اگه یه روزی شهر شلوغ بشه حتما شرکت آسیاتک رو آتیش میزنم:devil:
اگه پرسیدن کی آتیش زده بگین من زدم
من هم با افتخار و سر بلند خواهم پذیرفت
Printable View
اگه یه روزی شهر شلوغ بشه حتما شرکت آسیاتک رو آتیش میزنم:devil:
اگه پرسیدن کی آتیش زده بگین من زدم
من هم با افتخار و سر بلند خواهم پذیرفت
آشغال شده دیگه از سال 86 اسیاتک دارم ولی این هفته اخرین هفته ای هست که اسیاتک دارم و درخواست جمع اوری میدم
پینگش که از اول افتضاح بود هیچی ولی اقلا قیمتاش بد نبود اونم افتضاح شده جدیدا هم احساس میکنم حجم دزدی میکنه ( مطمئن نیستم ) در کل هیچ نکته مثبتی نداره با اینکه مرکز مخابرات حکمت شعارم و شانس ما هیچ شرکتی جز مخابرات هم سرویس نمیده همون مخابرات و میگیرم باز قیمتاش بهتره
بعد نزدیک به 13-14 سال که اسیاتک داشتم دیروز درخواست جمع اوری دادم و امروزم زنگ زدن از شرکت و اینکه چرا میخوای بری و گفتم قیمت و پینگ و حجم دزدی و این مسائل واسه هر کدومشون هم دلیل میوردن و میگفتن میخواید پیگیری مجدد کنیم و فلان و این حرفا که گفتم ده ها بار زنگ زدم و هیچ اتفاقی نیفتاد و روز به روز بدتر شد اسیاتک و خلاصه هر چی گفت گفتم جمع کنید
دو ساعت بعد sms اومد که :
جمع اوری خط x توسط مخابرات انجام و از سرویس اسیاتک خارج گردید
این یعنی جمع شد کامل دیگه ؟ ولی اومدم خونه الان چرا adsl روشنه هنوز ؟!
اول در سامانه شاهکار تخلیه رو ثبت میکنن و خط شما در شاهکار آزاد میشه و میتونید از شرکت دیگه بگیرید. در این حالت چون هنوز خط به صورت فیزیکی تخلیه نشده چراغ ADSL روشنه.نقل قول:
به امید خدا فردا تخلیه میشه:biggrin:نقل قول:
اره اینا سامانه شاهکار رو تخلیش رو انجام نداده بودننقل قول:
امروز زنگ زدم ثبت نام کنم مخابرات گفتن بگو از سامانه شاهکار هم بردارن که زنگ زدم یکی دو ساعته حذف شد و تونستم مخابرات ثبت نام کنم
ولی هنوز عجیبه چراغ ADSL روشنه هنوز ! جدیدا اینطوری شده ؟
نقل قول:
اره فکر نمیکردم اینقدر زود تخلیه شه اخه قبلا میگفتن بعضی موقع ها تا دو سه هفته هم طول میدن
اسیاتک سریع تخلیه میکنه، برا من یک روزه تخلیه شد.نقل قول:
چون خط هنوز به صورت فیزیکی از تجهیزات آسیاتک جدا نشده و فقط به صورت نرم افزاری از شاهکار تخلیه شده. من دو سال پیش که میخواستم از پارس آنلاین تخلیه کنم، اینترنت قطع شده بود و هنوز چراغش روشن بود و صفحه پارس آنلاین باز میشد و نوشته بود که قرارداد به پایان رسیده. من همچنان فکر میکردم تخلیه نشده زنگ میزدم پارس آنلاین میگفتن تخلیه شده، میگفتم پس چرا هنوز چراغ adsl روشنه. رفتم مخابرات پرسیدم گفت الان تخلیه است و میتونی از شرکت دیگه بگیری.نقل قول:
نقل قول:
حالا شانس ما مرکز مخابرات ما حکمت شعار هست 10 سال هست که انحصاری مخابرات هست و هیچ شرکتی سرویس نمیده اسیاتکم سال 86 گرفتم الان قطع کردم دیگه نمیتونم بگیرم
همون دیروز درخواست دادم مخابرات الان اینو زده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنگ بزن 2020 بپرس مشکلش چی بوده. من یک ماه پیش برای پسرعموم ثبت نام کردم تلفنی (از سایت مخابرات نتونستم ثبت نام کنم مشکل داشت) فامیلی رو اشتباه نوشت، بعد وضعیت رو نوشت مشکل دار. زنگ زدم 2020 گفت از شرکت دیگه داری! گفتم نه از سایت داشتم ثبت نام میکردم ناقص موند. عکس کارت ملیش رو آپلود کردم فرداش وصل شد :blink:نقل قول:
من امروز ثبت نام آسیاتک کردم ، بعدش پیام اومد که واسه فعال سازی زنگ بزنید ،
چراغ خط تلفن فعال شده ، ولی چراغ اینترنت قرمز هست
تو سایت زده که در انتظار فعالسازی کاربر گرامی، سرویس شما آماده استفاده می باشد، جهت فعالسازی با پشتیبانی آسیاتک(۱۵۴۴) تماس حاصل نمایدد.
زنگ زدم میگم فعال کنید ، میگه شما باید اول وصل بشید ، میگم وقتی میگم وقتی اکانتم فعال نیست چیو وصل بشم ، میگه مودمت کانفیگ نیست ، میگم من اصلا مودم ندارم توی سایت چرا میزنه فعال نیست و حجم و زمان رو چرا نمیزنه ! میگه کارشناس درخواست کن
الان چیکار کنم ؟
نقل قول:
عزیز من یک سوالی داشتم اونم اینه که چند روز طول کشید که کلا اینترنت شما وصل بشه ؟ میدونم البته الان وصل نیستا کلا منظورم اینه که به این مرحله برسه ؟ بعد شما تهران هستید ؟ و کدوم مرکز مخابراتی ؟ ممنونم میشم جواب بدید:» چون منم میخوام بگیرم به من میگن تا 10 روز وصل میشه ولی من یک کم نگرانم
سلام دوست عزیزنقل قول:
مودم رو به خط تلفن وصل کن و یوزر و پسورد کانفینک مودم بعلاوه vci vpi تو مودم بزن اگه این ها رو ندارن زنگ بزن بپرس ولی معمولا اسمی هم می کنند
کانفینگ مودم هم بلد نیستی یک سرج بکنی مدل تو میاد خیلی ساده همین چهار تا و باید بزنی کلا
بعد اون زنگ بزن بگو وصل کنند
یک نکته یوزر پس ورد به سایت رو نمی گما یوزر پس تنظیم مودم زنگ بزنی بهت می دن همرو بگو یوزر پس تنظیم مودم و می خوام باvci و vpi
دوستان صفحه اول که مقدار حجم باقیمانده و روزهای باقیمانده رو می نویسه چرا نمیزنه حجم داخلی و بین المللی به تفکیک چقدر مونده؟
متوجه پیام من نشدیدنقل قول:
میگم اکانتم فعال نیست ، خب من میخوام استفاده نکنم ، پول دادم میخوام فقط روزاش سپری بشه ، نباید توی سایت اعتبار باقیمانه و حجم رو بزنه ؟ میزنه فعال نیست !
فعال احتمالا مک ت رجیستر نشده MAC
اکانتم خود به خود فعال شد
- - - Updated - - -
خب کلی میزنه ، نصفش میشه بین الملل :rolleye:نقل قول:
شما والا خودت هم نمیدونی چی میخوای !! دنبال زیر بغل مار هستی...نقل قول:
اگر میخوای استفاده کنی باید بری مودم بخری و کانفیگ کنی و بعد از کانفیگ کردن وارد سایت آسیاتک بشی و اینترنت وصل بشه...
اگر نمیخوای فعال کنی فقط میخوای همینطوری بمونه و بگذره.. الان این اتفاق نمیوفته و باید چند روز تحمل کنی و بعد از چند روز که بگذره روز شمار برای شما میاد که مقدار روزهاتون داره سپری میشه... ولی حجم شما کم نمیشه تا زمانیکه مصرف کنید...
حجم رو کلی نشون میده دلیلی نداره بخواد داخلی خارجی نشون بده... ۱۰۰ گیگ باشه همانطوری نشون میده
سلام
مدت و بسته اینترنت آسیاتک من حدود 5 ماهه پایان یافته و تمدید نکردم ولی آسیاتک خط رو تخلیه نکرده آیا تخلیه موکول به درخواست خودم هست ؟
شانسته دیگه ، اگه پورت خالی نباشه خودشون تخلیه میکنننقل قول:
دوستان این سرویس های برنزی حذف شده؟ من قبلا از اونا برای رزرو پورتم استفاده میکردم ولی الان کلا نیست :mellow:
دوستان سرویس اسیاتک چطوره؟ من تازه میخام بیام اسیاتک...بسته های نامحدودم داره؟حجمیاش چطوره؟ یه جا تبلیغاتشو دیدم قیمتاش خیلی خوب بود..
سلام
این سرویس گیم پولی هست ارزش فعال شدن داره چقدر تاثیر داره برای کاهش پینگ ؟
خوب و بد بودن معمولا به منطقه مخابراتی و سیم کشی منزل بستگی داره نمیشه به طور کلی گفت.نقل قول:
بسته نامحدود نداره.
قیمتاش داخل سایت هست و فکر کنم بالا ترین قیمت های اینترنت Adsl رو آسیاتک داره.
برای من خیلی زیاد تاثیر داشت ولی یک نکته اینه که اگر کیفیت خطتتون بالا نیست ممکنه باعث پرش لینک بشه چون یکی مقداری نویز ایجاد میکنه فعال کردن سرویس گیم.نقل قول:
پینگ با اکثر بازی ها زیر 100 میشه برای من. اگر سرویس کاهش پینگ هم روش فعال کنید حتی کمتر هم میشه گاهی اوقات.
مثلا داخل r6 siege با دیتا سنتر eu west پینگم بین 78-90 هست.
چند روزیه سرعت دانلود از سرور خارجی برای من اومده رو ۲ مگابیت و فقط سرورای داخلی که میزبانش آسیاتکه رو ۱۶ مگابیت دانلود میکنه
اشتراکم ۱۶ مگابیته
پشتیبانی میگه نباید اینجوری باشه!!!
اول صبح و یکی دو ساعت در طول روز مشکل ندارم
دوباره محدود میشه
محدودیتش هم جوریه که مشخصه عمدا محدودش کردن یعنی از هر سایتی دانلود کنم فیکس رو ۲۵۶ کیلوبایته نوسان هم نداره
کیفیت خط رو چک کن ببین تغییر میکنه یا نه. اگه نه که هیچ من هم درگیرم نزدیک 300 400 کیلوبایت یا همون ۲ ۳ مگابیت سرعت کم شده .نقل قول:
نقل قول:
سلام
دقیقا این مشکل هم برای من از تاریخ 1400/06/14 ساعت 17:20 با یک بار ریست شدن مودمم به وجود اومده .. چندین بار تماس تلفن هم داشتم با پشتیبان فنی متاسفانه خودشون هم نمیدونن دلیل ش چیه .. من خط م رو 14 مگ پروفایل گیم هستش .. از مرکز مخابراتی هم چک کردن پورت م مشکلی نداره ... خلاصه خودشون موندن توش ....
خودشون نموندش توش! خودشون محدود میکنندنقل قول:
یه جورایی فکر کنم مربوط به طرح صیانت و اینا باشه
شما ببین از سافت ۹۸ که سرورش رو آسیاتکه سرعتت چطوره
:biggrin:نقل قول:
تجربه مشابهی بنده دو سال پیش با این شرکت داشتم و این وضعیت برای من 5 ماه ادامه داشت،البته سرویس خریداری من 2 مگ بود که 16 بسته بودن.
با سافت 98 چقدر سرعت دارید ؟نقل قول:
کلا محدودیت من هم برای سرور های داخلیه و هم خارجی در بهترین حالت سرعت دانلود م 2.36 مگابیت هستش .. با دانلود منیجر هم نهایتا 300 کیلوبایت.نقل قول:
کلا محدودیت من هم برای سرور های داخلیه و هم خارجی در بهترین حالت سرعت دانلود م 2.36 مگابیت هستش .. با دانلود منیجر هم نهایتا 300 کیلوبایت.نقل قول:
سرعت دانلود شما هم تا 200 کیلوبایت میره؟
برای من چند روزیه فیکس رو ۲۵۶ کیلوبایت قفل کردننقل قول:
سرویسم ۱۶ مگابیته
منم 16 مگ 180 تومن دادم دارم میسوزم ، هرچی هم میگم قبول نمیکنن ، ثبت شکایت کردم 195نقل قول:
تازه اینجوری شده یا قبلا هم کم بود؟نقل قول:
دو سه روزه ، همین الان خوب شد ولی باز یه چند ساعت دیگه میره رو 2 مگنقل قول:
برای بنده هم همین الان اینحوری شد 200 کیلوبایت!!
جالش اینجاس امروز دانلود زیاد داشتم
چه کنیم دوستان؟
زنگ هم میزنیم انگار گاو نشسته اون پشت
سرور های داخلی هم اوکی هستش سرعت مثلا بالاس
فقطم اسیاتک اینجوریه
دوستان تو رو خدا یه فکری کنید
قدیمی ها باز بهتر میدونن چه جوری میشه گوش اینا رو پیچوند
- - - Updated - - -
برای من سرور داخلی هم ۲۰۰ هستشنقل قول:
فقط سرورای آسیاتک ۲ مگابایته
باید ۱۹۵ شکایت کرد
پشتیبانی آسیاتک که فقط پیگیری ثبت میکنه