اینم هدیه شاتل به مشترکاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم هدیه شاتل به مشترکاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
1 مگ 20 گیگ 1 ماهه
این آسیاتک هم سرویس 1544 رو خیره سرش داده دیگه !
درود و خسته نباشد و عرض تبریک عید نوروز بر شما . برای عید برنامه ی جالبی در نظر گرفتید آیا ؟ مثلا هدیه و ... نظرات همكاران:
(18249) 1391/12/29 01/01/1900 08:56:00 AM
با عرض تبريك سال نو : تعرفه هاي شركت آسيا تك با سرويس هاي جديد از جمله سرويس 1544 تغييري نسبي داشته اند. لطفا بري راهنمايي بهتر با شماره 1544 داخلي 1 تماس حاصل فرماييد.
واقعا باید از برادران و خواهران زحمت کش آسیاتک تشکر کرد!عجب عیدی! ! عیدی از این بهتر که سرویسارو برامون گرون کردن؟
واقعا متاسفم براشون شاتل 2 گیگ داده
نقل قول:نقل قول:آقا من حرفم رو در مورد سرعت دانلود 20 با مرورگر پس میگیرم!!! اما اینکه کیفیت همه سرویس دهنده های اینترنت در ایران پایینه رو هیچوقت پس نمیگیرم. مورد اول رو پس میگیرم، چون ایراد از مرورگر Opera هست و با مرورگرهای دیگه همون حداکثر سرعت رو دانلود میکنهنقل قول:
راستی چرا شماها پینگتون حتی وقتی از ایران میگیرید انقدر بالاست؟!!! الآن چند نفری تست گذاشتن برام عجیب بود!!! مال من امروز 1 فروردین 1392 در ساعت 3:26 ظهر اینه: ( سرویس 2 مگ نقره ای نا محدود )
با سرور آلکمار هلند پینگ 349 داد
با سرور آمستردام هلند پینگ 348 داد
با سرور آنکارا ترکیه پینگ 330 داد
با سرور بارسلونا اسپانیا پینگ 336 داد
با سرور فرانکفورت آلمان پینگ 270 داد
با سرور شیکاگو آمریکا هم پینگ 289 داد
دوست عزیز ۲۲ گیگ هدیه سرویست هنوز تموم نشده؟!نقل قول:
سلام خدمت اساتید گرامی
سال نو به همتون مبارک
من خودم از آسیاتک استفاده میکنم ، ولی سرویسهای جدیدش رو هنوز تست نزدم !!
اگه کسی از بچه ها تست زده می خواستم ببینم سرویس 1024 نامحدود برنزی آسیاتک چقدر ریته سرعت میده با IDm ??
و سوال دیگم سرویس اینترنت 2048 پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 9 صبح رايگان) چقدر ریت سرعت شبانه میده ؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب سوالامو بدین
ساله خوشی واستون آرزو می کنم .
موفق باشید
سلام.سال نو شما هم مباركنقل قول:
سرويس نامحدود 1 مگ برنزي بين 90-85 سرعت ميده البته ميانگين به ساعت.سرعتي كه idm ميده ملاك نيستش.
محدود هم چون ندارم اطلاعي ندارم.
پینگ من با سرور ایران 15-25 ه اولی صبح دومی شب...نقل قول:
مشکل اپرا نیست....
تو ورژن جدید بعضی از مرور گر ها مثل idm یا ida، دانلود چند کانکشنی شده.... مثلا google chrome