One hour to explosion
یک ساعت تا آغاز حملات تجربی ها که الان دارن کنکور میدن....
یک ساعت دیگه، 40 صفحه به اینجا اضافه میشه همه دارن گریه میکنن... :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
One hour to explosion
یک ساعت تا آغاز حملات تجربی ها که الان دارن کنکور میدن....
یک ساعت دیگه، 40 صفحه به اینجا اضافه میشه همه دارن گریه میکنن... :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.منم ریاضی بودم:41: همه چی فک می کردم جز این :37:
کی اعلام نتایج می کنن؟:37:
من سوالات رو با جوابش دیدم.
سوال 101 که سوال اول ریاضی بود حذف شده بود و یکی از سوالات شیمی هم دو جواب داشت.
بچه ها بگید از چند وقت قبل کنکور شروع به خوندن کردید و الان نظرتون راجع به کنکور چیه ؟؟؟
جدا؟؟؟ من چقدر *** بودم؛ اول سال دبیرمون گفت گاج رو همه باید بزنن و از بین "اندیشه سازان" ،"خوشخوان" و " اندیشه فائق" هم باید یکی رو انتخاب کنین بزنین که من تاکیدم رو خوشخوانه ولی من عین مسخ شده ها چسبیدم به این کتابای اندیشه سازان هر چیم دبیرامون گفتن بابا اینا مال کنکورای قبل سال 82 قبول نکردم که نکردم اینم نتیجه ش :41:نقل قول:
تا دقايقي ديگر صفحات اين تاپيك مثل نور ميره جلو ... :31:
من یه سوال دیف دقیقا تو کتاب کلاس رمزینه دیدم نمیدونم تمرین کتاب بوده یا نه همونی که یه رادیکال داده بود و گفته بود انتگرالشو حساب کنید سوال 124 دقیقا تو کتاب کلاس بود (بدون تغییر عدد!)حالا میگردم پیداش کنم ببینم تالیفی بود یا تمرین کتاب!!!:13:نقل قول:
ویرایش: پیداش کردم ولی فقط رادیکال نداره!!! یه توان 2 داره صفحه 436 سوال 6 و سوال 7 هم از خود کنکور پیچیده تره!!!
در کل نمیدونم چرا با تستهای تالیفی مهربان حال نکردم ای کاش تستهاشو میزدم الان پشیمون نمیشدم!!!
دوستان حالا که با غصه خوردن کاری از پیش نمیره .پس بهتره خودتون رو ناراحت نکنید...
این طبیعت کنکوره که همه از آزمونی که دادن راضی نباشن.(درست مثل خود من)
ولی مطمئن باشید که همه در حد و اندازه ی همیشگی خودمون به سوالات جواب دادیم .
راستی تجربی ها الان کنکورشون تموم شده....کسی هست؟؟؟ سوالات چطور بود؟
تا قبل از اینکه تجربی ها بیان ما تا هزار این تاپیکو برسونیم
العان که فکر میکنم می بینم سطح دانشگاه ازاد از دولتی بالاتر هست:31: به قول معروف هرچقدر پول بدی اش میخوری:31:اولین تجربی اومد
خیلی حرف ته دلم مونده اما نمیگم:41:
خدا کنه هلند ببره از این حال خراب در بیام:46:
راستی چرا ساندیس ندادن؟
من به مراقب گفتم بدون ساندیس نمی تونم تمرکز کنم تست بزنم پس ساندیس کی میدن گفت امسال شیعیان ساندیس ندارن؟:41:
ازمون تجربی عمومی بد نبود اختصاصی زیست و شیمی خوب بود ولی ریاضی و فیزیک سخت بود .
دیگه همه می دونن که رشته های تجربی چقدر مضخرف هست پس اگرم قبول بشم نمیرم البته با این تراز من میتونم پرورش مارمولک و ابیاری گیاهان زرد رنگ باتلاق گاو خونی قبول بشم.
امروز رو که ستراحت میکنم ولی از فردا میرم تو کار ازاد به امید قبولی تو شهرسازی قزوین.
آقا اينم از صفحه اول سوالا ( عمومي ) امروز تجربيا ... :31:
کد:http://up.--------.com/Files/c2ae581fb5224aebad65.jpg