعد نماز میومدم رنک،همونم برام حرف در میاوردن،دیگه اختیار خوابتم نداری.
هم جمع کنبم بریم معتاد شیم بهتره والا ، من که بعید می دونم تو این مهلتو با این سیستم matchmaking بشه gold شد.
رامسوس برا مید هست برا کجا هست؟ کارش چیه؟ اصولا تانکها کارشون چیه؟
رامسوس دیگه کیه؟!:n02:نقل قول:
rammus دومین چمپی بود که تو اکانت اولم خریدمش! و کلی خاطره دارم باهاش،اون زمانا خیلی op بود پدر همه رو در میاورد خیلی باهاش حال میکردم.
این چمپ یه جانگلر خیلی خوب هست و gank باهاش خیلی راحته ولی برای بازی تو lane ها خوب نیس،قبلا قوی ترین تانک دنیا بود ولی الان آخر بازی به اندازه بقیه تانک ها قوی نیست ولی هنوزم میتونه پدر چمپ های AD رو در بیاره.
در ضمن خیلی ساده بخوام بگم کار تانک ها اینه که وقتی مثلا جلو بارونbaron همه اعضای دو تا تیم واستادن و هی دارن کرم میریزن برا همدیگه و هیشکی جرئت نمیکنه دعوا رو شروع کنه:n02: تو یه موقعیت مناسب تانک تیم بپره جلو و یه جورایی تیم فایتو شروع کنه!
در غیر این صورت هممون میدونم که وقتی مثلا adc تیم قلدر بازی دربیاره و تیم فایتو شروع کنه چی میشه:n02::n09:
بعد از سال ها رنکم معلوم شد 5 تا بازی بردم 5 تا باختم
نقره 5:n19:
به لیگ خوش اومدی داداش.... :n16:نقل قول:
ولی حیف که season داره تموم میشه!!!!:n03:
اقا شما هم نمیتونین سایت LOL رو باز کنین.
برای من نه سایت باز میشه نه میتونم از تو کلاینت دکمه ی پلی رو بزنم.میزنه سرور undefined:n13:کلن سایتش بر فنا رفته مثل اینکه .جایی هم نزده که سرور unavailable باشه.