با سلام سیم کارت اینترنت ثابت ایرانسل در مودم tf-i60 قابلیت رومینگ به حالت 4g ایرانسل رو هم داره (مثل سیم کارت 360 اینترنت ثابت مبین نت که قابلیت رومینگ به حالت 4g همراه اول رو داره)
Printable View
با سلام سیم کارت اینترنت ثابت ایرانسل در مودم tf-i60 قابلیت رومینگ به حالت 4g ایرانسل رو هم داره (مثل سیم کارت 360 اینترنت ثابت مبین نت که قابلیت رومینگ به حالت 4g همراه اول رو داره)
سلام خیر فقط رو های وب میتونید رومینگ کنید اونم باید کامل در پوشش باشید یا نزدیک به روستا یا حاشیه های شهر که های وب پوشش داره باشید البته ارزش هم نداره کلا پهنای باند و سرعت و انتن دهی های وب جالب نیست مگر اینکه برید بشینید وسط روستا که پوشش کامله :دینقل قول:
درود ولی خداییش وسط روستا زیر دکل توووپه :دینقل قول:
صابرجان سیم td از آسیاتک نگرفتی ؟تجربش نداری؟:weird:
بدون مودم میفروشن با پوشش سراسری احتمالا رومینگ ایرانسل هست و سیم کارت FD با قیمت تقریباً 40 تومن
تا جایی که میدونم سیم کارت اسیاتک از نوع tdd و مربوط به همون شبکه ایرانسل هست و رو fdd هم جواب نمیده عینه خود ایرانسل .نقل قول:
صابر جان حرفت درستهنقل قول:
ولی فکرکنم اینا الان طرحی مثل 360 مبین نت راه انداختن چون مدعی پوشش سراسری کشوری شدن و به هر استان و شهری بخوای سیم میفروشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید بپرسید اونم تلفنی من از پیج اینستاگرامشون سوال کردم گفتن فقط tdd هست و همه جای ایران پوشش نداره و فقط در تبلیغشون نوشتن پوشش سراسرینقل قول:
بابا اینا همشون تلس!!!نقل قول:
ایرانسل از همشون بهتره!!!
حتی
خدای های وب از این خوبه!!!
دوستان به مودم z6000میشه روتر وصل کرد
دوستان به مودم z6000میشه روتر وصل کرد؟
اساتید سلام
من یک مودم ایرانسل tf-i60 خریدم
هر ۴ درگاه lan کار میکنه ولی میخوام از یکی درگاه ها وقل کنم به سوئیچر و از سوئیچر از lan های بیشتری استفاده کنم،دوستان هرکاری میکنم به سوئیچر نت نمیده،حتی تو تنظیمات مودم ایپی دستگاه هایی که به سوئیچر وصل هستن هم میاره ولی اینترنت بهشون نمیدهو پینگ میگیرم کلا قطعه!
ممنون میشم راهنمایی بهم کنید
نسخه ایرانسل اخرین اپدیت هست
سیم کارت 4g روش هست
اساتید سلام
من یک مودم ایرانسل tf-i60 خریدم
هر ۴ درگاه lan کار میکنه ولی میخوام از یکی درگاه ها وصل کنم به سوئیچر و از سوئیچر از lan های بیشتری استفاده کنم،دوستان هرکاری میکنم به سوئیچر نت نمیده،حتی تو تنظیمات مودم ایپی دستگاه هایی که به سوئیچر وصل هستن هم میاره ولی اینترنت بهشون نمیده و پینگ میگیرم کلا قطعه!
ممنون میشم راهنمایی بهم کنید
نسخه ایرانسل اخرین اپدیت هست
سیم کارت 4g روش هست
نقل قول:
درود لطفا اسپم نکنید انجمن رو هرجا پست گذاشتین منتظر پاسخ بمونید
شما احتمالا به پورت wan وصل کردید
از توی تنظیمات مودم مطمعن بشین این پورت روی حالت Lan هست
چشم داداش،این رو حالت auto هست
بزارم lan only مشکل حل میشه؟ بعد داخل ۳ پورت اول بزارم؟ به پورت lan4/wan وصل نکنم کابل سوئیچر رو؟
اره اگر با حالت lan only وصل کنی میتونی به پورت wan هم بزنی بقیه هم فرقی نمیکنهنقل قول:
اون پورت کارش همینه یا اینترنت بده
یا به طرق مختلف به یه اینترنت دیگه وصل بشه
تست کن اگر مشکلی داشتی مدل سوییچ بگو اگر سادس که هیچی
فقط مطمعن شو خو مودم اینترنت داره منظور همون بسته هست
داداش مدل سوئیچ tp link-tl-sf1008d هست ۸ پورته
الان با راهنمایی شما درست شد
اینترنت رسید به سوئیچر
ولی خیلی ضعیف و همراه با قطعیه زیاده
پینگ که میگیرم پینگ ۸.۸.۸.۸ کلا تایم اوت داره
در صورتی که با وایفا لب تاب وصل میشم اصلا تایم اوت نداره
میشه این مشکلشم برطرف کرد؟
اها دقیقا همین مشکل رو با این سوییچ جایی داشتم برای یکی دوستان چندتا سیستم شبکه کردیم و به مشکل شما خوردنقل قول:
شما باید به صورت دستی ip بدی به سیستم هات
وارد تنظیمات شبکه شو توی هر سیستم به صورت دستی بهشون ip بده
روی کارت شبکت کلیک کن (یعنی همون سیستمی که با کابل به سوییچ وصله) اول از بخش details ببین ip چند گرفتی که بعدن همون رو وارد کنی معمولا 192.168.1.10 یا 192.168.100.1 یچی اینجورن یه رقم بالا پایین
بعد برو تنظیمات ipv4 به صورت زیر تنظیم کن
تنها کار مهمت تنظیم gateway هست یا همون درگاه اینترنتی که در صورتی که مودم رو تغییرات نداده باشی یا همون 192.168.8.1 هست برای فریمور رسمی هواووی و 192.168.1.1 برای فریمور ایرانسل و مبین نت فکرکنم
توصیه بعدی dns هست من خیلی وقته از 1.1.1.1 کلاودفر استفاده میکنم و بسیار عالیه خصوصا روی همراه اول و ایرانسل اگرم دوست داشتی همون 8.8.8.8 گوگل بزن هرکدوم برات پینگ بهتری میده
اگر همه اینارو انجام دادی بازم مشکل داشتی میتونه از سخت افزار باشه مثل کابل بی کیفیت و یا مشکل خود سوییچ
درود صابر جان @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم این فریمور 198 ایرانسل با مشخصات81.198.13.01.23:whistle:
همون نسخه باگ داری هست که قبلا ماها فلش کردیم یکم مشکل فریز داشت ؟یا بهتر شده ؟
الان این دوستمون هم همون فریمور رو مودمشه
فکر کنم ماله ایشون برا ایرانسل باشه و معلوم نیست همین باگها رو داره یا نه ؟نقل قول:
- - - Updated - - -
اره هیمن نسخستنقل قول:
حالا توی تل راهنماییش کردم یه سوییچ دیگه تست کنه
اگر مشکل تایم اوت پابرجا بود خو از فریمور اگر نبود از سوییچه دیگه
چون میگه مستقیم مشکلی ندارم
هرچند این سوییچ هم خیلی سادست و فقط برای nvr یا همون دوربین های تحت شبکه خوبه
دوستان توصیه میشه برای کارهای خاص اگر پورت کم اوردید از اکسس پوینت های تندا که بسیار عالین یا میکروتیک که خیلی حرفه ای هستن استفاده کنید نه یه سوییچ ساده
خب مشکل این دوستمون با تغییر ip مودم از 192.168.1.1 به 192.168.0.1 برطرف شد کلا جهت اطلاع رسانی:thumbsup:نقل قول:
سلام دوستان
یه مشکلی با wifi ایم دستگاه دارم
وقتی با وایفای به مودم وصلم سرعت دانلودم حداکثر به 5-6 مگابایت می رسه از همراه اول
ولی وقتی با سیم لن وصلم سرعت تا 10 مگ هم می رود بالا
در حالت تست با وایفای لپ تاپ رو می گذارم کنار مودم باز هم تغییری نمی کنه .تو لپ تاپ هم wifi رو حالت maximum performance هست
چطوری می تونم مشکل رو حل کنم ؟
درود این مودم وایفای 5ghz ندارهنقل قول:
و نهایت سرعتش روی وایفای همینه دوست عزیز
نهایت کاری که میتونید انجام بدید اتصال یه کابل از مودم به اکسس پوینت دارای وایفای 5ghz هست که با قیمت های الان برای 1-2 مگابایت بیشتر نمیصرفه
موفق باشید
سلام دوشتان
عیدتون میارک باشه
یه سوال داشتم
از وقتی که 100 گیگ رایگان داده ایرانسل سرعت اتصال من 4 مگ بر ثانیه شده. در صورتی که قبلا 80 مگ بود
یعنی خودشون محدود کردن سرعت رو یا از تنظیمات مودم هست؟؟؟؟
لطفا تو تاپیک مربوطه بگیدنقل قول:
درودنقل قول:
محدودیت سرعت از طرف ایرانسل بر روی سیمکارت های نسل چهار ثابت اعمال گردیده است و قابل تغییر نیست.
سرعت اتصال شما در بخش Network Connections با کانکشن دانگل وای فای چقدر زده ؟ باید 150 باشه . در ضمن شما میخوای سرعت اتصال بالا و نزدیک وای فای 5ghz باشه از دانگل وای فای دارای استاندارد 802.11n با قابلیت سرعت اتصال 300 مگابیت برثانیه استفاده نمایید مثلا این مدل دی لینک :نقل قول:
D-Link DWA-160 Xtreme Wireeless N Dual Band USB Adapter
در کل هم اتصال سیمی سرعتش همیشه بهتر و بیشتر و با ثبات تر از اتصال وای فای هست
من خودم با این دانگل راحت تا سرعت 12 مگابایت برثانیه با همین مودم رو باند 3 دریافت و دانلود میکنم و وقتی با کابل لن هم امتحان میکنم خیلی کم در حد 1 الی 1.5 مگابایت سرعتم فرق داره در مقایسه با وای فای .
سلام وقت بخیرنقل قول:
من از این استفاده می کنم
سرعت روهم 150 زده
ولی سرعتم حالن وایرلس 4-5 مگابایته ولی با سیم میشه 8 تا 10
البته این دانگل 150 مگابیته نه 300
دلیل سرعت کم همینه ؟
دانگل خیلی خوبی دارید از این مدل منم داشتم ولی در این حد تفاوت سرعت خیلی زیاده و جای شک داره ! نهایت 2 تا 3 باید تفاوت باشه نه اینقدر :n13: با لپ تاپ هم تست کردید و مشکل پابرجا هست و میتونه به مودم شما و فریمور مودم شما ربط داشته باشه .نقل قول:
سلام دوستان
من دنبال یک دانگل 2 بانده خوب می گردم که هر دو باند 2.4 و 5 رو داشته باشه. چون مودمم B612s هست و هر دو باند رو ساپورت می کنه. من الان مشکل سرعت روی وای فای دارم (بدلیل قدیمی بودن کارت شبکه وای فای لپ تاپ)
این 2 مدل پیدا کردم :
کدوم یکی بهتره؟
اگر مدل بهتری هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
سپاس
مودم I60 وای فای بر روی باند 5GHZ ندارد دوست عزیز شما پولتون رو هدر ندید چون دانگل وای فای دارای ساپورت هر دو باند 2.4 و 5 و قابلیت دریافت استاندارد AC گران هست و اصلا به کار مودم شما هم نمیاید . یک دانگل که از استاندارد 802.11N با سرعت اتصال 300 مگابیت برثانیه در باند 2.4GHZ ساپورت کنه برای مودم شما و کلا کارهای شبکه شما در منزل یا اداره یا مغازه مناسب و خوب میباشد .نقل قول:
این دو مدل مد نظر شما گران و با قابلیت AC هستن و با مودم I60 هیچ کارایی یا استفاده ای نخواهند داشت . البته وضع مالی خوب دارید یکیشو بخرید و از همون 11N با سرعت اتصال 300 اون استفاده کنید .
ممنون از راهنماییتون ... تو اکثر سایت های ایرانی نوشته که این مودم باند 5GHZ رو ساپورت می کنه و من روی این حساب این دانگل ها رو انتخاب کردم. از دیجی کالا بگیرید تا بقیه سایت هانقل قول:
برای باند 2.4GHZ و استاندارد 802.11N شما دانگلی که کیفیت مناسبی داشته باشه رو می شناسید که معرفی کنید؟
سپاس
بر روی برد مودم محل چیپ وای فای 5ghz وجود دارد ولی توسط کارخانه جایگذاری نشده و بنابراین این مودم وای فای 5ghz ساپورت نمیکند .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]TL-WN821Nنتگیر مدل WNA3100M
dlink - dwa 160
تشکر آقا صابرنقل قول:
با سلام خدمت دوستان گرامی. مودم tf-i60 وینکس مثل مودم tf-i60 ایرانسل قابل آنلاک هست و مهمتر از اون آیا سیم کارت اینترنت ثابت ایرانسل td-lte رو هم ساپورت می کنه یا نه.اگه کسی اطلاع داره لطفا جواب بده. با تشکر
سوال منم هست... اگر دوستان اطلاع دارند بگند.... بخصوص آقا صابر عزیز :biggrin:نقل قول:
سلام
مودم TF-i60 رو ایرانسل گذاشته با 480 گیگ اینترنت 1/150 تومن. اما دیجی کالا مدل TF-i60 H1 رو بدون بسته اینترنت گذاشته 1/350. میخاستم ببنیم اینا فرق میکنن؟ هر دو اینترنت همراه و ثابت رو پشتیبانی میکنن؟
و مهم ترین سوال.. من هر ماه چند روزش رو جایی هستم که اینترنت ثابت نیست فقط همراهه و اینم با گوشی توی حیاط اینترنت 4G با سیگنال یکی دو خط هست. اما توی خونه سیگنال خوبه اما اینترنت گوشی میاد روی H+ . میخاستم ببینم با این مودم سرعت اینترنتم نسبت به گوشی بالاتر میره؟ و اینکه آنتنی چیزی هست که بشه به این مودم وصل کرد که آنتن دهی و سیگنال رو افزایش بده اینترنت قویتر بشه؟
ممنون
نقل قول:وینکس زیر مجموعه اینترنت tdd ایرانسل هست و مودم ها رو هم از ایرانسل تهیه و شخصی سازی میکنه و سیم کارتهای وینکس هم همون tdd ایرانسل هست و رو همون شبکه انتن میدن کلا الان یک مودم i60 وینکس بخرید دقیقا همون ایرانسل رو خریدید و حتی سیم کارتهای ایرانسل هم رو این مودم راحت جواب میده . تعرفه تمدید وینکس گرانتر از ایرانسل هست . انلاک هم میشهنقل قول:
گیرندگی این مودم عالی هست و توصیه میشه برا خرید و علت تفاوت قیمت فروشگاها و خود ایرانسل در نوع فروش هست هر شخص با هر کد ملی فقط 2 تا مودم i60 میتونه بخره و باز اقدام به خرید بکنه با پیغام شما از این محصول بیش از اندازه خرید کرده اید مواجه میشه و برا همین مجبوره از بازار ازاد بخره . افرادی هستن قبلا از این مودم خریدن و این دو فرصت رو از دست دادن و مودم ها رو هم فروختن حالا باز بخوان بخرن باید ازاد تهیه کنند یا مغازه دارها و مودم فروش ها نمیتون تمام موجودی خودشون رو از ایرانسل تامین کنند و مجبورا بازار ازاد تهیه و بازار ازاد هم بفروشن .نقل قول:
نقل قول:با سلام بنده فرم شرکت وینکس رو پر کردم و باهام تماس گرفتند. در طرح جشنواره فقط مودم B5142 تحویل می دهند بهشون گفتم اگه مودم tf-i60 بخوام باید چه کار کنم گفتند قیمت مودم 900 هزار تومان هست و بعد باید یکی از طرح های ورود که در سایت هست رو انتخاب کنی (ارزان ترین طرح ورود 200 گیگ 3 ماهه 228 هزار تومان هست) با این حساب به اضافه هزینه نصب 30 هزار تومان میشه 1158000هزار تومان. هم قیمت ایرانسل اما ایرانسل مودم tf-i60 رو با 480 گیگ 1 ساله میده 1155900 هزار تومان. مبین نت هم مودم b612 که همون tf-i60 ایرانسل هست رو با 600 گیگ روزانه و 600 گیگ شبانه و هزینه نصب میده 1140000 هزار تومان.پس در طرح های ورود با احتساب مودم و حجم اولیه مبین نت ارزان تر است ولی مودم های مبین نت ورژن نرم افزاری بعد از 192 قابل آنلاک نیست البته تا به امروز اما مودم tf-i60 قابل آنلاک هست.طرح های تمدید 1 و 3 و 6 ماهه و یک ساله وینکس واقعا از ایرانسل و مبین نت ارزان تر هست اما کیفیتش رو نمی دونم چطور هست. وینکس هم از دکل های ایرانسل استفاده می کند. طرح های تمدید از ارزان به گران به ترتیب وینکس مبین نت و ایرانسل هست.
100 درصد کیفیت وینکس از خود ایرانسل پایین خواهد بود خود ایرانسل رو شبکه tdd مشکل داره و نمیتونه پاسخگو باشه حالا وینکس هم اومده رو این شبکه بی کیفیت . به نظر من همون ایرانسل از همه بهتره بخری انلاک کنی و با توجه به کیفیت و تست اینترنت چند تا اپراتور بهترین رو انتخاب و رو این مودم استفاده کنی کلا من تهران مبین نت و ایرانسل رو چند منطقه تست زدم واقعا بیخود بود و ارزش پول خرج کردن نداشت وینکس هم رو همون شبکه ایرانسل پس بیخود هست . مشکل tdd فرکانس افتضاحی هست که دارن استفاده میکنن و با گذشت چند سال نتونستن پوشش خودشون رو بیشتر کنن و یا مشکلات پهنای باند و سرعت و انتن دهی رو لااقل در مناطقی که از قبل دکل دارن برطرف کنن . مثلا اسمش اینترنت ثابت هست شما مانند adsl طرح با سرعت تضمین شده میخری و باید پشتیبانی هم داشته باشی ولی در عمل اینطوری نیست .نقل قول: