با این سگنال 512 گرفتی خوب بودهنقل قول:
سیگنالت خیلی ضعیفه
البته طرف ها نظر بالا شهره از اونورها پوششو شروع کردند
Printable View
با این سگنال 512 گرفتی خوب بودهنقل قول:
سیگنالت خیلی ضعیفه
البته طرف ها نظر بالا شهره از اونورها پوششو شروع کردند
بچه ها یه سوالی دارم
آنتن های bts برای انتقال داده تا سرور مرکزی یا دسترسی به دیتا از چه ارتباطی استفاده میکنن؟
یا مایکرو ویو یا کابل با فیبر نوری؟
فک کنم مایکروویونقل قول:
البته همه جا یه مدل نیست
Sent from my C2305 using Tapatalk
فک کنم مایکروویونقل قول:
البته همه جا یه مدل نیست
دوستان از یزد چه خبر
یه سوال بعضی از جاها h خالی میزنه ؟ بعضی از جاها هم H+ میزنه ؟ این + گاهی میاد چه فرقی با H خالی داره ؟
من که هنوز 3جی تو یزد ندیدم.نقل قول:
شهرهای حومه یزد مثل تهران و اصفهان و شهرهای شمالی یزد مثل رشت 3G گرفتن.
همونطور که میدونید یزد مرکز جهانه و جهان حول یزد میچرخه! گفتیم اول 3G را به حومه ها بدیم، بعد به خود یزد! :D
نه. ممکنه ایرانسل در بعضی از نقاط محدودیت بزاره.(طبق حرف اپراتور ایرانسل میگم)نقل قول:
ولی تا دوستمون در ساعت های مختلف تست نکنه نمیشه با قطعیت گفت.
یه سوال هر آنتن bts چه وایمکس چه 3 جی ظرفیت چند نفر استفاده از اینترنت رو داره؟؟ اگر یه bts ظرفیتش پر بشه نمی تونن پهنای باند اون bts رو بیشتر کنن یا حتما باید آنتن جدید نصب بشه تو اون منطقه؟؟؟
+بالاتر از H هست و با سرعت بالاترنقل قول:
ظرفیت هر دکل برای نسل سوم ۴۰-۶۰ یوزر هست و برای نسل ۴ ام دقیقا یادم نیست فکر کنم به ۱۲۰-۱۵۰ یوزر میرسهنقل قول:
خیر برای هر دکل محدود هست و امکانش نیست مگر با افزایش bts ها
Sent from my iPhone using Tapatalk
مرسی از جواب. پس کشورهای مثلا خارجی که افت سرعت کم دارن bts بیشتری نصب شده دارن !؟نقل قول:
بلهنقل قول:
بعلاوه اینکه یوزرها شون کمتره و مثل ما چشمشون گشنه نیست. اصولا نسل سه و چهار برای اونا حکم gprs رو داره و وقتی که دستشون از همه جا کوتاه هست میرن سراغش.
Sent from my iPhone using Tapatalk
درمورد 4جی هیچ اطلاع رسانی جدیدی نشده؟
قرار هست راه اندازی بشه یا خیر
برای کسی که میخواد گوشی بخره خوب مهمه این موضوع
شما گوشی با 4G بخر
داری گوشی میخری . خوب خوبشو بگیر دیگه :D
یعنی خنده داره واقعا اینا کافی بود واسه هر استان یه تیم میفرستادن الان حداقل شهر های بزرگ هر استان پوشش داشت ولی واقعا جای تاسف داره که هنوووووز برخی مراکز استان ها هم پوشش نداره !!!
اینجا مازندران - بابل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دریغ از یک کیلو تبادل اطلاعات!
======
میدان دانشگاه آنتن پر هستش ، به سمت کشوری که میرفتم انتن کمتر میشد ، تا کشوری فقط انتن میده ، از اونور هم تا کارگر و 4 راه فرهنگ انتن داره ، البته 4 راه فرهنگ به زور!
الکی بسته زدم ، فکر کردم دیتا وصله ، که نشد دیگه.
دروغ گفتهنقل قول:
مشهد اکثر مناطق راه نیفتاده . من دارم شمال و شرق رو چک میکنم 0
ولی گفته راه افتاده
احتمالا بخشهای غربی که حاشیه نشینی هست (وکیل آباد) راه افتاده
سلام دوست عزیز منم روز اول که بسته خریدم همین مشکل شما رو داشتم و نمیشد اسپید تست بگیرم حتی پیج های اینترنتی هم باز نمیشد بعد رفتم تو قسمت تنظیمات gprs قسمت Apn پ ر ا ک سی رو پاک کردم مشکلم کاملا حل شد و خیلی راحت الان هم اسپید تست میگیرم هم دانلود میکنم هم راحت سایت باز میکنم سرعت دانلودم بین 600 تا 1200 هست( بسته شبانه 24 گیگ دارم ) کرجنقل قول:
شما پ ر و ک س ی ها رو کاملا پاک کردین؟؟؟
Sent from my ASUS K00S using Tapatalk
اتفاقا من پرو-کسی و پورت رو پاک کردم ولی باز نشد !نقل قول:
همه access point هاتو پاک کننقل قول:
یکی جدید بساز به این صورت
Apn name: Irancell-3G
(این یه اسم دلخواه)
APN: mtnirancell
همینو save کن
وکیل آباد مگه حاشیه شهره:n04:نقل قول:
احتمالا بخشهای غربی که حاشیه نشینی هست (وکیل آباد) راه افتاده
برا من 2-3 شبه که سرع تاومده پایین تر،مثلا قبلا از ساعت 4 صبح تا 9-10 سرعت دانلود دوروبر 1 مگ بود و تا 1.3 مگ ه ممیرفت،تیو این 2-3 روزه نهایتا تا 700 کیلوبایت میره..........
خب نسبت به مرکز شهر بلهنقل قول:
تا 30 - 25 سال قبل نیمه بیابانی بیش نبود ! ما می رفتیم از میدون پارک تا پیست اسب دوانی مسابقه ی دو !
الان برای خودش آباد شده که بیا و ببین ... ولی اگر آمار بگیرید اکثر ساکنین بلوار و حواشی اون مهاجرین شهرستانها و روستاها هستند .
:n02:نقل قول:
درسته ولی کله مشهدم یه زمانی بیابون بوده ها.
درسته ولی موضوع این صحبتها نیست چون خیلی عجیبه مرکز شهر که واجب تره رها کردن و از حواشی غربی شروع کردننقل قول:
حتی اعلام کرده طرقبه (غرب مشهد) دارای 3G شده ! البته کل اونجا رو با یک دکل میشه پوشش داد !
ببینید بچه ها بنظر من ایرانسل فعلا سرعت رو محدود نکرده این کاهش سرعت هم مربوط میشه به تعدد یوزرها . چون اینترنت موبایل در ایران خیلی محبوبه (اونم با این سرعت خوبی که ایرانسل داره میده) خوب طبیعی هست مردم سمت 3G کشیده میشن . بنظر من در ماه های آینده با تبلیغات بیشتر ایرانسل و بسته های وسوسه انگیز برای مردم ، افت سرعت و افت کیفیت بیشتری رو بعلت کمبود پهنای باند کشور شاهد خواهیم بود .:n03:
فک میکنم فقط سمته دانشگاه فردوسی انتن میدهنقل قول:
دوسته عزیزخوده شما کجاهارو تست کردی وانتن داشتی؟
داداش چی میگی شما چند چندی با خودت؟حالت خوبه اصلا؟!الان بلوار وکیل آباد یکی از گران ترین مناطق شهر هست بعد میگی روستایی هستن اون آخرش هستن وکیل آباد 90 به بعد که روستا هستن چرا جمع میبستی!؟بعدم الان نسبت به مرکز شهر به هیچ وجه وکیل آباد حاشیه نیس حاشیه شهر طرف شهید رجایی طبرسی اون طرفاست چون 25 سال پیش بیابون بوده پس الان حاشیه هست ها!لطفا اول فکر کنید بعد بیاین نظر بدید!نقل قول:
فک کنم این تاپیک درباره 3جی و 4جی ایرانسل باشه،نه ایکه وکیل اباد شهره یا روستا
یه لحظه فکر کنید این بحثها چه ربطی به 3G داره!؟
مگه، اینکه آدم کجا زندگی کنه، افتخاره؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
فعلا تو مشهد وکیل آباد کل ـش(یا همون حاشیه شهر:n09:)فرامرز عباسی البته ما فرامرز9 میشینیم آنتن نداره ولی از 30 به بعد تا آخر داره،توس،خیام جنوبی،چهار راه خیام به سمت فلکه ـی فردوسی،بخشی از بلوار قرنی اینا رو من تست کردم آنتن داشت
اون دوستامون که چون محله شون پوشش نداره، اول میگفتن چرا مشهد 3G نشده، فلان شهر که اینقدر کوچه شده! مشهد باید زودتر 3G میشد، الان هم میگن چرا خونه ما نشده، فلان محله شده؟! فلان محله که دهاته!
واقعا فکر میکنند خودشون مرکز هستند یا فکر میکنند ایرانسل رو میتونن مجبور کنن! محله اونها رو زودتر پوشش بده!؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
امروز از صبح پوشش نسل۲ رفته فقط نسل ۳بصورت ضعیف وجود داره، اینم برعکسش!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نه داداش..اولویت بندی رو مثل اینکه درست کردن ! قبلا رو اتوماتیک میذاشتیم بیشتر میرفت رو 2G حتی اگه سیگنال 3G هم خوب بود..الان حتی 3G ضعیفم باشه اولویت با اونه! من GSM Only zadam صبح دیدم همه جا وصله ! ولی اتوماتیک میذارم درجا میره رو 3G..نقل قول:
بچه ها اصفهان هم یکی از روستاهای اطراف تهرانه فک کنم برا همینه هنوز پوشش نداره
:n08:
خدا کنه این نسل جدید باعث بشه که adsl مخابرات طرح های نامحدود رو برگردونه که احتمالش هم کم نیست
چون با بسته ی 24 گیگ شبانه اونم با قیمت 10 هزار تومن و سرعت انفجاری دیگه هیچکس نمیره سمت اینترنت محدود که هر گیگ رو 3700 یا بیشتر بهمون میدن ...ایرانسل هر گیگ حدود 400 یا کمتر درمیاد ...مگه دیوونه ایم که 10 برابر بیشتر پول بدیم؟
حالا بذارین جاهای بیشتری تحت پوشش قرار بگیرن ...صد در صد ادمایی مثه من خیلی زیاد پیدا میشن که adsl رو دیگه ببوسن و بذارن کنار ..من با اینکه 3 جی نیومده تو شهرمون اما دو ماهه از ایرانسل استفاده میکنم و adsl رو جم کردم ..چون دیگه بصرفه نیست برام ...
البته به شرطی که کیفیت ایرانسل افت نکنه و بسته ها و تعرفه هارو گرون تر نکنه ...
ما که هنوز منتظریم یه irancrell-3g ببینیم تو گوشیمون :
داداش جو 3G شما رو گرفته فکر کردی سرعت ها و قیمت ها قرار همیشه همینطوری بمونه!نقل قول:
انتظار دارید نسل 3 و 4 بیاد جور ADSL و وایمکس و .... بکشه؟ . کجای دنیا اینطوری شده که ما دومیش باشیم. حتی اگه از نظر اقتصادی شدنی باشه تو این مملکت از این خبرها نیست
خدا کنه این نسل جدید باعث بشه که adsl مخابرات طرح های نامحدود رو برگردونه
داداش هنوز نمیدونی مخابرات دسته سپاهه
مخابرات هم اصلا رقابت براش مهم نیس
سیاست مخابرات اینکه فقط مشترک جمع کنه
نامحدود هم دیگه برنمیگرده مگراینکه......:n24: