بفرمایید تیکن جان : این تاپیو ببین میتونی اویلو زیر نویس فارسی کنی ...
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=144817
Printable View
بفرمایید تیکن جان : این تاپیو ببین میتونی اویلو زیر نویس فارسی کنی ...
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=144817
ببخشيد توبازي چطوري دخترو تو يه جا ميتوني نگهداري
توي اين صندوق هايي كه بعضي جاهاي بازي هست مي توي قايمش كني يا يه جاي امن يه گوشه پيدا كني بهش بگي همونجا منتظر بمونه!نقل قول:
در تكميل حرفهاي آرام عزيز سوتيه سوت ميزني مياد پيشت (:نقل قول:
توي اين صندوق هايي كه بعضي جاهاي بازي هست مي توي قايمش كني يا يه جاي امن يه گوشه پيدا كني بهش بگي همونجا منتظر بمونه!
زندگي كردم باهاش يادش بخير خيلي بازي كردم فك كنم يه 5 6 سال بكشه تا 5 برا پي سي بياد تا اون موقع من پير شدم:27:نقل قول:
با كيبرد چطور ميشه اين كارو كرد
سال آینده میاد!نقل قول:
زندگي كردم باهاش يادش بخير خيلي بازي كردم فك كنم يه 5 6 سال بكشه تا 5 برا پي سي بياد تا اون موقع من پير شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RE5 سال آینده میاد ولی نه برای PC
راجع به سخت ترین دقسمت بازی هم به نظر من آخرین مرحله بازی Ada the spy اونجا که باید با کروزر مبارزه کنه واقعا سخته، تو بازی اصلی هیچ مرحله ای به این سختی نیست
عزيز من با دسته بازي كردم حالا باز بچه ها كمكت ميكنننقل قول:
موفق باشي
نه ممنون همه ياد گرفتم
بهترین شخصیت منفی که تو سری های اویل خلق شد بعد وسکر، کرازر بود
من که خیلی باهاش حال می کنم
سلام S A M جان از شما بسیار ممنونم و همچنین از ebru_gundes_206 تشکّر فراوان می کنم البتّه خودم دو روز با قرار دادن زیر نویس ها روی بازی مشکل داشتم ولی مشکلم برطرف شد . اگر کسی کمک خواست بگوید.نقل قول:
دوست من از ما گذشته ديگه اين دوستان كه ميبيني همشون اويلو 60 بار تموم كردن نشستن دارن در مورد جزئيات بحثنقل قول:
ميكنن تا ورژن 5 بازي برسه وقتي رسيد كوچ ميكنيم اونجا كمكم خواستي در خدمتيم :10:
آره منم جدیدا از وقتی که کد ورونیکا رو رفتم از وسکر خوشم اومده ! :دینقل قول:
دوست دارم کرازر هم توی شماره ی 5 باشه:21::27:
چطور تفاوتی حس نکردیدنقل قول:
توی ایزی لئون از اولش شات گان داره مهمات بیشتری پیدا میکنه دشمنا راحت تر میمیرن و همین طور ایزی کوتاهتر هم هستش مثلا توی ایزی لئون وارد ماز یا همون مارپیچ نمیشه
خلاصه من با این بازی خیلی حال کردم و منتظر سری جدیدش هستم.........
ولی این تفاوت هایی که شما میگید رو برای من نداشت:18:نقل قول:
فقط آدماش سریعتر میمردن:13:
يه سوال شماره پنج اين باز ي براي كنسول x360 هم اومده يانه؟
شماره 5 قراره سال 2009 بیادنقل قول:
البته هم برای ps3 میاد و هم برای x360
تو شخصیاتهای بازی من با لوییس خیلی حال کردم، کاش اینم مثل بقیه دوباره زنده بشه، کراوزر که 20 با زنده شد یه بام لوییس بشه
اسماعیل جون هنوزم دیر نشده ها برو دانلود کن بازیو حالشو ببر واقعا هنوز هم بازی یک شاهکاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته من نمیدونم چرا اویل اومد من 1 سال بعد شروع به بازی کردم ( البته معمولا همه اینکارو میکنن ) اخه اون موقع وقتی اویل 4 اومده بود سیستم غولی میخواست ولی الان سیستم بالایی نمیخواد برای اویل 5 رو هم باید همین کلکو بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالا به بچه ها.بعد از این همه مدت این تاپیک رو بورسه.من خودم شخصا 3 ماه بود که نبودم!!!
منم تازه گرفتم و واقعآ دارم حااااااااال ميكنم.
كسي ترينر بازي re4داره بزاره.
شما هم یک سرچی میکردید توی تاپیک بد نبود ها! :دینقل قول:
موافقم اگه لينكش خراب بود يه سر به اينجا هم بزن cheathappens.comنقل قول:
با سلام به همگی
بعضی از دوستان در خصوص ارتقای سلامتی در رزیدنت 4 سوال داشتند
که امیدوارم تکراری نباشه و کسانی هم که میدونند به بزرگی خودشون ببخشند.
برای ارتقای سلامتی در بازی کافیست که گیاه (herb) سبز , زرد و قرمز را مخلوط کرده و نوش جان نمایید.
موفق باشید.
يه سؤال :
اين چيزاي قيمتي رو كه به دست مياريم به دردي ميخوره بعدآ يا بفرشمشون؟مثل انگشتر
نقل قول:
آره آبتین جان یه مقدار که بازی رو بری جلو به یه شخصیت میرسی به اسم مرچنت یا همون تاجر خودمون که میتونی ازش چیزای مختلفی بخری یا بهش بفروشی، این چیزای قیمتی هم بعضیاشونو رو باید باهم ترکیب کنی اینجوری قیمتشون خیلی بالا تر میره
راستی یه نکنته جالب و انحرافی : اگه وضعتون از نظر مالی اونقدر خوب بود که بتونین اسلحه Mine Thrower رو بخرین اونو تا آخر Tune Up کنین و دوباره به مرچنت بفروشید اینجوری تو هر بار حدود یه میلیون کاسبین
یه Rpg تویه اویل هست که قیمتش 100000 چه فایده ای داره؟
خب مثلا یه غول رو با همون rpg 3000 میشه کشت ؟
فرقشون چیه؟
quote=pejmangame;2658930]یه Rpg تویه اویل هست که قیمتش 100000 چه فایده ای داره؟
خب مثلا یه غول رو با همون rpg 3000 میشه کشت ؟
فرقشون چیه؟[/quote]
شما اگر به نوشته نگاه کنید متوجه می شود که rpg 3000 فقط یکبار می توان استفاده کرد
اما دومی می بینید که نوشته unlimited rocket luncher یعنی به طور نامحدود می توان استفاده کرد.
موفق باشید
من رسيدم توي قصر سالازار يا يه همچين چيزي.
ميگم يه انگشتر پيدا كردم كه 10000 ميارزه .بفروشمش؟يابعد به كارم مياد؟يا ميشه با چيزه ديگه تركيب كنم؟؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
ببین دوست من هر چیزی که بعداً لازمش داری توی لیست فروش نمیاد یعنی مثلا هر چه قدر زور بزنی نمیتونی یه کلید رو بفروشی در ضمن به جز چیز هایی که بعضی در ها رو بازمی کنند و دو تیکه اند چیز دیگه ای نمیشه مخلوط کرد ، پش بفروشش !
اگه کمکی خواستید بگید .
خدا نگهدار .
انگشتره با چیزی ترکیب نمیشه ، تا اونجایی که یادمه تو بازی دو تا ماسک که نگیناش رو تو بازی پیادا میکنی، دو تا فانوس که نگیناش رو با کشتن سوسکها بدست میاری و یه تاج که جواهرش رو با کشتن دست راست سالازار میگیری ترکیبی بودند، بقیه چیزا ترکیبی نیستند تا اونجایی که یادم میادنقل قول:
ممنون
دارم ميرم بفروشمش اصلحه بخرم.
نه دوست من این کار رو نکن :41:چون اون فروشنده ( یا به قول شما همون تاجر ) هر چیزی نصف قیمتی که صرف خردن و قدرت دادن به تفنگ دادی می خره ! باورت نمیشه یه بار حساب کن ببین چقدر خرجش می کنی تا باورت بشه . این طوری که تو می گی باید یه دو ملیونی خرجش کنی.نقل قول:
در كل هر چيز تركيب بشه در قسمت توضيحاتش اينو مي نويسه
set in something
سلام... :20:
دوباره صحبت راجع به جواهرات شد، من خودمو بندازم وسط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
کل جواهراتی که ترکیب میشن، همین بالایی ها هستن... :10::11:نقل قول:
:40::40::40::40::40:
نکته ی جالبیه دوست من باید بازی رو دوباره نصب کنم و امتحانش کنم.اگه واقعا جواب بده که خیلی جالبه.نقل قول:
می بینید من با این که حدود 7-8 بار این بازی رو تموم کردم ولی بازم نکته هایی داره که من متوجه نشده باشم.این چیزیه که رزیدنت اویل رو تبدیل به یک بازی استثنایی می کنه
من تازه فهميدم كه ترينرشم همراهه Cd بوده.
ولي دلم نمياد ازش استفاده كنم.نه؟آخه اونجايي كه با سالازار حرف ميزنه بعدش خيلي هستن تيرمم كمه.
مجبور نیستی همه رو بکشی اوّل برو طبقه بالا کنار در سفید دکمه قرمزو فشار بده بعد وسط یکی از ضلع هایی که دورش می چرخی یه در هست برو تو دره بعد کوزه رو بشکن و دکمه دوّم رو فشار بده بعد بیا بیرون ( آر پی جی زن ها رو بپّا ) و بعد از تو صندوق یه چیزی رو بردار ( یادم رفته چیه ) و بعد از در سفید برو بیرون .نقل قول: