نقل قول:
من هر شب از اینترنت استفاده نمی کنم ولی خداروشکر هر شبی که کار داشتم و کار می کردم سرعتمم خوب بوده و همون سرعت روز رو داشتم. :10:
Printable View
نقل قول:
من هر شب از اینترنت استفاده نمی کنم ولی خداروشکر هر شبی که کار داشتم و کار می کردم سرعتمم خوب بوده و همون سرعت روز رو داشتم. :10:
من کی گفتم که راضی هستم ولی پسر عموی من در یک شرکت دیگه با 128art1 داره با سرعت 65 دانلود میکنه اونوقت من با 512eco باید سرعت من 65 باشه شما خودت مثل اینکه خیلی از شاتل راضی هستی که اینطوری داری طرفداری میکنه عجب به جمالت بخدا خوش به حال شاتل با این طرفدارانشنقل قول:
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
آقا شما مطمعآ هستی که از شاتل صحبت کردی و از اینترنت خارج از کشور صحبت نکردی اقا جان من الان 512eco دارم و هرگز تا الان ندیدم سرعتم از 65 بالاتر بره اونوقت شما میگید که سرعتتون تو روز 240 و شب هم همینطور خوبه حالا من 512 دارم و دارم میبینم اگر نداشتم و تاره می خواستم بیام اکانت شرکت شاتل رو بگیرم حتمآ گول می خوردم کاش یکم صادق باشیم با مردمنقل قول:
آقا این شاتل شورشو درآورده دوباره محدود شدم قابل توجه دوستی که می گه اگه زیاد دان کنی محدودت می کنیم من توی این دوره حدود 3 گیگ دان کردم ولی الان سرعت دانلودم بین 0-5 هست و با چه زحمتی هم اومدم اینجا پست بذارم پیج هم به زور باز می شه
عزیزانم مدیریت کنید تا محدود نشید خوب چرا زیاد استفاده می کنید:31:چرا حق دوستاتون را با دانلود زیاد می خورید :31:
ما که نفهمیدیم مدیریت دانلود چیه !!!!
بی زحمت ما 2واحد مدیریت و رفتار سازمانی پاس کردیم توش از مدیریت دانلود شاتل ننوشته بودن
شاتل عزیز میشه شما جلسه آموزشی بزاری یا یجوری مدیریت دانلود را یاد بدی ؟/؟:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین دوست عزیز شما الان طبق قوانین شاتل زیاد استفاده کردی سویچ ، گواهینامه حالا شاتل عزیز خودت اعمال قانونش کن :31::31:
داداشی کسی که صبح و شب سرعت 65 فیکس داره اونم با 512 به آدم ناراضی نمیخوره . با توجه به چیزهایی که ما دیدیم و تجربه کردیم و دوستان هم همون رو تائید میکنن ، چنین چیزی تو شاتل تقریبا محاله .نقل قول:
بعد اینکه حرفی که شما زدی یعنی 300 کیلوبایت دانلود یعنی 300 ضربدر 8 = 2400 یعنی 2 مگ پهنای اخ
با اینکه تو خونه زمانیست راحت شدیم از دست شاتل و همچنین اکثر کسایی رو که مشترک بودن راحت کردیم ولی باز باید یه پره این افت بما بخوره!!!
تو یه شرکت که پاره وقت میرم اونجا(تو شیخ بهایی جنوب-بلوار ازادگان) امروز قطعی داشتیم-بعد فهمیدم از اول هفته گویا بوده و امروز نمود داشته
همیشه هم تو نخ عوض کردنش هم بودیم ولی با توجه به مکان شرکت که گقتم بالا,نه مخابرات پورت داره نه شرکت هایی که میشناسم
شاتل قشنگ مونوپولی کرده تووووپ
خلاصه دیگه از ناچاری و نیاز حیاتی به نت زنگیدیم به بنگاه کذب براکنی(پشتیبان!!!!):5:
گفتیم از 11 یهو قطع شده اساسی و فلان و ....
اول میگه بزار چک کنم-بعد میگه خطتون وصله از مخابرات؟!؟!؟(پ ن پ یهو خودم 11 زدم ترکوندمش!)-بعد میگه از سیستم کابلتون مطمئنید(بازم همون فکر قبلی)-اخر میگه شما رو خطتون نویز دارید یه مدته(دست پیش) و برا همین هست که قطع میشه(عججججججب)
خط تلفن رو کلا قطع کنید و فقط مودم وصل باشه,جواب: همین وضع هست و بوده,میگم یهو شده خانم....
در اخر دیدم تعداد زیادی مو ازم ریخته و باز همان جواب های loop شکل
قطعش کردیم تلفن رو--2 ساعت بعد(2 اینا) بصورت دیزلی وصل شد(ما هیچکار نکردیم!) ولی پیج که سفید-فقط پینگ میداد(زرنگی رو داشته باشد که فقط یه پورت رو باز کردند) بعد زنگ زد گفت چک کنید وصل شد !!!!!!!!!
وای خدااااا روتونو برم
اخه Iso نه هزار چند,اخه isp برتر,اخه .....
خوبه پاره وقتم اونجا و الا میزدم خط رو تخلیه میکردم و دایال اپ(یا با خرج اضافه ولی باارزش وایرلس)
حالا باز بیان سوال کنید خوبه شاتل,بگیرم؟ فلانه
اخه دیگه وقتی خورشید بالاست روز اثبات کردن میخواد ؟!؟!؟!
چرا از شاتل بد ميگيد من 256 گرفتم عدد كانكتمو 2.2mbps ميزنه دانلود هم 260
من نگفتم صبح دانلود دارم ولی ازمایشی که دانلود کردم چند مگ سرعت رو 65 بود و الان هم شب هم 65 هست اگه دقیقآ متوجه شده باشی من حرفم سر محدود شدن نیست من حرفم سر حرف اون دوستانی هست که 128 دارند و سرعتشون به اندازه 512 من هست خوب اگر قراره با 128 سرعت بشه اندازه 512 من همون 128 اولی که داشتم رو نگه میداشتم منتها من اول 128 داشتم و اون موقع من سرعتم چه شب و چه روز از 16 بالاتر نمیرفت که با خودم گفتم بزار 512 بگیرم که حداقل 100 رو بهم بده ولی هیچ وقت از 65 بالاتر نرفت در حالی که اگر یک پست بالتر از همین پست من رو بخونید میبینید که دوستمون با چه اکانی و چه سرعتی گرفتن نسبت به 512نقل قول:
در هر حال شما می خواهید به دوستان بگید که اگر شاتل بهتون 65 سرعت داد خیلی هم قدر دان باشید که خیلی هم عالیه ما هم که قبول کردیم آره.....
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:45 AM ----------
اینم یه نمو نه اش ایشون به قول خودش 256 گرفته بعد 260 سرعت دانلودش هست جالبه بخدا 14 تا هم بیشتر از اکانتش سرعت داره اونوقت من با 512 باید سرعتم 65 باشهنقل قول:
همینه دیگه تو شاتل ناعدالتی بیداد میکنه یکی هر چی دانلود میکنه محدود نمیشه یکی هم اصلا دانلود نمیکنه محدود میشه!نقل قول:
یکی هم مثل ایشون با سرویس 256 کیلو بیت سرعت دانلودش 260کیلو بایته:19: یکی دیگه هم با سرعت 256 سرعتش به زور به مقدار قانونیش میرسه
کاکو وایسا محدودت که کردن میفهمی ما چی کشیدیم از دست شاتل من بشخصه دهن همایون را سرویس کردم هر جا بگی رفتم ازش شکایت کرده ولی گردن اونها از ما کلفتره...
من خودم یکی از محدود شده ها هستم و متاسفانه اشتباه بزرگی که کردم این بود که 6 ماهه گرفتم که تا الان 2 ماه و چند روزش تازه گذشته
بلخره یه روز این شب سیاه شاتل هم به پایان میرسه و من هم راحت میشم
دقیقا عین من دیگه سرویس 1ساله دارم :41:
ولی دیگه ناامید شدم دارم از روزانه شال که خوبه استفاده می کنم ولی چه فایده پول گیگ مصرفی رو باید بدم حالا باز خوبه سرعت روزانه اش خوبه و قطعی نداره وگرنه کامپیوتر و خط تلفن و میاوردم جولی در شاتل آتیش میزدم بخدا :13:
این سرعت روزانه هم بستگی به مرکز مخابرات داره نه ؟
یه وقتهایی خیلی خوب یه وقت هم بد !
نقل قول:
داداش تو خودتو ناراحت نکن :10:
حرفت رو هم کاملا قبول دارم ، من خودوم لااقل تو PT اولین نفری بودن که با امضاء تصویری به سمت اطلاع رسانی ملت رفتم .
