دوستان میشه یکی آقایی کنه و این پچ رو مستقیم کنه؟
پچ خیلی باحالیه توش پرسپولیس و استقلال و سپاهان هم هستنکد:http://www.moddingway.com/file/35772.html
Printable View
دوستان میشه یکی آقایی کنه و این پچ رو مستقیم کنه؟
پچ خیلی باحالیه توش پرسپولیس و استقلال و سپاهان هم هستنکد:http://www.moddingway.com/file/35772.html
درود
دوستان کسی میدونه چطوری میشه از analog راست استفاده کرد؟
واسه من که کار نمی کنه... مشکل از gamepadم هم نیست...تو بازی های دیگه چک کردم
امشب سرعت عالی بود 6 تا بازی رفتم با سرعت عالی
سلام بچه ها . فایل نصب FIFA13 رو رو کامپیوتر داشتم.حالا اومدم نصبش کنم میبینم که فایل Setup.53 پاک شده و بازی نصب نمیشه.کسی میتونه راهنماییم کنه که این فابلو به دست بیارم؟
به جمع ما خوش اومدی فقط موقعی کار می کنه که دستت مثل دسته ی xbox باشه:n02:نقل قول:
من به کریس که دو ماه از قراردادش مونده بود پیشنهاد حقوق 9میلیون دادم ولی باز رفت توی نقل و انتقالات هم اومدم دوباره بخرمش گفت تازه از تیم جدا شده چه کنم:n28:
اقا میدونین چطوری میشه تو انلاین شرایط هوا رو تغییر داد؟
دوستان ترکیبه رو تو ایکس باکس آنلاین چطوری میشه آپگرید کرد؟؟
اکانت لایو باید داشته باشینقل قول:
بعد به اینترنت وصل میشی و به سرور Ea و بعد دانلود میکنی!
ببخشيد براي استحكام دفاع خودم(رئال) چكار بايد كنم ؟ نمي خواهم بازيكن جديد بخرم از نظر تاكتيكي كمكم كنيد.
نقل قول:سلام اقا سهیلنقل قول:
وش بحالت من یه ماهی میشه داغون داغون هستم نه متیونم مثل قبل وب گردی و .. انجام بدم اینم از وضع بد نت واسه انلاین بازی کردن
این چند هفته هم اصلا نتونستم بیام رو سایت ببینم اوضاع چطوره
دیروز و پریروز کانکت شدم اونم با چه بدبختی .....
واسه اب و هوا من ندیدم تا حالا تغییر کنه این خیلی رو اعصابه امیدوارم امسال درستش کنن
نه میشه چرا نشه . البته من یادم نیست که بخوام توضیح بدم . توی تاپیک حل مشکلات نصب یا سرچ کن یا بپرس .نقل قول:
نه دیگه خوب رفته . مرغ از قفس پرید :n02: . یه سال صبر کن تا بتونی دوباره پیشنهاد بدی که البته بعید میدونم بتونی بخریش چون قیمتی که میدن خیلی بالاست چون قراردادش هم زیاد مونده . پیشنهاد میکنم جاش یه بازیکن دیگه بخری . مثل نیمار یا اگه نشد الشعراوی خوبه .نقل قول:
هیچ راهی نیست جر اینکه بتونی بازی رو یه جوری توی یک استادیوم سرپوشیده برگذار کنی که هیچ وقت برف و بارون نیاد .نقل قول:
سلام دوستان
من ی مشکلی با فیفا دارم اونم اینه ک خیلی بازی تیک داره.......بعضی مواقع خیلی روونه ولی خیلی از مواقع تیک داره.....میشه کمکم کنید.........مشخصات سیستم من هم اینه:
processor: pentium (R) Dual-Core CPU E5300 @2.60GHz 1.60 GHz
Ram:2GIG
Graphic: 1GIG
System Type:32BIT
هیچ راهی نیست جر اینکه بتونی بازی رو یه جوری توی یک استادیوم سرپوشیده برگذار کنی که هیچ وقت برف و بارون نیاد .[/QUOTE]
اخه میدونی چیه من دیدم که گاهی که لباس های دو تیم یکیه بین دو نیمه لباس یکی از تیما تغییر میکنه....یعنی خود بازی عوض میکنه؟
سلام دوستان
من ی مشکلی با فیفا دارم اونم اینه ک خیلی بازی تیک داره.......بعضی مواقع خیلی روونه ولی خیلی از مواقع تیک داره.....میشه کمکم کنید.........
و همچنین بازیم خیلی کرش میکنه......یعنی بعد یک یا دو تا بازی ک انجام میدم وسط بازی سوم میپره بیرون ( خیلی از اوقات نه همیشه)
مشخصات سیستم من هم اینه:
ببخشيد براي استحكام دفاع خودم(رئال) چكار بايد كنم ؟ نمي خواهم بازيكن جديد بخرم از نظر تاكتيكي كمكم كنيد.
سلام دوستانت من 2 تا سوال داشتم
اول اينكه من ميخوام چندتا بازي رو رد كنم تو كرير و تو تقويم ميزنم و هنوز 2 روزو رد نكرده پيغام هاي مختلفي مياد امكان اين نيست كه كاري كنم كه حتما تا تاريخ مورد نظرم پيشنهادارو در نظر نگيره.مثلا يك نيم فصل رو ميخوام كامل رد كنه امكانش هست؟
دوم اينكه ميخوام اصلا پيشنهاد هاي تيم هاي ملي بهم نشه ميخوام به باشگاهم برسم امكانش هست ؟كلافه شدم
پيشاپيش ممنون
من با psv فصل سومم هر دو فصل حال رقیب دیرینه یعنی twenete رو گرفتم ازاکس هم زور میزنه تا سهمیه لیگ اروپا رو بگیره و اول شدم فصل اول تو لیگ اروپا از لیورپول تو ی مرحله حذفی باختم تو سال دوم تو لیگ قهرمانان سوم شدم تو گروه و اومدم لیگ اروپا و در فینال لیورپول را در ضربات پنالتی شکست دادم ولی از بارسا تو کوپا 4 بر 1 باختم
خرید هم poli رو کمتر از 30 میلیون خریدم 40 میلیون فصل بعد به بارسا دادم و این فصل بازیکنان زیادی رو از دست دادم ولی juan و دروازهبان چلسی که تو اتلتیکو بود رو خریدم همچین تیاگو
مرتنس هم بهترین بازیکن هست واقعا طلایی هر بازی گل میزنه این فصل هم تو لیگ قهرمانان با چلسی همگروه شدیم تو ورزشگاهشون 2 بر 1 باختم که خوبه
ولی دیگه دارم فوتبال منیجرمیخرم دیگه بازیش نمیکنم
5 دفاعه بازی کن :n02:
آقايون چرا جوابمو نميديد دفاعم بيش از حد ضعيفه 5 دفاعه هم كمكم نميكنه بازيكن هاي مناسبي دارم تيمم رئاله لطفا از نظر تاكتيكي كمك كنيد
سلام دوستان
من ی مشکلی با فیفا دارم اونم اینه ک خیلی بازی تیک داره.......بعضی مواقع خیلی روونه ولی خیلی از مواقع تیک داره.....میشه کمکم کنید.........
و همچنین بازیم خیلی کرش میکنه......یعنی بعد یک یا دو تا بازی ک انجام میدم وسط بازی سوم میپره بیرون ( خیلی از اوقات نه همیشه)
مشخصات سیستم من هم اینه:
دیشب عالی بود سرعت...بچه ها راجع به اولتیمت تیم میخاستم یه سوال کنم...اگر من 100 بوینت فیفا بخرم از طریق مایکروسافت پوینت میتونم بازیکنای خفن واسه تیم خودم که تا حالا 10 تا بازی بیشتر نکرده بخرم؟کدوم پک رو باید تو استور بخرم؟
سوال 2:این تیمی که معمولا فیفا اخر فصل مینوشت تحت عنوان تیم برتر المان یا تیم برتر لوشامپیونا الان نمیشه بازشون کرد؟
سلام خدمتم تمام عزیزان
تو این مدت که نتم خراب بوده به کریر مود پناه اوردم
لیگ دسته دوم اسپانیا ادلانته رو با تیم هرکول اغاز کردم در حالت ورلد کلاس دارم بازی میکنم امشب صدرصد قهرمانی و صعود رو به لیگ دسته یک جشن میگیرم
جام حذفی هم اتلتیک بیلبائو و گراندا رو شکست دادم با قاطعیت امشب هم برم واسه نیمه نهایی با بارسا دوستان دعای خیر کنن:n12:
یه بازیکن رو فروختم که 9 گل زده بود واسم با کلی پول
الان دنبال یکی هستم اورالش زیر 70 باشه بودجه هم زیاد ندارم دوستان کدوم لیگ بازدهی بیشتری داره بازیکن بردارم
با سپاس
آقايون چرا جوابمو نميديد دفاعم بيش از حد ضعيفه 5 دفاعه هم كمكم نميكنه بازيكن هاي مناسبي دارم تيمم رئاله لطفا از نظر تاكتيكي كمك كنيد
دوستان لطفا جواب بدید!!منم همین مشکل رو دارم!به نظرتون با نصب سیستم 64 بیتی ممکنه مشکل حل بشه؟!البته من برای کرش نمیگم.برای همون لگ داشتن،نصب سیستم عامل 64 بیت میتونه کمک کنه؟!نقل قول:
این عکس رو جیمز هدفیلد تو پیج خودش در فیس بوق قرار بود بالای عکس هم به صورت مسخره نوشته بود:
hahaha
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میری لالیگا راحت میتونی تمام بازیکنای خوب آدلانته رو با پول خوب جذب کنی............نقل قول:
از تمام لیگای انگلستان،به جز لیگ برتر،هم میتونی خوب بازیکن بگیری،شاید از Npower Championship هم حتی نتونی بازیکن خوب بگیری،اما نا امید نشو،برو لیگای پایین تر......................
