سلام دوستان دیشب من از ساعت 2 تا 7 صبح 10 گیگ دانلود کردم ولی کل 10 گیگ از شارزم کم کرده بود طرحم هم طرح حرفه ای بدون مودم 99 درصد تخفیف داره.چرا اینجوری شده؟؟؟؟؟؟؟
:n04::n04::n04:
Printable View
سلام دوستان دیشب من از ساعت 2 تا 7 صبح 10 گیگ دانلود کردم ولی کل 10 گیگ از شارزم کم کرده بود طرحم هم طرح حرفه ای بدون مودم 99 درصد تخفیف داره.چرا اینجوری شده؟؟؟؟؟؟؟
:n04::n04::n04:
سریع زنگ بزن یا به اپراتور مراجعه کن و بهشون بگو که اینطوری شده.باید رایگان باشهنقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی بگو اگه نتیجه نداد 195 شکایت کن اگر گفتند حضوری برو فلان مخابرات درخواست بده اصلا قبول نکن من چند روز پیش به 195 شکایت کردم امروز زنگ زدند گفتند اگر مشکلتون حل نشده بگید تا شکایت شما را ارجا بدم به مراجع قضایی!!! امسال من 214هزارتومان از طریق همین سامانه شکایت از مخابرات پس گرفتم سر محاسبات اشتباه پلوتو...
ممنون اینجا شکایت کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه تایپی شد منظورم سامانه 195 بود...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم دیشب 3 گیگ دانلود کردم ... 3گیگ از حجمم کم شده .... باید چکار کرد؟؟؟
همون کاری که دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتن رو انجام بدید...اصلا هم کوتاه نیاید تا این دزدیا کمتر بشهنقل قول:
============================
کسی از فن اوا سرویس داشته؟در مورد کیفیتش میخواستم بدونم تاپیک خودش آپ نمیشه
ببخشید دوستان من هرچی می خوام طرح کمپین پاییزه رو رزرو کنم اون قسمتی که می نویسه شماره تلفن رو بنویسید ، هر چی شماره رو می نویسم می گه شماره موجود نمی باشد . شماره رو درست وارد می کنم و هم با پیش شماره 311 و هم 313 امتحان کردم ولی فایده نداره . کسی می دونه مشکل از کجاست ؟
دیشب 1 گیگ شارژ کردم ساعت 1:10 تا 6:45 دانلود کرد مثل همیشه اما شارژ پرید... کسه دیگه هم استفاده نمیکنه همش دست خودمه :n04:
والا منم دیشب دانلود شبانه داشتم ولی چیزی کم نکرده.2 گیگ شارژ داشتم صبح هم همون 2 گیگ بود
طرح کمپین 2 مگ