منم تو و18 کلی روستای مفتی پیدا کردم ولی میدونم از کجا شروع کنم : دینقل قول:
Printable View
منم تو و18 کلی روستای مفتی پیدا کردم ولی میدونم از کجا شروع کنم : دینقل قول:
من توی W15و 23 تا پیدا کردم.از بس که لفتش دادم و ندونستم چه جوری و از کجا شروع کنم،همشون پرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه برنامه گیرم اومده 7000 تا اسمایل داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روستای 3 کیلویی بغلی را تصرف نمودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهش میکنم عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روستای جدید مبارک!نقل قول:
کد:http://www.postsmile.net
کد:http://www.clicksmilies.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوکرتم داش حسین گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان دیگه هرکی منو میبینه جلو چشماشو میگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که نکنه من ببینمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی اونا بازم بهت حمله کردن یا قضیه تموم شدش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من هم در ورد 20 روستای دوم خود را گرفتمبهم تبریک بگین!:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یوزرت چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبارکه مبارکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------
راستی همین الآن متوجه شدم استارتر تاپیک هم مثل من فارسی و انگلیسی رو خوب عوض نمیکنه
زیر قسمت خط کشیده شده رو نگاه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چرا تا حالا ندیده بودم:41:
تبریک میگم :31:نقل قول:
476پست در این مورد در کل تاپیک بصورت پراکنده داده شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مبارکه مبارکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------
راستی همین الآن متوجه شدم استارتر تاپیک هم مثل من فارسی و انگلیسی رو خوب عوض نمیکنه
زیر قسمت خط کشیده شده رو نگاه کنید:
نمیدونم چرا تا حالا ندیده بودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم چطور تا حالا ندیده بودی
خیلی تابلوئه !!!
شاید از عمد این جوری نوشتن :27:نقل قول:
این بازی در اصل triblon wars هست
چون اون علامت اٌ هست
ترایبلن وارز :دی
بچه ها میگن این بازی شبیه سازی شده از یه بازی دیگه هستش !!
همون بازی که توش 3 تا قوم روم و چیزای دیگه هست
کسی اطلاعاتی در این مورد داره ؟
چـــــــــــــــــــی مـــــــــــــــــــی گـــــــــــــــــــــــی :18:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
نوشته شده توسط time prince با آواتار ضایع
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=262736
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط وحید بداخلاق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط وحید بداخلاق
رو آب بخندینقل قول:
وحید بداخلاق یعنی چی ؟؟؟ :(
واقعا تو با این اسمایلی که گذاشتی نمیدونی معنی حرفی که مصطفی زد چیه ؟؟؟ :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواستم ببینم معنی دیگه ای داره یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این اسمایل بدی نیستش که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر تو خرابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی
بداخلاقی دیگهنقل قول:
همین دوتا پست اخیرتو نگاه کن
آدم میترسه باهات حرف بزنه:31:
نه با اون یک صلح نامه امضا کردم :31:نقل قول:
ولی به جاش گروهی که الان توشم وارد یک جنگ بزرگ با گروهی که قبلا توش بودم شده همون گروهی که از ترسشون من رو بیرون کردن:2:
خلاصه همه چی شیر تو شی شده
البته گروه ما 70 نفری است و گروه اونا 6 نفری :5:
بیدا بیدا مبارک بیدا!!! :27:نقل قول:
حسین جان چی شد؟
توی و۲۱ منظورمه ها
کسی بهت حمله کرد؟
یه ایرانی دیگه اومد تو ترایب :دی
نكنه جنگ هاي صليبي رو ميگي؟نقل قول:
بچه ها میگن این بازی شبیه سازی شده از یه بازی دیگه هستش !!
همون بازی که توش 3 تا قوم روم و چیزای دیگه هست
کسی اطلاعاتی در این مورد داره ؟
منظورش Travian هست.نقل قول:
کد:http://www.travian.com
:31: ایول :31:نقل قول:
جواب :نقل قول:
نقل قول:
فعلا که نه نشده ولی یکی دیگه به من حمله کرد که در عرض 3 سوت تمام نیروهاش لت و پار شدن طرف شکه شده بود نمیدونست من ساپورت دارم خدایش خیلی حال دادی با ساپورتات!نقل قول:
saeid65 میگی؟
هه هه هه
آره گفتم چرا ۳-۴ تا کشته داده ها :دی
متاسفانه مثل اینکه ۱ بار هم اسکات شدی
ولی زیاد روی اون ساپورت حساب نکن و سعی کن که خودت نیرو بسازی
چون فردا می خوام ۱-۲ تا روستا بگیرم و جنگ در پیش دارم و به اون نیرو ها احتیاج دارم به همین دلیل احتمالا تا امشب نیرو ها رو برگردونم
آره همون سعید۶۵ هستش
422 ویلیج اند رایزینگ !
اساتید تریبال سوال داشتم ؟
یه کسی که 500.000 تا امتیاز داشته باشه بخواد به کسی که 200.000 امتیاز داره حمله کنه moral چند درصده ؟
یه سوال دیگه من الان 30 تا روستا دارم از این 30 تا روستا چندتاش حمله ای باشه ؟
مورال به احتمال زیاد 100 هستش.مگر اینکه توی اون ورلد مورال time-based باشه.نقل قول:
توی این ادرس میتونی مورال رو حساب کنی (البته باید توی ورلد خودت لاگین کرده باشی و آدرس مخصوص ورلد خودت رو بزنی)
کد:http://en21.tribalwars.net/page.php?page=moralcalc
در مورد سوال دومت هم بستگی به موقعیت روستاهات داره.
ولی به طور متوسط باید 20 تا دفاعی و 10 تا حمله ای داشته باشی.
بازم میگم با توجه به موقعیت روستاهات و موقعیت دشمنات شرایط فرق میکنه.
در کل باید اینقدر روستای دفاعی داشته باشی که بتونی از روستاهای در خطرت دفاع کنی.
این پشه روی مانیتور تو چی کار می کنه !!!!!!!!!!!!!!!
بزنش بره !!!
422 ویلیج اند رایزینگ !
این که گفتی یعنی چه !!! راستی چه سرعتی چند تا ویلیج تو این هفته گرفتی ؟؟؟؟!!!!!!!!!
خیلی ممنون .نقل قول:
لا اله الا الله
آخه من کجام بداخلاقه ؟؟؟
تنها کاربر انجمن که توی بیشتر پستاش این اسمایلی :دی رو داره منم :دی
بسکه من با نمکم :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من در مقابل هر 3 روستا حمله ای یکی دفاعی میسازم که با همین یه یونیت میتونم همرو پشتیبانی کنم ، البته توی ک ما همه ازم حساب میبرن :21: برای همین خیلی کم دفاعی میسازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته مصطفی جون هم تایید میشه که فقط به موقعیت خودت بستگی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سام سریعا 4تا از 7تا روستاتو دفاعی کن
یکی پیشدستی کنه راحت به فنا میری :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرکی بهم حمله کنه تنبیه میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه ارتاس جون ، روستای جدیدو که گرفتم درجا دفاعی میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سام به خدا این اسمایل هایی که میزاره آدم رو ... :31:نقل قول:
برای هر حرفی یه اسمایل داری:18:
اون شیرینی ما پس چی شد شیرینی اگه بمونه فاسد میشه ها :2: پس سری بده بخوریم!:27:
البته من تنهایی میتونم یه 10کیلویی رو بخورم ها:21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به من میگن سام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی زیاد نباید بخوری قندت میره بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کم بخور همیشه بخور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ده کیلو ارسال شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی دلم میخواد پیش تو بودم دهن اون یکی که میگفت اگه یه حرف اضافه بزنی کل روستا هاتو نوبل میکنم رو سرویس میکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]