خدا رو شکر از دیشب دان استریم منو رو 4 مگ بستن
بلاخره بعد از چند ماه طعم 2 گیگ دانلود رایگان رو چشیدم
Printable View
خدا رو شکر از دیشب دان استریم منو رو 4 مگ بستن
بلاخره بعد از چند ماه طعم 2 گیگ دانلود رایگان رو چشیدم
پس مخابرات اینطوری کرده...دستش درد نکنه...واقعا زحمت کشیدن...رفتم مخابرات میگ من خودم شخصا تا حالا 2 میلیون تومن دانلود کردم!!!
مال من که 350 فیکسه
سرور سایت ساده دانلود رو تست کنین
تو ایران نظیر نداره
بهله بهله سرور ساده دانلود خیلی قویه. سرعت منم رو 380 فیکس شده. خودت دیدی که قدیما با چه سرعتی دانلود می کردم :n02:نقل قول:
:n02::n06:نقل قول:
درود
آمل هستم الان از شاتل 3ماهه اکو استفاده میکنم با ترافیک اضافه ای که میخرم حدود 60-70 تومن برای هر دوره 3ماهم میشه. دانلود شبانه هم بعضی وقتا شبی 1گیگ و بعد از چند شب دانلود سرعتو میکشن پایین.
میخام مخابرات بگیرم ، ممکنه راهنمایی بفرمایید چه سرویسی بگیرم که دانلود شبانس خوب باشه و قیمت مناسب هم داشته باشه؟
ممنون
256 حجم 8 گیگ در ماه هزینه 14000 تومان سرعت همه ی سرویس ها یکی هستنقل قول:
سلام دوستان ،دوستم رفته مخابرات آمل واسه ثبت نام ADSLبهش گفتند مخابرات خطش پوشش نمیده باید شاتل ببنده دوستان راهی هست که بشه از مخابرات ADSL گرفت؟یعنی به هیچ وجه نمیشه؟با سپاس
سلام.
دوستان وضعیت شبانه چطوره؟؟؟
من دیشب دو تا فایل گذاشتم دانلود سرعت رو دیدم نا امید شدم سیستم رو خاموش کردم.
یکی از میهن دانلود که سرعت تا 20 به زور میرسید و یکی از آپلود باز که بیشتر بایت بود و نهایت تا 7 کیلو میرسید.
دوست عزیزنقل قول:
برای پوشش یک مرکز مخابراتی برای سرویس ADSL باید یک سری نجهیزات داخل مرکز مخابراتی نصب بشه
و مخابرات معمولا تا مشترک های اون مرکز به یه حد نصابی نرسه این کار رو نمیکنه
اما شاتل و یا دیگر شرکت های خصوصی این کار رو انجام میدن
یکی از آشنا های ما که توی روستا هستن نمیتونه از مرکزشون سرویس مخابرات بگیره اما رفت شاتل ثبت نام کرد و شرکت شاتل بخاطر 2 مشترک توی اون روستا اومدن تجهیزات نصب کردن
شما پیگیری کن ببین شرکت های خصوصی دیگه مثل آسیاتک و شاتل و... میتونن اون مرکز رو پوشش بدن یا نه!!!!!!!!
سرور سایت خوب باشه تک لینک تا 60 میده!نقل قول:
آپلود بازهم من که پرمیوم هستم بیشتر از 20تا نمیده بهم
به خاطر ترافیک شدید روسرورهاشه شما ساعت 5 اگه شروع دانلود بکنید
میبینید که سرعت تک لینکت از 10 تا شده 50 تا
میهن دانلود هم همینه!!!!!!!!
سلام و عرض ادبنقل قول:
دوست عزيز، دانلود شبانه سرويس بنده مثل هميشه است، اين مال ديشبه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب میهن دانلود سروره که میرین دانلود میکنین اونم شبانه
با سلام،دان استریم شما تغییر کرد؟:n02:نقل قول:
سلام
روزبه جان تا به اين لحظه که تغييري نکرد:n19::n20:
بله،پورتای zte همون 4096 هستش،بیینیم می شه از زایکسل دوباره اومد رو zte یا نه :n09: زایکسل رو 3294 فیکس شده،اینم تست:نقل قول:
سلام دوستان
من سرویس 2 مگ دارم که می خوام ببینم این سرویس رو کدوم شرکت بهتر ارائه میده . کسی اطلاعی داره ؟
الان سرعت دانلود من حدود 240k هس
سلام. دوستان کسی می دونه دقیقا این دکمه چه کاری می کنه؟ یه توضیح بدید.
اینو بزنی سرویس قبلیت میره و سرویسی که خریدی فعال میشهنقل قول:
سرعت هم از 350 شد 20
دست مخابرات درد نکنه
من همینجا از مخابرات قدردانی میکنم...
سرویس شما هم 1 مگ شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ امروز یه چند ساعت قصع بود زنگ زدم پشتیانی گفت از مرکز دارن یه کارایی میکن. من که هرچی مودم رو ریستارت میکنم دان استریم 1247 نشون میده.:n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24::n24:
درست شد.:n10:
شاتل اشغال که به 5 تا 6 شب دانلود با حجم 1 گیگ منو بن کرده !! 20 روز بن !!! تازه دزدی ترافیک هم داره . ( خودتون قضاوت کنید )
دوستان میخوامبیاممخبرات . تعرفه 3 ماه اش 512 کسی میدونه چهقدره ؟ ( محدود )
تا جایی که من میدونم و مشاهده کردم ، برخی ازمدیران اصلی شاتل تو فروم هایی مثل پرشین تولز و با نام کاربر عادی حضور دارند . و تمامی مطالب مربوط به شرکت خودشون رو بررسی میکنن . من که تو چنین فروم هایی ععضو نیستم . اما هر کسی عضوه ، عکسها رو اونجا هم بذاره . مخصوصا عکسها دوم و سوم .
مجبورمون میکنن توروز دانلود کنیم . شب بن میشیم و روز مجبوریم دانلود کنیم تا ترافیکمون باسرعت بالایی که دادن ( 400) تموم بشه . تا الان برای سه ماه فقط 12 گیگ ترافیک خریدم ! 6 گیگ هم داشتم !
خیلی بی انصافیه
موندم چرا پینگ ورزش 3 اینطوریه !!!! دارم شاخ در میارم !!! فوقالعاده هست سرورهاشون .
تاحالا با این پیغام عجیب روبرو شدین؟
همسایمون که از مخابرات جشنواره گذاشته بود سرویس گرفت الان حدودا یکماه هست که داره ولی هنوزدان استریم روی 5مگ هست.یعنی پورتی که براش بستن پورت جدیده؟
برای من که 1 سال میشه گرفتم هنوز 5 مگ نرفته.یعنی وقتی به اینترنت وصل میشم مینویسه 2مگ بعد که یه چند ساعتی وصل بودم اگه بهم حال بده مینویسه 4 مگ یا به بالا.برای من به نظر شما پورت رو قدیمی بستن یا جدید؟
بعد یه سوال دیگه من الان از مخابرات انصراف بدم بعد از یه مدتی دوباره از مخابرات اشتراک بگیرم سرعتم خوب میشه؟
ریروز بعداز ظهر قطع شد اینترنتم اما ساعت 7.30 نیم شب وصل شد
سرعتم خوبه تا 240 میره
اما نمیدونم چرا نمیتونم این سرعت رو تو تک لینک بگیرم فقط تو سایت اسان دانلود تونستم با تک لینک به این سرعت برسم
برای دانلود رایگان هم مجبورم 7 لینکو با هم استارت کنم تا به نهایت سرعت برسم کسی از دوستان میدونه علت چیست
ایا به نظرتون مشکل از سروری هست که ازش دانلود میکنم؟ البته به همین هم راضی هستم خدا رو شکر
دوست عزیزنقل قول:
شاتل سرعت 128 رو روی 3300 میبنده که سرعتش 400kb/s هست خب اکه برای شما رو روی 128l مبستن که سرعت دانلودت هم 16kb/s بود
فقط شاتل نیست که دانلود شبانه خوبی نداره اکثر شرکت های خصوصی همینطورن
در مورد عکس 3دوم و سومت اون 200 تومن دزدی نیست ، مالیات بر ارزش افزوده هست که خود مخابرات هم برای ترافیک اضافه از کاربراش میگیره
درمورد تصویر چهارمت هم پینگ هایی که گرفتی همه خارج از کشور بود برای همین هم TTL زیر 60 هست
اما سایت ورزش 3 چون سرورش توی ایرانه TTL بالا هست
این به مخابرات و شاتل ربطی نداره چون هردوشون از شرکت زیرساخت پهنای باند میخرن
مخابرات سرویس 512 رو با 16GB ترافیک ماهانه میده 21 تومن که برای 3 ماهه میشه 63 تومن با 48GB ترافیک
هر گیگ اضافه هم 2500 تومنه
این هم لینک جدول تعرفه هاش:
البته سرویسهای مخابرات از لحاظ سرعتی فرقی ندارن و فقط توی حجمشون فرق میکنه!!!!!
دوستان سرعت بنده از وقتی که به یکی از بچه های انجمن گوش فرا دادیم و سرویس 64و ترافیک 2G گرفتم از 20 کیلو بایت بالاتر نرفتهههههههههههه. پایین هم تصویر رو گذاشتم. :n23:
دوستان هیچ راهی نداره که سرویس رو عوض کنم؟ مگه شما نمگفتید همه سرویسا سرعتشون یکی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n25::n24:
اولا که خط من 512 هست .نقل قول:
دوما که مخابرات اینطوری بن نمیکنه کاربرانش رو به خاطر 2 روز دانلود .
سوما در مورد عکس دوم . مالیات ارزش افزوده چرا باید رو ترافیک بگیرن ؟ و چرا لیست قیمت ها متفاوته و توضیحی داده نشده ؟
TTL یعنی چی ؟ مگه TIME مهم نیست تو پینگ ؟ و ایا راهی برای کاهش پینگ وجود داره ؟
این یکی داخلیه !!! خیلی جالبه !!! نشون میده شاتل چه قدر مذخرفه !!!!
جالبش اینجاست ، سرور اسپید تست تو کرج پینگ زیر رو داده
اینم سرور اسپید تست تو بندرعباسه !!! حالا پینگ با کرج رو مقایسه کنید
داداش چرا طلبکاری شاتل ارث پدری ما نیست کسی هم جلو شمارو برای پیوستن به مخابرات نگرفته اگه به این جمع بندی رسیدی که شاتل بدردت نمی خوره isp رو عوض کن و از یه جا دیگه اینترنت بگیر دیگه اینهمه معرکه گرفتن نداره والا ما همه می دونیم کدوم شرکت دزده کدوم شرکت اشغاله و .......نقل قول:
در ضمن یه مورد رو بهتون بگم مخابرات با لپ لپ رابطه مستقیم داره یکی بازش می کنه توش خروس قندیه یکی باز می کنه توش سکه هست کلا مخابرات تنها چیزی که تا حدودی داره دانلود شبانه هست که اونم الان 50-50 افسایده و باید ادم با حوصله ای باشین تا با مخابرات بسازین برا نمونه عرض کنم ماه اخیر سرعت ها اینقدر افتضاح بود که گوگل یا باز نمی شد یا حداقل 30 ثانیه طول می کشید باز بشه ولی خدارو شکر الان وضع تا حدودی با ثباته
دوست عزیز :n11:نقل قول:
من سرعت 128 رو به طور مثال گفته بودم:n09:
مخابرات بلاک لیست نداره و هر اندازه خطط توان داره میتونی دانلود شبانه داشته باشی (یکی از بچه های همین انجمن یک شب 22 گیگ دانلود شبانه داشت):n02:
در مورد مالیات بر ارزش افزوده هم شاما وقتی یه پفک هم بخری روش نوشته (قیمت با احتساب 5% مالیات بر ارزش افزوده):n10:
در ضمن مخابرات هم که توی سایتش زده هر گیگ اضافه 2500 تومان موقع پرداخت باید 26,250 که نوشته 5% مالیات بر ارزش افزوده که این 5% میره توی جیب سازمان امور مالیاتی:n15:
شما آخر صفحه زیر رو بخونی متوجه میشی که شاتل قضیه مالیات بر ارزش افزوده رو توضیح داده
در مورد پینگ هم من اوخر که از شاتل پینگ میگرفتم بالای 100ms بود
اما اکه انصافا شاتل شبکه پایدار و بدون قطعی داره!!!
در مورد TTL هم لینک زیر رو مطالعه کن تا بفهمی
نقل قول:
این 16 گیگ که میگی مگه شرایط قدیمش نیست ؟ شرایط جدیدش که اینطور نیست ! نوشته 130,000 ریال !! اصلا معوم نیست که این سرویس ها چند ماه هست !!
نرخ تعرفه های ADSL
شرایط قدیم شرایط جدید گیگ اضافه کلاس حجم قیمت حجم قیمت قدیم جدید 64 2G 59،200 ریال 2G --- 29،600ریال --- 128 4G 99,200 ریال 2G 80,000 ریال 24،800ریال 25000ریال 256 8G 125,600 ریال 2G 105,000 ریال 15،700ریال 25000ریال 512 16G 204,800 ریال 2G 130,000 ریال 12،800ریال 25000ریال 1,024 32G 383,200 ریال 2G 150,000 ریال 11،975ریال 25000ریال 2,048 63G 745,600 ریال 2G 190,000 ریال 11،780ریال 25000ریال
چرا ترافیکش 2 قیمته هست ؟؟؟ قدیم و جدید !! مثلا ترافیک های جدید تو چه حجمی قابل عرضه هست که همه روزده 2500 ؟؟
واقعا 22 گیگ یه شب !!!!!!!!!!!!!!:n04::n04:نقل قول:
قبول دارم
ttl رو هم خودت به زبان ساده توضیح بده و فرقش با اعداد بخش time چیه ؟؟
یه سوال هم دارم :
میگن جدیدا مخابرات فقط نامحدودمیده راسته ؟ یانه ؟ چون من یه 512 محدود سه ماهه میخواستم !! که فکر کنم سرعت روزش حدود 300 باشه و شبش میشه خط خودم یعنی 52 تا 60 !! اگه اشتباه نکنم . درسته ؟
نه مازندران نا محدود نمیده روز سرعت 370 هست شب هم اگه 7-8 تا لینک همزمان برا دانلود بزاری سرعتت 370 هست اگه موقع ثبت نام طرح قدیم بگیری 16 گیگ در ماه ترافیک داری و اگه طرح جدید 2 گیگ در ماه فرق این دوتا هم فقط مقدار اندکی تفاوت قیمت هستنقل قول:
بله 22 گیگ دانلود داشته عکس پنلش رو هم گذاشته بود:n02:نقل قول:
مخابرات سروس محدود رو روی 3294 میبنده که سرعت در روز حدود 380 تا 400 میرسه و شبش بسته به لینک هات داره من ل لینک خوب گذاشتم 4 گیگ دانلود داشتم اما الان دوستان دیگه هم هستن که تا 6 گیگ هم دانلود شبانه دارن
البته مخابرات مثل شاتل برای دانلود شبانه محدودیت نمیزاه و اگه همزمان چند لیننک رو بزاری باز به نهایت سرعت میرسی
در مورد طرح قدیم و جدید هم نوع طرح هست مثل ECO و ECO Office شاتل!!!!:n09:
شما بسته به میزان استفاده خودت میتونی طرح قدیم بگیری یا طرح جدید!!!!!:n09:
سلام
امروز ترافيکم تموم شد، ولي دوره يک ماهه سرويسم تموم نشد
بهرحال، چراغ مودم خاموش نشد، در عين حال تو هيچي سايتي نميتونستم برم، جز پنل کاربريم تو سايت مخابرات
اين هم تجربه جديدي بود
البتّه اين حالت در آي اس پي هاي خصوصي وجود داشت، ولي مخابرات اينجوري نبود، که امروز تجربه کردم :n04:
همسایمون که از مخابرات جشنواره گذاشته بود سرویس گرفت الان حدودا یکماه هست که داره ولی هنوزدان استریم روی 5مگ هست.یعنی پورتی که براش بستن پورت جدیده؟
برای من که 1 سال میشه گرفتم هنوز 5 مگ نرفته.یعنی وقتی به اینترنت وصل میشم مینویسه 2مگ بعد که یه چند ساعتی وصل بودم اگه بهم حال بده مینویسه 4 مگ یا به بالا.برای من به نظر شما پورت رو قدیمی بستن یا جدید؟
بعد یه سوال دیگه من الان از مخابرات انصراف بدم بعد از یه مدتی دوباره از مخابرات اشتراک بگیرم سرعتم خوب میشه؟
اگه میشه دوستان جوابشون رو بگن.
سلام داداش.نقل قول:
ببین وقتی حجمت تموم شده میشه اینترنتی شارژ کرد ؟
آره داداش میشه شارژ کرد تازهگیها اینجوری شدهنقل قول:
سلام دوستان چند تا سول داشتم
من 20 روز به تمام شدن سرویس adsl ام مونده اگه بخوام یه سرویس حجمی دیگه بگیرم همه ترافیک های فعلیم از بین میره و اگه سرویس جدید رو تمدید کنم بعد 20 روز فعال میشه؟
ممنون میشم جواب بدین
دوستان راسته میگن ترافیک مخابرات به طور عجیبی کم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ انگار که دزدیده میشه !!!
نقل قول:
این 22 گیگ میگی ربطی هم به مودم داره ؟؟؟ مثلا من مودمم زایکسله ! مخابارات رو ین مودم مشکلی نداره ؟ که بگه عوضش کن و .....
من پینگ برام خیلی مهمه به خاطر بازی انلاین . پینگش هم مثل اینکه خوبه .
بعد یه سوال مهم : جدیدا مخابرات خودش مشترکینش رو روی پورت های پر سرعت میبنده ؟ یا باید بهشون بگیم ؟ بعدش مخابرات هزینه نصب هم میگیره ؟