سلام دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن تشکر از شما بابت توضیحاتی که دادید و اینکه بنده اهل مطالعه هستم کلا همه در سایت وغیره اهل مطالعه هستن و پیگیر مسائل فنی هستن و تنها من نیستم منظورتون را از مطالعه نمیدونم و کاتولگ کلا برای انواع خودروهای کاربرات +خودروهای انژکتور توضیح داده چون سازنده این خودروها جنرال موتور هست این کاتولگ میتونه مفید باشه و در سایتها مطالب خاصی نوشته نشده چون به ضرر شخص میشه اگر بخواد توضیح بده و مصالب فنی یه منبع درامد این اشخاص هست فکر نکنم کسی این کار ا انجام بده ودر سایتها توضیحات فنی این خودروها را قرار بده
در مورد روغن دیفرانسیل من متوجه فرق نوع دف بیوک ونوا با دف کلاچدار هستم
کلا 3 مدل دیفرانسیل جنرال موتور ساخته ودر ماشینهای ما نصب شده=
1. دیفرانسیل standard یا معمولی
2.دیفرانسیل controlled یا کلاچدار با ضریب 2.56
3.دیفرانسیل controlled یا کلاچدار با ضریب 3.08
دیفرانسیل معمولی که روی نوا وبیوک هست درجه روغن یا واسکازنی که جنرال موتور گفته 80w-90 GL یا 80W GL این هست
اما در دیفرانسیل limited slip یا controlled یا کلاچدار واسکازن درجه ویسکانسی گفته نشده و شماره ludricant part NO=1052271 -یا 1052272 باید خریداری بشه و ریخته بشه و روغن سیلیکون نام داره که چند سال پیش لیتری 50 هزار تومان خریدم
بند به دوستانی که ده و بیست سال تجربه دارن بی احترامی نکردم و ازشون تشکر میکنم و من هم تجربه هایی داشتم گفتم شاید مفید باشه اگر من و سرویس منوال جنرال موتور اشتباه در گفته های من رخ داده اقا ببخشید عذر میخوام معذرت میخوام از شما اگر شما اطلاعاتی دارید بگید ما هم استفاده میکنیم چون من منبع دیگیری را غیر از جنرال موتور که درمورد مسائل فنی این خودروها توضیح داده باشه نمیدونم
این هم گفته جنرال موتور در مورد نوع روغن دیفرانسیل البته فکر کنم شما اشتباه متوجه شدید =
دوست عزیز
ببخشید من کارشناس نیستم من هم قبلا عین شما اطلاعات کمی داشتم وماشین خریدم بعد با دستکوب شدن شماره موتور مواجه شدم کلی دردسر ساز شد وبعد فروختم والا بخدا من با ارمین دویل ثبت نام کردم ونام دیگه ای ندارم اجازه بدبد درصفحات قبل که سوالاتی پرسیدید بعد من کلا توضیح دادم و یه توضیحی بدم =
شما فرمودید که ماشین قولنامه کردید و ماشین مشکل فنی داره و شماره شاسی 48869LBF461803 اینه و چطوری دکد کنم ودر کل این خودروها شماره شاسی ندارن و شما گفتید که
شماره موتور ( پشت دینام بود) این شماره که نوشتم شماره شاسی هست و وین نیست
یه پلاک به زبان فارسی سمت بوستر ترمز هست که تو اون نوشته بود"K0307TXD09081 بعد ا اینکه من شماره موتور را دکد کردم و در صفحه 925 گفتید اون پلاک المینیومی بغل بوستر برای من دو تا شماره داشت
: هم شماره موتور وهم شماره شاسی
وشماره موتور داخل پلاک با شماره پشت دینام یکی بود و همچنین شماره شاسی با شماره روی شاسی یکی بود
حالا من وین رو با چه چیزی چک کنم ؟
شماره پشت دینام هم برجسته بود
در صورتی که شما فرمودید شماره موتور داخل پلاک با شماره پشت دینام که شماره موتور میشه یکی بود اینم عکسی که از پلاک المینیومی یا کول تگ خودروتون فرستادید =
در صورتی که اون حرفی که شما گفتید در مورد شماره موتور با شماره پلاک یکی بود در حالیکه با این شماره پلاک صحیح نیست شما اطلاعات اشتباه قرار دادید و دوست خوبمون جناب CAMERA LT هم به شما توضیح داد که شما اطلاعاتتون کم هست و بعد من عرض کردم شما هنوز اون وین مخفی زیر کاپوت را پیدا نکردید =
مثال نمونه وین کد مخفی =
اول شماره پلاک خودروهای که مونتاژ پارس خودرو هستن با این شماره پلاک شما جور در نمیاد و این شماره دستکوب است شماره پلاک خودروهای مونتاز پارس خودرو با حروف مثال PXM=69LT68387و6 رقم اخر که باید با شماره وین مخفی زیر کاپوت یکی باشه شروع میشه در حالی که اصلا شماره وین پارس خودرو انطور که باید دکد بشه معنی نداره و فقط قطعات به صورت ckd وارد شدن و در پارس خودرو مونتاز شده هست اگر من اشتباها اطلاعات به شما دادم ببخشید اقا عذر میخوام شما اگر اطلاعات درست را دارید بگید همه دوستان استفاده میکنیم
این هم نمونه ای از پلاک المینیومی پارس خودرو=
http://s6.picofile.com/file/8259870084/bz9j5mjvlzlx4pd17j9y_1_.jpg
جناب اگر این قسمت از حرف من باعث تاسف شما شده اقا شرمنده و معذرت میخوام عذر میکنم اگر اطلاعات اشتباه در مورد کولر سرد کن گیربکس دادم بنده منظورم چیز دیگه ای بود گفتم شاید لوله ها جرم گرفته باشه شما اگر اطلاعات درست دارید لطف کنید بگید ممنون میشم
وجناببنده چند چهره نیستم شما اشتباه متوجه شدی و نمی نویسیم و از خودم تشکر کنم احتیاجی نیست از شما هم کسی ایراد نگرفت اگر اطلاعاتی دارید بگید ما هم استفاده میکنیم اقا اگر اطلاعات من اشتباه هست ببخشید دوست عزیز شرمنده شما توضیح بدید ممنون
این جناب CAMERA LT بنده را احتمالا میشناسن و با وجود شناخت قبلی از من ولی در کل انسان خوبی هست