هر مودم با یجور تقریب نشون میده یک دهم یا یک صدم مودم شما یک دهم هستنقل قول:
الان 160 مودم شما برابر با 16 میشه
همونجور که snr روی مودم شما 117 هست در واقع 11.7 هست.
فقط تقریبش فرق میکنه در کل یکی هستن .
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
هر مودم با یجور تقریب نشون میده یک دهم یا یک صدم مودم شما یک دهم هستنقل قول:
الان 160 مودم شما برابر با 16 میشه
همونجور که snr روی مودم شما 117 هست در واقع 11.7 هست.
فقط تقریبش فرق میکنه در کل یکی هستن .
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
بیشترین مکس ریت خط در ایران چیست؟
فیبر نوری بیشتر است؟
خطوط فیبر نوری وجود دارد؟(ایران)
شرکت اینترنت می تواند سرعتم را بیشتر کند؟(بیشتر از ۱۵مگ)نقل قول:
سلام]محتوای مخفی: فرق کابل
سلام.
محتوای مخفی: فیبر نوری
بهترین مودم وای فای دار چیست؟
شرکت سیسکونقل قول:
سری؛
LINKSYS
XPERIA Z3+
بله البته فکر نکنم شرکتی بالای ۱۶ بده که اونم پارس آفلاینه :)) !نقل قول:
رسانه تهران تا ۲۴ مگ میده ولی وایرلس
سلام بر اهل فن
يه سئوال داشتن بچه ها
بنظرتون حتما مودم بايد به اسپليتر متصل باشه و اينكه امكان داره دو اسپليتر بصورت سري ببنديم؟ تاثيري داره عايا؟؟
سلامنقل قول:
اسپلیتر فقط واسه جلوگیری از خش خش گوشی تلفنه و هیچ نقشی واسه مودم نداره.بنابراین مودم رو مستقیم میشه به پریز وصل کرد
شما اسپلیتر رو سر خط ببندی نتیجه بهتری میگیرینقل قول:
- - - Updated - - -
شما اسپلیتر رو سر خط ببندی نتیجه بهتری میگیرینقل قول:
سلام
وضعیت این خط رو میخواستم بدونم:
تا چن مگ ساپورت میکنه و میشه بدون مشکل استفاده کرد؟
خطتون عالیهنقل قول:
ولی توی عکس مشخص نیست تا چند مگ ساپورت میکنه
دوستان ببخشید این سوال من جا موند 3 صفحه قبلنقل قول:
صد درصد شماره 2 خیلی بهترهنقل قول:
سلام دوستان یه مشکل عجیب برخورد کردم امیدوارم تو تاپیک درستی سوالم رو مطرح کرده باشم
من از مخابرات سرویس دارم 1مگ snr هم 30 هستش مشکل من اینه گاهی اوقات چراغ adsl من ( که نشوندهنده وجود Adsl بر روی خط هست ) خاموش می شه که خوب با الطبع نمی تونم کانکت بشم چون انگار adsl رو خط من نیست و باید صبر کنم تا خود این مشکل رفع بشه یا چندین بار خودم زنگ بزنم به خونه خودمون تا بالاخره درست بشه و چراغم برگرده
رو سر خط هم امتحان کردم چراغ ثابت بود . این طرف هم 2 تا اسپلیتر داخل خونه استفاده می کنم یکی بر روی تلفن خونه و دیگری بر روی مودم ممنون میشم من رو راهنمایی کنین :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
وضعیت نویز من چطوره؟؟؟
خطت خیلی نویز دارهنقل قول:
تا پنج مگ بیشتر نمیکشه
دوستان یه سوال برام پیش اومده
چرا با اینکه نویز خطم خیلی خوبه خطم تا دوازده مگ بیشتر نمیکشه در صورتی که قبلا تا 20 مگ میکشید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب باید چیکار کنم نویزش کمتر بشه؟نقل قول:
چطور نویزش رو کمتر کنم؟؟؟
نقل قول:
بنظر من دو تا کار انجام بده. یکی که مودمو مستقیم به پریز متصل کن. دوم اینکه اون سیم رابط مودم و پریز تلفنو عوض کن. ممکنه اتصالی داشته باشه و باعث قطع شدن خطت بشه.
اسپلیتر برای تلفن باشه کافیه.
وضعیت من چتوره شاتل میگه نویز داری بیشتر از 2 مگ پهنای باند نمیتونیم بدیم برا دانلودت سرویسمم 2 مگه حسش نی برا سر خط سخته منم بلد نیستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
وضعیت من چتوره شاتل میگه نویز داری بیشتر از 2 مگ پهنای باند نمیتونیم بدیم برا دانلودت سرویسمم 2 مگه حسش نی برا سر خط سخته منم بلد نیستم
محتوای مخفی: وضعیت خط
وضعیت خط چه طور است؟
نقل قول:
وضعیت خط خوب نیست نویز بالاست
چه کار کنم نویز کم شودنقل قول:
عوامل زیادی دخیل هستننقل قول:
مهم ترینش فاصله شما تا مرکز مخابراتی هست ، هر چقدر فاصله کمتر باشه وضعیت مطلوب تر هست
دومین دلیل سیم کشی ساختمان هست ، ممکنه سیم ها پوسیده باشن یا از کنار مدار های برق رد شده باشن که هر دو توی نویز دخیل هستن ، باید خود شما بری از سر سیم تلفن یه تستی بکنی ببینی وضعیت خط اونجا چطور هست ، اگه خوب بود یعنی مشکل از سیم کشی داخل ساختمان هست
ISP و پورت شما هم توی بعضی موارد دخیل هستن
بدون اسپلیتر و با اسپلیتر هم تست کن ، گاهی بودن یا نبودن اسپلیتر هم توی وجود نویز اهمیت داره
ایا snr margin نسبت به سرعت خط که بالای ۱۰ مگابیت است خوب نیست؟نقل قول:
تا 3 مگ رو میتونن بهت بدن بدون مشکلنقل قول:
- - - Updated - - -
تا 3 مگ رو میتونن بهت بدن بدون مشکلنقل قول:
نه عزیز تو حالت نرمال و مطلوب نباید این طوری باشه چه 1مگ و چه 10 مگ نباید نویز خط اینقدر بالا باشهنقل قول:
دوستان نویز خط من چطوره؟ تا چند مگ میتونه بکشه؟
نقل قول:
ایده ال نیست ولی خوبه
تا 8مگ میتونه
- - - Updated - -
يه سئوال از دوستان
خط من نويز داره و نوسان تا دلتون بخواد ، امروز صبح وقتي ميخواستم برم سر كار متوجه شدم كابل كشي كه مخابرات انجام داده تا وردوي ساختمون ، يه قسمت (بالاي وردوي ساختمون همسايه) كابل سه فاز بصورت عمودي از روي كابل تلفن رد شده ( كابل تلفن و برق بهم چسبيده اند) بنظرتون اين ميتونه عامل نويز باشه ؟ اگه ميتونه بايد با چي و چقدر اين كابل ها را از هم جدا كنم؟
بله یکی از علت های نویز همین کابل ها و مدار ها و اتصلات برق هستن ، تا جای ممکن باید فاصله بدید ، فکر کنم 1 متر کافی باشهنقل قول:
يك متر كه نميشه :n03: چون در اصل كابل برق عمودي اومده پايين و كابل تلفن از روش رد شده فقط ميتونم چند سانت بينشون فاصله بدم و داخل يه لوله پليكا سه سانتي بزارم . تاثير داره ؟؟نقل قول:
اینم وضعیت شب !!نقل قول:
همین قدر هم خوبه ، اگه جای شما بودم زودتر دست به کار میشدم و خودمو از عذاب نجات میدادمنقل قول:
دوستان این وضعیت خط منه
تقریبا همین حول و حوش میچرخه
فقط امروز متوجه شدم کابلی که از سر خط تا خونه کشیدم روکش مسی هست و خونه یه کابل تمام مسی دارم ( A2Y (ST) 2Y)
ارزش داره سیم کشی رو عوض کنم ؟ یعنی تاثیرش زیاد هست؟؟
ممنون میشم دوستان نظر بدن
سلام خط من چطوریه؟؟سریعا لطفا جواب بدید.ممننون
Downstream Upstream SNR Margin :12.4 12.2 db Line Attenuation :53.6 37.3 db Data Rate :3538 888 kbps Max Rate :4340 906 kbps CRC :9 0
- - - Updated - - -
سلام خط من چطوریه؟؟سریعا لطفا جواب بدید.ممننون
Downstream Upstream SNR Margin :12.4 12.2 db Line Attenuation :53.6 37.3 db Data Rate :3538 888 kbps Max Rate :4340 906 kbps CRC :9 0