بچه ها فعلا توئنته رو 2 بر 1 تو خونه ی خودشون بردم و صدر نشین شدم با اختلاف 3 امتیازی تو گروهم مثل پارسال سومم به خاطر باخت از چلسی و تساوی خانگی مقابل اسپارتاک باید به لیگ اروپا برم چون بازی بعدی با چلسی و گالا تا هستم این استرومن خیلی بازیکن عالی هست و خسه رودریگز و مرتنز و depay خط حمله استثنایی من هستند ذخیره هام هم lens و narsingh هستند
البته locadia بازیکن جوان و طلایی من هست ولی بهش بازی نمیرسه این قدر اوضاع مهاجما خرابه
نمیدونم بکو دفاعات کیا هستندنقل قول:
آربلوآ راموس په په مارسلونقل قول:
سلام دوستان
مشخصات سیستم من هم اینه:
بازیکن زیر 70 مهاج میخوای . benzia رو از لیون فرانسه بخر . قیمتش هم خوبه . این من دیدم تا 90 هم میره اورالش . خودم واسه سانتاندر اینو خریدم و همیشه اقای گل بود . سبک بازیش خیلی شبیه مسیه و خدای ضربه ازاد هم میشه تو کل فیفا . چون curve اش به 98 دیدم برسه و کلا هر ضربه ازادی رو با این گل میشه . ولی اگه هافبک تهاجمی خواستی Adryan رو بخر . این بابا خودم دیدم تا 94 هم میره . اورالش به کنار بازیکنیه که توی تمام بازیکنهای جوون نظیر نداره . یادمه اورالش به 86 که رسیده بود چون هم اقای گل بود هم اقای پاس توی لالیگا به مدت دو سیزن به خاطر همین من سیتی به قیمت مسی بهم پیشنهاد داد یعنی بالای 100 میلیون دلار که من فروختمش و با پولش چی گرفتم ؟ الشعراوی ، اریکسون ، لاملا ، ویلهنا . یه بازیکن در عوض 4 بازیکن :n19:یه چیزی هم بگم راجع به لاملا که از نیمار واسه من بهتر جواب میده . اینقدر بازیکن خوبیه . من هر بار معمولا کریر بزنم چندتا بازیکن رو حتما همون اول میخرم اگه پول داشته باشم . بنزیا ، ادریان ، لاملا ، تراستجن .نقل قول:
پرسینگ رو ببر بالا شاید بهتر شه این تنها چیزی هست که به ذهنم میرسه:n02:نقل قول:
باز سیو من کرش شد رفت بیرون کسی راهی بلد نیست بعد یک مدت اینجوری میشه از کریر میره بیرون دیگه حتی یک روز هم جلو نمیره
موقعی که میخوای تو کریر بازی رو play کنی میاد بیرون ؟نقل قول:
آقا این دریبل ها چرا اینطوریه؟
یه بار یه دکمه رو میزنی یه دریبل میزنه
بعد دوباره همون دکمه رو میزنی یه دریبل دیگه میزنه!:n13:
بعد از دو یا سه فصل موقعی که میزنی بره روز بعد میره بیروننقل قول: