پرز رسما کاندیداتوری خود را اعلام کرد
به گزارش RmadridFC: انتظاراتی که می رفت به وقوع پیوست و پرز امروز صبح در کنفرانس خبری که خود او برنامه ریزی اش کرده بود رسما" کاندیداتوری خود را اعلام کرد.
رئیس سابق رئال مادرید فلورنتینو پرز رسما خود را آماده برای شرکت در انتخابات رئال در تاریخ 14 ژوئن (24 خرداد) اعلام کرد.
رئیس سابق که به احتمال زیاد دوباره باید وی را رئیس بنامیم امروز در کنفرانس خبری گفت:"درباره ی فصلی که گذشت هیچ چیزی نمی خواهم بگویم اما با دیدن این همه فشار بر رو روی رئال مادرید تصمیم گرفتم کاندید ریاست این باشگاه شوم و در همین جا رسما" کاندیداتوری خود را اعلام می کنم"
پرز درباره ی کالدرون و استعفا ی او در میانه ی فصل نیز گفت:"من برای این کاندید شدم زیرا می خواهم رئال مادرید را از فشاری که رئسای قبلی بر آن وارد کرده اند نجات دهم"
پرز که در سال 2000 میلادی به عنوان رئیس رئال انتخاب شده بود و توانسته بود که به مدت 6 سال در این باشگاه دوام بیاورد ولی چون رئال نتوانسته بود در 3 سال پایانی ریاست وی جامی کسب کند از سمتش بر کنار شد.
علاقه سانچس به مربیگری در رئال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش RmadridFC: مربی مکزیکی آلمریا علاقه اش را به مربیگری در سانتیگو برنابو ابراز کرد...
هوگو سانچس سرمربی آلمریا علاقه اش به مربیگری در رئال را اعلام کرد و متذکر شد اگر پیشنهاد مناسبی از دیگر تیم ها به او ارائه شود می تواند آلمریا را ترک کند.سانچس مکزیکی که امسال برای هدایت آلمریا وارد اسپانیا شده روزی در رئال به عنوان بازیکن یک ستاره بود.
او در گفتگو با Canal Sur Radio می گوید :"آرزویم مربیگری در رئال است.صرف نظر از این که چه کسی ریاست رئال را به عهده خواهد گرفت امیدوارم به آرزویم برسم."او در ادامه می گوید :"در هر شرایطی که باشم پیشنهاد رئالی ها را خواهم پذیرفت.مشکلی با ترک آلمریا ندارم چرا که در قراردادم ذکر شده اگر پیشنهادی از باشگاه بزرگی داشته باشم می توانم آلمریا را ترک کنم."
سانچس در جوا سئوالی در مورد اینکه آیا پیشنهاد بارسلونا را برای مربیگری خواهد پذیرفت گفت :"اولا فکر نمی کنم با توجه به گذشته رئالی من ، مسئولان بارسا به من پیشنهادی دهند اما اگر هم پیشنهادی دهند من نخواهم پذیرفت."