آقای ملک جعفریان به خدا خنده داره که ماها اینجا سر نیم مگ و یه مگ به سر وکله هم میزنیم
به خدا خنده داره که هر یک گیگابایت حجم رو باید یک دلار و اندی بخریم
به خدا بی معنیه که سر اینترنت محدود و نامحدود، داخلی و خارجی چونه میزنیم
الان 2013 که نه کم کم باید بگیم 2014 هستیم نه دهه 1990
الان اینترنت نامحدود 5 مگ و 10 مگ و 20 مگ مثل نقل و نبات با کمترین قیمتها ریخته
وظیفه شما به جای اقتصادی فکر کردن و محاسبه اینکه ببینید نامحدود براتون صرف داره یا نه اینه که برید یقه زیرساخت رو بگیرید، یقه وزیر رو بگیرید و بگین این چه وضعشه که من نمیتونم جواب مشترکینم رو بدم
شما میگین پهنای باند استان 2500 مگ هست یعنی اگه یه مگ در نظر بگیریم فقط 2500 نفر رو ساپورت میکنید که تازه اگه پهنای باندی رو که به عنوان تحاری میفرشوید رو کم کنیم فکر نکنم 1000 نفر هم تو استان وجود داشته باشن که بتونن از اینترنت مخابرات به خوبی استفاده کنن
آقای ملک جعفریان فقط 1000 نفر؟؟ خنده داره!
شما ناسلامتی مدیرعامل مخابرات یکی از مهمترین استانهای مملکت هستید احیانا مسئول دفتر خدمات ارتباطی روستای که نیستین
با چهارتا مدیرعامل با نفوذ دیگه با 4 تا نماینده مجلس قرار بذارید رایزنی کنید لابی کنید (هر چی) یه تکونی به این اینترنت وامونده این مملکت بدین
بهتر از اینه که هر هفته بیاید اینجا و بگین پیگیری میکنم، تا یه ماه دیگه درست میشه، 45 روز صبر کنید و و و و
به خدا من طی این 2-3 سالی که مشترک مخابرات بودم هر روز کیفیت خدماتی که گرفتم کمتر شده
دلیلشم به وضوح افزایش مشترکین شما بوده (که در محق بودن شما بحثی نیست) اما کم کاری شما در عدم افزایش پهنای باندتون بوده
همون پهنای باندی که قبلا مثلا با 1000 کاربر داشتین الان با 10000 کاربر دارید خوب معلومه سیستمون کم میاره
به فکر نون باشید که خربزه آبــه!