پاسخ به سوالات دوست عزيز mohammad99
سلام
سلام محمد عزيز خوبي ؟
چه خبر؟
شكر خدا امروز امتحان داشتم نرسيدم خوب جواب بدم اما از فردا ......
حالا چرا پايان ؟مگه آغاز بده؟
41-نه آغاز خوبه اما چون در پايان متن معمولا مردم اسمشونو مينويسن بعد من اگه بنويسم پايان ايهام داره و همچنين چون يك دليل ديگه داره (در پست هاي بعدي) اين اسمو انتخاب كردم
ازت پرسيدن محل سكونت
محل سكونت: نشستهام در انتظار...
42-خوب نشستن ذهن خواننده رو به محل سكونت مرتبط ميكنه و در شعر معروف " نشسته ام در انتظار اين غبار بي شوار" از ه.الف .سايه اومده طوري كه مفهوم انتظار رو داره ديدم قشنگ و ادبي اينو انتخاب كردم
بايد قيد مكان بگي نه حالت !!(ياد ايامي كه كنكور داشتيم)
گاهي بهم ريختن اين قيود خودش باعث ادبي شدن و شاعرانه شدن يك عبارت ميشه
راستي قيافه مارو ديدي؟
43-بعلههههه
خوش تيپ:10:
نظرت راجع به رشته افتخاري چيه؟
44-اونم مهندس عمرانه خوب همكاريم ديگه :46:
فعلا خداحافظ تا بعد مزاحم بشيم
ممنون:40: اما به شرطي كه فارسي بنويسي مجبور نشم دوباره سوالات رو هم تايپ كنم.
دما : 27 درجه سانتي گراد
پاسخ به سوالات دوست عزيز majid-ar
سلام برادر پایان.
سلام برادر مجيد عزيز:46:
پایان اسم واقعی شماست؟
45-نه اسمم پايان نيست در پست هاي بعدي دليلشو ميگم:46:
به نطرم توی دنیای مجازی خیلی جدی هستید.توی دنیای واقعی هم همین طوره؟
46-نه من كلا آدم شوخي هستم توي انجمن هم مي تونيد از دوستاني كه باهاشون صميمي ترم بپرسيد كه شوخي ميكنم اما اعتقاد دارم احترام ها بايد حفظ بشه و حريم ها شكسته نشه به همين خاطر با كسي كه اشنايي قبلي دارم يك دفعه باهش شوخي نميكنم اما خيلي خيلي زياد با دوستام شوخي ميكم و كلي ميگيم و ميخنيديم:31:
از اکنکار چیزی میدونید؟اگه آره, نظرتون در بارشون چیه؟
47-نه:13: اما خوشحال ميشم شما توضيح بفرماييد
محل سکونتتون مربوط میشه به آقا امام زمان(عج) یا نه چیز دیگه ای یه؟
48-بله خواستم يك عبارتي بذارم كه كمي ادبي باشه و منظورم همون انتظاره
کدوم شهر زندگی میکنید؟
49-فعلا شهري كه معروفه به: همه دانا:27:
اهل چت کردن هستید؟اگه آره روزی چقدر؟
50-نه جديدا ياهو مسنحر نصب كردم اونم فقط به خاطر اينكه با يكي دوتا از دوستان صحبت كنم(براي موارد محدودي) 4-5 سال پيش يكي دو بار رفتم توي چت ايراني ها خيلي خورد تو ذوقم ديگه نرفتم.
آواتور منو که میبینید یاد چی میوفتید؟
51-اولا ياد انتظار مي افتادم اما اين آواخر فقط يك احساس روحاني و ملكوتي بهم دست ميده
ممنونم.
منم از شما ممنونم:11:
دما : 30 درجه سانتي گراد
پاسخ به سوالات دوست عزيز Nazanin_rose
سلام :20:
سلام من يك عذرخواهي به شما بدهكارم ببخشيد سوالات شما رو جا انداختم و بايد يكي دو پست قبل جواب ميدادم كه از اين بابت شمنده ام
1- بنظرت این شکلک مضمون اصلی اش چیه ؟ : :27:
52-بستگي به موقعيت داره كه كي ازش استفاده كني اما شايد تاييد شوخي بودن مطلبي است كه نوشته شده
2- به نیمه پر لیوان نگاه می کنی یا خالی اش ؟
53-معوملا با يك نگاه كل ليوان رو ميبينم:31:
اما بيشتر نيمه پر رو ميبينم و اگه يه وقت چشمم به نيمه خالي باشه سريع توجهم رو به نيمه پر ليوان جلب ميكنم
3- بنظرت تکلیف این بچه هایی که تو نوزادی می می رن چیه ؟ می رن بهشت یا جهنم ؟
54-نه مطلقا ميرن بهشت و نه مطلقا ميرن جهنم بحث نسبتا طولاني داره ... برخي بر اين اعتقادن كه در اون دنيا به زندگيشون ادامه ميدن و مشخص ميشه كه چند مرده حلاجن اما زياد راجع به اين قضيه فكر نكردم
4 - شنا کردنو بلدی ؟ چند مدلشو ؟
55-يك مدلشو اونم خيلي دست و پا شكسته من شنا خيلي دوست دارم اما زياد استخر نميرم
5- اگه یکی هلت بده تو یه استخر به عمق 100 متر و پر از آب چی کار می کنی ؟
56-در اين جور مواقع عموما اول به يا دخدا ميافتن منم همين طور بعدش هم داد و فرياد دست و پا زدن
(تو دلمم كه توبه و توسل و...)
6-به نظرت عقرب حیوون بدیه ؟
57-نه چيز بد تو عالم نداريم حتي شيطان:20:
7- تا حالا از مرگ موش استفاده کردی ؟
58-نه چون موش نيومده خونمون كه بخوايم بكشيمش
8- این سوال جوابش برام خیلی مهمه :
بنظرت آقا کی ظهور می کنه ؟ موقعی که ظلم همه جارو گرفته یا موقعی که همه دنیا از ظلم و بدی پاک شده ؟
59-خوب نظر من اينه كه مسلما جواب سوالتون اون بخش دوم نميتونه باشه چرا كه ديگه اون موقع كه همه خوب شدن چه نيازي به امام هست؟
اما بزرگي مثال خوبي ميزد مي فرمود:اينكه در روايات اومده ايشان زماني ظهور ميكنه كه ظلم و جور همه جا رو فرا گرفته به معني اين نيست كه همه بد شدن نه!!! بلكه مثل يك اتاقي كه جمعيتي نشستن از ميون اونا چند نفر سيگار ميكشن چطور دود همه ي فضا رو پر ميكنه ؟ظلم و جور هم همين طوره
اما به شخصه نظرم اينه كه ايشان زماني ظهور ميكنن كه همه(اكثرا)تمناي ظهور ايشان رو داشته باشن و از اون فضا و اون طرز زندگي خسته شده باشن در حالي كه من چنين تمنايي رو نميبينم بلكه برعكس شوق و اشتياقي زيادي رو به ادامه همين روند در بين مردم حداقل كشورم ميبينم هرچند كشورهاي توسعه يافته به اعتقاد من تمناي بيشتري براي ظهور دارن
دما : 30 درجه سانتي گراد
پاسخ به سوالات دوست عزيز Behroooz
سلام
سلام بهروز جان
چرا اسم كاربريتو پايان گزاشتي؟
60-چون در بچگي منو پايان صدا ميكردن بعد گفتم توي دنياي نت از اين استفاده كنم ضمن اينكه همون طور كه گفتم وقتي در پايان متن ازش استفاده ميكني ايهام زيبايي داره
ورزش مورد علاقت چيه؟
61-فوتبال
با اين كلمه ها يك جمله ميسازي؟
62-بله حتما
كلاغ . دستمال . گردو . مرواريد . بچه
بچه گردو مرواريدي كه از كلاغ گرفته بود رو با دستمال پاك ميكرد.
