کا 810 رو ریختم دست شدنقل قول:
ممنون:10:
Printable View
کا 810 رو ریختم دست شدنقل قول:
ممنون:10:
اينجا:نقل قول:گوشيت را تبديل به كا810 كن خيلي هم آسونه.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=199745
برو بخون اگه مشكلي داشتي بپرس.
راستي usb flash driver را نصب كردي؟
با سلام
بیشترین رمی که k800 ساپورت میکنه چنده؟
آیا 2گیگ یا 3گیگ یا 4گیگ هم ساپورت میکنه احتمال هنگ وجود داره حتی تو 2گیگ؟
تا 4 گيگ ساپورت ميكنهنقل قول:
هنگ هم اصلا برا اين گوشي معني نداره
بيشتر در گوشيهاي كه سيستم عامل دارند هنگ اتفاق ميفته
و يا وقتي مموري پر ميشه گوشي سنگينتر عمل ميكنه
کسی این پچ پسورد گذاری روی قسمتهای مختلف k800 رو داره؟
اگه کسی داره لطف کنه بذاره یه حالی ما ببریم یه پاداش معنوی هم شمایی که زحمتشو میکشی ببری.
:10:
با سلام.ميخواستم بدونم k800 برنامه هاي java تا چه حجمي را ساپورت ميكند؟
سلام دوست عزيز فعاليتت رو تو اين فروم تبريك ميگم :نقل قول:
برنامه جاوا ديگه حجمي نداره كه بتونه ساپورت كنه يا نه:13:هر حجمي باشه ساپورت ميكنه:11:
موفق باشيد!:40:
من هنوز واسه كا800 نديدم پيشنهاد ميكنم تبديل بفرماييد به كا810 تا حالشو ببري اونوقت اينقدر پچ بهت ميدم كه حالت به هم بخوره.:31:نقل قول:
سلام.
فرق k800 با k800i چيه؟
چطوري نويز موجود تو عكس رو از بين ببرم،؟
بلوتوث اين گوشي از نوع 2 هستش؟
تائيد ميشهنقل قول:
فرقاشون تو تاپيك تبديل موجود هست ميتوني به آدرسي كه در امضاء من هست مراجعه كنيدنقل قول:
هيچ نويزي وجود نداره ميشه كمي توضيح بدي؟ شايد گوشي شما نويز داره
بلوتوث هم كه اره ورژنش 2 هست
ممنونم قیمت رم m2 4گیگ چنده؟نقل قول:
بچه ها من به غير از فايل K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn با فايل MAIN ديگه اي هم ميتونم فلش كنم ؟
البته R8BA024 باشه
اگه كسي لينكشو داره بهم بده چون بخاطر يه مشكل مجبور با فريمور ديگه فلش كنم
نقل قول:
خواهش
والا نميدونم
اگه بچه ها ميدونند بگند
البته مموري K810 و K800 از نوع M2 هستند كه گرونتر از بقيه مموري ها هست
قيمت 2گيگ فكر كنم 30 تومنه حالا خودت حساب كن 4 گيگ بايد چند باشه
اصلا فكر كنم مموري 4 گيگ از نوع M2 تو ايران موجود نباشه
گلمحمدي راست ميگه من كه رم 4 گيگ نديدم البته شايد تهران پيدا بشه ولي چون فروشش كمه خيلي خيلي كم پيدا ميشه من واسه رم 2 گيگ حدود 10 تا مغازه رفتم تا پيدا كردم در ضمن قبل از عيد خريدم(2 گيگ) 26 تومن الان بايد خيلي كمتر باشه.شايد تا 22 پيدا بشهنقل قول:
اينجا اسماعيل جون:نقل قول:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.topse.ru/files/cat322.html
میشه افزایش صدا رو با نرم افزاراش آموزش بدین ؟
یه درایورم بگین.
تشريف بياريد اينجا در خدمتيمنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=155756
حسام اگه 22 تومن باشه من يكي ميرمنقل قول:
راستي يكي از بچه ها كه تو بندر جاسكه مموري 4 گيگ براي P990 خريده من ديگه جايي نديدم
ممنون هادينقل قول:
آخه ميدوني چيه؟نقل قول:
من وقتي گوشيم را خريدم يك رم يك گيگ هم براش خريدم 25 تومن.بعد از 4 ماه رفتم رم 2 گيگ بخرم قيمت كردم گفتن رم يك گيگ 18 تومن و رم 2 گيگ 26 تومن.يعني بعد از 4 ماه قيمت 2 رسيده بود به يك.واسه همين الان اصلا جاي تعجب نداره كه رم 2 گيگ 20 تومن شده باشه.
تائيد ميشه .قيمت رم وقتي رم هاي حجم بالاتر هم بيان به سرعت كاهش پيدا مي كنهنقل قول:
آخه ميدوني چيه؟
من وقتي گوشيم را خريدم يك رم يك گيگ هم براش خريدم 25 تومن.بعد از 4 ماه رفتم رم 2 گيگ بخرم قيمت كردم گفتن رم يك گيگ 18 تومن و رم 2 گيگ 26 تومن.يعني بعد از 4 ماه قيمت 2 رسيده بود به يك.واسه همين الان اصلا جاي تعجب نداره كه رم 2 گيگ 20 تومن شده باشه.
من 512 رو خريدم 32 تومن الان ...مفت
من خيلي وقته كه كمتر به اين كلوپ سر مي زنم از اينكه مي بينم اين كلوپ هنوز يكي از بهترين كلوپهاي سايته(كه مطمئنم بهترينه) لذت مي برم
با تشكر فراوان از كاربر گل محمدي و H.vilke(هادي) و ... خيلي هاي ديگه كه الان اسمشون يادم نيست.
هميشه موفق باشيد
هادي
وقتي يه مقدار هوا تاريك ميشه يا يه كم نورشو زياد ميكني ( يا بعضي اوقات هم بدون اين كار ) يه دون دون هايي تو قسمت هاي تيره و تاريك ديده ميشه.نقل قول:
هيچ نويزي وجود نداره ميشه كمي توضيح بدي؟ شايد گوشي شما نويز داره
من اونو ميگم.
طبيعيه در قسمت هايي كه رنگ تيره هست مثلا مشكي يا قهوه اي يا مثلا در تاريكي اين اتفاق ميفته.نقل قول:
نه.مثلا من قبلا U600 سامسونگ داشتم.برنامه هاي جاوا تا 600 كيلو بايت را اجرا ميكرد.ميخواستم بدونم k800 تا چه حجمي را اجرا ميكند؟ممنون
من كه هر چي فايل جاوا با هر حجمي رو روي K800 امتحان ميكردم درست اجرا ميشد ايرادي نداشت چرا شما اين سوال رو ميپرسين:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
شما وقتي شب ميخواهي عكس بگيري حالت عكس برداري را عوض كن و رو يكي از حالتهاي Twilight Landscape و يا Twilight Portrait قرار بده بسته به نوع عكسي كه ميخواهينقل قول:
در اين حالات گزينه اولي براي عكس از مناظر دور و طبيعي در شب و حالت دوم از چهره در شب استفاده ميشه
هر سايزي كه باشه فرقي ندارهنقل قول:
جاواي K800 يكي از بهترين هاست.
دستتون طلا
یک باطری گوشی k800 قیمتش چنده؟
قبلا 12 بود الان نميدونمنقل قول:
آقا ممنوننقل قول:
بلا 12 بود الان نميدونم
========
جمله ی امضاتم تایید می کنم، چون تجربه اش کردم
البته 12 تومن قيمت باطري اصل هست
تا 6 تومن هم پيدا ميشه
من يكي 8 تومن گرفتم دو روز كار ميكنه ( يه روز كمتر از باطري اصلي)
شما هم همون اصلشو بگيرين بهتره
از کجا میشه فهمید باتری اصله؟نقل قول:
خواهش ميكنم.نقل قول:
========
من هر چقدر بيشتر به اين جمله فكر ميكنم بيشتر به درست بودنش اطمينان پيدا ميكنم.
در نگاه اول همه به اين جمله اعتراض ميكنن ولي در عمل متوجه ميشن كه عاشقي چقدر پست تر از دوست داشتن هست.(خدا رحمت كنه دكتر شريعتي را با اين جملات زيباش)
مشخصه خاصي ندارهنقل قول:
فقط ميتوني به قيد شرط بگيري
تائيد ميشهنقل قول:
حالا يه سوال :
هر دو هم بايد جواب بدين
شما عاشق K800 هستيد يا دوستش داريد ؟
تو سایت های خود se باطری رو که ساخت و پایانش چین باشه استاندار و اصل میدونننقل قول:
made in chine finished in chine
من عاشقشم چون ميدونم يك روز ميفروشمش ميرم يه گوشي بهتر و خوشگل تر ميخرم مثل كا750 كه عاشقش بودم فروختم كا800 گرفتم.:-Dنقل قول:
باشه شرط میذارمنقل قول:
==============
منم عاشقش شدم
و حالا مجبورم تحملش کنم چون فعلا موجودی ندارم تعویضش کنم - این گوشی رو فقط بخاطر نیازهام خریدم
هرگاه دوستدار چیزی باشیم این ما هستیم که خودمان را وقف آن می کنیم اما وقتی عاشق باشی هر چه بیشتر با معشوق باشی توقعت از معشوق روز به روز زیادتر میشه
آقا این باطری هم که الان دارم همینطوره، ولی یه نصف روز هم شارژ نگه نمیدارهنقل قول:
made in chine finished in chine
اما من پول دارم ولي خودم عوض نميكنم
فكر ميكنين عاشقشم يا دوستش دارم ؟
شما دوستش داری، اگه یه روز ازش خسته نشینقل قول:
اما من پول دارم ولي خودم عوض نميكنم
فكر ميكنين عاشقشم يا دوستش دارم ؟
آدم یه گشت که تو کلوپ گوشی های جدید میزنه از داشتن گوشی کا 800 احساس سرخورذگی میکنه!
امیدوارم تا تابستون یه بدجه ای برسه تا عوضش کنم
عوض كردن گوشي چندان سخت نيست فقط مشكل اينجاست كه امروز ميخري فردا نصف ميشه ...نقل قول:
واسه همين آدم زورش مياد كه گوشي گرون بخره