نقل قول:
ضمن تشکر از شما و آقا مجتبی
اگه به جای مودم جیبی از فورجی خود گوشی استفاده کنم چطوره؟ ( سیم کارت 4جی بیگیرم ) بسته هاش با همون بسته های مودم فورجی همراه یکیه؟ ( البته فورجی فکر کنم شارژ باتری گوشی رو زود خالی کنه)
Printable View
نقل قول:
ضمن تشکر از شما و آقا مجتبی
اگه به جای مودم جیبی از فورجی خود گوشی استفاده کنم چطوره؟ ( سیم کارت 4جی بیگیرم ) بسته هاش با همون بسته های مودم فورجی همراه یکیه؟ ( البته فورجی فکر کنم شارژ باتری گوشی رو زود خالی کنه)
====نقل قول:
آره دوتاشم یکی ان فقط همون بحث باتری گوشی ایناا اگه اذیتت نکنه فرقی ندارن
حتی خود گوشی 4g+(4.5) میده بعضی جاها
نقل قول:
ممنون.
توصیه شما اینه که مودم خود ایرانسل رو بگیرم یا مودم متفرقه؟ مشکل مودم های ایرانسل اینه که فکر کنم فقط با سیم کارت خود ایرانسل کار میکنه ولی خب شاید تو سرعت و تنظیماتش بهتر باشه.
شک.نکن بد ترهنقل قول:
متفرقه بهتره.... سرعتم بالاتر نباشه پایین تر نیست
دوستان ، گویا کسی در مورد NAT اطلاع نداشت،
خبر دارید رایتل NAT چیه؟
دوستان فریم ور جدیدی برای gp2101 نیومده ؟ مال من الان 4.2 هست ولی گاها ریستارت میشه که خیلی رو اعصابه
سلام دوستان عزیز و لذیذ .بالاخره دانلود شبانه کار کرد و بعد 4 سال یه ویندوز دانلود کردم با سختی.یه سوال
من یه شبانه سه ساعته بخرم بعدش یه ربع بعد یدونه شبانه سه ساعته دیگر بخرم کلا شبانم میشه شیش ساعت بدون قطعی؟
كلا دو تا سه ساعته بگير تمامنقل قول:
از ٢ تا ٨ برو
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
مگه سرعت چند بوده که به سختی؟نقل قول:
خو tdبگیر راحت کن از نظر سرعت
نه والا، نمیدونم! برای من تو مودم و تو گوشی زیاد فرقی نداشت! کلاً سرعت و آنتندهی فورجی همراه با فورجی ثابتم برای من فرقی نداره.نقل قول:
نقل قول:
Snir0 : 18db. Snir1: 25db
Rsrq: -8db
Sent from my iPhone using Tapatalk
حداقل ۲۰ مگابایت یا بیت؟نقل قول:
کدوم شهرین و اینکه تا دکل چقدر فاصله دارین؟
سلام میخاستم بدونم توی مودم بیرونی zw101 میشه سیم معمولی گذاشت از دانلود شبانه استفاده کرد؟
فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
رفیق این سرعن دانلود تستت ، همیشگیه؟نقل قول:
سلام مقادير سيگنال داخل مودم تو چه محدوده اي بايد باشه كه حداكثر كيفيت و سرعت رو داشته باشيم ؟
منم دقیقا همین مشکلو با همراه اول دارم.نقل قول:
با هات اسپات مشکلم برطرف میشه.
-------------------
تست در حالت معمولی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: سرور داخلی هم نهایت 10-20 مگ سرعت میده
---------------------------
تست با هات اسپات:
از كجا ميشه دانلود كرد اگر براتون امكان داره لينكشو برام pm كنيدنقل قول:
گوگل سرچ کنید میارهنقل قول:
فعلا میشه .. حالا در آینده چطور ..؟نقل قول:
ممنون ميشم راهنمايي كنيدنقل قول:
دوست من جدول مشخصات رو نوشته ...نقل قول:
تقريبا اره حدود ١٠٠ رو ميدهنقل قول:
-------------------------------------/--------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتربن موقعيت كه در دسترس بود
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
کلا آنتن رو قورت دادی
طبق اعلام وزیر ارتباطات از مردادماه امسال فروش اینترنت به صورت حجمی متوقف میشود و کاربران با خرید اشتراک ثابت میتوانند به صورت نامحدود از اینترنت استفاده کنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد فروش اینترنت به صورت حجمی به دلیل افزایش استفادهی کاربران از اینترنت، متوقف خواهد شد و کاربران با خرید اشتراک ثابت میتوانند به هر میزان که بخواهند از اینترنت استفاده کنند. به گفتهی واعظی این تصمیم برای فروش اینترنت ثابت ADSL و اینترنت ثابت TD LTE گرفته شده است.
واعظی به اتمام زودهنگام اینترنتهای حجمی و دغدغهی کاربران بابت گیگ خوری اشاره کرد و گفت:ما معتقدیم که حجم خوری اینترنت وجود ندارد و علت این ادعا این است که در گذشته سرعت دسترسی به دیتا کند بود و به همین دلیل یک ویدئو با سرعت پایین دانلود میشد؛ اما هماکنون کاربران ویدئو را به صورت آنلاین میبینید و متوجه میزان مصرف حجم اینترنت نمیشوند. با توجه جدیشدن استفاده از سایتهای چندرسانهای، اینترنت حجمی دیگر کاربردی نیست.وزیر ارتباطات تشریح کرد که اپراتورهای موبایل از قبل طرحهای مختلفی را برای کاربران در نظر گرفتهاند، به صورتی که هر کاربر با پرداخت مبلغی ثابت به صورت قراردادی ماهانه یا سالانه هر میزان که بخواهد اینترنت استفاده کند، اما این موضوع هنوز برای اپراتورهای ثابت اتفاق نیوفتاده است. به گفتهی واعظی این تصمیم در راستای تشویق مردم برای استفادهی مردم از سایتهای داخلی با سرعت و کیفیت و همچنین تعرفهی مناسب اتخاذ شده است؛ به همین دلیل وزارت ارتباطات درصدد است تا سیاست فروش اینترنت تغییر کند و ترافیک بر بستر شبکه ملی اطلاعات با سرعت و کیفیت بالا و قیمت مناسب به کاربران ارائه شود.
بله اونم با چ قیمتو سرعتی :n27:
اوه اوه اوهنقل قول:
در راستای تشویق مردم برای استفادهی مردم از سایتهای داخلی
شما از چه دانگلی استفاده میکنی؟ من هر دانگلی دیدم hilink بود و nat میکرد و نمیشه توی میکروتیک ppp کانکشن براش زد.نقل قول:
احتمالا اسم تایپ باید عوض شه بشه دایل اپ نامحدود ثابت
اینا عمرا سرعت بالا رو بیان نامحدود کنن
بعید هم نیست
قدیم شبانه برایdsl بود مجبوری میشد که تایم شب نت کار کنم حالا مگه گوگل بالا میومد
مگه میشد از نت استفاده کرد
همه ریخته بودن پای دانلود اخه چقدر پایرسی :n27:
بعد توقع دارن psn همه خدماتشو باز کنه رو ما :|
این SXT LTE هست نه مودم USBنقل قول:
این مرتیکه یابو کدوم طرح ایرانسل یا همراه اول رو میگه که هر میزان بخوایم میتونیم استفاده کنیم؟نقل قول:
وزیر ارتباطات تشریح کرد که اپراتورهای موبایل از قبل طرحهای مختلفی را برای کاربران در نظر گرفتهاند، به صورتی که هر کاربر با پرداخت مبلغی ثابت به صورت قراردادی ماهانه یا سالانه هر میزان که بخواهد اینترنت استفاده کند، اما این موضوع هنوز برای اپراتورهای ثابت اتفاق نیوفتاده است
همونطور که دوستمون گفتن این اصلا مودم usb نیستنقل قول:
این یارو چی میگه چرت و پرت میگه واسه خودش ؟نقل قول:
اولش میگه اشتراک ثابت میفروشیم که یعنی همون مثلا سرعت 10 مگ نامحدود
بعد میگه اپراتور موبایل بسته نامحدود داره!!!!!! (هر کاربر با پرداخت مبلغی ثابت به صورت قراردادی ماهانه یا سالانه هر میزان که بخواهد اینترنت استفاده کند)بعد میگه استفاده سایت داخلی و سرعت و کیفیت بالا در اینترانت !!!!
نکنه منظور این مشنگ اینه که میان میگن اینترنت مثلا 10 مگابیت نامحدود داخلی ولی محدود خارجی ؟
بسته هایی که ایشون استفاده می کنن رایگانه.بعدم منظور از از بین بردن حجم اینه که استفاده از سایت داخلی اپارات(خخخخ) رایگان میشه.نه اونایی که ملت دانلود می کنن.نقل قول:
بکس این مودم های همرا با تخفیف و بسته صد گیگی 200تومن فیکس میشه یا باید مالیات هم بدم؟؟ اگه کسی بلده بگه که گیرم الان
شما 200 فیکس میپردازی
با سلام
من 5پنج شنبه این مودم tdl رو با تخفیف ایرانسل خریداری کردم فقط یه مشکلی که دو روز پیش اومده اینه که وقتی داری کار میکنی
یهو مودم قطع میشه و چراغاش شروع میکنن به چشمک زدن با ایرانسل صحبت کردم گفت ریست کن ببین درست میشه یا نه اگه نشه باید ببری پاساژ کوروش تا برسی کنن
میخواستم ببینم کسی دیگه ایی هم این مشکل رو داشته یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام دوستان بنده یه مودم وایمکس دارم منتها از یک نفر دیگه خریدم به نام من نیست حالا میتونم تو طرح جایگزینی به td ثبت نام کنم
Sent from my MI 5s using Tapatalk
نقل قول:
بهرحال شما باید کپی کارت ملی از مالک مودم ارائه بدید
سلام دوستان
حدود یک هفته پیش یه مودم TK-2510 خریدم. خوب مثل اکثر مودم های ایرانسل این دستگاه هم فاقد نام و نشان از سازنده هست و حتی آداپتورش رو هم از یه شرکت ثالث چینی تهیه کردن
اما با تلاش زیاد بالاخره فهمیدم این مودم محصول شرکت تایوانی Gemtek با شماره مدل B42_43 LTE CPE هست که به سفارش ایرانسل طراحی و رنگبندی مشکی و زرد شده و دو پورت RJ11 رو ازش حذف کردن چون رنگ اصلی دستگاه سفیده:n34:
این مودم پیشتر در کشور روسیه و بخصوص اپراتور Yota عرضه شده و احتمالا ایرانسل مدل های دیگه ای هم از این شرکت خریداری کرده
متاسفانه من نتونستم فریمور firmware اصلی این مودم رو پیدا کنم اگر دوستان بتونن گیرش بیارن که خیلی خوبه:n10:
سایت شرکت سازنده: [CODE]gemtek.com.tw/lte.html[CODE/]
عکس مودم Gemtek اصلی : [CODE]450mhz.ru/pub/product/.thumbs/68a270ea08dce9d20954d113a1f3d234_500_0_0.jpg[CODE/]
دوست عزیز نیاز به این همه تلاش نبود بچه ها قبلا گفته بودند مال این شرکت هستنقل قول:
اون دی ۳۵۰ هم مال اینجا هست
ولی اون شرکت فیرم ور نمیده حتی کسانی ایمیل زده بودند
حتی احتمال داره اصلا فیرم ور کارخونه نداشته باشه و بسته به اپراتور و درخواست براش تولید کنند
شاید بتونین فیرم ور مال اپراتورهای دیگه رو براش پیدا کنید
دستش درد نکنه این خیلی خوبه بلاخره ماهم مثل کشورهای دیگه ازنظراینترنت راحت میشیم اما به شرط اینکه قیمت نامحدودشون منطقی وبابودجه ما فقیربیچاره هاهم بخونهنقل قول: