سلام فار عشقه....
فيزيك 3 تو سبك فار تقريبا چيزي نيست...
من خيلي سبز تستشو داشتم بدك نبود....ولي الان مثه اينكه يه كتاب زده فقط براي آموزش...فكر كنم بد نباشه...راستي كنكوريه؟
سلام
يه سوال شما معلم دارين ؟يعني مدرسه ميري؟
اگه معلم داري اينقدر دنبال آموزش نباش....بشين تست زياد بزن چون اگه معلم داريو و بخواي يه بارم آموزشه يه كتاب ديگرو بخوني واقعا وقت تلفيه...
ضمنا نميشه 3 الي 4 كتاب بشه.....
جبر و احتمال.:من هم فار داشتم هم خوشخوان ...خيليا ميكن خوشخوان سخته ولي به نظرم تستاي كنكور بيشتر تو سبكه اين كتابه ....فار هم بدك نيست ولي من نظرم رو خوشخوانه(بستگي به سطحه خودتم داره)...آموزشش خيلي مختصر مفيده .(البته يه چيزي بگم.گسسته از نظرم درسيه كه يه معلم خوب داشته باشي واقعا بهتر از اينه كه از رويه يه كتاب آموزشي بخواي ياد بگيري
خيلي از كتاباي گسسته پره از فرمول هاي واقعا بدرد نخور .....)
هندسه تحليلي:گاج خوبه ولي فرمولاي چرتو پرت زياد داره خودت بايد تشخيص بدي كودومش بدرد بخوره اين توانايي هم وقتي پيدا ميكني كه با سوالاي كنكور آشنا باشي وقتي هم با سوالاي كنكور آشنا ميشي كه تستاي كنكور رو زده باشي.....
براي آموزشش من كتابي نداشتم
هندسه پايه:هندسه 1 گاج خوبه ولي بازم قضيه فرمول توش صادقه البته كمتر از تحليلي...هندسه ي پايه دريافتم واقعا خوبه به نظرم من همون دريافت كافيه ....سطحش هم مقه كنكوره)
حسابان من كتاب نداشتم..
ديف همهمينطور(براي آموزشش منظورمه ها) ولي براي تست اين 2تا بانك تست انديشه فائق خيلي خوبه... 30سال قلم چي هم بد نيست ولي تست قديمي خيلي داره همون 10 سالش بهتره....
سلام...
اولا:اگه معلم نداري بايد بخوني....اگرم معلم داري و خوب هم هست فار نيازي نيست(كه بعيد ميدونم معلمي بتونه مطالب فيزيكو مقه اين مفهومي توضيح بده لااقل من كه نداشتم)
ثانبا:به خاطر اين كتاباش اينقدر حجيم شده كه خوب مطالبو حلاجي كرده....
ثالثا:اگه بخواي از الان فكر اين باشي كه 1500 صفحه چه جوري بخوني كه هيچي ديگه....كنكور شركت نكن
:31:
يه نظرم اينكه ميگن سطحش فلانه درست نيست...
شما داري واسه كنكور ميخوني ديگه .....سطحه كتابم بايد در همون حد باشه...كه گاج سطحش در همون حده....كتابايي كه سوال تاليفي دارن به درد كسي ميخوره كه ديگه واقعا سوال كنكورا رو فوله...و ديگه تو دو سوت حل ميكنه..(بعيد ميدونم كسي الان همچين توانايي داشته باشه )و گرنه اگه الان بشيني سوال تاليفيه خيلي سبز بزني دوهزار نميارزه
براي قرابت هم ميتوني از چاپ هاي ديگه استافاده كني چون تغيير كتاب درسي ربطي به قرابت نداره...
.
راستي يه چيزي اضافه كنم:ياد گرفتن از روي كتاب آموزش خيلي سخته و وقت زيادي ميگيره اگه بخواي همه ي اين درسا رو از رو كتاب آموزشي بخوني به هيچ كاري نميرسي مگه اينكه يه كتاب آموزشي باشه در حد فيزيكه فار....كه نداريم...خود داني ديگه