از اس ام اس هاي قشنگ همه ممنون
ولي ديگه تبليغ سايت فكر نكنم اسمش اس ام اس باشه
Printable View
از اس ام اس هاي قشنگ همه ممنون
ولي ديگه تبليغ سايت فكر نكنم اسمش اس ام اس باشه
چه عجب دوست خوبم فارسي نوشتينقل قول:
نوشته شده توسط M.B.M
پستات خيلي قشنگه9 ولي فهم پست فارسي راحت تر باور كن
سلام.
من مخالف اين تايپيك هستم!!!!!! به شدت!
يواش يواش اينجا داره ميشه انجمن حرفهاي سكسي و بي ربط!
كه هيچ منافاتي با اينجا نداره! من نمي دونم اين سينا خان چرا اين تايپيك ها رو حذف نمي كنه!!!! سينا جان خودت قضاوت كن! مثلن اينجا خانمها هم ديدن مي كنند ها!!!
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط پسر خوب
اول اينكه سينا يا ميثم يا علي وقت اين رو ندارند كه همه تاپيك ها رو مو به مو جستجو كنن
پي سي ديگه يك جامعه اينترنتي شده
دوم اينكه شما با مدير مربوطه اين بخش با پيغام خصوصي صحبت كن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوم اينكه subject نوشته شده +18
چهارم اينكه هركي فكر ميكنه ظرفيتشو نداره نياد تو
نقل قول:
نوشته شده توسط Armita_amini
موافقم شدیدا"
تاپیک چی بود چی شد
البته مزيت پست انگليسي اينه يكم سر كاري تا معني مطلب بگيرينقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
اگه قرار باشه همش فارسي بنويسيم ميشه يك سري مسيج تكراري
نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
بابا چقدر ناله مي كنيد چند تا مسيج تكراري كه انقدر آه و ناله نداره
تازه ما از صدا و سيما كه كمتر نيستيم تو هر قسمت فقط يكي دوتا تكراري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط پسر خوب
من منظور بدی ندارما ولی فکر کنم خانوما خودشون اگه مشکل داشته باشن خوب بلدن اعتراض کنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم دقیقا همینی بود که گفتم لطفا بعدا کسی الکی نتیجه گیری نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعانقل قول:
نوشته شده توسط GiGida
مگه كسي مجبورت كردن بيان تو اگه خوشتون نمي ياد
می گفتم طلوع را دوست دارم
غروب را دوست دارم
زندگی را دوست دارم
اما در هر حال می گویم ...
طلوع را در نگاهت
غروب را در چهره ات زندگی را در کنارت
دوست دارم
عشق فراموش كردن نيست بلكه به خاطر سپردن است ،عشق گوش دادن نيست بلكه درك كردن است،
عشق ديدن نيست
بلكه احساس كردن است ، عشق جا زدن و كنار كشيدن نيست
بلكه صبر داشتن و ادامه دادن است
خانه ام تاریک است
نــوری در آن نیست
گلدانهایش جایی برای گـــل ندارند
حتی نفس کشیدن در آن مشکل است
خانــــــــه ام امـــن نیست
پایه هایش گسستنی است
اما باز خانه ام را
دوستـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ دارم
چون آن خانه
قـــلــــــــــــــــــــ ــــــــــــب توست
مگ مگ جان دیگه داری میترکونی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو به خدا نيگاه كن!!!! خانم شايد شما اينطوري نباشين!! اما بقيه كه هستن! توي اين تايپيك همه به فكر مشنگ بازي و الاف بازي خودشون هستن! بي خود نيست ايران در استفاده از اينترنت از آخر اول و در استفاده دوست يابي و نمي خوام بگم ( به علت موارد امنيتي اين سايت!) در دنيا اول ميشه! نمونه اش همين تايپيك هستش!!!نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
چرا تركها با دو دستشان دست ميدهند؟
.
.
.
.
چون فرق دست راست و چپشونو بلد نيستند!
چرا اگه ترکه ماهی رو بندازه تو آب، ماهی خفه ميشه؟
.
.
.
.
چون ماهيه هم ترک بود!
چرا تركها گاهي اوقات 18تايي به سينما ميروند؟
.
.
.
.
براي اينكه بعضي فيلمها براي زير 18 ممنوعه!
يك ترك چگونه يك پرنده را ميكشد؟
.
.
.
.
آن را از بالاي يك صخره به پائين پرتاب ميكند
آيا فكر ميكنيد بيعرضه هستيد؟ فكر ميكنيد به درد هيچ كاري نميخوريد؟ فكر ميكنيد بيمصرف هستيد؟ به خدا درست فكر ميكنيد!
مرسي شما خيلي خيلي لطف داريننقل قول:
نوشته شده توسط wookman
اگه امشب خوابت نمي بره ستاره ها را بشمار
اگه كم اومد قطره هاي بارونا بشمار
اگه بند اومد به عشق من فكر كن چون نه كم مي ياد نه بند مي ياد
آقای محترم گفتم خاونوما خودشون زبون دارن اگه بخوان بلدن اعتراض کنند شما انقدر جوش نزن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو رو به خدا نيگاه كن!!!! خانم شايد شما اينطوري نباشين!! اما بقيه كه هستن!
اگه اعتراضی داری از جانب خودت باشه نه بقیه اونم به صورت خصوصی می تونی تو یه pm با ادمین ها در میون بذار. نه اینکه بی خودی موضوع تاپیک رو منحرف کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
آقا درست صحبت کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توي اين تايپيك همه به فكر مشنگ بازي و الاف بازي خودشون هستن!
در این مورد هم من در جایگاهی نیستم که نظر بدم چون مطالعه ی آماری در این زمینه ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
بي خود نيست ايران در استفاده از اينترنت از آخر اول و در استفاده دوست يابي و نمي خوام بگم ( به علت موارد امنيتي اين سايت!) در دنيا اول ميشه! نمونه اش همين تايپيك هستش
ضمنا من قصد کل کل ندارم شما اگه با من مشکلی داری می تونی تو pm بگی نه اینجا
امروز يكشنبه س.
براي غافل گير كردن مردگان صلوات.
بابا اینقدر اینو تکرار نکنید.. اصلا من هر روز صلوات میفرستم خوب شد
لطفا دیگه اینو تایپ نکنید
plz
Lore Mire Khastegari....
Migan Mehrieh 50 Millioon....
Mige : Bebakhshid Shabi Chand Hesab Kardin ?!
Qazvinie Zange Khoonasho Paeine Dar Nasb Mikone Balash Minivise :
Madyooni Age Ba PA Zang Bezani !!!
اونقدر بزرگه كه نميدونم كجا مخفيش كنم، از زير شلوار حسابي تابلوئه، وقتي بهش احتياج دارم روم نميشه درش بيارم، عجب كوفتيه اين نوكيا سي و سه ده!
شجاعترين مرد جهان كيست؟
.
.
.
امام جمعه قزوين
اختراعی که برای جبران اشتباهات بشر درست شده چيست؟
.
.
.
.
طلاق!
چرا دوچرخه خودش نميتونه بهايسته؟
.
.
.
.
چون خيلي خسته است!
baba kojai?nisti?turisti?amperyalisti?komonisti?fashist i?demokratisti?khodayi nakarde mariz ke nisti?rasti,to khodet nomreye bisti
با سلام خدمت آقايون و خانوم !!! نام تاپيك تغيير پيدا كرد به : جر و بحث و كلكل. ورود 18- ممنوع.!!!!!!!
در ضمن آقا يا خانوم هر كس به اين تاپيك مياد فقط و فقط به خودش مربوطه اگه دوست نداشت ديگه نمياد. مقررات اين تاپيك با توجه به اسمش الان خيلي وقته كه زير پا گذاشته شده و اونم باز به هيچ كس مربوط نيست به جز مديران سايت. پس لطفا مسايل حقوق زنان و سانسور اينترنت و غيره را كنار بذاريد و در عوض براي به جا آوردن قسمتي از نام اين تاپيك هم كه شده حداقل sms بديد. با تشكر از همه.
میتونم یه چیزی بهت بگم مطمین باش که از ته قلبم میگم همیشه از خدا میخواستم که تو زندگیم یه همراه خوب بهم بده همراهی که همیشه کنارم باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم خدا یکیشو به من داد مال من نوکیاست مال تو چیه؟
to kheyli khoobi. to hame chizo kheyli khoob mifahmi. to karato dorost anjam midi. to az hame behtari ( sms talghini be yek mongol)
مجلس تصويب كرده زنهاي بد حجاب رو 30هزار تومن جريمه كنند
اگه خواستي زن بگيري يادت باشه اول خلافيش رو بگيري!!!
ميخواستم بهت يه چيزی بگم که تا حالا به کسی نگفتم ...... دوو ....... ..... دوو. ..... ........ .....دووو وو.... ..... دوووس ........ دوووس ...... ........ دووووووووس ..... ......... .......... دوووووووووووست .... ....... دووووووووووووووست ..... ........... دوسه تا که بزنم زير گوشِت آدم ميشی
يه بار يه مورچه داشته يه دونه برنج می بُرده
ميگن از کجا آوردی؟
ميگه: حمييييييييييد
همين الان از آسمون باهام تماس گرفتن گفتن که زيباترين و قشنگترين فرشتشونو گم کردن اما نترس عزيزم من لوت ندادم.
Osame Ben Laden Dar Jadidtarin Mosahebeye Khodesh Ba Shabake Aljazire :
3 Rooze Dige 3 Ja Ro Dar Nazar Daram Bezanam...
...........
..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.
Miporsan Kojaharo