100 درصد مطمئنم که شما Silicon power Jewel J10 را خریدید !:n09:نقل قول:
چون خودم همینو خریدم :n06:
Printable View
100 درصد مطمئنم که شما Silicon power Jewel J10 را خریدید !:n09:نقل قول:
چون خودم همینو خریدم :n06:
دوست عزیز فکر نمیکنم مشکل از درایو باشه چون از سایت لنوو گرفتم. اما منظور شما از خشاب چیه. مکان قرار گرفتن رم رو میگید که در این صورت باید ببرم گارانتی؟نقل قول:
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
خشاب وسیله ای است که مموری های Micro SD موبایل درون آن فرار می گیرد تا به وسایل دیگر وصل شود
نام دیگر آن Memory Adapter هستش .
شما مموری گوشی نداری روی لپ تاپ امتحان کنی ؟
مرسی دوست عزیز مموری گوشی دارم اما خشاب ندارم. اما رم دوربینم sd هست و به راحتی درون اسلات قرار میگیره اما اتفاقی نمیفته و رم خونده نمیشه. گفتم شاید اسلات لبتاب خراب باشه.نقل قول:
دوستان اگر کسی رم sdداره لطفا امتحان کنه.
باتشکر.
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
متاسفانه تا تست نشه نمیشه به طور قطع گفت سالمه یا نه . شما ببین فامیلی دوستی آشنایی خشاب داره تست کنی ؟نقل قول:
ولی برای تکمیل اطلاعات اینا رو هم باید بگم چون یادم رفته بود :
1 -معمولا برای اتصال به ویندوز مموری نباید رمز داشته باشه . تا اونجا که من تست کردم مموری های رمز دار روی ویندوز شناسایی نمی شن :n13: مگر اینکه به دستگاهی مثل دوربین یا گوشی وصل باشن و اون دستگاه به رایانه وصل شده باشه
2 - به عنوان کار آخر شما دوباره برید تو Device Manager گزینه View و سپس Show hidden devices رو بزنید از توی Universal serial bus controllers دنبال Realtek usb 2.0 card reader بگردین ببینین اخطاری چیزی نباید داشته باشه . مانند عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند ثابت نمی کنه دستگاه سالمه یا نه ولی می گه درایور درست نصب شده یا نه .
اگر نبود یه عکس از Device Manager بزارین در حالی که منوی Unknown devices باز هستن
نقل قول:
دوست عزیز من هم امتحان کردم البنه احتمال میدم مشکل از خشاب رم (Trans Flash Adaptor) باشه.چون رم رو نمیشناسه و زمانی که قصد باز کردن رم رو دارم میگه که باید رم رو فرمت کنید ولی وقتی قصد فرمت کردن رم رو دارم رم رو فرمت نمی کنه.رم هیچ مشکلی نداره و داخل رم ریدر به رحتی توسط لپ تاپ شناسایی و باز میشه.
البته داخل Device Manager رو هم رفتم گزینه ای که حیان جان گفت رو هم چک کردم اخطاری ندیدم.باید صبر کرد تا یک خشاب دیگه بخرم با اون چک کنم ببینم مشکلی داره یا نه.
دوستان یه سوالی داشتم
کسی آفیس 2013 رو نصب کرده ؟؟ هر چی میخوام نصب کنم ارور میده میگه Erorr While Setup During چیزی که من متوجه شدم اینه که خطا در هنگام نصب ولی نمیدونم چرا اینو میده تمام پارت ها کامل دانلود شده و تک تک تست شده و بدون مشکل هستند !
عجیبه
کسی راهی نداره ؟؟
hayyan71 عزیز واقعا بابت کمکت ازت ممنونم، مشکل نور حل شد:n19::n16::n16::n16:
دقیقا :n02:نقل قول:
میشه بگید از کجا دانلود کردید؟نقل قول:
همینطور کدوم نسخه از آفیس رو؟
قبلش سعی نکردید ورژن بتای Office رو نصب کنین ؟نقل قول:
اصلا قبلش آفیس 2010 یا 2007 نصب نبود ؟؟ ؟ ؟ ؟
اگر یه عکس از خطا بگیرین بزارین ممنون می شم :n16:
دوستان به تایپک ربطی نداره اما میشه یه سر به سایت Fenjon بزنید ببینید جدی جدی ه*ک شده؟:n04:
بعله اینم -- شده.. خودم چند وقت پیش تو سایتش بودمنقل قول:
البته راست گفته طرف.. امنیتش فوق العاده پایین بود
منم راحت میتونستم هکش کنم :n23:
واقعا ناراحت شدم چون هم وبسایت خوبی بود هم پایه گذارانش همسن خودم بودن.نقل قول:
نگران نباش .. یه چند روز دیگه باز میشه:n05:نقل قول:
سلام
خسته نباشید
راستش من امروز با یه چیزی مواجه شدم که یکمی ترسیدم اگه میشه کمکم کنید.
بهترین گرافیک برای z500 کدومه؟!
geforce چند؟!
اگه 740 یه جایی خوندم که 740 دو نسخه ی 64 بیتی و 128 بیتی داره!به نظرتون کدومش بهتره؟!
حالا به فروشنده ی بگم مثلا 128 بیتی میخوام برام میاره ؟!
راستی اونی که دیجیکالا به عنوان z500-hگذاشته کدوم نسخه هست؟!64یا 128؟
ممنون
کسی جواب منو نمیده
برا سوالم هم این لینک میتونه کمک کنه
750M به قول یکی از دوستان که توی فروشگاه لنوو مشاهده شد ولی خبری ازش نیست . 75 % هم نمیاد ایراننقل قول:
نه نمیاره . Z500 با گرافیک 740M فقط در نسخه 64 بیت موجوده . همه 740M های Z500 همون نسخه 64 بیتی هستن .
زیاد نگران 64 بیت یا 128 بیت بودنش نباشد. اگر توی Notebookcheck کارت گرافیک های 735M ( مشابه 740M نسخه 64 بیتی ولی با فرکانس پایینتر ) و 650M ( نسخه 128 بیتی ) رو مقایسه کنین ، با اینکه فرکانس 650M بالاتر از 735M هستش ولی Benchmark ها در بازی تقریبا برابر هستن و اگر اختلاف دارن خیلی کمه . حالا با توجه به فرکانس بالاتر 740M نسخه 64 بیتی می شه پیش بینی کرد که در بازی ها اگر قوی تر از 650M عمل نکنه ضعیف تر عمل نمی کنه . ( متاسفانه هیچ Benchmark از نسخه 64 بیت این کارت گرافیک نیست و فقط حدس هایی زذن )
دوستان عزیز توجه داشته باشین شما سوالاتتونو توی انجمن مطرح می کنین . انجمن ، نرم افزار پاسخ سوالات به صورت خودکار نیست . لذا لطفا صبر داشته باشید .
با تشکر:n16:
ممنون
ولی اینکه گفته 128 هم داره
آهان فهمیدم اشتباهم را
ایشالا.زودتر را بیافته.نقل قول:
سلام دوستانمن z500 h خريدم ولي تاچ پدش اصلا خوب كار نميكنه و همش اذيت ميكنه مخصوصا وقتي به شارژر وصلش ميكنم بيشتر هنگ ميكنه ميخواستم ببينم مشكل از چيه در ضمن درايورشم نصب كردم ولي بازم درست نشد ممنون ميشم راهنمايي كنيد
آقا مال شما Synaptics نیست احتمالا ؟نقل قول:
نميدونم Synaptics چيه تا حالا نشنيدم نميدونم منظورتون چيه؟
شرکت های سازنده تاچ پد 3 تا هستن . اینتل , Elan و Synapticsنقل قول:
شما از توی Control panel قسمت Mouse می تونین بفهمین تاچ پد ساخت کدوم شرکت هستش .
از توی Tray icons یه نگاه کنین چند ثانیه روی آیکون تاچ پد نگه دارین بازم بهتون می گه .
به هر حال اگر مثل من Synaptics دارین یه سری توضیحات تو این پست دادم:n16: ( حال ندارم از اول بنویسم :n10: )
در غیر این صورت اگر Elan هستش دوست عزیز Lionf3 یه لینک دادن همون صفحه با 2 صفحه قبل یا بعد که مشکلو حل می کنهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=600255&p=7863255&viewfull=1#post7863255
منم z500 گرفتم
صفحه نمایشش اونجورایی که میگن نیست
اگه کسی میخواد بگیره توو انتخابش شک نکنه
سلام .شما باداغ شدن دستگاه مواجه نشدید.وکیفیت صفحه نمایش توی خونه چطوره؟وکلانظرتون درمورددستگاه وکیفیت ساختش چیه
سلامنقل قول:
لب تاپ برای ساعت ها روشنه و در حال دانلود. خیلی داغ نمی کنه در حد معمولی
البته من باهاش کارای سنگین انجام نمیدم. در حد وب گردی و دیدن فیلم
کیفیت صفحه نمایش جوری نیست که ناراضیت کنه. میتونی روشنایی شو کم و زیاد کنی و اونوقت مشکلی نداری
صفحه کلید خوب. تاچ پد عالی. ظاهر زیبا
فک میکنم با این قیمت و کانفیگ در نوع خودش عالیه
سلام
باتری نوت بوکم از کار افتاده و دیگه شارژ نمیشه!
چی کار باید کنم؟
دوست عزیز توضیحات بیشتری بدید .نقل قول:
الان میزان شارژ چقدره ؟ حدود 60 % واستاده ؟ یا کلا نزده چند ؟
فریم ور بایوس ورژن چنده ؟ آپدیت کردین ؟
لپ تاپو یه بار ری استارت و سپس خاموش کنین . سپس از برق درش بیارین . دکمه Power روحدود 15 ثانیه نگه دارین دوباره بزنین تو برق ببینین شارج می شه ؟
شارژ باتری 0 درصد بود و جلو نمیرفتنقل قول:
کاری که گفتید انجام دادم جواب داد.
ممنون
سلام ... دوستان یه سوال داشتم ... من الان Windows 7,Home Premium رو نصب کردم 64 بیت هم هستش ... بعدش تمام درایور ها رو هم نصب کردم ... الان مشکلم با کارت صدا هستش ..
اونم اینه که با یاهو مسنجر وقتی دارم Voice call میدم من صدای طرف رو میشنوم از Speaker ها ولی طرف صدای منو نمیگیره ... از طرفی هم با هدفون امتحان کردم مشکل اینجاس این فقط یه سوکت
داره بازم نمیشه .حتی با هدفون موبایل هم کار کردم بازم جواب نداد ... میخواستم ببینم راهی داره که بشه از طریقه اسپیکرها به نحوی هم صدا بره و هم صدا بیاد ؟؟ یا راه دیگه ای میتونید بهم پیشنهاد
کنید ؟؟ الان من چیکار کنم ؟؟ اعصابم و خورد کرده از بس ی که باهاش ور رفتم و نتیجه ای هم نداشت !! ممنون میشم راهنمایی کنید ... مرسی
لپ تاپ میکروفون داره !!!!!نقل قول:
روی آرم بلند گو Tray Bar کلیک راست گنین گزینه Recording Devices رو انتخاب کنین
سپس یکم سر و صدا کنین ببینین اون نوار حرکت می کنه یا نه .
اگر 2 تا بود اونی که حرکت می کنه رو انتخاب کنین .
تو یYahoo messengerهم باید اونو تنظیم کنین
نقل قول:
میشه بگین چطوری باید یاهو رو تنظیم کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
البته اول همون طور که گفتم چک کنین میکروفون کار می کنه بعد این کارارو انجام بدین .
از توی Yahoo messenger :
Messenger > perfrences > video and voice
از توی Test devices
Open voice and viedo setup
از اونجا چک کنین
حبان جان به سوال:
شما رشتت چیه؟؟
مهندسی برق - قدرت .نقل قول:
چطور ؟
چی شده نکنه واسه پسر گل من ( Z500 مشکی ) نقشه کشیدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر من به حرف باباش گوش می ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که صحبتش شد ...این فرمان دادن صوتی به ویندوز به درد بخوره ؟....:n13:
سلام دوستان
من لپتاپ رو امروز خریدم (i7)
تو ویندوز 8 تو system rating نمره gaming graphics رو زده 6.5
میدونم که نمره ها زیاد ملاک نیستند ، فقط میخوام بدونم که برای شما هم همینه ؟
یا اینکه نیازه به تغییر داریور گرافیک داره