دوستان شهریه کسایی بدون کنکور دانشگاه ازاد فلان جا قبول باشن با اونایی ک از کنکور میان یکیه یا بیشتره؟ اگه میشه توضیح دقیق بدین ممنون میشم
Printable View
دوستان شهریه کسایی بدون کنکور دانشگاه ازاد فلان جا قبول باشن با اونایی ک از کنکور میان یکیه یا بیشتره؟ اگه میشه توضیح دقیق بدین ممنون میشم
ممنون که جواب دادی اما این شهریه ها مربوط به چند سال پیشه.من شهریه 92-93 رو دارم که شهریه ثابت رشته های علوم انسانی 2.650 تومنهنقل قول:
نقل قول:
این اخرین اپدیته و مال هفته پیش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان اگه یه درسی پیش نیاز درس دیگه باشه و ما سر جلسه امتحان نریم(حذف ماده 35 بشه) میشه ترم بعد اون دو تا درس رو همنیاز کرد؟
به طور مثال ریاضی2 پیش نیازش ریاضی 1 هست و ما ریاضی 1 رو حذف ماده 35 کنیم و سر امتحان نریم؛ ترم بعدش میشه ریاضی 1 و 2 رو با هم ورداشت؟ یا دوباره فقط باید ریاضی 1 رو ورداشت؟
نقل قول:
سلام بله میشه همنیاز کرد مانعی نداره
سلامنقل قول:
شهریه ثابت فقط طبق سال ورودی تغییر میکنه نه بدون ازمون قبول شدن یا نشدن.
بعله دوست عزیز، میشه همنیاز کرد ولی باید حواست به اینم باشه کهنقل قول:
وقتی همنیاز میکنی، اگه توی نیمسال اول همنیاز کنی و ریاضی 1 رو بیفتی ولی ریاضی 2 رو 20 هم بشی،
ریاضی 2 رو هم میفتی...
ولی توی نیمسال دوم، این قاعده عملی نمیشه.
اینم متن آئین نامه دانشگاه آزاد برای اثبات حرفم :
ماده 23: در صورتی که دانشجو از یک یا چند درس پیشنیاز نمره قبولی کسب ننماید و یا برابر مقررات در کلاس های درس یا دروس پیشنیاز شرکت نموده اما سر انجام آنها را حذف نموده باشد می تواند با نظر گروه، آن درس یا دروس را با درس یا دروس وابسته در یکی از نیمسال های بعد انتخاب و بگذراند. چنانچه نتواند در درس یا دروس پیشنیاز نمره قبولی کسب کند یا آن را حذف نماید نمره درس یا دروس پیشنیاز و همچنین درس یا دروس وایسته (اعم از قبولی یا ردی) حذف می گردد.
تبصره 1- نیمسال آخر سال تحصیلی از این قائده مستثنی است
ممنون از پاسخ عزیزان.نقل قول:
در اینجا گفته شده با نظر گروه. یعنی قبل انتخاب واحد باید برم پیش کارشناس گروه؟
قبلاً شنیده بودم می گفتن اگه فقط درسی رو بیفتی می تونی هم نیاز کنی در غیر اینصورت نمیشه به خاطر همین این سوال برام پیش اومد.
نقل قول:
من تا الان 2 بار همنیاز کردم و تا الان هم پیش کارشناس یا مدیر گروه نرفتم و مشکلی برای من پیش نیومده.
یه درس رو فقط در 2 حالت میشه همنیاز کرد:
1- مثلا شما ریاضی 1 رو ورداری و کلا کلاساشو نری و حذف کنی یا سر جلسه امتحان حاضر نشی.
2- مثلا ریاضی 1 رو ورداری و سر جلسه هم حاضر بشی ولی مردود بشی.
در اینصورت، میتونی ترم بعد با ریاضی 2 همنیاز کنی.
موفق باشی
پس حتماً ارزان شده :n02:نقل قول:
چون من دانشجوی ارشد ورودی 93 هستم و شهریه ثابتم 1.160