دوستان این تایپیک رو زنده اش کنید
Printable View
دوستان این تایپیک رو زنده اش کنید
آقا یه سوال دیگه
این گیرنده های usb واسه کامپیوتر چیز خوبین؟
یکی دیدک 25تومن
اسمش یادم رفت اما به نضر خوب بود
کسی نمیخواد اکسپورت کنه بده لیست کانال ها رو؟ :31: بدین دیگه.نقل قول:
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
آره چیز خوبین اگه اونجا گیرنده دیجیتال راه اندازی شده باشه.نقل قول:
واسه این که چیز خوبی بود منم یکی خریدم.
بابا جان یکی جواب ما رو بدهنقل قول:
نه!نقل قول:
اون واسه كاره ديگه اي هست!
مگر اينكه دستگاه شما كمبو باشه كه نيست!:10:
برادر من اصلاً مادیران کار نمی کنمنقل قول:
ولی فرکانس شبکه ها را اینجا دارم ، ببین به کارت میاد؟
کد:http://www.isfahaneshop.com/index.php?option=com_content&view=article&id=91:digital-sender&catid=4:recieve-digitaltv&Itemid=70
خوش بحالتون استان ما هنوز امکان استفاده نداره
تا آخر سال دیجیتال میشه! زیاد ناراحت نباشنقل قول:
یک خبر جالب و در نوع خودش منحصر به فرد
گیرنده مارک ایکس ویژن مدلهای 333، 131، 121 به دلیل مشکلات فنی (هنگ کردن و غیره!) دیگه توزیع نمیشه و فقط مدل 121 توی بازار هست.
ظاهراً یک دستگاه جدید جایگزین بشه.
چند روز پیش یکی از مشتری هام بهم گفت ولی مطمئن نبودم، تا امروز که مطمئن شدم توی بازار نیست.
حالا هی شما بگید فلان دستگاه ایرانی است و فلان دستگاه آلمانی است و فلان دستگاه تایوانی است و .....
از دم همه اش چینی است.
باز به معرفت شرکت سما که حقیقت را میگه!
طراحی و لیسانس اسپانیا
تولید چین
اگه خبر جالبی بود، لطفاً دکمه تشکر فراموش نشه!
اگه واقعاً اینطوری باشه برای مادیران متاسفم :41:نقل قول:
من دیدم اکثر فروشنده های توی بازار ازش ناراضی بودند، ولی علتش را نمی دونستم:2:
سلام
لطفا بگید که آیا تلویزیون های جی وی سی هم دارای چنین قابلیتی هستن یا نه؟ اگر هستند لطفا مدل هم ذکر شود
ممنون
لطفا منبع خبر را هم مشخص کنید و الا شائبه برخی مسائل هم میره و شاید منشر کنندگان خبر بدنبال اهداف خاصی بوده اندنقل قول:
ببین توی دفترچه یا جایی از تلویزیون کلمه ----T نوشته؟نقل قول:
اگه هست که داره ولی اگه نیست نداره! به همین راحتی
منبعش را به دلائل حفاظتی برات پیام خصوصی میدم تا مطمئن بشی برادرنقل قول:
محض اطلاع همه دوستان این را چند روز پیش یکی از مشتریام بهم گفت که من رفتم سراغ نمایندگی X.VISION تا دستگاه بخرم ولی مدل 131 و 333 که می خواستم نداشت
مدل 101 خریده بود و آمد بره خانه، دید مغازه من باز است اومد در مورد نصبش سوال کنه، چون فقط دستگاه را بهش فروخته بودند، بدون هیچگونه راهنمایی!
دنبالش بودم که چرا توی بازار نیست که ناگهان .... (توی پ.خ برات می نویسم برادر ارجمند)
کامپیوتر که فرکانس نداره. تی وی فرکانس داره. من لیست کانالها رو میخواستم که تو برنامه تو کامپیوتر باشه. یه گزینه Export هست اونو بزنی لیست رو سیو میکنه و من هم میتونم تو یه جا دیگه بازش کنم.نقل قول:
نقل قول:آره. استان گلستان که تا یک ماه و خورده ای دیگه! :31::27:من منتظرشم.نقل قول:
با سپاس از شمانقل قول:
چرا ؟مگه گیرنده دیجیتال غیر از اینه؟
چند سوال:
کیفیت پخش شبکه ها الان HD هست یا نه؟
کسی Resolution دقیق شبکه ها رو داره ؟ اصلا وضوح شبکه ها با هم فرق میکنن یا نه؟
آخه داشتم مختار میدیدم کیفیت خیلی فرق داشت با برنامه بررسی بعدش.گفتم شاید HD بوده.
راستی اصلا قابلیت HD رو دارن (یعنی حالا نباشه بعدا ممکنه یه شبکه HD بالاخره ببینیم تو ایران ؟ :31: )
دیجیتال یعنی hd دیگه. منظور شما رو که من درست متوجه نشدم.نقل قول:
الان فکر کنم باید همه شبکه ها تو گیرنده دیجیتال hd باید باشه.
فکر نکنم کیفیت HD باشه.یادمه یکجا به طور دقیق نوشته بود کیفیت و رزولوشن کانالهای ایران چنده ولی یادمه HD نبود.
نه واقعا بعضی شبکه ها HD که چه عرض کنم به زور SD هستن.البته فکر نکنم به شبکه مربوط بشه فکر کنم مربوط به برنامش باشه.مثلا مختار از شبکه 1 پخش میشه کیفیتش خیلی خوبه (فکر کنم HD ) ولی شما برنامه تحلیل بعدش که بازم از شبکه 1 پخش میشه رو تگاه کنی به زور SD .نقل قول:
حالا نمیدونم شاید Bitrate بیشتر باعث میشه مختار قشنگ تر به نظر بیاد.
دوستان اگه کسی اطلاعات کاملتری داره لطف کنه بذاره.
شاید ربطی به فرستنده باشه.
نه دوستان اچ دي نيست!
با كيفيت576iپخش ميشه!
بعضي از برنامه ها چون با كيفيت خيلي بالا ضبط ميشن بعد به sdكه تبديل ميشن بازم كيفيت بالاست!
من يادمه كارگردان مختارنامه كه امده بودتو تلويزيون داشت در مورد فيلم صحبت ميكرد ميگفت هر قسمت مختارنامه300گيگ ميشه!
دوست عزیز فکر نمیکنم Export کردن کانال های به شما کمکی کنه!(چون فرکانس دریافت شبکه ها تو هر استان متفاوته). بهترین راه برای اطمینان از این که سیگنال دارین اینه که از برنامه --- viewer استفاده کنید. به این صورت که فرکانس استان خود را به صورت دستی به برنامه بدهید و بجای Scan range کلید Scan Frequence را فشار دهید این کار را چندین بار انجام دهید و هر بار جهت آنتن را کمی تغییر دهید.( اگر بخواهید این کار را با کلیدScan range انجام دهید خیلی طول می کشد). در این صورت حتی اگر کمترین سیگنال را هم در یک جهت خواص داشته باشید می توانید دریافت کنید. البته انجام این کار یه نکته کنکوری کوچک دارد که اگر رعایت نکید جواب نمی دهد. اگر مایل به انجام بودید بگید تا اونم توضیح بدم.نقل قول:
دوستان جام جام2 روی دیجیتال نیست؟ من فقط تونستم جام جم1 رو بگیرم . اگر هست فرکانسش چنده؟
سوال دوم اینکه من با دستگاه mygica که برنامه ضبط میکنم فرمتش TS هست و صدا هم نداره . مشکل از کجاست؟ چطور حل میشه؟
با VLC مدیا پلیر ببین صدا هم دارهنقل قول:
کد:http://www.isfahaneshop.com/index.php?option=com_content&view=article&id=87
بعضی تلوزیون ها خودشون دیجیتال میگرند. مثل ای ای دی سامسونگ
ممنون دوست عزیز با vlc صدا داره اما من که نمیتونم به همه بیننده ها بگم برید فیلم رو با vlc تماشا کنیدنقل قول:
با هر نرم افزاری هم که فیلم رو به avi یا wmv تبدیل میکنم صداش کلا از بین میره و دیگه توی vlc هم صدا نداره:41:
كدوم بيننده؟نقل قول:
منظورم اعضای سایته که کلیپ رو براشون آپلود میکنم و میذارم. شرمنده درست توضیح ندادم.نقل قول:
يه برنامه تبديل هست كه مي توني اين فايل هارو باهاش تبديل كني كه صدا هم داشته باشه!
اسم برنامه اينه:TMPGEnc XPress 4.7.8.309
دوستان کسی با گیرنده دیجیتال داخل ال ای دی های سامسونگ موفق شده کار کنه ؟
منم بعدا به این فکر افتادم که فرکانس هر استانی فرق داره! :31:نقل قول:
اینجا هنوز افتتاح نشده با این حال این برنامه استفاده کنم ممکنه یه فرکانسی به دست بیاره؟ فرکانس استان رو از کجا گیر بیارم؟
scan range مثلا چند دقیقه طول میکشه؟ بعدشم نکته کنکوریتو هم بگو اگه این گزینه scan range زیاد وقت آدمو نمیگیره.
نه زیاد وقت نمی گیره فقط دقت کن توی چه فرکانسهایی سیگنال و لو ضعیف داری البته باند مد نظر 8 و از 4چهارصد و خورده ای شروع میشه تا 850 کلش یکی دو دقیقه زمان می برهنقل قول:
پوشش این فرستنده ها اصلا رو حساب و کتاب نیست. من خودم تو یکی از شهر های آذربایجان شرقی هستم ولی فرکانس های این استان رو تو تمام جهات اسکن کردم هیچی پیدا نکرد در عوض فرکانس های استان مجاور یعنی آذربایجان غربی رو فقط تو یه جهت محدود اونم با آنتن بوستر دار دریافت میکنم. به شما هم پیشنهاد می کنم فرکانس های استان های مجاور رو هم امتحان کنین البته اگه از scae range هم استفاده کنین بیشتر از 3 یا 4 ذقیقه طول نمی کشه فقط شما باید این کار را چندین بار انجام دهید و هربار جهت آنتن را کمی تغییر دهید امیدوارم تو یه فرکانسی بتونین شبکه ها رو پیدا کنین.نقل قول:
اما نکته کنکوری وقتیه که شما از scane frequence استفاده می کنین و هنگام وارد کردن فرکانس نباید عدد را با کیبورد وارد کنید بلکه باید با اون دوتا فلش رو به بالا و پایین که جلوی scane frequence قرار داره فرکانس را وارد کنید( این هیچ بیس علمی ندارد و به تجربه برای خودم ثابت شده است که اگر فرکانس را با کیبورد وارد کنید حتی اگر سیگنال هم داشته باشید و فرکانس را هم درست وارد کرده باشید برنامه چیزی پیدا نمیکند).
برای اطلاع از فر کانس هر استان هم اگه تو گوگل یه سرچ بزنید پیدا می کنید.
این لیست فرکانس استان ها هست فک کنم ببین درسته؟نقل قول:
آنتن بوستر دار چیه؟کد:http://dpp.irib.ir/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=402&Itemid=137
من میتونم با آنتن خودش تست کنم دیگه این فرکانس ها رو؟
من تو گلستانم و مال خود تلویزیون همون آنالوگه هر چی استانه یا کشوره آنتن کوچیک و خیلی ارزون قیمت ما میگیره. مثلا یکی از شبکه های ترکیه و یکی دو تا شبکه ترکمنستان و گیلان، سمنان ، مازندران رو میگیره. همیشه نه ولی مازندران رو همیشه. سمنان رو هم اگه آنتن بالاتر از خونه باشه و آنتن خوبی باشه میگیره. گیلان رو هم همینطور. دیروز یه سرچی زدم گینال رو پیدا کرد صداش که خوب پخش میشد. ولی برفکی بود. برام خیلی جالبه که با این آنتن کوچیک و آنالوگ اینارو میگیره :31:
scan range با scan frequence چه فرقی داره؟
من با کیبورد وارد کردم بعدش دیدم که تغییر کرده پس بگو اینجوریه ! :31:
آقا من جدیدا یه مشکل با سایت پیدا کردم نمی دونم باید تو کدوم تاپیک بزارم اما اگر کسی علت و راه حلش رو می دونه کمک کنه. چند روزیه من توی فروم به شکل اتوماتیک شناسایی نمی شم با اینکه گزینه سیو و مرا به خاطر بسپار را فعال کردم به خاطر همین، توی پستهای جدید وقتی کلیک می کنم توی لینک ای میل به پست جدید منتقل نمیشم ضمنا کوکی بروزر رو هم دست کاری نکردم
دلیل سکته های پخش تصویر چیست؟
دوستان من یه مشکلی دارم با وجود اینکه فکرانسم 100 % هست و کیفیت پخش تصویر هم هیچ مشکلی نداره اما حدودا هر یک دقیقه یک بار و بیشتر توی حرکات سریع تصویر ، توی پخش سکته میزنه یعنی یک صدم ثانیه متوقف میشه بعد ادامه پیدا میکنه.
این دلیلش از آنتن هست؟ از رم و گرافیک هست؟ از چی هست؟
شما تو لینک زیر هر سوالی داشتی بپرسنقل قول:
یا تو قسمت زیر مرورگرهاکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=119
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=102
سلام دوستان من جدیدا پروویژن t7 کلید مشکی خریدم 2 تا مشکل دارم یکی اینکه زیر نویس فارسی رو خرچنگ قورباغه پخش می کنه و باید حتما برم با نوت پد تبدیل کنمش به unicode یا utf-8 و در حالت ansi مشکل داره وهمچنین وقتی می خواد از طریق ota آپدیت کنه رو 10 در صد گیر می کنه هیچ کارشم نمیشه کرد خواستم بپرسم واسه همه همین طوره؟ یا من فقط این مشکل رو دارم؟
سلام من یک دستگاه xvision 111 هم دارم که یک مدتی هست که فقط 8 کانال 1 تا 8 رو می گیرد یعنی کانالهای پرس تی وی العالم شما و ifilm رو نمی توانم بگیرم کسی می داند چرا اینطور شده ممنون می شوم اگر می دانید من را راهنمایی کنید ضمنا این را هم بگویم که کانالهای 1 تا 8 را هم خوب می گیرم