سلام دوست عزیز Antonio Banderas - The Golden Secret تست کنید .شبیه وان ملیون پاکو روبان هست با قیمت مناسب .نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز Antonio Banderas - The Golden Secret تست کنید .شبیه وان ملیون پاکو روبان هست با قیمت مناسب .نقل قول:
:n18:
دوستان Ck One موندگاری و پخش بوش چطوره ؟
تو پاییز هم استفاده کنیم خوبه یا زیادی خنکه دیگه؟تو این رنج قیمت واسه روزانه کار خوب دیگه هم هست؟
ممنون
یادم رفت بگم که مقاله ترجمه شده و آماده ی مطالعه می باشد. مقاله بسیار بسیار مفید و کاربردی است.نقل قول:
شریف عطّار
سلام عطر خنکیه ولی من از رایحه اش خوشم نمیادنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
این یه عطر تابستونی فرش هست و اصلا برای پاییز مناسب نیست
پخش و موندگاری متوسطی هم داره و برای یه عطر روزمره تابستانی گزینه ی مناسبی هست ، اما نه برای فصول سرد
در ضمن در مورد هیرود از مارلی
این عطر در کنار پگاسوز بهترین های این برند هستن
هیرود پخش بو ، ماندگاری و رایحه ی بسیار عالی داره . 9.5 / 9.5 / 9.5 از 10
اما باید بعد از استفاد از اون ، بری سراغ Dior homme intense افسانه ای تا ببینی و بفهمی ، حرف اول واخر رو دیور میزنه و نه مارلی ، 10 / 10 / 10 از 10
در ضمن
با ۵۰۰ تومن میشه ۱۵۰ میل از دیور رو تهیه کرد ،
اما با ۵۵۰ تومن میشه ۱۲۵ میل مارلی رو خریداری کرد
۵۰ تومن بیشتر باید بپردازی و تازه ۲۵ میل کمتر هم نصیب شما میشه
من تا حالا مارلی تست نکردمنقل قول:
ولی از Dior homme intense چیزی سر در نیاوردم با یک بوی تند نه چندان جذاب شروع میشه و با وانیل ختم میشه چیز خاصی نداره از نظر من نمیدونم شاید بازم اشتباه میکنم
سلام . خب اول از همه دنیای عطر سلیقه ای هست و سلیقه شما کاملا قابل احترام هستنقل قول:
ما یه عطر رو معمولا از ۴ جهت بررسی میکنیم که ببینیم چیز خاصی داره یا نه
رایحه
ماندگاری
پخش بو
تغییر نت
توی ماندگاری و پخش بوی اینتنس که اصلا جای شک نیست و فوق العاده هست ، تغییر نت عالی هم از روایح گلی به تلخ و بعد شیرین داره
فقط می ماند رایحه اصلی که اونم از نظر خیلی ها عالی ، با کلاس و شیک هست
این عطر جزو تاپ ۵ اسپایسی و شرقی های دنیا هست
در ماندگاری و پخش بو اصلا هیچ شکی توش نیشن فوق العاده است این عطر الان دو ماه است که روی کیبورد گوشیم یک بار اسپری کردم ولی هنوز بوش به صورت قوی میاد چون گوشیم ریلی هستش هر موقع ریل رو میدم بالا بوی وانیل کاملا حس میشهنقل قول:
ولی رایه اش به نظر من چیز خاصی نداره یک بوی تندی که تبدیل به وانیل میشه
سلام دوستان
اگه ممکنه نحوه تشخیص اورجینال و فیک آزارو سیلور بلک رو برای من توضیح بدید.
اگه از هر کدوم تصویر داشته باشید و مقایسه کنید خیلی عالی میشه.
با سپاس