نقل قول:
سلام
اینکه سیستم هم برای مدت طولانی روشن باشه و دانلود کنه ( دانلود شبانه ) از عمر هارد دیسک کم میکنه؟؟؟
Printable View
نقل قول:
سلام
اینکه سیستم هم برای مدت طولانی روشن باشه و دانلود کنه ( دانلود شبانه ) از عمر هارد دیسک کم میکنه؟؟؟
سلام بهترین نرم افزار تشخیص صحیح فراگمنت و بر طرف کردن ان چه نرم افزاری هست؟!
همان برنامه Defragmentation ویندوز هم کفایت میکند ولی اگر بدنبال برنامه حرفه ای تر هستید میتونید از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم استفاده کنید بشرطی که واقعاً بدونید چه قابلیتهایی دارد و هر کدام از آپشنها به چه کاری میآید .نقل قول:
یعنی منظورتون اینه که این نرم افزار ممکن باعث خرابی دیتا یا هارد بشه؟!!
برنامه UltimateDefrag منظورتان هست ؟ این برنامه باعث خرابی هارد دیسک و یا از بین رفتن اطلاعات نمیشود . اگر با منوها و نحوه استفاده از آن آشنائی ندارید همان تیک Auto را انتخاب کنید که بر اساس تعداد دفعات فراخواني اطلاعات ، هارد را با بيشترين كارايي ممكنه دفرگمنت ميكند . در مورد منوهای دیگر این برنامه در این پست 4966# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتی دادم .نقل قول:
سلام .نقل قول:
بدیهی هست که هر چقدر بیشتر استفاده کنید و روشن بماند بتدریج از عمر آن کاسته خواهد شد. به هر حال هارد دیسکها عمر دائمی ندارند . نه فقط هارد دیسک بلکه هر قطعه دیگری هم شامل این موضوع میشود . حالا بعضی از مدلها هستند که به خاطر خصوصیت و ویژگیهایی که دارند ضمن داشتن عمر بالا میتوانند هر روز هفته و 365 روز در سال بصورت بدون وقفه کار کنند (24x7x365 reliability) و در مقایسه با انواع عادی کمتر دچار مشکل بشوند .
سلام اپگرید کردن فریمور هارد دیسک به چه دردی میخوره و ایا پرفورمنس هارد رو زیاد و صدای هارد رو کم میکنه؟!ضمنا با اپگرید فریمور صدای تیک هد پارکینگ کم میشه یا نه؟!
سلام .نقل قول:
بايد Release note هاي مربوط به آن ورژن Firmware را مطالعه كنيد و يا اينكه در اينترنت جستجو كنيد تا علت ارائه نسخه جديد Firmware مشخص شود .
با سلام خدمت دوستان
من یه هارد ۱۶۰ سامسونگ ata دارم که تمامش اطلاعات شخصی هست و برام خیلی مهم هست . دیروز داشتم اصلاعاتش رو به هاردی دیگن انتقال میدادم که یهو سیستم هنگ کرد و هارد پرید . کیس رو باز کردم هارد به شدت داغ کرده بود طوری که سخت میشد دستت بگیری . به دظر شما الان مشکلش چیه . اثار سوختگی رو بردش نمیبینم و وقتی وصل میکنم حجم درایوها رو نشون میده و روی درایو ها کن کلیک میکنی هنگ میکنه و دوباره میپره و سیستم نشونش نمیده.
با تشکر
مشکل شما با توجه به گرم شدن بیش از حد هارد و پریدن ناگهانی هارد فکر کنم بیشتر از موتور هارد است موتور هارد صدای خاصی نمیده ؟نقل قول:
پاور سیستمتون سالم است ؟
سلام
یه چند روزیه که هاردم بلافاصله بعد از روشن شدن یا با کمی وقفه(1یا2 دقیقه)شروع به
خرخر کردن میکنه!!!گاهی صدا قطع میشه!باز دوباره صدا برمیگرده!
مشکلش چیه چیکار کنم؟