ممنون که گفتید ولی آخه چرا دلیلشو میتونم بپرسمنقل قول:
اتفاقا خودم میخواستم این دومی رو بگیرم
اینجور که فهمیدم این Cresyn برای خیلی شرکتها هدفونهای خوبی تولید کرده
Printable View
ممنون که گفتید ولی آخه چرا دلیلشو میتونم بپرسمنقل قول:
اتفاقا خودم میخواستم این دومی رو بگیرم
اینجور که فهمیدم این Cresyn برای خیلی شرکتها هدفونهای خوبی تولید کرده
دوستان یه هدفون میخوام برای گوش دادن به صدای ساز الکتریک از کامپیوتر .
150 تومن تقریبأ پول دارم .
سنهایزر HD توی این رنج هست ؟
میخوام وصل کنم به کامپیوتر و با جزئیات بالا صدای یک ساز رو بشنوم .
کار بعدی که میخوام بکنم گیم هست و بعد فیلم دیدن .
والا من این چیزهایی که میگن رو نمیفهمم رفتم خودم تست کردم صداش خیلی بد بودنقل قول:
شما میتونید تشریف ببرید پایتخت خودتون تست کنید بعد بسته به صلاح مسلحت خودتون عمل کنید.
فکر کنم Audio-Technica ATH M50 برای شما مناسب باشه.نقل قول:
با این بودجه یا این هست و یه 518LE که اون رو گوش خیلی راحت نیست.
چند صفحه قبل رو هم مرور کنید دوستان خیلی توضیحات جامع ومبسوت خوبی رو داده بودند.
[QUOTE=peaceful1;6363481]نسل ۳. راستش من الان تصمیم خرید بیتس پرو رو دارم که قیمتش ۴۰۰ یورو هست که میشه ۶۰۰ هزار تومن یعنی تا این مقدار حاظر شدم هزینه کنم. حالا نمیدونم انتخابم درسته یا خیر...نقل قول:
[QUOTE=a66sh;6363858]به نظر من اصلا سراغ beats نرونقل قول:
تا اونجا که من متوجه شدم شما میخوای از خارج از ایران خرید کنی
من بهت پیشنهاد میدم دو تا شرایط رو درنظر بگیر
1- خرید یک هدفون به همراه یک آمپ پرتابل (البته به شرط اینکه پلیر شما خروجی داشته باشه - منظور خروجی است که آمپ داخلی پلیر روش تاثیر نداشته باشه نه خروجی هدفون)
2-خرید یک هدفون با امپدانس نهایتا 32 ( البته من هدفون 38 اهمی رو با پلیرم بدون آمپ استفاده میکنم خوب هم جواب میده اما نهایت صدای هدفون رو نمیشه باهاش شنید)
اول تکلیف ات رو با اینها مشخص کن تا مرحله بعد :31:
یک سوال هم داشتم که شاید اولش بی معنی باشه اما مطمئنا کمک میکنه. تا حالا از چه هدفون هایی استفاده کردید؟ هدفون مورد علاقه (مدلی که صداش رو شنیده باشید و خوشتون اومده باشه)؟
من کاملا با نظر peaceful1 موافقمنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط softkadeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه هدفون میخوام برای گوش دادن به صدای ساز الکتریک از کامپیوتر .
150 تومن تقریبأ پول دارم .
سنهایزر HD توی این رنج هست ؟
میخوام وصل کنم به کامپیوتر و با جزئیات بالا صدای یک ساز رو بشنوم .
کار بعدی که میخوام بکنم گیم هست و بعد فیلم دیدن .
فکر کنم Audio-Technica ATH M50 برای شما مناسب باشه.
با این بودجه یا این هست و یه 518LE که اون رو گوش خیلی راحت نیست.
چند صفحه قبل رو هم مرور کنید دوستان خیلی توضیحات جامع ومبسوت خوبی رو داده بودند.
M50 برای کار شما کاملا مناسب هست. و برای گیم هم دوست داشتنی (نظر و تجربه شخصی) البته یک مقدار هزینه بیشتری طلب میکند اما در نظر داشته باشید که جزو معدود برندهایی است که فعلا با قیمت جهانی فاصلا نداره. اگر خواستید کمتر هزینه کنید میتونید مدل های دیگه این برند رو بگیرید.