دادا تو شاتل 65 کیلوبایت تو شب با 512 داشته باشی کلات رو بنداز روو هوا !
میگم منم 65 بودم ، از چند گیگ اونورتر چنان محدودت میکنن که میشی 1 تا 5 کیلوبایت !
65 پیشکش !!!!!!
من الآن اینیکی خطم پارس آنلاین هست ، 512 . صبح تا250 دانلود دارم ، شب بین 40 تا 60 متغیر ، از 1 تا 6 صبح هم 700 تا 1.3 متغیر دانلود دارم ، اونم فکر کنم از شانس گند منه که سرویسم با روزهای .... عجین و یکی شده { آقا یکی معادل فارسی مصادف رو واسه ما پ.خ کنه } ، سرویسم 1 ماه نشده ولی تا حالا هرچقدر دانلود کردم منو محدود نکردن !!!!!
اگه ناراحت شدی عذر میخوام ، بحث من اینه که سرویس 2 مگ ماکزیمم 256 کیلوبایت سرعت میده ، 300 دیگه رقم بالایی خداییش !
بعد هم داداش من ، اون سرویس که میبینی 256 کیلوبایت تو روز دانلود داره ، که خط 512 من داشت ، تو ساعات رایگان 1 تا 5 کیلوبایت دانلود داره . اینا اینجوری هستن !!!!
البته این سیاست شاتل هست که هر چند ماه میاد پورت هارو رو 2 مگ میبنده ، جذب مشتری میکنه و بعد دوباره سرویس شیر تخیلی خودش رو میده {همین الآن هم یکسری از شهرهارو فقط رو پورت بالاتر از خودشون تو روز بسته که اونها هم ریزش می کنن } . مشتری بدبخت هم که میگه به تخلیه و رانژه دوباره نمی ارزه میسازه !!!
دوستا می ارزه ! بیاین بیرون ! اینهمه شرکت ، هرجا برین از شاتل بهتره {تو PAP ها منظورمه }
ما هم که مثل فرشته ها بال دراورديم از اين شاتل داريم جدا ميشويم
2.6ماه بوديم شاتل خداييش هر مدلي بگيد اينترنت داشتم پرسرعت کم سرعت ميان سرعت ولي الان ياد نت ذغالي ميندازه منو
ما بريم که سرعتش برا بقيه خوب بشه :31:
پي نوشت:ميمانيم تا مشتي بر دهان استکبار بزنيم
نقل قول:
ما هم در عجبیم که چطوری میشه با این سرعت خوب دوستان اینقدر از سرویسشون ناراضین
الان ساعت 5:40 صبح من دارم با نت کار می کنم هیچ مشکلی هم ندارم ، سرعت دانلودم روی 230KB
دوستان من به یه مشکل عجیب برخوردم، از موقعی که شاتل سرویساشو شیر کرده ترافیکم بیش از حد مصرف میشه. مثلا واسه دانلود یه آهنگ 3 مگی حدود5-6 مگ مصرف میکنه! کسی به همچین مشکلی برخورده؟
مرسی
میزان آپلودت رو هم چک می کنی ؟نقل قول:
آپلود هم جز ترافیک هست.
بله چک کردم، ترافیکم از حجم received زیاد مصرف میشهنقل قول:
من که از شاتل خارج شدم. واسشون هم در بخش پیشنهاد ها و انتقادها این کامنت رو فرستادم:
نقل قول:
سلام
خدا رو شکر میکنم که بالاخره از شاتل رفتم و با اینکه از اکو استفاده میکردم اما شما از سیاست استفاده عادلانه بر علیه من استفاده کردید که بالاخره بعد از پیدا کردن یک شرکت خوب از سیاست به اصطلاح عادلانه شما خلاصی پیدا کردم. با اینکار مشتری از دست خواهید داد چون ما هم سیاست خروج مشتری از شاتل رو به همگان توصیه کردیم و میکنیم. دیگر هیجوقت هم به شاتل برنخواهم گشت حتی اگر بهترین شرکت شود(که محال است).
خدانگهدار
ایول عند کار رو انجام دادی :31:
خدایی پیگیری هاشون تو این بحث خوبه ، من خودم چند بار دری و بری براشون نوشتم و یا انتقاداتم رو بهم جواب دادن حتی شده یک خط :5:
بچه ها باتوجه به قطعی و فسخ هایی که داشتید به کدوم شرکتید رفتید ؟؟ میشه بگید تا ما هم آشنا بشیم ؟؟؟ من شاید با پول عیدی هام قید چندماهی که مونده رو زدم و فسخ کردم ...........
مشتری ناراضی:نقل قول:
من که از شاتل خارج شدم. واسشون هم در بخش پیشنهاد ها و انتقادها این کامنت رو فرستادم:
طبق تحقیقات به عمل آمده تنها 4 تا 6 درصد مشتریان شکایت کرده
یا به تعبیری از مشکلات و نارساییها گله میکنند.
96 درصد مشتریانِ ناراضی و ساکت در اولین فرصت به سوی رقبا میروند.
این در حالی است که تحقیقات دیگری نشان میدهد که مشتری ناراضی
در برابر سازمان سکوت میکند، اما در مواجهه با دیگران سکوت پیشه نمیکند
و نارضایتی خود را به 10 تا 20 نفر انتقال میدهد. توجه داریم که این تحقیقات
در کشورهای دیگر انجام شده و انتظار داریم به دلیل ارتباطات بیشتر
و فرهنگ شفاهی در ایران این اعداد بسیار فراتر از این باشند .
+
بك مشتري ناراضي، هفت برابر مشتري راضي قدرت تبليغ دارد
حالا برای اینکه پستم فقط جنبه تحقیق نداشته باشه
یه درخواست
اگر امکانش هست دوستان یه تست از speedtest در تایم غیر رایگان بذارن.خصوصا 512
آورین، آورین!!!نقل قول:
یواش یواش این تاپیک رو باید به دست مرتضی خان سپرد :27: فقط بیاد تبلیغ کنه.
یه سر به تاپیک ها بزنی معلوم میشه... فقط اگر برای دانلود شبانه میخوای، طرف ما نیا :31: :21:
واقعا خیلی چرت این شرکت شانل من دارم ایکو 512 میگیرم اگه بازم مشکل پیدا کنه واقعا دیگه صبر نمیکنم و عوض میکنم و تا بتونم تبلیغ منفی میکنم اخه یکی نیست بگه سرعت آرت 128 که ماهی 30 دارم پول میدم چرا باید رو 5 کیلوبایت باشه اونم صبح من قبلا ماهی 40 گیگ دانلود داشتم ولی الان بعد از 13 رو 3 گیگ بیشتر دانلود نتونستم بکنم
نقل قول:
اگر امکانش هست دوستان یه تست از speedtest در تایم غیر رایگان بذارن.خصوصا 512
منم از شاتل رفتم پارس . تا زمانی که اکو 512 داشتم شبا 1 به بعد نمی تونستم از speedtest یه تست بگیرم latency ارور میداد.
پ . ن : پارس هم داغونه ! کلا بستن شیرفلکه اینترنت تو شب اپیدمی داره میشه تو همه isp ها.
:31:نقل قول:
وقتی 40 گیگ دانلود میکردین شاتل چیزی نمی گفت به شما.
ولی شاتل نمیتوتنه همینطور دست رو دست بذاره و هیچ چیزی نگه.
تازه الان هم که محدود شدین چند روز بعد از محدودیت خارج میشین و ضرری به شما وارد نمیشه چون در هر حال شما بعد از رفع محدودیت میتونید جبران این چند روز محدودیت رو بکنید.
این محدودیت هم حداقل تذکر از طرف شاتل به شما میتونه باشه چرا که هزینه اضافه مصرف رو از شما نمیگیرند و دوست هم ندارند که این کار رو بکنند.
گهی پشت به زین و گهی زین به پشت.
سلام دوستان
این شاتل هنوز مثل قبل سیاست هویچ و چماغ را اجرا میکنه؟! هنوزم محدود میکنه؟
دوستان حداقل همگی یه شرکت نرید ، شرکت های مختلف برید چون واقعا با این حجم دانلودی که شما تو شب دارید فکر نکنم چندان پهنای باندی به خودتون هم برسهنقل قول:
واقعا ماهی 40 گیگ، ترافیک کمی نیست ، اگه همون ترافیک رو واسه خریدن حساب کنی می بینی تقریبا باید 90 تومن پول بدی در صورتی که سرویس ART1 ماهی 30 تومن هزینشهنقل قول:
از قدیم گفتن لطف مکرر میشه حق مســـلم
سلام دوستان
یه چیز عجیب من الان دو سه روزه سرعت شبانم میانگین 250 شده ولی روزانم میانگین 60 تازه روزانم زیر 10 هم اومده .این شاتل پس چرا اینجوری میکنه
دوست عزیز می خوای جواب ندی نده چرا می پیچونی ! بچه هایی که از شاتل رفتن الان چه سرویسی گرفتن ؟؟ و چطور هست سرویس تون؟؟/؟
بعدشم خودم 128 شاتل رو داره اونم 1ساله :31:
بجون داداش الان در حد تحقیق نترس شرکت اونا نمیرم :46:
عزیز شما تو سایت شاتل رو دیدی؟؟؟ سرویسهای آرت نوشته ترافیک نامحدود!!!!نقل قول:
میشه برای من که سواد زیادی هم ندارم معنی ترافیک نامحدود رو ترجمه کنی؟؟
دو حالت داره
1- شاتل قادر به ارائه ترافیک نامحدود هست و بستر و امکاناتش رو داره...پس دیگه نباید این مسخره بازیها رو دربیاره و محدود کنه کاربراش رو
2- شاتل قادر به ارائه سرویس نامحدود نیست و امکانات و بستر های لازم رو نداره.....پس بیخود میکنه تو سایتش مینویسه سرویس نامحدود!!!!!!
------------------------
من الان رفتم یه شرکت دیگه(اسم نمیارم) سرویس نامحدود گرفتم 512....24 ساعته هم دارم دانلود میکنم....(واقعا به دانلود نیاز دارم چون یه جورایی شغلم ارتباط داره) تا الان هم به جز روزای حساس تاریخ(مشخصه منظورم) که همه شرکتا ناگهان دچار افت سرعت میشن هیچ مشکل خاصی دیگه ای هم ندارم.....ماهانه هم 60 تومن پرداخت میکنم ولی حسابی کار میکشم ازش....
آقا چقدر سرویس تغییر میدی کل سرویسهای مرکز دانشگاه رو تست کردی ها.نقل قول:
این تحقیقهای شما منبعش کجاست ؟ جالب توضیح داده. ولی متاسفانه در این مورد صادق نیست خود شما هم اگر یک تست یا دو تست با سرعت بالا ببینید فکر میکنید که بقیه برای اینکه سرویسشون کیفیتش رو از دست نده دارن بد گویی می کنند یعنی اوایل که من سرویس گرفتم اینجوری برداشت کردم ولی بعدها پشیمان شدم.
دقیقا تست بچه های مشهد رو میدیم که اون زمان 512 داشتند و اندازه 2 مگ جواب میداد. اگر هم تصمیمتون قطعی شد سعی کنید کارت طلایی گیر بیارید و اینترنتی ثبتنام کنید که پولی از جیبتون بابت هزینه رانژه نره. و درصورت انصراف ضرر اضافه نکنید
خیر سیاست هویج و چماغ برای زمان ما بود الان فقط از سیاست چماغ استفاده میکنه و بیشتر پولشو صرف بیلبوردهای انچنانی در شهر و تبلیغات میکنه تا راضی نگه داشتن نسبی کاربرها.نقل قول:
نه بابا من الان شاتل ندارم ، این تست رو برای خودم نمیخواستم یه سری
مناطق هست از بخت بد فقط این شاتل سرویس میده.
شاتل یه سیاست خاصی رو در پیش گرفته اینکه میاد جاهایی که هیچ شرکتی
پوشش نمیده رو تحت پوشش میگیره که طرف مجبور بشه از این شرکت سرویس بگیره.
منبع تحقیقات هم اینترنته و مربوط به مدیریته در هر چیزی. و در رابطه با شاتل هم صدق می کنه
مگر در حالتی که بالا گفتم و شخص بدونه سرویسش اصلا مناسب نیست
ولی مجبور باشه بگیره چون سرویس دهنده دیگه ای منطقه اش رو ساپورت نمیکنه
در این صورت بد شاتل رو هم که بکه ممکنه حرفش پذیرفته نشه ، چون خودش شاتل داره
چند درصد امکان داره شخصی که تست رو میذاره ، استانش، شهرشنقل قول:
اگر یک تست یا دو تست با سرعت بالا ببینید فکر میکنید که بقیه برای اینکه سرویسشون کیفیتش رو از دست نده دارن بد گویی می کنند
منطقه و محله اش با شخصی که تست رو میبینه و قصد خرید داره یکی باشه؟
انتظار نداریم که یکی که در جنوب کشور سرویس بگیره رو سرعت یکی که تو شمال سرویس می گیره تاثیری داشته باشه.
باید در یک منطقه مخابراتی باشن که افت سرعت رو حس کنن.(بقیه سرویس دهنده ها که اینطورین)
یه مورد مهم
موقعی که میخواید سرویسی بگیرید حتما قبلش سرعت و سایر موارد مهم رو
در منطه مخباراتی خودتون بررسی کنید نه کل کشور.
این نظر من.
[B]آخرین بار که با اپراتور شاتل صحبت میکردم میگفت معلوم نیست شما چند روز دیگه از این حالت سرعت 1 تا 5 کیلوبایت خارج بشنقل قول:
نامحدود به همراه fair use policyنقل قول:
مصرف سرویسهای دارای ترافیک نامحدود تحت قوانین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاتل است.
منظور از نامحدود همین بود یعنی سرویس شما مثلاً اگر فقط 20 گیگ در ماه ظرفیت دانلود داشته باشه و با اتمام اون 20 گیگ سرویس باید قطع بشه که قطع نخواهد شد یعنی حد سرویس شما 20 گیگ نیست بلکه نامحدود است.
جواب سؤال شما در سایت شاتل هست:نقل قول:
لازم به توضیح است که در این شرایط ممکن است با توجه به ضریب اشتراک سرویس ایشان که متناسب با هزینه پرداختی است، در سرعت سرویس ایشان کاهش رخ دهد.
بی گمان، این کاهش سرعت در صورت رخ دادن، موقتی بوده و تا زمانی که مصرف مشترک در زمره میزان مصرف سایر کاربران قرار بگیرد، ادامه خواهد داشت.
مثلاً اگر با سرویس ART128 چیزی حدود 40 گیگ تا اواسط دوره دانلود کردین پس اصلاً منتظر این نباشین که تا پایان دوره محدودیتتون برداشته بشه. آخه با اینچنین سرویسی دانلود هم حدی داره.
انتظار حجم و سرعت نامحدود دارین؟ پس باید یه زینی بخرید که اون سرش ناپیدا باشه.
خوب به فرض هم که این قانون برای سرویسهای نامحدود باشه...(طبق سایت)پس چرا روی سرویسهای اکو هم اعمال میکنه این قضیه رو؟؟؟؟نقل قول:
نامحدود به همراه fair use policy
مصرف سرویسهای دارای ترافیک نامحدود تحت قوانین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاتل است.
منظور از نامحدود همین بود یعنی سرویس شما مثلاً اگر فقط 20 گیگ در ماه ظرفیت دانلود داشته باشه و با اتمام اون 20 گیگ سرویس باید قطع بشه که قطع نخواهد شد یعنی حد سرویس شما 20 گیگ نیست بلکه نامحدود است.
البته هیچ شرکت دیگه ای این رویه رو پیش نگرفته خوشبختانه تا بحال....من الان ماهانه خودم نزدیک80 گیگ دانلود میکنم نه افت سرعت دارم نه قطعی نه ...... البته گفتم که به جز روزهای خاص!!!
اینکه قانون محدودیت سرعت روی Eco هم اعمال شده حرف شما درست. اما منطقی در این کار بوده.نقل قول:
اما این مسئله که این قانون رو از روی سرویسهای Eco بردارن و سرعت شبانه این سرویسها رو محدود نکنند به هیچ عنوان منطقی نیست چون شما در طول روز هر فایل پر حجمی رو که برای دانلود نیاز داشته باشین را میتوانید در دانلود منیجر ذخیره کنید و در ساعات رایگان شبانه همه اونها رو دانلود کنید. در واقع اگر سرعت دانلود شما بطور متوسط 100 کیلوبایت در ثانیه باشه، در یک ماه از ساعت 1 تا 8 صبح میتونید حدود72 گیگابایت بطور متوسط دانلود داشته باشید.
با فرض اینکه هر 1 گیگابایت 5000 تومان باشد بنابراین قیمت 70 گیگابایت برابر 350 هزار تومان میشود.
هزینه این حجم از دانلود برای شاتل از یک سرویس ART7 هم بیشتر است و حتی از سرویس ART8 حدود فقط 50000 تومان کمتر است.
بنابراین عدم اجرای قانون محدودیت سرعت در سرویسهای Eco برای شاتل مساوی با مرگ خواهد بود. :32:
ترافیک نا محدود همونطور که کاملا مشخصه یعنی محدودیدیتی توی مقدار استفاده وجود نداره ، ترافیکت مثل اکو قطع نمیشه که مجبور بشه ترافیک بخری فقط سرعتت ممکنه کمتر طبق همون قانون خوشون واسه سرویس های نا محدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرعتت کم بشه چون سرویست شیرهنقل قول:
1. مطمئنا شاتل هم بستر شو داره هم تجهیزاتشو هم هزینه شو ، ولی نه تنها شاتل بلکه همه ISPها برای سرویس های نامحدود قوانین کاملا یکسان رو دارن ، مثال زیر برای اون دوستانی که آسیاتک رو مثال می زنن:
• مصرف سرویسهای دارای ترافیک نامحدود تحت قانون fair use policy آسیاتک است.
مطمئنا هزینه ای که برای سرویس ماهیانه ECO داده میشه(19 تومن) به مراتب کمتر از هزینه گیگ های رایگانیه که توی یک ماه دانلود می کنیدنقل قول:
اگر حداقل 10 گیگ ترافیک رایگان رو بخوای بخری باید 41 تومن هزینه کنی ، چه بسا که خیلی از دوستان بیش از 10 گیگ در ماه ترافیک رایگان دانلود می کنن
نه شاتل بلکه هیچ ISP دیگه ای فی سبیل الله کار نمی کنن ولی نباید توقع داشت که هر شب 1 گیگ دانلود رایگان داشت ، چون ترافیک رایگان حق همس نه فقط افراد خاص
همه می دونن سرویس های شـــیر سرعتشون نوسان داره همنونطور که بعضی وقتا با سرویس 512 یا 128 شما 240KB دانلود می کنی ممکنه توی یه ساعتایی هم با سرعت کمتر دانلود کنی چون سرویس شـــیره ، ددیکیت نیستنقل قول:
چیزی که مشخصه اینه که شاتل محدودیتی ایجاد نمی کنه و اون خاصیت شیر بودن سرویسه که باعث میشه سرعت بالا پایین بشه اونم فقط توی شب به خاط ترافیک رایگان
پس معلومه شما از سرویس اکوی شاتل استفاده می کنی ، بیشتر از 20 تومن هزینه می کنی؟نقل قول:
من سرویس ART7 شاتل رو دارم و ماهی 220 تومن هزینه می کنم و با حجم بالای از ترافیک که تا حالا داشتم هیچ وقت مشکلی واسه سرعتم پیش نیومده چه بسا که الان سرویس 1MG منو بالاترم بستن ، منم دعاشون می کنم :31:
۱۳اسفند
۱۳۹۰
به دلیل استقبال شما مشتریان گرامی از جشنواره میلاد حضرت رسول (ص)، فروش ویژه سرویس های ADSL2+ گروه شرکتهای شاتل در جشنواره نوروزی تا ۱۳۹۰/۱۲/۲۴ در شهرهای تهران، مشهد، شیراز، قم، کرج و اصفهان تمدید شد.
مشتریان جدید میتوانند با خرید سرویسهای دارای شرایط پروموشن (سرویسهای آرت سه ماهه، شش ماهه و یک ساله به جز آرت هوم، آرت ۲ و آرت ۴ و همچنین سرویسهای اکو و اکوآفیس یک ساله به جز سرویس اکولایت)، کارت هدیه ای دریافت دارند که با استفاده از آن میتوانند از یک سرویس یک ساله رایگان اینترنت پرسرعت شاتل نیز بهره مند گردند.
میشه شما توضیح بدید؟
ساعات رایگان آسیا تک شد 1-9 صبح
در بدترین حالت با سرعت اسمی دانلود می کنی
من بیشتر از یک سال هست که از شاتل کوچ کردم به آسیا تک
واقعا اذیتش از شاتل کمتره
ایولنقل قول:
اخر یه isp پیدا شد که رو دست شاتل بیاد از لحاظ ساعت دانلود شبانه
برای تهران هست فقط؟ لینک خبر؟
تایید میشه این فقط شاتل هست که محدود و اذیت میکنه