بازی رو کامل نصب کردم.
رفتم داخل بازی
لودینگ اول رد میشه .
بعدش یه فیلم نشون میده. که اگه بخوای نگاه کنی بعداز 10ثانیه حذف میشه.
اگه بخوای رد کنی please wait میده و بعدش حذف میشه!!!!!!!!
Printable View
بازی رو کامل نصب کردم.
رفتم داخل بازی
لودینگ اول رد میشه .
بعدش یه فیلم نشون میده. که اگه بخوای نگاه کنی بعداز 10ثانیه حذف میشه.
اگه بخوای رد کنی please wait میده و بعدش حذف میشه!!!!!!!!
اولا مظورت از حذف میشه چیه؟یعنی اینکه فیلم رو رد میکنه یا اصلا گیر میکنه؟نقل قول:
در ضمن مشخصات کامل سیستمت رو هم بگذار...
salam khaste nabashid age mishe javabamo zood bedin man bazie valvet assassin ro gereftam ama zamani ke mikhad bere toye bazi safhe siyah mishe badesh minevise replay engine 1 erroram mide minevise critical error moshakhasate systemam ine :vga geforce 512 7300 le ram 1gig ddr2 cpu 1.6 dual moshkel az sisteme ya windose rasti windosam service packe 2 hast mamnoon
من بازي سيمز 3 رو ريختم كركشم ريختم ولي كار نمي كنه و ارور مي ده كسي هست بگه چجوري بازيو بريزم !؟!؟!؟!؟!؟! لطفا!!!!!!!!!!!! :(((((((((((((((((((((((((( :41:
سلام .نقل قول:
نوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا که لطف کنید فارسی بنویسید .
دوما مشخصات سیستمتون رو هم لطف کنید .
سلام
من تو 3 تا بازی مشکل دارم :
یکیش شبکه کردن بازی global operationهست که وقتی توش یه سرور ساختم و میخوام با یه کامپیوتر دیگه که بهش وصله joinـش کنم ارور میده و یه چیزایی راجع به سریال نامبر و اینا میگه.کرک خاصی داره؟
-مشکل دیگم مال need for speed under ground 2هست که 20 ثانیه بعد از اینکه واردش میشم مدام هی هنگ میکنه
-call of duty world at war رو من یه مدتی رو ویستا بازی میکردم.ولی از وقتی xpنصب کردم دیگه کار نمیکنه!بعد از اینکه ایکس پی نصب کردم و درایورها و direct xوغیره رو هم نصب کردم call of duty world at warرو دوباره نصب کردم ولی هر وقت دیگه روش کلیک میکنم یه لحظه صفحه سیاه میشه بعد میاد بیرون و اون ارور معروف ویندوز ایکس پی که 2 تا گزینه ی dont send و send error رو داره میاد.مشکلش چیه؟,
سلام دوستان من وقتی که میخوام بازی ریدیک رو اجرا کنم دو تا ارور به شکل زیر
http://rapidshare.com/files/255623855/untitled.bmp.html
و
http://rapidshare.com/files/255624588/untitled.bmp.html
رو بهم میده . کارت گرافیک رو هم نصب کردم حتی ویندوز هم عوض کردم و روی 7 هم تست کردم ولی فایده نداشته
لطفا زود تر منو راهنمایی کنید چون واقعا کارم گیره:41:
من اين پست رو در تاپيك Virtua Tennis 2009 زدم كسي جواب نداد ، از دوستان اينجا كسي نميدونه مشكل از چيه ؟
نقل قول:
من بازي Virtua Tennis 2009 رو الان براي PC گرفتم ولي بعد از انتخاب بازيكن در حالت آزاد تو صفحه ي لودينگ يهو گير ميكنه و از بازي مياد بيرون ، كسي همچين مشكلي داشته ؟
درود بر شما
دوستان عزیز من یک مشکل دارم در نصب بازی Dark Sector بعد از نصب کردن این بازیبعد از کلیک کردن بروی بازی صفحه سیاه میشه و یک error میده وبعد از بازیمیاد بیرون لطفآ بفرمایید مشکل از چیست لطفآراهنمایی کنید
سپاسگذارم
عکس از error بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی butterfly escape رو چطور می تونم ادامشو بعد از نصب ویندوز جدید بازی کنم؟پوشه سیو رو باید ذخیره کنم؟پوشه سیوش کجاست؟