این هدفون چه چیزی داره که برای استفاده در ساز الکتریکی یا کلأ صدای ساز مناسب میشه ؟
قیمتش چنده ؟
این هدفون چیز خاصی نداره. فقط به خاطر جنس صدای بیس؛ بسیار مناسب سبکهای الکتریکی است برای همین پیشنهاد شد. و علاوه بر اون مید و های خوب همراه با جزییات به همراه Soundstage بسیار بهتر از رنج قیمت خودش و همچنین THD پایین هم دارد. اگه سه - جهار صفحه قبل رو مطالعه بفرمایید کاملا توضیح داده شده است.نقل قول:
در کل به نسبت قیمت کاملا ارزشمند است به خصوص برای سبک های الکتریکی؛پاپ؛راک و از این قبیل.
قیمت هم شرکت میگه 190 اما میشه کمتر گرفت. آدرس هم تو همین 3 - 4 صفحه آخر پیدا میشه.
ببین نکتۀ اول اینه که بیخیال بیتس بشینقل قول:
درسته که hd650 با آیپاد تکی یعنی فاجعه ولی چطور یهو از مدلی به این خوبی به فکر بیتس افتادی رو نمیدونم
اگر قطعاً دنبال هدفون فول سایز هستی میتونی از مدل هایی تا حداکثر 150 بخری و با آیپاد استفاده کنی ( غیر فول سایز هم حداکثر تا 200 ) این عددایی که گفتم کاملاً نظر شخصیم بود ولی بدجوری بهشون اعتقاد دارم.
ولی اگر هدفون فول سایزی بالای 250 بخوایی بخری باید جداً به فکر خرید آمپ و کابل مربوطه هم باشی
که لا اقل 90 دلار برای آمپ و 15 دلار برای کابل باید بزاری
البته این 90 دلاری که برای آمپ گفتم جز حداقلاست ، مگرنه شما روی 170 دلار حساب کن ( بازم این قیمت هایی که میگم برای آمپ های کاملا پرتابل هست ، پس باید مشخص کنی که سیستمی که می خوایی داشته باشی می خوایی در چه حدی پرتابل باشه ، برای نمونه دو تا آمپ زیر رو ببین
کد:http://www.ibasso.com/en/products/show.asp?ID=43
البته این مدل اولا قیمتش 169 دلار بود.کد:http://www.leckertonaudio.com/products/uha-4/
)
اینم یک کابل با یک قیمت مناسب از شرکتی معتبر ( این محصول جدیداً به لیست تولیداتش اضافه شده)
کد:http://www.ibasso.com/en/products/show.asp?ID=55
بچه ها آقا رضا چرا رفت ؟؟؟
نگفت میرم دیگه برنمگردم و...نقل قول:
احتمالا مشغوله رفته بعد یکی دو هفته یا شاید هم کمتر بر میگرده
نمیدونم به من چیزی نگفت یه دفعه این طوری نوشت و...
نه نه منظور از الکتریک سبک راک یا ترنس و این چیزا نیست که نیاز به بیس داشته باشه منظور مثلأ صدای پیانو به صورت تک نوازی ( Solo ) یا هر ساز دیگه ای به صورت تکنوازی یا دونوازی هست .نقل قول:
واژه الکتریک رو به خاطر این گفتم که پیانو دیجیتال هست .
بازم این مدل رو پیشنهاد میکنید ؟
آخه بعضی جاها شنیدم برای اینجور کارها باید هدفونی باشه که صدا رو همونطوری که هست انتشار بده .
شما یه نگا به اسم هدفون بکن:نقل قول:
ATH-M50 Professional Studio Monitor Headphones (with coiled cable)
بعد حالا برو تو سایت های مرجع اینگلیسی درباره کیفیتش بخون.
مرسی از دوستان .نقل قول:
پس خوبه دیگه همین مدل . جندتا سوال دیگه .