ممنون
ممنون
بهروز
:11:
يك خاطره خنده دار هم برامون بگو . مرسي
63-خاطره خيلي به ذهنم مياد اما معمولا موقعيته يعني بايد باشي تا بخندي نه اينكه بشه تعريف كرد اما چشم:
با يكي از دوستان داشتيم فرش ميبرديم مدرسه بغلي كه دخترانه هم بود (البته راهنمايي بود ما اون موقع دبيرستاني) فرش رو يك سرش رو من گرفته بودم يك سرش رو دوستم دوستم نميدونم دخترا رو ديد حول شد سر پله كه رسيد سر خورد با فرش رفت تا پايين پله (پيش دخترا البته:31:) حالا نشسته بود فرش رو گرفته بود تو دستش و قه قه مي خنديد.اون لحظه طفلك دردي رو احساس نميكرد.:27:
دما : 28 درجه سانتي گراد
پاسخ به سوالات دوست عزيز bahdar
سلام.
سلام حال شما؟
1- یه خاطره ترسناک بگو؟!
64-عموما خاطرات چه ترسناك چه خنده دار و... به موقيعتش بر ميگرده يعني بايد توي اون موقعيت باشي تا احساس ترس يا ... به آدمي دست بده اما چشم:
شايد ترسناك نباشه فقط من ترسيده باشم:31:
شب همه خوابيده بودن منم تازه دراز كشيده بودم و هنوز خوابم نبرده بود ... همه چراغ ها خاموش بود .... اتاق من دري داشت رو به تراس كه چون تابستون بود اونو باز گذاشته بودم....احساس كردم كسي وارد اتاق شد...:18:گفتم پاشم ببينم كيه اما دوباره گفتم بذار خودمو بزنم بخواب بعدا مثل فيلما غافلگيرش كنم احساس كردم داره بهم نزديك ميشه .به خودم ميگفتم نه بابا كي اومده وارد اتاق شده خيالاتي شدي .من دستم رو گذاشته بودم زير سرم(صاف نه اينكه جمعش كنم) و دراز كشيده بودم يعني دستم از زير سرم زده بود بيرون ...يه هو احساس كردم يه نفر اومد دست گذاشت رو دستم قلبم به شدت ميزد گفتم ديگه پاشم ببينم كيه متوجه شدم آقا گربه اومده تو اتاق اومده رو تختم و اون بوده كه پنجه ي نازنينش رو زده به دستم و...كلي ما رو ترسونده:27:
2- کوهنوردی می کنی؟
65-قبلا آره هر هفته ميرفتم اما چند ساليست جمعه ها صبح جايي ميرم نميتونم با دوستان برم كوه اما كلا خيلي دوست دارم
3- چه درسی رو بیشتر دوست دارید یا داشتید؟
66-فيزيك و همچنين درسهاي ازمايشگاهي
4- اگه یه روز بن بشید چکار میکنید؟
67-احتمالا به صورت مهمان واره انجمن بشم
اخه من تقريبا تازه عشو شدم پستهام هم كمه هنوز زياد معتاد نشدم:46:
5- فکر می کنید که 2 سال دیگه در همین موقع من چه موقعیتی در p30world دارم؟خودتان چطور؟
مسدود شدن ip
ban دائم
ban موقت
اخطار
کاربر عادی 2 ستاره
کاربر عادی 3 ستاره
کاربر عادی 4 ستاره
کاربر عادی 5 ستاره
کاربر فعال یا کاربر فعال یکی از بخش ها
کاربر حرفه ای
همکار انجمن یا همکار یکی از بخش ها
همکار بازنشسته
مدیر یکی از بخش ها
مدیر ارشد
مدیر بازنشسته
68-من خودم كاربر عادي 3 ستاره ...خيلي خودمو بكشم 4 ستاره
شما هم احتمالا كاربر فعال انجمن
6- الان چه چیزهایی رو میز کامپیوترتان هست؟
69-موبايل-چندتا دي وي دي و سي دي -گوشي تلفن-آجيل- هدست-خودكار و كاغذ-باطري نيم قلمي-كتاب-البته بجز وسايل خود كامپوتر
7- بیوگرافی؟(نام؟سن؟رشته؟شغل مدرک؟ ...)
70--نام رو دوست دارم نگم شما بفرما پايان
-21
-عمران
-دانشجو
-ليسانس
-و......مخلص شما:11:
8- مهم ترین هدفت از زندگی کردنت چیه؟
71-اينو جدي ميگم فعلا هدفم اينه كه بفهمم هدف آدمي در زندگي بايد چي باشه؟و البته به يه جاهايي هم رسيدم...اما نه قطعي
9- اگه دوباره متولد می شدید دوست داشتید تو ایران زندگی کنید یا خارج؟کدام کشور؟
72-ايران رو خيلي دوست دارم اما اگه ميشد انچه خوبان همه دارند ايران يك جا داشت خيلي بهتر بود:27:
ببخشید اگه دمای سوالام پایین بود.
اختيار داريد...خيلي هم مطلوب بود
ممنون که وقت می گذارید و به سوالها جواب می دهید.
ممنون از شما كه هم سوال طرح ميكنيد هم ميخونيد:20:
دما: 30.1 درجه سانتي گراد
پاسخ به سوالات دوست عزيز diana_1989
سلام پایان جان !
سلام حال شما؟
تبریک میگم به خاطر حضورتون رو صندلی داغ !
ممنون ايشالا يه روز شما
سوالای من :
1) نظرتون راجع به کسایی که به حقیقت این دنیا و آخرت شک دارن یا بهتر بگم یه جورایی بی اعتقادن چیه ؟
73-كساني كه شك دارن كه خيلي خوبه شك پايه ي يقينه ...
اما اونا كه بي اعتقادن من در احوالاتشون موندم به چه اميد زنده ان؟ چطور ميتونن به اين راحتي زندگي كنن و اصلا خيلي از رفتارهاشون برام قابل توجيه نيست. والبته يه سري ديگه كاملا توجيه مثل ولخرجي ها و...
2)نظرتون راجع به ، به پوچی رسیدن و مقالات آقای صادق هدایت چیه ؟
74-خوبه چون من موندم كسي كه به آخرت و... اعتقاد نداره چرا به پوچي نميرسه؟ اونايي كه ميرسن كه درست فكر كردن البته بجز اولش...:46:
3) دوست دارین آقا امام زمان هر چه زودتر ظهور کنن با توجه به شعری که بهتون پ.خ میدم
75-هممون نه اما منم همين نظر رو دارم توي پستهاي قبلي هم گفتم
اما بياد كه بهتره...هرچند بعضي وقتا دوست دارم خودم يه حداقل آمادگي كسب كرده باشم بعد...
4) اگه زمان جنگ سنتون تقاضا میکرد میرفتین جبهه !؟
76-جواب به اين سوال سخته يعني جوابي كه منطبق به واقعيت باشه مساله مساله ي جون ادميه ممكنه الان راحت بگم اره حتما و حتي دروغ هم نگم اما اون موقع كه با واقعيت ادم مواجه ميشه قضيه فرق ميكنه اما فكر كنم ميرفتم
5) لطفا با این کلمات جمله بسازین " شاهنامه ، تاریخ ، شهید آوینی ، پایان "
77-شاعر شاهنامه!!!كاش تا پايان تاريخ بودي و شهيد اويني ها رو هم ميديدي
يه جمله شد يا دو جمله؟:46:
ممنون
:11:
به امید دیدار !
ممنون
دما : 31 درجه سانتي گراد