این آخرین تمرین مبحث انتگرال پیش هست _قبل از مسائل تکمیلی.نقل قول:
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
از کجا اوردی؟نقل قول:
Printable View
این آخرین تمرین مبحث انتگرال پیش هست _قبل از مسائل تکمیلی.نقل قول:
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
از کجا اوردی؟نقل قول:
خوب تجربی ها چه کار کردین امروز؟؟؟؟
با اینکه میدونم هر سال از کتاب سوال میاد ولی هیچ وقت لای هیچکدوم از کتابای درسیمو باز نکردم!!!ای کاش حداقل تمرینهای کتاب درست حخسابی حل میکردم!نقل قول:
این آخرین تمرین مبحث انتگرال پیش هست _قبل از مسائل تکمیلی.
به به
ترجبي ها
شيريد يا روباه؟ (البته از نوع جنگليش)
هنوز نرسيدن خونه.آخي . هوا بسي گرم است
:41::41::41::19::41::41:نقل قول:
بچه ها من میرم معتاد بشم شما نمیایید؟
من برم سالن فوتبال بازی کنم دلم برا فوتبال 1 ذره شده؟
راستی چرا بچه ها نیومدن ؟؟؟؟؟
من خودم شیمی و زیست رو زدم رفتم ریاضی 3 تا روزدم فیزیک هم 4 تا رو زدم دیدم مغرم داره قفل میکنه نیم ساعت از وقت مونده بود اومدم خونه
خیلی به این کتاب و اون کتاب و تاریخ چاپش بخصوص تو ریاضی ربطی نداره، مثلا نمونه تست 147 و 150و 151 و 152 و 153 گسسته رو من تو کتاب گسسته اندیشه سازان چاپ 83 دیدم . سوال 147 فقط عدد انتهای بازه تغییر کرده بود . مهم راه حل تست و مساله هست. دفیفا از همون راه خیلی راحت به جواب رسیدم
تجربی ها کجایین بابا
آقا سینا تو چی کار کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نقل قول:
آفرین بر شما...
حتما رتبه یه رقمی انتظارته:10: راستی عمومی ها چی؟؟ زمین چه طور بود ؟؟؟
تا این حدم فرق نمیکنه بابا. من چند تا از دوستام تو مدرسه امام صادق میخونن که دیفرانسیلشون رو خود شفیع زاده و گسسته و حاجی زاده میگه . تو اون مدرسه خفن ترین شاگردشون ریاضی رو 68 زده(بره بالای 80 رفته بوده!!) و درصد های 30،40 خیلی زیاد دارن. درصورتی که کلا همشون یه انتظار دیگه داشتن...نقل قول:
دوستان به نظرتون برای بازار کار دانشگاه آزاد قزوین بهتره یا غیر انتفاعی!طراف تهران کرج قزوین غیر انتفاعی خوب هست یکی از دوستام میره ابا تو آبیک میگه با دبیرستان هیچ فرقی نمیکنه کلا میگه دانشگاه نیست!!!