این مدل برای استفاده های دیگه ( موزیک - فیلم - گیم ) چقدر کارایی داره ؟ یعنی میشه استفاده عمومی هم ازش بشه ؟
بعد اینکه میشه قابلیت یه Room یا یک Concert Hall رو بهش بدی که صدای سازی مثل پیانو خیلی بهتر پخش بشه ؟
خوب حالا یکم توضیح بهتر شد.نقل قول:
شاید مثلا هم رده های AKG و یا سنهایزر یکم مناسب تر باشند (منظور فقط صدای مانیتور تر است.) اما تو ایران 2 برابر قیمت فروخته میشوند.
با توجه به بودجه شما و اینکه میخواهید از ایران خرید کنید باز هم توصیه میشه. (نظر شخصی به عنوان کسی که داره از این هدفون استفاده میکنه)
----------------------------------------------------------------
شاید بشه گفت این هدفون نسبت به مدل هایی که مانیتور تر هستند استفاده عمومی بیشتری هم داره.نقل قول:
این مدل برای استفاده های دیگه ( موزیک - فیلم - گیم ) چقدر کارایی داره ؟ یعنی میشه استفاده عمومی هم ازش بشه ؟
یکی از مزایای این هدفون راحتی خیلی خوبه اونه. من میشه تا 3 ساعت مداوم ازش استفاده میکنم و اصلا اذیت نمیکنه.
فقط یک مقدار توش گرمه که به خاطر بسته بودنشه. اگه خودت جای خنک باشی حس نمیکنی.
البته AKG فقط مدلهای سری HD اون دو و نیم برابر قیمت جهانی میفروشند بقیه رو به قیمت حتی کمی زیر قیمت میفروشند که کمی عجیب هم هست.
[QUOTE=kindlinessangel;6364948][QUOTE=a66sh;6363858]
به نظر من اصلا سراغ beats نرو
تا اونجا که من متوجه شدم شما میخوای از خارج از ایران خرید کنی
من بهت پیشنهاد میدم دو تا شرایط رو درنظر بگیر
1- خرید یک هدفون به همراه یک آمپ پرتابل (البته به شرط اینکه پلیر شما خروجی داشته باشه - منظور خروجی است که آمپ داخلی پلیر روش تاثیر نداشته باشه نه خروجی هدفون)
2-خرید یک هدفون با امپدانس نهایتا 32 ( البته من هدفون 38 اهمی رو با پلیرم بدون آمپ استفاده میکنم خوب هم جواب میده اما نهایت صدای هدفون رو نمیشه باهاش شنید)
اول تکلیف ات رو با اینها مشخص کن تا مرحله بعد :31:
یک سوال هم داشتم که شاید اولش بی معنی باشه اما مطمئنا کمک میکنه. تا حالا از چه هدفون هایی استفاده کردید؟ هدفون مورد علاقه (مدلی که صداش رو شنیده باشید و خوشتون اومده باشه)؟
بازم ابتدا ممنون از کمکتون
راستش اینایی که شما میگین بنظر یک مقدار سخت و دردسر دار بنظر میرسه..میدونم نتیجه خیلی خوب میشه ولی ترجیح میدم فقط یک هدفون بخرم مخصوصا از این نظر که چون میخوام بگم برام خریداری کنن هم نمیخوام سخت شه و هم اینکه شاید از عهدش بر نیان...
من تو خونه یه سونی نویز کنسلینگ مدل NC7 دارم که بنظرم هدفون خیلی خیلی معمولی هستش..بعد ایرفون اپل هم دارم که صداشو دوست ندارم بنظرم بیسش ضعیفه بخاطر همین استفاده نکردم البته کیفیت صداش خوبه...درست دارم بیس خوبی داشته باشه هدفونی که میخرم..
با تشکر:20:
راستش من از بیتس به اون رسیدم و اچ دی ۶۵۰ رو از اونجا بهش رسیدم که اینجا تو سایت نمایندگیش دیدم و دیدم موجوده ولی خوب مشخصه به درد کار من نمیخوره...راستش همونطوری که به دوست بالایی هم گفتم اینطوری یک مقدار کار سخت میشه و ترجیح میدم فقط یه هدفون بخرم...حالا این آمپ ها اینجا پیدا میشن!؟؟!؟!؟نقل قول:
[QUOTE=kindlinessangel;6365703]خوب حالا یکم توضیح بهتر شد.
شاید مثلا هم رده های AKG و یا سنهایزر یکم مناسب تر باشند (منظور فقط صدای مانیتور تر است.) اما تو ایران 2 برابر قیمت فروخته میشوند.
با توجه به بودجه شما و اینکه میخواهید از ایران خرید کنید باز هم توصیه میشه. (نظر شخصی به عنوان کسی که داره از این هدفون استفاده میکنه)
هم رده m50 در سنهایزر چه مدلیه ؟ HD555 ؟
درود به همه شما عزیزان:20:
من تو شهری زندگی میکنم که هدفون خوب اصلا گیر نمیاد:41:!
الان سونی ex85 دستمه.با 100 تومن چی میتونم بخرم؟
کریتیو ep830 چطوره چنده گیر میاد؟ممنون میشم کسی
کمکم کنه.یه جای معتبر با شماره تلفونشم می خام.
موفق باشین.
M50 هدفون Close هست اون فولساز هست اصلا منطقی نیست کسی این هدفون رو مستقیم به یه پلیر وصل کنه.نقل قول:
HD280 تو این رده هست با جنس صدای کاملا متفاوت و قیمت کمی کمتر کیفیت کمی پایینتر.
نقل قول:
بازم ابتدا ممنون از کمکتون
راستش اینایی که شما میگین بنظر یک مقدار سخت و دردسر دار بنظر میرسه..میدونم نتیجه خیلی خوب میشه ولی ترجیح میدم فقط یک هدفون بخرم مخصوصا از این نظر که چون میخوام بگم برام خریداری کنن هم نمیخوام سخت شه و هم اینکه شاید از عهدش بر نیان...
من تو خونه یه سونی نویز کنسلینگ مدل NC7 دارم که بنظرم هدفون خیلی خیلی معمولی هستش..بعد ایرفون اپل هم دارم که صداشو دوست ندارم بنظرم بیسش ضعیفه بخاطر همین استفاده نکردم البته کیفیت صداش خوبه...درست دارم بیس خوبی داشته باشه هدفونی که میخرم..
با تشکر:20:
خوب پس با این صحبت ها نتیجه میگیریم که شما راه دوم یعنی هدفون با امپدانس تا 32 اهم ( یا درواقع هدفونی با امپدانس پایین و همچنین تغییرات امپدانسی کم نیاز دارید.) همینطور بیس برای شما مهم هست.نقل قول:
راستش من از بیتس به اون رسیدم و اچ دی ۶۵۰ رو از اونجا بهش رسیدم که اینجا تو سایت نمایندگیش دیدم و دیدم موجوده ولی خوب مشخصه به درد کار من نمیخوره...راستش همونطوری که به دوست بالایی هم گفتم اینطوری یک مقدار کار سخت میشه و ترجیح میدم فقط یه هدفون بخرم...حالا این آمپ ها اینجا پیدا میشن!؟؟!؟!؟
یک سوال دیگه هم دارم. تا چه اندازه میخواهید پرتابل استفاده کنید؟
یعنی می خواهید وقتی دارید تو خیابون راه میرید یا تو تاکسی از هدفون استفاده کنید؟
اگه جواب مثبت است باید هدفون هایی تو اندازه HD650 رو کاملا بیخیال بشید.
اگه شما بخواهید از هم رده های M50 (از نظر کیفیت صدا و .... ) در برند سنهایزر استفاده کنید مشکلات زیر را هم باید در نظر بگیریدنقل قول:
هم رده m50 در سنهایزر چه مدلیه ؟ HD555 ؟
1-عدم وجود در بازار ایران
2- در صورت وجود داشتن مدل، شما با محصول اصلی و تقلبی مواجه هستید که تشخیص خیلی هم راحت نیست
3-در صورت خرید محصولی مثل HD 558 و .... بر فرض اصل بودن. شما برای درایو کردن هدفون نیاز به آمپ و یا حداقل کارت صدای مناسب دارید که خودش حداقل 100 هزینه داره.
آقای kindlinessangel شما که M50 رو داری تا حالا با ایپاد(بدون آمپ) امتحانش کردی؟
به نظرتون میشه بدون امپ و با ایپاد کیفیت خروجی خوبی از این هدفون گرفت؟
جناب rave-87 شما نظرتون چیه؟
m50 نیاز به آمپ یا کارت صدای قوی نداره ؟نقل قول:
مرسی
با درود به نظر من به این هدفون هم نگاهی بنداز این هدفونی هست که من خودم دارم من بیشتر سبک ترنس گوش می دهم که به نظر من این هدفون فوق العاده هست .البته من از آلمان خریدم اگر تو ایران اصل پیدا کنی اینجا هم می توانی بخری.خوبی این هدفون این هست که بیرون هم می شود استفاده کرد چون خیلی بزرگ نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات هدفون Akg Q460
واحدهای محرکه: 40 میلیمتری
امپدانس: 30 اهم
گستره پاسخگویی: 18 هرتز تا 24 کیلوهرتز
حساسیت: 126 دسی بل بر میلی وات
ببین برادر ! این محدوده قیمت یک محدودۀ مرزی هستشنقل قول:
چیزی که واضحه اینه که اگر آمپ بخری مطمئناً کیفیت تأثیر میذاره و جالب توجه هم هست ، ولی فقط قضیه این نیست
شما وقتی 1 هدفون رو 160$ پول میدی بعدش شاید از دید خیلی ها منطقی نباشه که 170$ پول آمپ بدی ، اگرم حدودای 100$ خرج کنی بازم این مسئله پیش میاد که آیا افزایش کیفیت ارزش این بها و انرژی مصرف شده از طرف خریدار و سختی استفاده رو داره؟
برای این چیزاست که من میگم این بازۀ قیمتی بازه ایی شک برانگیزه
اگر توی اونور زندگی میکردیم ، بی بروبرگشت میگفتم که آمپ بگیر ولی وقتی توی اینوری ، خریدن و استفاده از یکسری وسایل خیلی بیشتر از معمول از آدم انرژی میگیره ، پس باید اینطوری بگم
-این هدفون نیاز به آمپ داره تا کیفیت عالی ایی رو بده؟
1-بله حتماً (اگر توی ایران زندگی نمیکردیم)
2-نظر خودته ( اگر میدونی بعدا یک هدفون خفنتر میگیری حتماً آمپ بگیر ولی اگر این نهایت تجهیزاتته همین رو بخر و ازش لذت ببر و به چیزی فکر نکن)
در آخر اینجا رو بخون ، مفیده
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388864&highlight=%D8%A2%D9%85%D9% BE%D9%84%DB%8C+%D9%81%D8%A7%DB%8C%D8%B1
در ضمن اینجا یکسری آمپ های ارزون زیر 100$ با مقایسشون موجوده
http://www.headfonia.com/music-on-a-budget-sub-100-portable-amps-shootout/
میدونید چیه عموم هدفونهای مخصوص استفاده portable با استفاده از آمپ تغییر کمی میکنند.
بیشتر برای غالب کردن هدفونهای حرفه ایی تر به سیستم قابل حمل این ها استفاده میشند یعنی طرف چند تا هدفون خونش داشته از قبل چند تاش برای سیستم حرفه ایی خونگی اش بوده حالا میگه من که 600 دلار نمیدونم 1000 دلار پول هدفون داده بودم حالا چرا به زور به سیستم قابل حملم قالبش نکنم؟! به زور باهاش سازگار نکنم؟!
خوب این کار وصله ایی رو انجام میده
و بعد با هدفونهای معمولی تر اش هم شاید وصل کنه ولی همین طوری بخوای برای همچین هدفونی بخری مطمئن باش به کار نمیاد.
این AKG اگه به جای سریQuincy Jones سری rashida Jones درست میکرد من حتما همه مدلهاش رو میخریدم.:27:
محتوای مخفی: دخترهای بابا!!
830 که خیلی ارزونتر باید باشه حدود 30 اگه اشتباه نکنم.نقل قول:
درود به همه شما عزیزان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو شهری زندگی میکنم که هدفون خوب اصلا گیر نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
الان سونی ex85 دستمه.با 100 تومن چی میتونم بخرم؟
کریتیو ep830 چطوره چنده گیر میاد؟ممنون میشم کسی
کمکم کنه.یه جای معتبر با شماره تلفونشم می خام.
موفق باشین.
اگه تو گوشی بخوای انتخاب هایی از بین محصولات کریتیو؛ سونی؛ سنهایزر و AKG داری که بستگی به این داره که چی میخوای گوش بدی. دوستانی اینجا هستند که اگه بگی نیارت چیه حتما میتونند کمکت کنند.
نقل قول:
آقای kindlinessangel شما که M50 رو داری تا حالا با ایپاد(بدون آمپ) امتحانش کردی؟
به نظرتون میشه بدون امپ و با ایپاد کیفیت خروجی خوبی از این هدفون گرفت؟
بگذارید خیلی واضح بگم تا مجدد سوال پیش نیادنقل قول:
m50 نیاز به آمپ یا کارت صدای قوی نداره ؟
مرسی
اگه منظور اینه که میشه با m50 به وسیله پلیر موزیک گوش کرد و لذت برد؟
بله 100% همینطوره.
اما اگه منظور اینه که میشه نهایت قدرت ، شدت و بلندیه صدای هدفون رو بهش رسید؟
جواب خیر است.
اما شما مگه چند دقیقه میتونید با نهایت صدای یک هدفون به موزیک گوش بدید. من که نهایتا 5 دقیقه. اما برای نیاز عادی و استفاده چندین ساعته نه تنها کاملا مناسب است. بلکه برای من بسیار لذت بخش هم هست.
و اما در مورد کارت صدا.
به نظر من نیاز نیست.
البته من خودم یه کارت صدا گرفتم اما بیشتر تفاوت در یلندی صدای خروجی است. من هم از کارت onboard و هم از کارت اکسترنال بدون هیچ مشکلی استفاده میکنم.
بسیار هدفون خوب و زیبایی است. داخل ایران هم پیدا میشه .هم سری معمولی هم این ادیشن خاص. فکر کنم حدود 190 الی 200 باید قیمت داشته باشه.نقل قول:
با درود به نظر من به این هدفون هم نگاهی بنداز این هدفونی هست که من خودم دارم من بیشتر سبک ترنس گوش می دهم که به نظر من این هدفون فوق العاده هست .البته من از آلمان خریدم اگر تو ایران اصل پیدا کنی اینجا هم می توانی بخری.خوبی این هدفون این هست که بیرون هم می شود استفاده کرد چون خیلی بزرگ نیست.
از نظر صدا من آشنایی زیادی با این هدفون ندارم ( تخصصی هم در این زمینه ندارم) دوستان بهتر میتونند راهنمایی کنند.
بسیار پرتابل تر از M50 است. فقط شاید کوچک بودن گوشی ها برای همه راحت نباشد. امپدانس پایین تری دارد که راحت تر درایو میشود و اینکه این ادیشن خاص برای محصولات اپل امکاناتی مثل میکروفن و ولوم تغییر صدا هم دارد.
دقیقاً ! ولی ایکاش یک منبع قابل اعتمادی بود که درجۀ پرتابل بودن یکسری وسایل رو تعریف میکردنقل قول:
و ایکاش پرتابل بودن به معنای عدم نیاز به استفاده از آمپ بود که اونوقت هیچ بنی بشری هدفون کاستوم خودش رو به آمپ لااقل 300$ وصل نمی کرد.
این مدل به نظرم کلاً از اوناست که نه کاملاً پرتابله نه کاملاً غیره
از طرفی به قیافش و عنوان تعریفش نمی خوره و منطقی نیست که به درد این بخوره که مثلاً توی خیابون استفاده کرد و از طرفی یک هدفون کلوز با مشخصات متوسط هستش ، من برای 1 ایرانی که تمام انرژیش رو جمع کرده و یک هدفون می خواد بخره میگم که آمپ نگیره.
دوستان من دنبال یک هدفون سبک و با کیفیت صدای خوب میگردم .حدود 30 تومن چی خوبه؟
آقا من هرچی گشتم دیدم یکی از این دوتا بدرد من میخوره، Beats Studio یا Sony XB500.....حالا نظرتون چیه فردا میخوام برم بخرم:20:نقل قول:
ممنون از راهنماییتkindlinessangel :20:
برای ایپادم میخاستم.من سبک پاپ متال راک و کلاسیک گوش
میکنم:8:بیس خوب و صدای تمیزی داشته باشه.
چند تا مدل پیشنهاد کن که موجود باشه و بتونم سفارش
بدم از تهران برام بفرستن.ممنون میشم کمکم کنی:11:.
عزیز ایرفون خوب تو این رنج قیمت (100) گشتم نبود نگرد متاسفانه نیست :دینقل قول:
چیزای ارزونتر بگیر که حداقل بدونی به نسبت پولی که داری میدی استفاده میکنی. همون ep830 بگیری خوبه به نظر من. تا اساتید فن چه نظری بدن :11:
ممنون از musketeer :10:
کریتیوaurvana in-ear3 یا in-ear2 تو ایران هست یا نه؟اگه
نباشه یه ادرس و شماره تلفون بدین همون ep830 رو بگیرم.
ممنون میشم:46:
aurvana به نسبت قیمت ارزش خرید ندارند. همون 830 بگیر خوبهنقل قول:
ممنون از musketeer [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کریتیوaurvana in-ear3 یا in-ear2 تو ایران هست یا نه؟اگه
نباشه یه ادرس و شماره تلفون بدین همون ep830 رو بگیرم.
ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که راضی ام.
برای خرید هم نماینده اصلیش فعلا فکر کنم شرکت شاب باشه.
من که متوجه نشدم بالاخره میخوای از کجا خرید کنینقل قول:
آقا من هرچی گشتم دیدم یکی از این دوتا بدرد من میخوره، Beats Studio یا Sony XB500.....حالا نظرتون چیه فردا میخوام برم بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا هدفون انتخاب کردی که یکیش حدود 4 برابر اونیکی قیمت داره.
شاید دوستان بتونند راهنمایی کنند.
عزیز من آروانا2 گرفتم واقعا چیزی نبود که ارزشش رو داشته باشه. کابلشم خیلی بی کیفیت بود با یکم وحشی بازی کاملا به فنا رفت :31:نقل قول:
در مورد فروشگاه هم جایی سراغ ندارم ولی اگر دیدم چشم، حتما میگم بهتون :11:
Shure SE215 چه جوریه خوبه بیسش چه جوره قلابی هم دار ؟؟
این رو خوندی؟نقل قول:
---------------------------------کد:http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=60833
این که الان موجود داره:
خوب همین رو بخر.کد:http://jaben.net/shopping2/Hippo_VB.html
:31: کاملا درسته خیلی اختلاف قیمت دارند:27: راستش اون قضیه که بگم برام بیارن منتفی شد بخاطر همین میخوام همینجا بگیرم بهمین دلیل نظرم باز برگشت سمت Beats Studio ولی بخاطر پیشنهادهای دوستان سعی کردم بیخیال بیتس شم و یه چیز دیگه بگیرم که بعد گشتن XB500 نظرمو جلب کرد. حالا الان نمیدونم اگه برم سونی رو بخرم بعدش پشیمون نمیشمو راضیم میکنه یا خیر..همین یه ساعت پیش هم که پایتخت بودم هرچی نگاه کردم دیدم از لحاظ قیافه هم قابل مقایسه نیستند ولی کاش میتونستم جفتشونو تست کنم که در اون صورت مجبور نبودم از رو شک که سونی خوب نباشه چهار برابرش پول بدم....نظرتون چیه دوستان؟!؟!؟!؟واقعا هم ممنون بابت کمکاتون:46:نقل قول:
دم رفقا گرم:46:
من تو اینترنت فقط تونستم سایت تک رایان رو برای خرید
ep830 پیدا کنم:19:.قیمتش 47 تومن اینا بود.اگه معتبره
که از اونجا بخرم وبا اگه نه منتظر کمکتونم.
بازم ممنون.
سلام طبق نوشته اینجا ها vb عالیه پی مبرم واسه vb ممنوننقل قول:
آره تا جایی که یادم هست قیمتش همین حدود بودنقل قول: