پاسخ به سوالات دوست عزيز Petros
سلام
سلام حال شما؟
1. فکر میکنی بهترین سن ازدواج چه سنیه؟
78-نميشه براي همه يك سن خاص رو تجويز كرد اما كلا با ازدواج در سنين بالا مخالفم و اعتقاد به ازدواج در سنين پايين دارم هرچند موانع زياد هست.
2. فکر میکنی بهترین سن مردن چه سنیه؟
79-چون اين قضيه مثل ازدواج نيست كه ادمي حق انتخاب داشته باشه(هر چند ميتونه خودكشي كنه اما اجازه بهش داده نشده) سن مناسب مردن رو به خدا واگذار ميكنم براي هركس حتما اون سني كه مرده يا ميميره خوبه ديگه.:46:
3. (زبونم لال) اگه خانومتون زودتر از شما فوت کردن، یه زن دیگه میگیرید یا تا آخر عمر تنها میمونید؟ برعکسش چی؟
80-به شرايط بستگي داره به دوشرط ازدواج ميكنم:1- مطمئن بشم كه اين كار دليل بر بي وفايي نيست 2-اگه بچه ايي باشه به آيندهاش لطمه نخوره
برعكس اش هم من اجازه ميدم مخالف نيستم فقط شرط دوم رعايت بشه
چون زن و مرد بهم نياز دارن و براي هم افريده شدن:10:
4. فکر میکنی تا چه حد تو این دنیا در مورد بهشت و جهنم اغراق شده؟
81-هيچ تازه كم هم گفتن چون بيشتر از اين نميشه گفت حتي در تصور ما هم نمي گنجه آيا مثلا بهشت اينه كه يه باغ بزرگه و قصر با شكوه و...؟مسلما نه!!! چرا كه اگه بيشتر از اين گفته بشه ما نمي تونيم تصور كنيم و نمي فهميم مجبورن از مفاهيم ملموس استفاده كنن و دنيا و آخرت اصلا قابل قياس نيست همين طور هم در مورد جهنم
5. شما اگه خداتون رو (در حد عالی) تو همون منزلتون یا محل کارتون بشناسید بازم به مکه سفر میکنید؟
82-بله حتما چرا كه همون خدا گفته يك بار مكه در صورت استطاعت براي هر فرد مسلمان واجبه
6. محسن چاووشی میگه: "تنها نبودم حتی یک دقیقه/ با تنهایی که بهترین رفیقه". فکر میکنی تنهایی بهترین رفیقه؟
83-البته من ايشون رو نميشناسم (فقط ميدونم خواننده است درست ميگم؟) و بايد به لحن خوندنشون توجه كرد اما به نظرم تنهايي به معني كسي است كه تنهاست و قيد حالت نيست و احساس ميكنم تنهايي(كسي كه تنهاست) كه بهترين رفيقه منظور خداست.
7. فکر میکنی بچه هات بی معرفت از آب در میان و دم پیری میذارنت خانه ی سالمندان؟
84-از خدا ميخوام اين طور نباشن و همچنين محتاج اونا نباشم .نمي دونم تربيت فرزند خيلي سخته
دعاي قرآني هم هست در اين مورد خواستي ميگم خدمتتون.:20:
8. فلوت یا ساز دهنی یا گیتار؟
85-تقريبا هيچ كدوم از سازهاي بادي "ني" رو دوست دارم و از سازهاي زهي سه تار البته دف رو هم خيلي دوست دارم اما از بين اينا سهتار رو انتخاب ميكنم:8:
9. شادی از نظر تو چیه؟
86-شادي يك چيزه درونيه و با قرص و شراب و رقص و آواز به صورت پايدار ايجاد نميشه....اينو مطمئنم
به نظرم شادي اميده شادي آرامشه...
10. آشغال خونه رو راس ساعت 9 میزاری بیرون یا 9:02 یا 9:01 یا ......
87-راستش محلهي ما كه اينقدر دقيق نيست سر ساعت بيان اما شخصا هميشه حدود ساعت 9 ميگذارم و اگه متوجه بشم كه مامورين محترم اومدن و رفتن زباله رو برميگردونم خونه
دما: 32 درجه سانتي گراد
پاسخ به سوالات دوست عزيز آقا مهدي
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام حال شما؟
1- نظرت راجع به آواتار من چیه؟
88-اين اواتارتو خيلي دوست دارم بهت مياد نشاط و همچنين غرور خاصي داره اما دو سه تا اواتار قبليت رو دوست نداشتم خوب شد عوض كردي:31:
2- چنتا مو تو کلت داری؟
89-زياده كم نيست به همين دليل قابل شمارش نيست حداقل من بلد نيستم:31:
3- قورباغه با وزغ چه فرقی دارن؟
90-فرقشونو نميدونم اما شباهتاي زيادي دارن:27:
4- جمله بساز
مشابه--شباهت---اشتباه--شبیه--اختلاف--متفاوت--تفاوت
91-عموما در اختلاف ، شباهت و شبيه ، مشابه تفاوت و متفاوت ،اشتباه ميشه
5- چرا لک لک موقع خواب یک پاشو بالا نیگاه میداره؟
اگه دوتاش را بالا نگه داره بهتر نیست؟
92-بهتره اتفاقا به نظرم اين پيشنهادو بهش بدي ممكنه قبول كنه:31:
6- تخم مرغ اونجا دونهآی چنده؟
93-امروز رفتم خريدم 80 تومان:31:
7- نظرت راجع به من چیه؟
94-من خيلي دوستت دارم اينو جدي ميگم صندلي داغتو خوندم ازت خوشم اومد:10:
8- من خیلی آدم بیخودی هستم مگه نه؟
95نه اصلا فقط موندم شما چرا مي گي نميدونم افسرده ام و قصه دارم و ... شما ديگه چرا؟
9- بابک را میشناسی؟!! نظرت راجع به اون چیه؟
96-بابك رو نميشناسم شناختم فقط به انجمن برميگرده اما به نظرم موقع مديريت خوب مديريت ميكنه و بيرون(سر قرارا اونطور كه خوندم) خيلي مهربون و دست و دلبازه:20:
10- کوچیک بودی شیطون بودی؟ الان چطور؟
97-زياد نه بيشتر بامزه بودم اما تا دلت بخواد اسباب بازي خراب كردم فكر ميكنم بيشترين زماني كه اسباب بازي سالم دستم بوده به يك ساعت نرسه
موفق باشید
همچنين شما:11:
دما :31 درجه سانتي گراد
پ.ن:جمله سازيت خيلي سخت بود
پاسخ به سوالات دوست عزيز Mahdi Hero
سلام پايان جان اميدوارم سلامت باشی
سلام ممنون همچنين شما دوست عزيز:11:
آقا من باسم يه چند تا سوال ديگه در مورده شهيد آوينی پيش اومد اگه ميشه
جوابايه منو بده تا يکم معلوماتم در مورده ايشون بالا بره ممنون
98-اختيار داريد اگه از دستم بربياد كوتاهي نميكنم
1-آيا شهيد آوينی خودشم در جنگ شرکت کرده بود چقدر و کجا و آيا جانبازم بود؟
99-در جنگ به صورت رزمنده بعيد ميدونم اما به صورت فيلم ساز چرا...اصلا مجموعه روايت فتح در ابتدا همه در جبهه فيلم برداري شده ضمن اينكه تعدادي از اعضا گروه شهيد شدن(در زمان جنگ) تعدادي هم اسير اما خود شهيد آويني رو نميدونم
2-شهيد آوينی کتابی هم نوشته؟چند تا و در باره چه موضوعاتی؟
100-آره كتاب هم داره يك كتاب سه جلدي "آيينه جادو" در مورد سينما داره كتاب "مباني و توسعه تمدن غرب" آغازي بر يك پايان و... كلا 12 جلد كتاب داره علاوه بر اون تعدادي مقالات يك ترم هم دانشكده هنر تدريس كرده و يه مدت هم سردبير مجله سوره بوده
3-شهيد آوينی چند تا فيلم ساخته و به جز فيلمه روايت فتح که همه ديگه اسمشو
101-فيلم ها اكثرا (فكر ميكنم همه )مستند هستند و علاوه بر روايت فتح مجموعه ي "خان گزيده ها" و" شش روز در تركمن صحرا" "حقيقت " و...
حداقل شنيدن چه جور فيلم هايه ديگه ايی ساخته راستی طرحه اصلی روايته فتح ماله
خوده شهيد آوينی بود؟
102-اكثر فيلم ها مستند و مربوط به وقايع انقلابه
گروه جهاد هم اين كار رو شروع كرده خود شهيد آويني ميگه:با شروع كار جهاد سازندگي در سال 58 به روستاها رفتيم كه براي خدا بيل بزنيم بعدها ضرورتهاي موجود رفته رفته ما را به فيلم سازي كشاند...
ببخشيد يکم زياده گويی کردم
اختيار داريد اين چه حرفيه؟
دما : 29 درجه سانتي گراد
پاسخ به سوالات دوست عزيز Hazy
سلام
سلام آقا يزدان (درست ميگم شما يزدان بودي ديگه :31: يه مدت تو امضات نوشته بودي:21:)
خدا قوت
ممنون
1-خوش تیپی ؟
103-بد نيستم.......البته به نظر خودم ، من خودم كه راضيام
2-خوشگلی؟
104-باز هم مثل قبلي راضي ام خدا رو شكر فكر كنم قابل تحمل باشم
3-خوشگل میرقصی؟
105-تا حالا تو عمرم نرقصيدم كه ببينم خوشگل ميرقصم يا بدگل:46:
4-تو خونتون کی رئیسه؟
106-معمولا مشورت ميكنيم اما خوب پدر مادر حق وتو دارن:27:
5-اگه شب از خواب بیدارشی ببینی یه گودزیلا بالا سرت وایساده چیکار می کنی؟
107-دوباره ميخوابم اما فكر كنم غير اختياري باشه حالا يا بي هوش شدم يا م.ر.د.م
6-مستی چیه؟
108-كفر نعمت عقل
7-دمای صندلی برحسب فارنهایت؟
109-متغيره
8-کلوین؟
110-273 درجه به دماي صندلي بر حسب سانتي گراد اضافه كن
9-خوبی؟
111-خيلي خيلي خوبم ممنون
10-من خوبم؟
112-يكم احساس نگراني ميكنم براتون (گوشتو بيار جلو....به خاطر محل سكونتت ميگم يكم نگرانم ميكنه)
فعلا!
"فقط " نباشه اشكال نداره
دما: 27 درجه سانتي گراد فارنهايتشن بلد نيستم (بلد بودما يادم رفته يه عدد ثابت اضافه ميكردي درجه هم در يك ضريب ضرب ميشد..........)