اینجا به نظر میرسه تجهیرات حداقلی نسب شده و اصلا بالا رفتن مشترکین در نظر گرفته نشده . شاید هم عمدی این کار رو کردن تا دوباره بعدا پول اضافی بگیرن. به هر حال بسیار بعیده مخابرات بخواد کاری اینجا انجام بده.نقل قول:
Printable View
اینجا به نظر میرسه تجهیرات حداقلی نسب شده و اصلا بالا رفتن مشترکین در نظر گرفته نشده . شاید هم عمدی این کار رو کردن تا دوباره بعدا پول اضافی بگیرن. به هر حال بسیار بعیده مخابرات بخواد کاری اینجا انجام بده.نقل قول:
حرف شما درسته ولی خب میگم ازونجایی که نه زیر ساخت ما اصولی و درست هست و نه روش کار ادارات مخصوصا دولتی ها منطقی هست یا اینکار انجام نمیشه یا نهایتا با کلی آزمون و خطا و هزینه و ضرر بهش میرسن و تو همین قضیه راه اندازی فیبر هم کاملا متوجه میشید که چقدر مشکل دارن و یا کاری که شاید صفر تا صدش کمتر از یه روز زمان بخواد گاها یک ماه و بعضی جاها شاید بیشتر به طول بیانجامهنقل قول:
من خودم شهید عاطف تهرانپارس هستم و گرفتم یکمی اذیت شدم ولی خب دیگه چاره ای هم نبود.نقل قول:
برای اینکه بفهمید باید پیش کارشناس فنی برید که طبقه پایین مخابرات پیش آقای امینی هست که برید و بر اساس موقعیت خونه و فاصله تا fat امکان سنجی میشه و گاها دیدم در جاهایی که این امکانات نباشه درخواست احداث fat میکنن که البته پروسش کمی زمان بر تر هست بعد که امکان سنجی شد فرم پر میکنید و کاراش انجام میشه و البته نیازه که بعد دادن یوزر و پستون خودتون چند وقت یکبار حضوری کارو پیگیر شید پیش مدیر و با پیمانکارا که سریعتر انجام شه.
و من برای خودم و دو سه نفر دیگه از دوست و همسایه ها هم گرفتم فیبرو توی این منطقه مخابراتی
ببینید اصولا نباید ربطی به سایر آدما تو گرفتن فیبر داشته باشه و اساس کار این فیبر مجزا بودن کابل ها از هم و مستقیم به مرکز وصل بودن و تا خدودی بدون نویز بودنش هست اینکه این اتفاق افتاده معمولا و منطقا به این ربط داره که یا فیوژن درست انجام نشده و یا در حین اتصالات ایرادی به وجود اومده که که باید از طریق خود کارشناسای مخابرات رفع بشه که معمولا با درست انجام دادن فیوژن که احتمالا سر fat یا سوئیچ هست حل میشهنقل قول:
من پارسال رفتم باهاش صحبت کردم گفت فرم پر کن اگه امکانش بود میدن گفتم فرم رو سه بار پر کردم طی یک سال و خبری نشد جواب داد خب لابد امکانش نیس :biggrin:نقل قول:
از تلاش فراوان و زحمات ایشان و حلال بودن حقوق دریافتی سپاسگذارانه تشکر کردم و مرکز مخابرات رو برای همیشه ترک کردم و رفتم سراغ پوینت. :thumbsdow
والا منم همینو بهشون میگم گوش میدم,مطمئنم منی که به عمرم کار فنی انجام ندادم اطلاعاتم تو زمینه ftth ازینا بیشتره...بعد از فیوژن مجدد این داستان پیش اومد,اصن نمیدونم چرا بدون اطلاع من دوباره فیوژن زده بودن وقتی میخواستن برای بقیه مشترکین راه بندازن....حالا میگن مشکل از داخله باید atb داخلو دوباره فیوژن بزنیم در صورتی که قبل از این ماجرا افت من -18 بود..یه مدت -25 بود بعد به تدریج اومد پایین حالا -28 تا -31 متغیر هست و وقتی بالا 30 میره سرعت اپلود میاد پاییننقل قول:
والا تا پارسال که خیلی اذیت میکرد و از اواسط پارسال یکم اوضاعشون بهتر شد،نقل قول:
منم کم دردسر و مشکل نکشیدم و الان کمی آسونتر شده حقیقت:biggrin:
مورد دیگه اینکه کلا تو مخابرات هیچکس نمیخواد کار انجام بده مگه پیگیر باشی و هی ازشون کارو بخوای.
در مورد امکان سنجی هم یه وقتا خب خیلی دور باشه هم دیگه واقعیت بدشانسیه و حداقل تا وقتی کاری نکنن شدنی نیست .
ولی باز پوینتم خوبه و سرعتش مناسبه :thumbsup:
دیگه به نظرم باید این مسئله رو با کارشناس فنی مخابرات منطقه و رئیسش در میون بزارید و اگر نشد از سامانه ۱۹۵ و ۲۰۲۰ و باز نشد دیگه چاره ای نیست چون متاسفانه اینجا ایرانه...نقل قول:
از پنل adsl مخابرات یدونه تیکت بزنین و مشکل رو بگین. کارشناس میفرستن و میاد حضوری با دستگاه، افت رو چک میکنه. ممکنه مشکل از خرابی اسپلیترشون و یا حتی اپتیک مودم باشه.نقل قول:
بجز خرابی مودم بقیه موارد هزینش با شما نیست. اگر قبول نکردن از 195 پیگیری کنین.
مرکز مخابرات ما خیلی خوبه
رفتم مرکز از دو تا زن بی سواد شوگر مامی انداختن پشت سیستم گفتم من سال پیش درخواست فیبر دادم خبری شده یا نه
گفت اصلا نیست این هیچ جا این شهرک حالا دکل و کلی odc اینا هس
گفتم ریس مرکز کجاست زنه ی نگاهی کرد ری د به خودش گفت فک نکنم باشن و نمیدیم و .... اصلا زرد شد رنگش
جالب شد که برم پیشش رفتم در زدم اومدم درو باز کنم قفل کرده بود
ابدارچی میگفت کرونا داره ! گفتم اشکالی نداره منم سربازم ۳ بار گرفتم :D سنگ پا قزوین بازیو در اوردم
باورتون میشه یارو اصن ک ن مبارکشو تکون نداد پاشه بیاد درو باز کنه ؟
خدایش چ مملکتیه ما داریم؟
سرعت اینترنت رو پلی استیشن چرا انقدر پایینه؟پینگ هم بالا اما رو موبایل و کامپیوتر اینطوری نیست
رو پلی استیشن حتما باید از وی پی ان استفاده کنید. اونم نه هر وی پی انی . من PS5 از وی پی ان ایرانی استفاده کردم مفت نمی ارزید. Express VPN رو روش ست کردم تقریبا سرعت 200 مگ رو برام فول میده.
نقل قول:
اتفاقا ربط داره. همين الان مخابرات جايي که سيگنال خوبه و خط تلفن 20 مگ کشش داره، چند ماهي ه که پورت ها رو روي 16 مگ بسته و همزمان به صورت نرم افزاري اجازه سرعت بالاي 10 مگ نميده و به شدت کنترل و کند مي کنه. چرا؟ چون پس از چندسال مشتري دزدي از اپراتورهاي ديگه، خطهاش شلوغ و ظرفيت کابينت هاش پر شده، و نيازي نمي بينه به مشتري باج بده.
تکنولوژي فيبري که دارن مي دن پسيو هست. يه کور فيبر که از مرکز يا کابينت مياد، ميون همه کاربراي اون کوچه، خيابون يا مسير اسپليت ميشه. بعيد مي دونم اينها يه خط فيبر چند کيلومتري رو با مثلا 10 گيگابيت درثانيه يا بيشتر فيد کنن. يعني فيدر يا خروجي هاي FAT ماکس يه گيگابيت هستن. اگر هم 10 گيگ باشه، باز وقتي بخواد ميون چند صد مشترک سرشکن بشه، ميانگين زير 100 مگ مياد. (اگه کسي آمار فني داره بگه)
الان که کاربر کمه ملت سرعتاي رويايي مي گيرن. ولي هر بار که پيمانکاراي فوق متخصص فيبرکش اسپليتر مي زنن و انشعاب مي گيرن و کاربراي يه مسير بيشتر ميشن، جدا از قطع و وصل شدن ملت توي مسير، همزمان از کيفيت سيگنال و سرعت توي اون مسير کاسته ميشه. درست مثل تجربه اينترنت کابلي Cable توي کشورهاي ديگه. (کساني که توي مسير خلوت هستن وضع شون خوبه و پرواز مي کنن، توي مسيرهاي شلوغ و پر کاربر يا در ساعتهاي پيک، وضعيت کيبل از ADSL هم بدتر ميشه.)
اين سرعت هاي رويايي 200 و 400 مگابيت که بچه ها مي گن، فعلا براي همين روزهاي فيبر هست و در آينده که مشتري زياد شد، بايد ديد آيا همچنان اين سرعتها حفظ ميشه يا پاسخ هايي از اين دست مي شنويم:
ما که توي سايت گفته بوديم ماکس 50 مگ، توي قرارداد هم همين رو نوشته، اون ممه رو لولو برد، آب رو بريز همونجايي که مي سوزه، برو طرح صيانت رو بخون، اين چيزا براي اروپاس، اينجا ايرانه، و ...
Express vpn مجانیه؟سرور های خارجی برای من سرعت هاشون پایینه اما سرور های ایران ۵۰۰مگ هست واسه شما چی سرور های خارجی چنده مثلا آمریکا چه وی پس آنی بخرم از چه سایتی چه جوری؟تروخدا مند راهنمایی کنید
حرف دوستمون رو کاملا تایید می کنم. الان دو ماهه با این مورد درگیر هستم.نقل قول:
چون پلی اسنیشن ، با سرور های ژاپن یا یه جای دور دیگه (مثل امریکا) سرعت شما را میسنجه ... دوست عزیزنقل قول:
اگه به فرض تو ترکیه بود سرعت بیشتری نشون میداد ..
اکسپرس چیز پی ان جزو گرون ترین سرویس های هیتلر شکن هست . باید با کردیت کاردت بخرید .نقل قول:
طبیعیه سرعت داخل بیشتر از سرعت خارج هست . اینرنت ایران بیشتر از ترکیه هست .. اونا هم دزد سرگردنه باسه هر لینکی که به ایران میدن مبلغ گزاف میگیرن
فیبر پسیو هست بله .نقل قول:
ولی فیبر اکتیو فقط جاهای خیلی گردن کلفت میدن
امریکا هم اکثر جاهایی که دادن پسیو دادن . همین پسیو هم سرعت های بالاتر میکشه .
خودتون دیدید اون دوست از منطقه آزاد تبریز 3 چهار سال پیش سرعت گیگی داشتن .
سرعت بالاتر از یک گیگ اصلا کسی سواد نداره بره کارت شبکه 10 گیگ بگیره
ما که راضی هستیم
اونم نه به خاطر سرعت چون نویز نداره تو بازی تیر به هدف میخوره
شبکه پان PON با افزایش تعداد مشتری کند میشه ولی نه به اندازه Cable که خارج از کشور هست .
علت ش هم ماهیت نوری شبکه هست .
من خودم کیبل cable مشترک بودم تو کانادا .
پان با cable قابل قیاس نیست .
همین الان بشترین سرعت کیبل 300 حداکثر 400 مگ هست .
پان تو همین کشور همسایه ترکیه تا 10 گیگ هم میده !
Express vpn خریدم اما پولمو بالا کشیدند اکانت تلگرام پاک شده و نیست پولمو حالا چه کار ر کنم؟
دوست گرامنقل قول:
اکسپرس چیز پی ان مواد مخدر نیست که با تلگرام بخرید
اونا حساب کتاب دارن به ندرت پول کسی را بالا میکشن فوقش طرف دزد و هکر باشه بن میکنن
نه مثل هموطنان ما که همه تو تلگرام بساط دزدی پهن کردن
من خودم گیر یکی از این دزدای تلگرامی افتادم . اسمش بود ع*ی رجبی
البته من پی اش را نگرفتم . پولی که از من بالا کشید میشه فرضا یک دهم چیزی که من پول تو جیبی میگیرم
اسمشو بزارید کمک خیر یا کمیته امام یا همین چیزایی که خودتون بهتر اسمشو بلدید
یک سایت معتبر معرفی کنید من بخرم پول بالا نکشند
والا من تنها چیزی میتونم معرفی کنم .نقل قول:
همونی هست که خودم استفاده میکنم ، وایپر ** پی ان . Vypr*pn به جای ستاره وی بگزارید .
قبلا با گیفت کارت اپل میخریدم الان با کردیت کارت
هیچ وقت با واسطه تلگرامی اینستا گرامی خرید نکنید !
چون دزد هستند ممکنه تو همین سایت هم عضو باشند و شما را دست بندازن بعد از اینکه پول تون را بالا کشیدن ..
از خود سایت خرید کنید .
در ضمن Express *pn توصیه نمیشه
rAting بالا داره ولی اون معیار نیست
و یک نکته دیگه
اصلا برای پلی استیشن وی ** ان احتیاج نیست .
مگر برای کاهش پینگ
سرعت دانلود تو پلی استیشن داغون هست . حداقل من با 200 مگ سرعت بین الملل حداکثر 16 مگ میگیرم. از وقتی Express VPN رو ست کردم همیشه سرعت دانلود بین 150 تا 200 مگ میچرخه.نقل قول:
من شخصا 9 ماه هست که Express vpn دارم و 1.5 سال هم nordvpn و 3 ماه هم surfshark داشتم . با تجربه شخصی میگم express vpn یک سر و گردن از همه بهتره. تعداد سرورهاش به اندازه nord نیست ولی کیفیت سرورها بسیار بالاست و کاهش سرعت یا دان شدن سرور تقریبا 0 هست و از طرفی پروتوکل lightway که به تازگی معرفی کرده برای گیم و دانلود عالیه . nord هم بدک نیست ولی خیلی از IP ها بلک لیست شدن و من پرتوکلهاش زیاد حال نمیکنم. یکهو رنج زیادی از سرورها همگی بلک لیست میشن.
Express VPN گران هست ولی گرونیش بی دلیل نیست. بسیار با کیفیت هست.
فرمايش شما درسته. بنده مقايسه نسبي کردم. با اين اوضاع برق کشور همون بهتر که پان باشه و فيبر اکتيو ندن. و گرنه مثل الان با هر بار رفتن برق توي مسير، فيبر يه منطقه فلج مي شه. لااقل روي پان ميشه با يو پي اس به زندگي ادامه داد.نقل قول:
خوبي فيبر اينه که وقتي کشيدي، سقفي نداره، کافيه هر 5 تا 10 سال کانورترها و مودم ها آپگريد بشن تا يه جهش سرعت داشته باشيم. ولي از نظر شيرينگ درست مثل کيبل و برخلاف دي اس ال هست. اينو گفتم چون بعضي دوستان فکر مي کنن ترافيک و سرعت فيبر اختصاصيه و کاهش کيفيت از کوتاهي پيمانکار و فيبرکشي ناجوره.
همت و بودجه مخابرات ايران سقف داره. الان توي شهر و بخصوص بلوار دو کيلومتري محله ما چند ماهه که رفتن توي همه کوچه پس کوچه ها فيبر کشيدن و دارن علمک و باکس و فت و اسپليتر و فيبر زميني و هوايي کار مي زارن. يعني اصلا اون مشکلات چونه زني با مخابرات و پيمانکار رو نداريم و دم در همه ساختمون ها فيبر مي بينيم.
ولي اين به جاي اين که منو خوشحال کنه، نگران مي کنه. چرا؟
اين محله دست کم 5 هزار واحد مسکوني داره. مرکز مخابراتي که اينجا رو پوشش مي ده، حدود شيش هفت تا شهرک با همين اندازه رو بايد ساپورت کنه. اين يعني چند ده هزار مشترک بالقوه. اگه فقط 10 درصد اين خونه ها فيبر بخوان و فقط 100 مگابيت ترافيک بکشن، مرکز بايد چند صد گيگابيت پهناي باند داشته باشه. دارن؟ بعيد مي دونم.
اين مرکز يکي از 7 يا 8 مرکز مخابراتي اين شهره. يعني بک بون زيرساخت توي اين شهر بايد اقلن يه ترا بيت (1000 گيگابيت در ثانيه) باشه تا فردا فقط بتونه دهن مشتريهاي فيبر مخابرات رو ببنده. سهم ترافيک سرويس ها و اپراتورهاي ديگه به کنار.
فک مي کنيد بستر فيبر و اينترنت کشور چقدر کشش داره و توي چند شهر همچين پهناي باندي دارن که بدن؟ اينه که کم کم مي افتن به کم فروشي و زدن از اينور اونورش و بازگشت به مفاد قرارداد. مطمئن باشيد در اون شرايط از اينکه سيگنال چند مشترک خوب نباشه استقبال هم مي کنن تا کمبود پهناي باند رو ماستمالي کنن.
اينه که مي گم تا خلوته حالشو ببريد. شايد فردا ديگه از اين سرعتا خبري نباشه.
من از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم بدک نبود.نقل قول:
نقل قول:
بله
البته خودتون میدونید در FTTH به هر ساختمان از FAT یک پورت میدن
ممکنه جایی که تعداد واحد زیاده سرعت پورت را بالا ببرند از مرکز مخابراتی یا باز بزارند
البته دقیق نمیدونم دوستان دیگه اگه اطلاعات فنی بهتری دارن ..
کاهش پینگ هم داره ؟نقل قول:
من حدس میزنم علت بهتر شدن سرعت دانلود شما در پلی استیشن ، تغییر سرور دانلود هستنقل قول:
یعنی بدون وی پی ان به ژاپن وصل میشه
با وی پی به یه جای دیگه .
بله فرمایش شما درست هست. با ای پی ایران به سرورهای پرت و پلا و وصل میشه. با اکسپرس وی پی ان رو سرور فرانکفورت ست میکنم و احتمالا به یک سرور همون نزدیکیها وصل میشه و سرعت فول میده.نقل قول:
در مورد کاهش پینگ بله من برای کاهش پینگ و بازی هم ازش استفاده میکنم. بهترین پینگش برای من رو سرور فرانکفورت 3 هست که پینگ بازی مثلا رو ورد میشه 85 و با اورواچ هم همون حوالی 80-90 هست.
چیزی که هست من انواع سرویسهای خارجی کاهش پینگ بازی مثل WTFAST . pingzap. exitlag همگی رو تست کردم و کمابیش شبیه هم هست و خیلی تفاوتی ندارن. با اکسپرس وی پی ان همون پینگ رو میگیرم و برای همین کلا اون سرویس ها رو کنسل کردم و الان از Express VPN برای همه چیز استفاده میکنم. هزینه کمتری هم میکنم.
PON اینجوری کار نمیکنه، هر پورت از OLT داخل مرکز ۲.۵گیگ سمت Downstream و ۱.۲۵ گیگ Upstream داره. حالا توی مسیر تا خونه یا ساختمان شما تا حداکثر ۶۴ بار این فیبر میتونه اسپلیت بخوره و ۱ پورت به مشترکی تعلق بگیره.نقل قول:
حالا بین همهی کسایی که روی این PON هستن این ۲.۵ و ۱.۲۵ گیگ تقسیم میشه.
۲ راه برایافزایش پهنایباند برای کاربران وجود داره: ۱- یه پورت PON دیگه تخصیص بدن برای اون محله که کار ها و سختی هی خودشو داره از جمله فیوژن و نصب اسپلیتر های جدید. ۲- کارت های OLT با تکنولوژی PON جدیدتر مثل XGS-PON یا NG-PON2 نصب کنند که پهنای باند بسیار بالاتری رو ساپورت میکنن. که این هم هزینه ها و سختی های خودش رو داره
من مجانیشو ۷ روز بود استفاده کردم رو موبایل ۱مگ در ثانیه سرعت میداد بایت مطمئنید که رو پلی استیشن ۲۰۰مگابیت جواب میده؟چرا پینگ با همراه اول رو پلی استیشن ۵۰ هست اما با فیبر رو کامپیوتر ۲۴ رو پلی استیشن ۸۰ هست با وی پی ان چند میشه؟
ببینید حقیقتا من متوجه حرفاتون و ربطش نشدم و کلا برای جدل اومدید انگار :biggrin:نقل قول:
اینکه مخابرات مشتری مدار نیست و اذیت میکنه و ... بر کسی پوشیده نیست و واضحه و اینکه از کار هم میزنه باز واضح هست!
درمورد سرعت و سرویس های adsl منم دل خوشی نداشتم و قطعی و داستان زیاد داشت ولی عیبشو میگم خوبیشم میگم که سرعت و پینگش از همه جا بهتر بود برام!
بعدم صحبت ما در مورد rx power بود که اون وقتی بالا میره باعث اختلال و پکت لاست و قطعی و افت سرعت میشه و نه چیز دیگه! اینکه سرعت کم بشه برادر من یه دونه فیبر و هر fat برای ۵ تا یوزر نیست الان شهرک هارو دارن باهاش میکشن و در صورت انجام درست کار همه یه سرعت ثابت میگیرن!
اینکه به قول شما الان رویایی مثلا هست هم درست شاید باشه واقعا ولی بحثی که هست حتی یه پورت بین ۱۰۰ نفرم پخش شه یا ۲۰۰ نفر و بخواد سرعت اسمی ۵۰ مگ هم بده همه که باهم از حداکثر توان اسمی استفاده نمیکنن و من قول میدم ۱۰ گیگابیت بین ۱۰۰۰ نفرم پخش شه باز هم افت کیفیت نداریم مگه شاید تو یکی دو ساعت در شبانه روز توی تایم پیک مصرف اونم شاید ۲۰-۳۰ مگ بشه!
پس حتی اگر به ۲۰۰ نفر هم بفروشن من بهتون قول میدم سرعت زیر ۱۰۰ نمیاد و اینم بر حسب آمار دارم میگم چون توی شرکت های مختلف با یوزر های مختلف یا بودم یا دوستانم هستن و با آمار بهتون گفتم چون کسی با سرعت ۱۵۰ مگابیت حدودا ۵۰ یوزر داشت و سرعت ۸ تا ۱۶ مگ رو گارانتی کرد و هیچکسم مشکلی نداشت جز شاید چند ساعتی در هفته!
و من بازم مشکلی ندارم ۱۰۰ مگ باشه هم و حتی باز ۵۰ مگ هم چون برای استریم ۴کی هم حتی بس هست کما اینکه از انحصار مخابرات هم درومد و اگر انشالله نت رو از دست ندیم قطعا آینده ای که از فیبر متصور شدید رو من برعکسشو میبینم :biggrin:
این صحبت شما هم درست و اگر با همون تکنولوژی قدیمی هم باشه و با این سرعت باز عملا در حداکثر استفاده ی تمام ۶۴ یوزر شما ۴۰ مگ فیکس میگیرید که باز هم این یه چیز بعید و تقریبا غیر ممکن هست به لحاظ آماری و همچنان سرعت ۵۰ تا ۱۰۰ مگ گارانتی میشه!نقل قول:
در مورد سرعت و سایر موارد هم دوستان من تعصبی نصبت به هیچ مسله ای تو زندگیم نداشتم و ندارم جایی چیزی خوب بوده تایید کردم و برعکس!
الان که چند تا از دوستام به واسطه ی آشنا بازی یا هزینه توی مخابرات سرعت نامحدود فیبر گرفتن هم سرعت مکس ۶۵۰ تا ۷۰۰ مگابیت بوده براشون و در اوج ساعت و پیک مصرف در بعضی روزا ب ۳۰۰ میرسه و تقریبا توی چند جای مختلف بودن همشون همچین چیزی بودن
بازم با تمام این تفاسیر اینترنت باید بر بستر وب جهانی باشه تا ارزشمند باشه امیدوارم این طرح صیانت دسترسی آزاد رو محدود نکنه وگرنه چه شما ۲ مگابیت سرعت داشته باشید چه ۲ گیگابیت وقتی فقط بتونید آپارات و روبیکا و ... ببینید هیچ فرقی به حالتون نمیکنه!!!:thumbsdow
بله، ۱۰۰ درصد. حتی خیلی از کشور های دیگه رو هم نگاه کنین روی GPON سرویس ۱ گیگ متقارن میدن با SLA های ۹۸ یا ۹۹ درصدی. فکر کنم مشکل ما از خود Backbone و زیرساخت مخابراتی کشور باشه تا محدودیت های پهنای باند GPON.نقل قول:
ما کلا حدود ۴ ترابیت پهنایباند بینالمللی داریم که خوب خیلی راحت پر میشه اگه شروع کنن سرویس های چند صد مگابیتی بدن. همینم هست که هنوزم که هنوزه اینترنت خونگیمون حجمیه.
درسته. ميانگين بهره وري کاربران حدود 30 درصد هست. با درنظر گرفتن اين فاکتور، ميانگين 40 مگ براي 64 انشعاب تا سه برابر يعني 120 مگابيت مي رسه. اين تاييدي است بر اين که گفتم اين سرعت هاي 200 و 400 امروزي در آينده افت خواهند کرد (مگر با ارتقاي تکنولوژي که اون هم هزينه هاي خودش رو داره و مخابرات نشون داده در مهاجرت و ارتقا، کندترين اپراتور کشوره. تا بستر کنوني به سودآوري نرسه و يه چند سالي هم لفت و ليس نکنن، سراغ آپگريد نمي رن)نقل قول:
شايد ديگران ذوق مرگ بشن، ولي 40 و 120 سرعت هايي نيست که من در درازمدت از فيبر انتظار دارم :thumbsdow
مورد ديگه که هنوز بي پاسخ مونده همون نبود پهناي باند سراسري درون کشور و نيز کمبود پهناي باند دروازه هاي مرزي با اينترنت هست. گيرم که کلا سرعت رو باز گذاشتن، همونطور که دوستان تاييد کردن، اينها براي همون 40 و 100 مگ هم باند ندارند.
گيرم که در اون حد رو داشته باشن، اين که تازه شد 4G. کو تا واقعا بشه بهش گفت فيبر :thumbsdow
فاکتور ديگه اي که گيمرها بيشتر بهش دل خوش کردن يعني پينگ هم مسلما با زياد شدن دست و رسيدن به 64 انشعاب روي هر شاخه، پيرو کاهش کيفيت سيگنال يه تکوني خواهد خورد. هرچند پيش بيني ميشه که همچنان زمانش از تکنولوژي هاي ديگه بهتر خواهد بود، ولي اون زمان بايد ديد هنوز پاسخگوي نياز گيمرها هست يا نه. (احتمالا هست)
ولي گيمرها بخش کوچکي از جامعه کاربران اينترنت کشور هستند. اگه ما با توجه به نياز گيمرها، براي همه نسخه بپيچيم، به خوانندگان اين تاپيک جفا کرديم.
فيبر خونگي ايران تافته جدا بافته نيست. به همون زيرساختي وصله که بقيه سرويسدهنده ها ازش پهناي باند مي گيرن. با اين پهناي باند کم، فيبر ما، فيبر نخواهد شد. حداکثر يه چيزي تو مايه هاي VDSL و کيبل خواهد بود، ولي بسيار گرونتر! :thumbsdow
اما غرض از نوشتن اين پست ها اين که: ما مردمي هستيم احساساتي، با يه مويز گرمي مون مي کنه، با يه غوره سردي. تاريخ مون پر شده از زنده باد و مرده باد. حتا از گذشته نزديک درس نمي گيريم، چه رسد به گذشته دور و عبرت و تلاش براي تکرار نکردن اون. پيش از بررسي جوانب، سفت شدن کار و تثبيت پيروزي، زودي جشن مي گيريم، زودي هم سر خورده مي شيم و به زمين و زمان و بالا و پايين کشور و استکبار جهاني و مريخي هاي حاکم بر زمين و ... هر چيزي به جز کم خردي خودمون، دشنام مي ديم.
براي همين راحت سرمون کلاه مي زارن و سوارمون ميشن. نمونه اش همين ISP هاي وطني.
اينترنت آن نيست که گه تند و گهي خسته رود
اينترنت آن است که آهسته و پيوسته رود
:exclamatiهر کسي اين تاپيک رو دنبال مي کنه و فکر مي کنه با چند ميليون هزينه و کشيدن فيبر و خريد مودم چند ميليوني قراره اينترنتش پرواز کنه و ديگه پايين نياد، حواسش به نيازهاي خودش، ظرفيت زيرساخت، سابقه اپراتور، بازخوردهاي روزانه ي همين ماهايي که با فيبر سر و کار داريم و اون بخشهاي کمتر گفته شده ي داستان فيبر باشه.:exclamati
درسته و در مورد پهنای باند خب تقریبا بسته به تقاضا و نیاز کشور هست هر چقدر نیاز بالاتر بره پهنای مصرفی بالاتر میره و خرید پهنای باند دولتی بیشتر میشه و این اتفاقا یه اتفاق خوبه چون حجم بالای خرید سبب ارزون شدن اون میشه در تمام دنیا واسه همینم هست خیلی جاها چیز حجمی نداریم و میرن تو بحث کنترل کیفی و کپی رایت و ...نقل قول:
ایرانم خیلی از اوپراتور ها طی این چندین سال گرون نکردن و یا مقطعی که خیلی هم ناله کردن ولی این افزایش پهنای باند مصرفی کشور و ارزون شدن خدماتشون اشاره نکردن
و ما آهنگ افزایش پهنای باند توی کشور ماهی ۸٪ هست و نت چه بر مبنای دیتا و چه نت خونگی و ثابت همیشه در حال پیشرفت هست ولی جز معدود کارشکنی های شرکتهایی مثه مخابرات ندیدید که سرعت هیچوقت در استفاده از هیچ سرویسی افت کنه!بگذریم از انگولک کردن های اینستا و سایر پلتفرم ها به صورت مقطعی!
و این یعنی نیاز کشور به روز تامین میشه و فرضا دو سه ماه این افزایش پهنای باند هر چند درصدی نداشته باشیم ناخواسته همه پلتفرم ها دان میشن و دیگه بحث خارج از نت ها میره!
یه سری توضیحاتی دادم بالا ولی خب حرف شمارو قبول دارم ولی میدونید من بحثم دوتا چیز اول از همه دسترسی آزاد اینترنت و دوم کیفیت اینترنت که خب سرعت بخشی از فاکتور کیفیت هست و مسیر های ارتباطی و پینگ و جیتر و پکت لاست مسله ی مهم دیگه ای هست که کمتر توجه شده!نقل قول:
وقتی گفتم ۱۰۰ مگ برای من کفایت میکنه حتی برای این بود که یه نت خوب توی سطح دنیا تقریبا به صورت میانگین عددی نزدیک به این عدد هست و تقریبا تمام نیازهای مختلف و مولتی تسک رو جواب میده!
و سرعت بالاتر طبیعتا بهتر و دوست داشتنی تر هست ولی نمیشه تخیلی نگاه کرد وقتی ما داریم کشورمون رو ظرف مدت ۸ سال از نت ۱۲۸ کیلوبت میرسونیم ۲۰۰مگابیت و بیشتر همین الانشم تو شاخص های کیفی پیشرفت خیلی جلو هستیم و البته من هم مثه همه معتقدم حق و نیاز ما بیشتر ازین حرفاس ولی وقتی که اولا فراگیر باشه و دوما متقارن باشه! الان فکر میکنم کمتر از ۳ درصد از نت فیبر نوری هست که خب خیلی فاصله داریم!
من بحث سرعتی باز ندارم ولی برام کیفیت و آزادی استفاده خیلی مهمتره!
و نهایتا اینکه کسی با هزینه ی نهایت دو میلیونی نت بخواد بگیره که در مجموع بالای ۲۰ برابر adsl بهتره به نظرم کار معقولیه که تازه اونم اکثرش پول مودمی هست که با ۱۰۰ تا ۲۰۰ ارزونتر مثه پول نقد فروش میره!
و این حرفا کلا مشکل با فلسفه ی ISP ها هست و در جواب میتونم بگم چیمون مثه بقیه کشوراس که توقع این موردو داریم :biggrin:
اون چیزی که میخوای شما یا توی ایران امکانپذیر نیست یا باید صبر کنی بیبین استارلینک میرسه ایران یا نه که با ۵۰۰دلار هزینه بهش وصل شی تازه اونم اگر بزارن:biggrin:
من از طرح مجانی express vpn استفاده نکردم که بدونم ایا محدودیت داره یا خیر. شما توضیح ندادید از کجا و کدوم سرور تست گرفتی که این سرعت رو گرفتی. حدا از اون بحث کیفیت وای فای هم مطرح هست. شما از چه روتری استفاده میکنی ؟ وای فای خود این مودمها مفت نمی ارزه.نقل قول:
بحث پینگ هم به سرور و روتینگ هست . شما باید مطمئن باشید هر دو پینگ پلی استیشن از یک سرور یکسان هست که بشه مقایسه کرد. اگر هم از سرور یکسان باشه احتمالا روتینگ فیبر جالب نبود و چند بار ریست کنید که روتینگ بهتر بگیرید و احتمالا درست میشه.
بله 150 الی 200 مگ رو PS امکان پذیر هست و مکشلی نداره.
تست سرعت (1 ساعت پیش گرفته شده) روی لن با Express VPN و سرور فرانکفورت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]