دوستان سلام
سی دی های این بازی رو از دوستم گرفتم که شامل 11 dvd هست
بدبختانه سی دی شماره 7 نیست و گم شده حالا واسه اکسترس کردن فایلها شماره 229 تا 266 به مشکل خوردم
میتونین کمک کنین :n35:
اصلا راهی هست یا باید برم مجدد بخرم
لطفا راهنماییم کنین
Printable View
دوستان سلام
سی دی های این بازی رو از دوستم گرفتم که شامل 11 dvd هست
بدبختانه سی دی شماره 7 نیست و گم شده حالا واسه اکسترس کردن فایلها شماره 229 تا 266 به مشکل خوردم
میتونین کمک کنین :n35:
اصلا راهی هست یا باید برم مجدد بخرم
لطفا راهنماییم کنین
دوستان کسی هست انلاین بازی کنه رو پی سی؟ چطوری باید بازی کرد؟ با سایرین؟ حتما باید عضو crew شد؟
از سایت های ایرانی باید سی دی کی بازی رو بخری (نسخه استیم یا سوشال کلوب، زیاد فرقی نداره)، سی دی کی رو که وارد کردی میره واسه دانلود و بعد هم راحت بازی میکنی، اگه نمیتونی دانلود کنی باید بک آپ بازی رو از کسی که داره بگیری بریزی (اولا سایتها بک آپ رو هم میفروختن الان اطلاعی ندارم). تو بازی هم خودش میره تو سرورایی که ملت توشن راحته، اگه فرند داشته باشی هم میتونی با اونا بازی کنی، crew هم چیز خاصی نیست خواستی میشی نخواستی نمیشی، اگه گرفتی و خواستی پ خ بزن جزئیاتشو بهت بگمنقل قول:
سلام،
تو یه مرحله از بازی، یعنی دقیقا تو مرحله ای که با یه کامیون راه ون حمل پول رو سد میکنن و پولا رو میدزدن، بعد اینکه همه پلیسها کشته شدن و مرحله تموم شد، یه مکالمه انجام میدن و درست در لحظه ای که داره به صورت اتوماتیک کاراکتر عوض میشه بازی دچار مشکل میشه و از بازی خارج میشه! ده بار تا حالا رفتم ولی هر بار دقیقا تو همینجا از بازی خارج میشه! نسخه 60 گیگش رو هم نصب کردم. کسی همچین مشکلی داشته؟ و اینکه اطلاع دارین چطور میشه برطرفش کرد؟
من خیلی وقت پیش رفتم ویادمه همین مشکل بود.نقل قول:
ولی وقتی کرک ریلودد اومد دیگه این مشکلات نبود. ببین کرکی که ریختی چیه.
ک.ر.ک 3DM هستش، یعنی با ک.ر.ک ریلودد کلا تمام مشکلات از بازی بیرون پریدن حل شد؟ فریم هم تغییری کرد؟نقل قول:
بعد اگه ک.ر.ک ریلودد رو ریپلیس کنم، سیوهای بازی از دست نره؟
سلامنقل قول:
داداش رزولیشن و گرافیک بازی رو تا ته بیار پایین بعد مرحله رو برو اگر بازم همینطور بود شاید کرک نامناسب ریختی
اگر ویندوزت 8 یا 10 هست حتما کرک ورژن دو رو بریز
و اگر بازم نشد سه بار خودتو بکش و رد مرحله رو بزن
راستی بگم من تو نسخه corepack این مشکلو نداشتم!
ممنون،نقل قول:
اتفاقا چون درست قبل از خارج شدن، فریم شدیدا افت پیدا میکرد، یه چند بار همین کارو کردم و گرافیک رو پایین آوردم ولی فرقی نکرد.
راستش من یخورده به بعضی مسائل حساسیت دارم، مثلا رد مرحله رو به هیچ وجه نمیزنم یا ترینتر اینا بدم میاد استفاده کنم. کلا اخلاقم طوریه که باید مرحله رو برم وگرنه بازی نمیکنم. :n02:
تو یکی از سایتها آموزش تغییر ک.ر.ک تری دی ام به ریلودد رو خوندم و طبق اون عمل کردم بازی رو هم به استیم تغییر دادم. خدا رو شکر مشکل حل شد و مرحله رو هم رد کردم. حالا بدون نگرانی از کرش بازی میکنم. مدتها بود به خاطر همین کرشها بازی رو نگه داشته بودم عید پدرشو در میارم. :n02:
:n40:
دوستان سلام
برای این بازی زیر نویس فارسی وجود داره ؟
پس از 3 هفته بازی 100% تمومش کردم
دوستان عزیز, بعد از این پست دیگه راجب این موارد شرعی و ... بحث نکنید, مرسی.
دلیلش هم اینه اینجا تاپیک بازی هست و هر کسی اختیارش دست خودشه, و بحث های این شکلی بیشتر حالت حاشیه ای داره و اگر دوست دارید راجب مسائلی که از موضوع تاپیک خارج هست برید پروفایل هم ادامه بدید یا اینکه تو شبکه های اجتماعی راجبش صحبت کنید تا بقیه هم بتونن راجب مشکلاتشون و راجب خود بازی صحبت کنن.
سپاس:n40:
مدیر عزیز خواهش میکنم این پست منو پاک نکنین این پست با تاپیک مرتبط هست
حرف شما کاملا درست ولی یه اطلاع رسانی کوچیک برای آگاه سازی بد نیست
لااقل بزارین این پست باشه که اطلاعاتی از آن طرف قضیه بازی هم به نوجوانان و جوانان بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی یکی از بهترین های سری GTA هستش فقط نمی دونم چرا تو ویندوز 10 اجرا نمی شه
سلام به همه
من یه مشکل دارم باز این بازی که بد جوری رو اعصابه
من بازی GTA V رو ویندوز 8.1 نصب کردم به راحتی نصب کردم تمامی مراحل رو رفتم و بازی رو با نجات هر دو شخص تموم کردم
ولی حالا که بازی رو ویندوز 10 نصب کردم تو نصب مشکلی نداشتم ولی موقع اجرا بازی این ارور میده
Verifying game ownership is taking longer than usual please wait.
و در قسمت اول بازی که story mode لود می شه می مونه و هیچ اتفاقی نمی افته
بازی رو کلا فرمت کردم و دوباره نصب کردم هیچ تغییری نمی کنه
و قصد این که ویندوز عوض کنمم ندارم
تو فروم های خارجی هم ی سر زدمم اونا هم این مشکلو داشتن
اگه کسی راه حلی داره کمک کنه ممنون می شم
نشخه بازی هم reloaded هستش و تمام آپدیت ها و پچ ها نصب هست رو بازی
درود
دوستان این آپدیت های آخر این بازی رو کجا میتونم با کرک دریافت کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این سایت آپدیت به همراه کرک رو به صورت لینک جداگانه داره ولی اینکه در بازی اشکالی به وجود بیاد یا نه امتحان نکردم تو کامنتا بعضی ها از کرش شدن بازی میگن.
بالاخره بعد ارتقاء جزئی بازی رو نصب کردیم بازی خیلی بهتر از سری قبلیش یعنی آی وی بود.بازی نوعی بازگشت به سان اندریاس است و جالبه خیلی از ماموریت هاش هم شباهت زیادی به سان اندریاس داره.در این سری سعی شده تنوع ماموریت ها مثل سان اندریاس زیاد باشه و مثل سری قبلی نباشه که همش تفنگ بازی بود.از نظر نقشه هم باز برگشت به بازی سان آندریاس بود استفاده از حاشیه شهر و جنگل در بازی.در کل بعد بازی سان آندریاس بهترین بازی این سری بود.
کسی نیس برا مشکل ما راه حلی داشته باشه؟!
کسی میدونه چرا وقتی کلید f رو میزنم سوار ماشین شه تو مرحله دوم stop working میده و از بازی خارج میشه
سلام از چه نسخه ای از بازی استفاده میکنین ؟
نسحه ای که دارم چهارتا آپدیت داش گرگ 4 نصب گردمنقل قول:
سلام.نقل قول:
شما ویندوز 10 ــــتون شاید شرکتی بوده .... ویندوز 10 بدون دستکاری ترجیحا سایت های معتبر دانلود هم قرار میدن دریافت کنید نصب کنید + افزونه های اصلی داخل پوشه (ویندوز 10 آخرین نسخه آپدیت شده با آپدیت اخرین نسخه اگر pro هم باشه بهتر... )
فک کنم مشکل از Build ویندوز 10 شما باشه... آخرین نسخه رو دریافت کنید باید مشکلتون حل بشه.
بازی رو از اول نصب کنید. بدون آپدیت ها . فقط کرک بریزید.نقل قول:
قبلا روی ویندوز 8.1 این بازی رو نصب و اجرا می کردم ولی الان روی ویندوز 10 بازی اجرا میشه ولی روی صفحه social club پیغام زیر رو میده
تشکر میکنم راهنمایی کنید.
به کمکهاتون نیازمندیم برای زیرنویس کردن این بازی
خودم هم پیش خرید کردم لطفا به همه بگید
اگه واقعیت داشته باشه که خیلی عالیه ...نقل قول:
ولی یه مشکلی داره اکثر دیالوگها حاوی کلمات ... هست یعنی اونارو هم ترجمه کردن ؟؟؟ :n02:
اون که مشکلی نیستنقل قول:
دوستان مترجم فیلم های خارجی هم که از این فحش ها دارن رو راحت ترجمه میکنن
درود
منم بالاخره با سیستمی که بستم تونستم این بازی رو نصب و اجرا بکنم
CPU: Intel Skylake Core i7-6700 CPU
Mainboard: ASUS Z170 PRO GAMING Motherboard
VGA: Zotac GTX 980 AMP! Edition 4GB GDDR5
RAM: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Memory Kit - Black (CMK16GX4M2B3200C16)
SSD: KINGMAX SME35 Xvalue 480GB 2.5" SATA III
Power: GREEN GP750B-OC+ Overclocking Evo 80Plus Platinum PSU
بازی فوقالعاده روی آخرین تنظیمات اجرا شده بسیار روون
چند سالی بود بازی نکرده بودم
من آپدیت 1.3 رو نصب کردم
میخواستم ببینم برای این نسخه اگه ترینری خوب سراغ دارید برام بگذارید
من تو گیم کپی ورلد گشتم خیلی ترینر وجود داشت ولی هیچ کدوم نزده بود 1.3
مرسی
آقا چرا تو چمن انقد افت فریم داره؟ تنظیمات چمن رو high هست. گرافیکم 970- cpu i5 4690 - رم 8 . نسخه کرکیو دارم به کرک مربوط میشه؟
رمت برای حالت الترا کمه.نقل قول:
من با 770 وقتی الترا بازی میکنم از 9.8 گیگ رم خالیم متسوط 8000 تاش پر میشه.
با gt770 رو ultra ?????????نقل قول:
بله فقط سایه ها .....روی تنظیمات متوسط هستن.و antialiasing هم خاموشه.نقل قول:
یعنی یه رم 8 دیگم باید بذارم روسیستم؟!؟:n13: ولی هیچ جای بازی افت فریم ندارم فقط وقتی تو چمنزارهای زیاد میرم اینطور میشه.
من تموم تنظیماتو رو ultra و high گذاشتم 4x txaa رزولیشن 900*1600
چمنو high گذاشتم ultra نیست بازم تو چمنزار میرم افت فریم دارم. بقیه جاها خیلی خوبه.
احتمالا به خاطر اون txaa هست خیلی فشار میاره.بهتره اگه مانیتورت 1080 ساپورت میکنه اونو off کنی و رزولشون رو بزاری رو 1080.
راستی شما گرافیکت 4 گیگ هست.اگه 2 گیگ بود به مشکل میخوردی.
بله گرافیک 4 گیگه و فقط 2،5 گیگش پر شده توتنظیمات بازی.نقل قول:
الان یه حرکت زدم تقریبا تا 80 درصد توچمن افت فریمم کمتر شد،گذاشتن sotf shadow روی حالت nvidia pcss ،قبلا روی حالت softness بود. الان خیلی بهتر شده.
Send from my Z2 D6503 using Taptalk
مانیتورم 900p هست. و خیلی از حالت txaa خوشم میادو اصلا دوست ندارم از 4x کمترش کنم.خیلی کیفیت کارو میبره بالا. ;-)
روی حالت sharp هم خیلی خوب میشه!
گزینه txaa رو روی 2x گذاشتم، الات تمتم گزینه هام روی ماکزیمم حد هستن فقط چمن روی high مشکل تقریبا حل شد.نقل قول:
نه گفتن تو سایتشون که سانسور نمیکنیمنقل قول:
ولی متاسفانه استقبال کم بوده اگه با همین روند بره جلو امکان زیرنویس کردن این بازی زیبا نیست
سلام دوستان
من این بازی رو چند وقت پیش گرفتم برای PC گرفتم 10 تا DVD بود و نصبش دو مرحله ای هست ، اول باید بازی رو از حالت فشرده در بیارم و روی هارد بریزم و بعد از روی هارد نصبش کنم ، 250 پارت بودن فایل های فشردش و بارت 109 فقط مشکل داره و توی این مرحله از نصب موندم 96 مگابایت هم بیشتر نیست
از دوستان کسی هست که از همین شرکت بازیش رو گرفته باشه و این پارت رو بتونه برای من بفرسته ؟
اگه پیشنهادی راه حلی چیزی برای این مشکل دارید خیلی ممنون میشم بگید :)
سلام.نقل قول:
فایل 109 رو باز کنید جدا و ببینید گزینه Repair archive داره یا نه. اگر داشت بزنید تعمیر بشه شاید مشکلتون حل شد.
ممنون از شما اتفاقا من هم میخواستم همین کار رو بکتمنقل قول:
ولی اصلا باز نمیشه که بشه بزنم ریپیر بشه ! اصلا Win RAR بازش نمیکنه میگه فرمت نا شناخته یا آسیب دیده !