سرویس منم امروز فعال شد. 8 مگ اکو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس منم امروز فعال شد. 8 مگ اکو
یک trace از 4.2.2.4 بگیرید.:n16:نقل قول:
اینم تریس. چطور بفهمم مسیرم کدوم کشوره؟
مسیر المان هست.(لاین 10)نقل قول:
پروفایل گیم فعال کردی؟
آره. خطم روی 9 مگ بسته شده. تا 16 نمیکشه. چطور فهمیدی آلمانه؟ اون آی پی رو سرچ میزنی؟نقل قول:
بله. IP اولین هاپی رو که از ایران خارج میشه رو باید تو یکی از سایتهای تعیین موقعیت جغرافیایی IPها مثل db-ip.com وارد میکنی تا بهت محل اون IP رو بده. البته این محلی که میده ممکنه در همه موارد درست نباشه. اما با ضریب خوبی قابل اطمینانه.نقل قول:
محتوای مخفی: لینک
جشنواره نوروزی شاتل لند
۱ تا ۱۵ فروردین ۹۵
سرعت اینترنت شاتل توی بازه زمانی رایگان شبانه کم میشه؟
سرعت دانلود سرویس ۱ مگ چنده؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
درود
من تازه از شاتل سرویس گرفتم (سرویس اینترنت نامحدود 1 مگ به صورت وای فای) همه چیز خوبه و هیچ مشکلی ندارم به جز اینکه نمیتونم به سرورای PSN وصل بشم!!!
هر کاری میکنم ارور میده و توی PSN وارد نمیشه. PS4 اینترنت میگیره ولی به سرور سونی نمیتونه وصل بشه. کسی نمیدونه چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟!
آی پیش رو در اینجا چک کردم:نقل قول:
whatismyipaddress.com/ip-lookup
Up up up up upنقل قول:
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
دانلود شبانه شاتل هنوز رایگانه ؟
نقل قول:
من کنسول ندارم و نمیتونم مستقیم راه حل بهت بدم اما بر حسب تجربه : اینترنت ایران گاهی اوقات با سرورای یه قسمت مشکل پیدا میکنه و همش تایم اوت میده،
حالا بیشتر این اتفاق زمانی میوفته که ارتباط کدگذاری بشه ( https ) حالا ببین شما هم توی کنسول میتونی کدگزاری رو غیر فعال کنی، احتمال زیاد مشکلت حل بشه :n16:
سلام.
سرویس های نامحدود شاتل رو روی چه سرعتی میبندن ؟
و مثلا اگر توی آرت4 روزی 4 گیگ دانلود کنم محدود میشم ؟
سلام
شاتل عجب دزدی هستس!!!
والا 1گیگ ترافیک خریدم در عرض 4ساعت تموم شد.. تو 4ساعت فقط با گوشی کار کردم... زنگ زدم پشتیبانی میگه به ما مربوط نیست
الان باز 500مگ خریدم یک ثانیه بعد رفتم دیدم نوشته 380مگ ترافیک باقیمانده!!!
دوستان هیچ راهی نداره پیگیری کنم؟؟؟
سلامنقل قول:
من تو 9-8 سالی که مشترک شاتل بودم یه مورد هم حجم دزدی ندیدم. فکر میکنم اول خودتون رو بررسی کنید. اگه فقط گوشی کانکت شدید، برنامه ها و اپدیت ها رو چک کنید چون خیلی اوقات پیش میاد حواس شخص نیست و اتوماتیک مصرف میشه. همچنین رمز وای فای رو عوض کنید چون شاید کسی داره استفاده میکنه
سلام. دوست عزیز مگه میشه 800مگ در عرض 1ساعت مصرف کنم اونم با گوشی؟!نقل قول:
یه سوال: من شنیدم رمز رو هم عوض بشه بقیه میتونن با یه نرم افزاری صل بشن به وای فای! درسته؟؟
راهی داره دیگران نتونن وصل بشن؟
راه که خیلی دارهنقل قول:
این تایپیکو بخونید راهکاری برای افزایش امنیت مودم
یه نرم افزای هم هست به نام که نشون میده کیا به مودم وصل میشنwifi guard
نقل قول:
شدنش که میشه. براحتی میتونه سیستم عامل روی آپدیت اتوماتیک باشه و مصرف کنه
در مورد وصل شدن دیگران، از صفحه تنظیمات مودم براحتی میتونید افرادی که کانکت هستن رو ببینید و در صورت نیاز دسترسی هر کدوم رو تک به تک مسدود کنید. توی همین تنظیمات مودم یه جایی هم داره کلا دسترسی همه رو مسدود میکنه و فقط مک آدرس هایی که خودت مشخص میکنی اجازه استفاده دارن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
میتوانید آموزشش رو بگذارید
ممنون
سلامنقل قول:
آموزش هاش برای مودم های مختلف فرق داره. توضیحاتش یه مقدار زیاده ولی تو نت میتونی براحتی پیدا کنی. مثلا آدرس زیر دقیقا همین چیزا رو توضیح داده
کد:http://www.king2net.com/%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%84%D8%B3-%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-2/
پاسخ این سوال رو کسی نمیدونه؟نقل قول:
حد اکثر 2 مگ. آرت 4 حداقل 40 و حد اکثر 80 گیگ میتونی در ماه دانلود کنی.نقل قول:
سلام
با دانلود از شاتل لند هم محدودت میکنن؟
چند گیگ دانلود کردم از شاتل لند سرعتم به شدت کم شده
سلام دوستان عزیز
بچه ها من تقریبا 8 ساله که مشترک صبانت هستم ولی الان میخواستم ببینم اگه شاتل شرایط بهتره داره بیام شاتل
برام مهم سرعت(مخصوصا شبانه رایگان)
بنده از صبانت سرعت 1mb گرفتم روزانشو خیلی راضی ام انصافا عالی ولی مشکل شبانه رایگان این شرکت اینه که محدودیت حجمی داره
یعنی شما مثلا برای روزنتون 3 گیگ حجم میخری صبا اجازه میده شبانه رو دو برابر حجمی که خریدید با سرعت خوب دانلود کنی یعنی 3 گیگ روزانه بخری 6 گیگ شبانه رایگان میتونی دانلود کنی
میخواستم ببینم شاتل یا دیگر شرکت ها هم همینجورن یا نه رایگانه با سرعتی که قرار داد بسته شده ؟
مثلا 1 مگ شاتل 1 مگ بگیری شبانه رایگانش چند سرعت میده حدودا ؟
سلام
دوستان من نسبت به حجم ترافیک مصرف شده شاتل واقعا معترض هستم
به کجا باید پیگیری کنم؟؟؟؟
لطفا یکی راهنمایی کنه
لعنت به هر چی دزد مال مردم خور
نقل قول:
سلام
شما باید به سامانه 195 شکایت کنید ولی مشکل مستند دارید
مستند چطور میخاین جمع کنید؟
مگر یه کاری کنید با برنامه های کنترل مصرف مثل bwmeter یا netlimitter یا...
ترافیکو در نظر بگیرید اینطوری شاید بشه کاری کرد
مثلا شما میاین 1 گیگ میخرید بعدش با برنامه bwmeter بیاین چک کنید که این برنامه واقعا 1گیگ مصرفو نشون میده یا نه بعد اگر دیدید نه همونو عکس بگیرید و به سامانه نشون بدید شاید بشه کاری کرد
نکته ای که باید در نظر داشته باشید اینه که به غیر از شما هم کسی تو خونه مصرف نکنه یا رمز مودمو کسی هک نکرده باشه تا مطمئن بشید سامانه به شکایت شما رسیدگی کنه
نقل قول:
سلام
سیستم من اینجوریه ، شاید برای بقیه دوستان متفاوت باشه
تا قبل از اینکه محدود بشم سرعت شبانه ام تقریبا همون سرعن روزانه ست ، ولی بعد محدود شدن کم کم سرعتو انقد کم میکنن که خودت بیخیال دانلود کردن میشی
سلام دوستان
art5سرعتش چقدره؟
حداکثر دانلود بدون محدودیت چطور؟
سلامنقل قول:
قانون داره برا محدود شدن یا مشخص نیست کی محدود میکنن؟
منتظر پاسخ هستمنقل قول:
شاتل لند بود دیگه میشد دانلود رایگان انجام بدینقل قول:
Sent from my LT26w using Tapatalk
سلام دوستان
art5سرعتش چقدره؟
حداکثر دانلود بدون محدودیت چطور؟
منم سوالی شبیه همین دارم. art 5 چه میزان میشه در ماه دانلود کرد؟نقل قول:
آیا شاتل لند شامل سرویس هاب نامحدود شاتل هم میشه و در این صورت سرعت رو کم نمی کنن؟
من ماه پیش art 5 داشتم!میانگین سرعت دانلود 290-320 هستش!و روزی 3-5 GB هم دانلود داشتم مشکلی نداشت!برای سرور شاتل لند هم زنگ زدم از شرکت پرسیدم گفتند سرعت رو میارن پایین و در سروریس های art فقط میزان تبادل اطلاعت مهمه و این طرح رو شامل نمیشه!ولی یکی از دوستان در همین تاپیک گفتند دانلود کردند و مشکلی نداشته منم رو حساب حرف ایشون از شاتل لند دانلود کردم و بعداز 1هفته سرعت 15KB رسید و مجبور شدم طرح رو عوض کنم!
ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
پس با art 5 میشه بین 100 تا 150 گیگ در ماه دانلود کرد. و موقعی که شاتل لند باشه باید تغییر سرویس داد. من چون شاتل نداشتم می خواستم بپرسم میشه در شاتل به صورت آنلاین تغییر سرویس داد؟
بله دقیقا!واسه استفاده معمولی همیشه art رو میگیرم و هر وقت که شاتل لند رایگان میشه سرویس حجمی رو میگیرم!به صورت آنلاین هم قابل تغییر هست و هزینه تغییر سرویس روی فاکتور ماه بعد اضافه میشهنقل قول:
سلام دوستان قیمت سرویس ECO128-NFG که 13900 نهایت چقد در میاد با مالیات . بعد روی چند میبندن سرعت ؟
سلام.
جمع آوری و رانژه ی خط چقدر طول میکشه؟
من الان های وب دارم میخوام شاتل بگیرم. گفتم جمع آوری کنه، میگه حدود دو هفته اینترنت نداری. درسته؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk