دوستان کسی نیست کمک کنه!؟
Printable View
دوستان کسی نیست کمک کنه!؟
سلامنقل قول:
شما با XP برو به این مسیر
C:\Windows\winsxs
(منظورم از C در ادرس بالا جایی هست که ویستا رو نصب کردی)
اونجا یه فایلی هست به نام pending.xml ...
این فایل رو یا تغییر نام بده یا اگر نشد پاکش کن....ایشاالله مشکلت حل میشه...
نتیجشو بگو...
موفق باشید.
البته در ادامه ی صحبت های Beny-Nvidia عزیز بگم که برای تنظیم صدا در بین اسپیکر چپ و راست میتونید رو علامت sounds کنر ساعت راست کلیک کنید و PlayBack Device رو بزنید و اونجا Properties و اونجا در بخش Levels میتونید تنظیم کنید..نقل قول:
موفق باشید.
ویندوز ویستا هر کاری که آدم می خواد بکنه رو 1 بارم از آدم می پرسه که انجام بده یا نه!
مثلا خیلی وقتا موقع پاک کردن و کپی کردن فایلهای معمولی ام این کارو می کنه!
چه طور میشه این پرسش رو حذف کرد؟
سلام به دوستان گل
من دوتا سوال در مورد ویندوز ویستا دارم .
بنده ویندوز vista ultimate مال شرکت MRT رو نصب کردم . نصبش که خیلی راحته یعنی فقط dvd رو میگذارم و درایو رو انتخاب میکنم و نصب میشه حتی سریال هم نمی خواد .
اما یه چندتا مشکل دارم که واقعا اعصابم رو خورد کرده .
مهمترین مشکلم و سوالم اینکه task manager ویندوز ویستا واقعا انقدر ضعیفه ؟ یعنی سیستم من وقتی هنگ میکنه و crtl+alt+delete رو که میزنم تا برنامه task manager بیاد و end task کنم متاسفانه این برنامه نمیاد یا خیلی خیلی طول میکشه که بیاد و وقتی هم میاد دیگه کاری نمیشه کرد و آخرش مجبور میشم متوسل به دکمه Restart روی کیس بشم !!!
این درحالیه که در 99% مواقع در ویندوز xp وقتی سیستمم هنگ میکرد راحت مشکل رو با task manager حل میکردم !
آیا شما هم این مشکل رو دارید ؟؟؟؟؟
سوال بعدی من اینکه در حال حاضر بهترین و جدیدترین ویرایش و کامل ترین اون که ایرانی ها هم کمترین دخل و تصرف رو در اون برده باشند رو با چه اسمی و از چه شرکتی میشه خریداری کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلامنقل قول:
ممنون
ولی نه پاک میشه نه تغییر نام!!:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم!؟:13:
در برخی برنامه ها اینطوریه...نقل قول:
همون برنامه که عکسش رو اول گذاشته بودم.
vista sp1 مال شرکت پرند در مجموعه king2008 dvdنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
با دردسر فراوان اون فایل رو پاک کردم!
و باید بگم که خیلی گلی!:40:
و بعد از ریستارت همون پیغام اومد منم ناامید!:41:دی و ی دی ویستا رو گذاشتم برای نصب و همین که خواستم ریست رو بفشارم رفت تو ویندوز!!!!:18::18::18::8::8::8::5::5:
الانم از ویستا پست میدم!:10:
ایول داری..خیلی ممنون...:40::40::11::11::11::12:
:26:
حالا لطف می کنی یه توضیح بدی چرا اینطوری شد!؟من دیسک داکتر رو اجرا کردم!؟!؟:13:بعد هم یه نرم افزار برای نسخه پشتیبان از ویستا معرفی کن که بی دردسر یه پشتیبان بگیرم!یه توضیح هم در موردکار باهاش بده!
شرمنده اینقدر سوال می پرسم ها!:31:
بازم ممنون!:11:
پ.ن:شما شخصا king 08 رو می پسندی یا lord 08!?
با سلام خدمت بروبچ عزیز .
چه طور می شه View Tab رو به حالت پیش فرض دیگه ای گذاشت ؟ مثلا از حالت List که به طور پیش فرض همه فولدر ها به این صورت نشون می ده در حالتی دیگه ای مثل Small Icon گذاشت .
ممنون .
چگونه میتوانم ویندوز ویستای اصلی خودم(لپ تاب vostro 1500)راآبدیت نمایم
با سلام خدمت شما
من چند روزی هست که هر اسکرین سیوری که روی سیستمم اجرا میشه، بسته میشه و پیغام خطا میده.
چجوری باید مشکلم رو حل کنم؟
با سلام
چند وقتی است که وقتی ویستا بالا میاد پیغامی مبنی بر نصب بلوتوث میاد. این در حالیه که من بلوتوث ندارم ضمنا توی msconfig رو هم دیدم ولی خبری نبود. به نظر شما این مشکل چه جوری حل میشه؟
با سلام بچه ها ببخشید من دوباره مشکل جدید پیدا کردم
من داشتم با آنتی ویروسم اسکن میکردم یه ویروس پیدا کرد
بعدشم ریستارت کردم اما همه چیبه هم ریخته بود از بعضی فولدر و فایلام شورتکات درست شده یا فایلام تغییر جا دادن و تو بیشتر جا های کامپیوتر یه فایل به اسم desktop.ini تشکیل شده که البته سایزشون با هم فرق داره
چه بلایی سر کامپیوترم اومده؟ کلافم کرده
با تشکر
در انجمن مربوطه مطرح کنید...نقل قول:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=186
سلامنقل قول:
خوشحالم مشکلت حل شده :)
برای پشتیبان گیری NortonGhost خوبه...کار کردن باهاش هم اسونه و هم خود برنامه اموزش کارکردن رو به سادگی گفته ...البته اینجور موارد با SystemRestore هم حل میشه....
این مشکل میتونه بعد از اپدیت ویندوز یا حتی نصب بعضی برنامه ها (مثل vLite) ایجاد بشه....دلیلش هم اینه که برنامه های مذکور سیستم های Updating رو بهم میریزه با حتی بر اثر update خاصی (مشکل دار یا ناقص) خود ویندوز در تنظیم update ها به مشکل برمیخوره و اینگونه موارد پیش میاد...که شما با پاک کردن اون فایل تنظیمات رو به حالت default برگردوندید...
به نظر شخصی من هم LORD بهتره...
موفق باشید.
برای دسترسی به TaskManager ویستا باید کلید های crt+Alt+Esc رو بزنید نه crt+alt+del.....نقل قول:
به سوال شما که در تاپیک خودتون پاسخ داده شده....نقل قول:
چه پیغامی میده؟....نقل قول:
در DeviceMager چک کنید که درایوری ناقص یا نصب نشده نداشته باشید....نقل قول:
در Run بنویسید: wuapp.exeنقل قول:
موفق باشید.
با سلام
من در شرکت ویندوز ویستا نصب کردم در داخل شبکه داخلی شرکت مشکلی ندارم اما هنگام پرینت فرستادن مشکل ایجاد میشود یا نمیفرسته و یا با تاخیر خیلی زیاد میفرسته به نظر شما چکار کنم البته ناگفته نماند سیستم های دیگه با ایکس پی کار میکنند.
چک کردم ولی همه درایورها درست نصب شده بودند.نقل قول:
بعد جوری داره رو اعصابم راه میره.
سلام واسه نصب ویستا باید اکس پی رو پاک کرد؟؟؟
msconfig رو داخل RUN وارد كن ببين اصلا تو ليست STARTUP گزينه اي كه اسم بلوتوث باشه هست اگه بود تيكش رونقل قول:
بردار.
نه تو msconfig نیست.نقل قول:
من ویندوز ویستا سرویس پک 1 داشتم
بنا به دلایلی فرمتش کردم و xp ریختم
یک فولدر در درایو d ساحته شده که اسمش یه تعداد عدد و حرف هست و داخلش کلی فایل که بیشترش rtf و ini ولی exe ,و dll هم داره و کل حجمش حدود 16 مگابایت هست
پاک هم نمیشه
اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره لطفا یه توضیح بده
نقل قول:هر اسکرین سیوری که انتخاب میکنم، موقع اجرا شدن، همچین پیغامی رو میده و بسته میشه:نقل قول:
مثلا این واسه اسکرین سیور bubbles هست:
سرویسهای ویندوز را هم چک بکنید.نقل قول:
اگر نام سرویس یا توضیحاتش با مشکل مطابقت می کرد غیرفعالش کنید.
نه لزومتی نداره میتونید رو درایو دیگه ویستا نصب کنید..نقل قول:
موفق باشید.
در انجمن XP مطرح کنید...نقل قول:
موفق باشید.
لطفا به پست من (شماره 3686) جواب بدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موفق باشید.
سرویس بلوتوث رو Disable کردم ولی فایده نداشت.نقل قول:
سلام دوستان ، یه مشکل کوچیک .
تو ویندوز ویستا هر وقت babylon رو اجرا می کنم و یه کلمه توش تایپ میکنم این پیغامو میده . لطفا کمکم کنید .
2. من می خوام یه سری برنامه رو از استارت آپ ویندوز حذف کنم . لیسته برنامه هارو پایین گزاشتم ، به نظر شما کدومارو حذف کنم و کدوماش نیاز میشه و از لیست حذفش نکنم .
با سلام
به این پست من پاسخ داده نشده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میخواستم اضافه کنم که این مشکل همیشگی نیست، ولی نمیدونم چه زمان هایی رخ میده. نتونستم متوجه بشم با چه برنامه ای این مشکل پیش میاد.
علاوه بر اسکرین سیور، برخی برنامه ها، مثل برنامه های utility manager (on screen keyboard+narrator+magnifier+...) هم دقیقا همین مشکل رو پیدا میکنند.
از کجا میتونم بفهمم که مشکل سیستمم از کجاست؟
روی سرویس کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کنید.نقل قول:
تو برگه General و در قسمت Startup type گزینه Disabled را انتخاب کرده و ok کنید.
اگر سرویسهای دیگری هم در این زمینه وجود دارن عمل مشابه را برای اونا انجام بدید.
من از Babylon 7.03 استفاده میکنم و مشکلی ندارم.اگر از ورژنهای قدیمی استفاده می کنید بهتره Upgrade کنید.نقل قول:
لیست زیر بمونه بقیه را حذف کنید:
Alps touchpad driver
Common User Interface
Dell Dock
Dell Webcam
Dell Wi-Fi
Nvidia (همش)
SigmaTel Audio
Virus scan tray icon
میخواستم بدونم چطوری میشه از اپدیتهایی که ویندوز ویستا از اینترنت میگیره یک بک آپ گرفت که اگه وقتی ویندوز مشکلی پیدا کرد و مجبور شدیم از اول نصبش کنیم دیگه نخوایم اپدیتها رو از اول بگیریم و فقط اون بک آپها رو نصب کنیم...
ایا راهی وجود داره؟؟؟؟
نقل قول:
شما از Dreamscene استفاده میکنید؟؟؟