سلام تقریبا همه خوبند رادیاتور بیشتر مهمه که متراژ درست انتخاب بشه اگر طول کم ببندید خونه درست گرم نمیشه و درجه پکیج را زیاد میبرید بالا در نتیجه روشن شدن زیاد پکیج باعث افزایش مصرف گاز میشه تا جایی که قبض های خیلی سنگین میادنقل قول:
Printable View
سلام تقریبا همه خوبند رادیاتور بیشتر مهمه که متراژ درست انتخاب بشه اگر طول کم ببندید خونه درست گرم نمیشه و درجه پکیج را زیاد میبرید بالا در نتیجه روشن شدن زیاد پکیج باعث افزایش مصرف گاز میشه تا جایی که قبض های خیلی سنگین میادنقل قول:
سلام
موقع نصب پکیج در کابینت آیا خروجی دودکش باید کامل مقابل خروجی پکیج باشه یا مشکلی ایجاد نمیشه اگه لوله خروجی کمی فاصله داشته باشه و با زانو مثلا بشه رد کرد ممنون
سلام بهتره مستقیم باشه ولی با زانو هم میشه عبور داد بشرطی که تعداد زانو زیاد نشه و فن پکیج جوابگو باشهنقل قول:
سلام نظرتون در مورد پکیج دیواری 24000 بایماک مدل Luna5 و رادیاتور تاش یه طرفه چیه برای خونه پدری لوله کش اشنا اینو پیشنهاد داده
سلام
یه پکیج ایران رادیاتور l24ff دارم از اول آب گرم رو که باز می کردم هی سرد و گرم می شد ولی در بازه زمانی 3 تا 4 دقیقه 2 سال پیش که خریده بودم الان اوضاع بدتر شده هی گرم و سرد می شه دریچه رو برداشتم نگاه کردم دیدم اول مشعل خاموش می شه دما رو نگاه کردم دیدم به 44 که می رسه مشعل خاموش می شه یعنی دما از 44 بالاتر نمی ره تو آب گرم مصرفی
در حالی که تو رادیات ها تا 85 هم می ره
مشکل چی می تونه باشه دوستان ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
با توضیحات شما به احتمال زیاد ایراد از ntc (سنسور ) آب گرم مصرفی هست و اطلاعات غلط به برد میده باید تعویض بشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
بنده با این مدل کار نکردم ولی تعریف خوبی نشنیدم پیمانکار برا یه مجتمع مسکونی گذاشته بود خیلی ناراضی بود گفت خرابی و صدا دارد
سلام پکیج ما مارکش ماکس الیت هست امسال برای گرمایش که گذاشتیم رو حالت زمستانه یه مشکلی پیدا کرده ولی ارور نمیده و خوب هم گرم میکنه و فقط رو حالت شوفاژ اینطوریه. مشکل هم اینه که هر بار میخاد شعله روشن بشه به صورت مداوم چندین مرتبه شعله روشن میشه بعد حدود ۵ ثانیه خاموش میشه چندین مرتبه تکرار میشه ولی در اخر شعله ثابت میمونه علت از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید.
داداش سلام.واسه اتاق خوابم که ۱۲ متریه یه پنلی تاش یک متری خریدم آیا با این متراژ یک متری جواب میده؟میخواستم ۱/۲۰ بگیرم موجود نداشتن ..البته یک پنجره دارم که خودشو دیوارش هم دوجدارست..فردا قراره بیان نصب بکنند و منم از این بابت سایز یکم میترسم که جوابگو نباشه..نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ایراد از کثیف و یا تمیز نبودن حسگر شعله هست به خدمات بگید بیاد براتون درست کنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای محاسبه سایز رادیاتور موارد زیر مورد نیاز است :
1. طبقه چند هستید اگر طبقه وسط باشید رادیاتور کوچک جوابگو هست در صورتی که طبقه آخر یعنی سقف باز دارید رادیاتور بزرگتر و اگر زیر کف روی خاک باشه یا روی پیلوت و... اینا بار حرارتیشون متفاوت هست
2. چه شهری با چه دمایی
3 . اینکه رادیاتور روی دیوار سرد که کنارش اطاق نیست نصب شده یا رو دیوار گرم ؟ اگر دیار گرم نصب شده باید سایز برگتر استفاده شود
4 . دیوار های اتاق چن عدد به هوای آزاد راه داره و چند عدد به فضاهایی که گرم میشوند ؟
این اطلاعات برای محاسبه رادیاتور نیاز هست
مثال اطاق 12 متری طبقه بالا که سقف باز و 2 بر باز بدون عایق داره با پنجره و رادیاتور نصب شده باشه روی دیوار گرم با یک رادیاتور 1 متری گرم نمیشه بخصوص موقع خواب همیشه سرما از سمت دیوار سرد به سمت گرم میره و همیشه احساس سرما میکنید
ببخشید پر حرفی کردم توضیح دادم که دوستان تو اجرای تاسیسات منزلشون دقت کنند رادیاتور سمت دیوار سرد نصب شود
مرسی داداش پس با این وضعیت که خونه من همکفه و فضای بالای سقف در حالت انتظار برای طبقه بعدی باز هست شاید جوابگو نباشه...حالا بازم باید یه زمستون رو سر کرد تا دقیق مشخص بشه..محل زندگیمونم شماله شباش مثل جاهای دیگه مثل تهران و ...سوز نداره.نقل قول:
سلام من پکیجم ایران رادیاتور l24ff هست آب گرم مصرفیش سرد می شد که دیدم مشعل خاموش می شه مبدل رو با جوهر نمک یکی 2 بار پر کردم و تکون دادم تمیز شد و خلاصه آب دیگه سرد نمی شه و درست شد
حالا یه سوال می گن مبدل رو نباید با جوهر نمک شست چون باعث خرابیش می شه آیا این درست هست و اگر بله پس با چی باید شستشو بدم ممنون
سلامنقل قول:
در یک مغازه تعمیر آبگرمکن دیدم با پودر لوله بازکن میشوره و همون رو هم میفروشه
مهم غلظت محلول و مدت شستشو هست . اگر بیش از حد غلیظ باشه و یا سستشو رو زیاد طول بدین لوله ها رو هم میخوره و سوراخ میکنه
شگرد کار در انتخاب غلظت مناسب و مدت مناسب برای شستشو هست
همسایه های ما به محض اینکه هوا یه روز سرد شد، رفتن موتورخونه رو راه انداختن و فن کویل ها گرم شده. من هم از گرما بیزار هستم و الآن با اینکه فن اتاقم خاموش هست، ولی لوله ها انقدر داغ هستن که هوای اتاق رو گرم میکنن!
دو تا لوله به فن وصل میشه که دو تا شیر فلکه هم به اینا وصل هستن. حالا سوالم اینه که اگه من این شیرها رو کامل ببندم، گرمای لوله از بین میره؟ بعد مشکلی برای بقیه همسایه ها یا بقیه فن های خونه پیش نمیاد؟
سلامنقل قول:
شما میتونین با خیال راحت شیر وروئی رادیاتور اتاقتون و هال و غیره رو ببندین . این کار باعث مشکلی در کار بقیه رادیاتورهای ساختمان نمیشه چون رادباتورها به روش موازی متصل هستند به 2 تا لوله های آب گرم و سرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
تکمیل جواب دوست عزیزمون آقای آسمانی و با تشکر از زحمات ایشان
تو موتور خانه منزلتون یه سر بزنید ممکنه که رفت و برگشت آب گرمایشی منزل شما مجزا باشه از منازل دیگه و براتون این امکان باشه که والف ورودی منزلتون را ببندید ا حتی قبل از ورودی به منزل هم ممکنه این امکان براتون باشه
سلام . دوستان برای اپارتمان تو طبقه دوم که طبقات بالا و پایینش ساکن هستن و دیوار ها و پنجره ها دو جداره و عایق هست با متراژ 85 متر چندتا پره رادیاتور و چه متراژی کفایت میکنه؟
بعدشم پکیج چه مدلی بگیرم که کفایت کنه برای این متراژ؟
در ضمن اینم بگم شمال زندگی میکنم که زمستون خیلی خیلی سرد نمیشه!
سلامنقل قول:
نکته مهم برای انتخاب سایز رادیاتور:
بزرگتر بودنِ رادیاتور مشکلی به وجود نمیاره . مثلاً اگر باید رادیاتور 80 سانتی نصب کنین میتونین رادیاتور 1 متری یا حتی 120 سانتی نصب کنین
مشکلی پیش نمیاد جز اینکه کمی هزینه بالا میره اما وقتی هوا خیلی سرد میشه مشکلی ندارین
وقتی هم هوا زیاد سرد نیست کافیه درجه حرارتِ آب رو کاهش بدین . به همین سادگی . صرفه جوئی در گاز هم داره . استهلاک پکیج هم کم میشه .
پس برای اتاق خواب آپارتمان 80 متری یک رادیاتور 120 سانتی نصب کنین و برای هالش 150 سانتی یا 160 یا 170 سانتی . رادیاتور بزرگ نصب کردن خیلی بهتر از کوچک نصب کردن و مواجه شدن با مشکل در سرمای شدید هست .
================
این نظر بنده بود . نظرات و پیشنهادات و انتقادات خودتون رو مطرح کنین .
با تشکر
=======================
صرفه جوئی در هزینه های زندگی:
میلیونها تومن صرفه جوئی در هزینه های خودرو
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما باید ابعاد هر فضا و تعداد جای پیش بینی شده را بدید تا رادیاتور سایز زده شود . ولی برای 85 متر مفید برای طبقه وسط و با عایق و پنجره دو جداره 5 متر رادیاتور نیاز دارید که طبق گفته دوست عزیزمون آقای آسمانی اگر یک سایز رادیاتور بزرگتر خرید کنید مزایای زیادی که دوستمون توضیح دادند را شامل میشود بخصوص اتاق خواب ها وقتی رادیاتور سمت دیوار سرد نباشه بهتره چند سایز بزرگتر گرفته بشه .
برای این متراژ پکیج 24 کفایت میکنه که بسته به بودجتون کیفیت پکیج میتونه خوب تر بشه پکیج تقریبا از 1500000 تومان هست تا حدود 4000000 برای 24 کیلووات
ببینید تو شهر شما چه برند هایی هست و خدمات داره
سلام دوستان
امروز صبح متوجه صدای شر شر آب از داخل یکی از رادیاتورها شدم، بقیه رادیاتورها صدای نداشتند، درجه فشار آب رو هم از روی پکیج نگاه کردم تغییری نکرده، علت این صدای شر شر آب چی میتونه باشه؟
اتفاقا سوال منم همینه..مال منم یکی که تو اتاق خوابه صدای چکه کردن آب از داخل رادیاتور میاد الان یه هفته نمیشه که نصب کردیم.خود نصاب هم هواگیری کرد منم دوباره دو روز بعد هواگیری کردم البته بعضی وقتا صدا نمیده!!نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
صدای شر شر میتونه از هوا داخل رادیاتور باشه و اگر با هواگیری قطع نشد ممکنه رادیاتورتون درست تراز نیست و سمت شیر هواگیر پایین تر از سمت مقابلش هست به همین دلیل درست هوا گیری نمیشه .
یا شیر پایین رادیاتور زیاد باز هست و سرعت جریان آب زیاد هست که در این صورت باید کاور شیر را باز کنید زیرش یه پیچ آلن خور هست که باید با آچار آلن مقداری بسته شود در جهت عقربه ساعت
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممکنه باز تو مسیر هوا بوده باشه باز هم مجدد هواگیری کنید و موارد بالا را هم بررسی کنید
روش صحیح هواگیری :
باید ابتدا فشار آب را بالا برده حدود 2 تا 3 و بعد از چند دقیقه کارکرد پکیج و گرم شدن رادیاتور ها و آب داخلشون پکیچ را خاموش کرده و چند دقیقه بعد در حالت خاموش بودن پکیج شروع به هواگیری کنید دقت کنید که فشار پایین تر از 1.5 نیاد و بعد پکیج را روشن کنید
درود بر شمانقل قول:
هواگیری کردم درست نشد، بعد سمت شیر هواگیر رو کمی بالاتر آوردم و صدا قطع شد، طبق فرمایش شما اشکال از تراز نبودن رادیاتور بود
ممنونم :n16:
ممنون دوستان . من مازندران زندگی میکنم. یکی از شهرستان های نزدیک ساری . اکثر برندها فکر کنم پشتیبانی خوبی داشته باشن .حالا شما دوستان برندهای خوب و با پشتیبانی مناسب رو چندتا بگید ممنون میشم. برادرم خودش گلدایران داشته چند سال راضی بوده.
بعدشم خونم بزرگترین قسمتش هالش هست و کلا اپارتمانش دو طرف به بیرون هست. و دوتا اطاق خواب هست . و تو اطاق خواب ها رادیاتور ها به سمت دیوار داخل هست هر دوتا فکر کنم. و هال یکی دوتا به سمت بیرون.
بعدشم دیوار سرد یعنی دیوار بیرون؟ اون سمت ها رو کوچیک تر بگیرم؟
بعدشم رادیاتور بجای پره ای از یکسره ها بگیرم بهتره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
برند های وارداتی اصلی با کیفیتی بسیار عالی عبارتند از وایلانت و بیاسی و ویسمن و سونیه دوال و آریستون و ....
برند های مونتاژ ایران یا مونتاژ کشورهای دیگر با کیفیتی قابل رقابت با وارداتی ها : والترو و فرولی و بوش و....
و برند هایی با قیمت مناسب مثل بوتان و ایران و گلد ایران و .....
جایی که رادیاتور روی دیوار سرد هست نباید رادیاتور کوچک بخرید ولی جایی که رادیاتور روی دیوار گرم هست باید رادیاتور 1 تا 2 سایز بزرگتر انتخاب شوند
در صورت نیاز مساحت هر فضا و شرایط قرارگیری واحد در چه طبقه ای و کف و سقف سرد یا گرم و .... مشخص شود تا متراژ رادیاتور پیشنهاد گردد
دوستان در صورت نیاز میتوانند با شماره من 09132223581 تماس بگیرند
ممنون اقا حسام. حتما مزاحمتون میشم برای مشاوره.:n16:نقل قول:
با عرض سلام. سیستم گرمایش ساختمان ما به صورت گرمایش از کف می باشد و از انجا که برای ساختمان گرمایش مرکزی در نظر گرفته شده بود مجبور شدیم پکیج طبق دوم و سوم را در همکف قرار دهیم ولی بن نظر می رسد پمپ پکیج جوابگوی گردش برای این مسیرها نیست زیرا پس از مدت کمی از روشن شدن مشعل مجددا خاموش می شود. هر طبقه حدود 160 متر مربع است و پکیج استفاده شده بوتان بنسر پرو 28 برای هر طبقه است. بهترین راه برای تقویت پمپ چیسj
سلامنقل قول:
گمان نکنم پکیجی یاشه که پمپ آبش قدرت داشته باشه آب رو تا 2 طبقه بفرسته بالا و توی همه رادیاتورها بچرخونه .
نچرخیدن آب باعث داغ شدن شدید مبدل میشه و سنسورهای ایمنی دستگاه , مشعل رو خاموش میکنه
تستِ اطمینان از ضعفِ پمپ پکیج:
اگر مشکل پکیج شما واقعاً همینی باشه که گفتین حلش مشکل نیست .
اما قبل از حل مشکل باید مطمئن بشن که اشتباه نکردین و علت خاموش شدن مشعل ,ارتفاع زیاد و ضعف پمپ هست
تست پمپ پکیج:
شیر فلکه آب طبقات بالاتر رو ببندین تا آب گرم پکیج نتونه بره اونجا . یعنی فقط رادیاتوهای همسطح با پکیج باز باشه . اگر در همکف رادیاتور نیست پس شیر فلکه ی مسیر طبقه دوم رو ببندین تا آب گرم پکیج نتونه بره طبقه دوم و فقط در رادیاتورهای طبقه اول بچرخه . اگر وصله به طبقه دوم و سوم پس رادیاتورهای ط سوم رو ببندین
اگر شیرفلکه ای برای مسیر بالاترین طبقه تعبیه نشده پس کافیه همه رادیاتورهای طبقه آخر رو ببندید
اگر حدس شما درست باشه پس دیگه مشعل خاموش نمیشه چون پمپ پکیج آب گرم رو میفرسته یک طبقه بالاتر از همکف
اگر مطمئن شدین که علتش ارتفاع زیاد و ضعف پمپ هست میتونین کنار پکیج و روی لوله آب گرم رادیاتورها (لوله رفت) یک پمپ 1/2 اسب قرار بدین تا به کمکِ پمپ پکیج بیاد
بنده ترجیح میدم پمپ روی لوله ی برگشت نصب بشه که گرمای آبش خیلی کمتر از لوله ی رفت هست و کمتر صدمه میزنه به قطعاتِ پمپ آب
حتی میتونین پمپ پکیج رو از مدار خارج کنین و فقط پمپ نیم اسب کار کنه
=================================
روش برق دهی به پمپ نیم اسب:
این پمپ نمیتونه مستقیماً از مدار پکیج برق بگیره چون ممکنه واتش خیلی زیاد باشه و باعث سوختن مدارهای برق پکیج بشه خصوصاً مدارهای الکترونیکیش پس باید با رله بهش برق بدین که کار مشکلی نیست
یک رله 220 ولت 15 آمپر میگیرین نصب میکنین کنار پمپ
از برق مثبتِ پمپ پکیج یک سیم میدین به آهنربای الکتریکی توی رله . منفی رله هم به منفی خانه وصل میشه .حالا هر وقت پمپ روشن میشه رله هم فعال میشه و صدای تیک میده
حالا از مثبتِ ساختمان یک سیم میدین به ورودی رله
از خروجی رله هم یک سیم میدین به پمپ . منفی پمپ هم به منفی ساختمان وصل میشه .
کار تمامه . حالا با روشن شدنِ پمپِ پکیج , پمپ نیم اسب هم با برق ساختمان روشن میشه و به کمک پمپ پکیج میاد و آب رو پمپاژ میکنه به طبقات بالاتر
اما برای اینکه بیخودی پول خرج نکنین باید تستی که گفتم رو حتماً انجام بدین تا مطمئن بشین که مشکل واقعاً از ضعف پمپ پکیج هست و شما اشتباه نکردین .
نکته مهم:
پمپ آشغال ایرانی و چینی و هندی نخرین . پمپی بخرین که حداقل 1 سال ضمانت داشته باشه . pentax ایتالیا از همه بهتره البته گارانتی دارش
هر پمپ یا موتور کولری که میسوزه , سیم پیچیش نکنین دیگه
علتش رو در این تاپیک نوشته ام:
===================================
تاپیکهای دیگه که بهتون پیشنهاد میکنم در اوقات فراغت بخونید و به دیگران هم پیشنهاد بدین که بخونند:
عرض سلام و ارادت خدمت شما سرور گرامی و عرض تشکر به خاطر پاسخ به سوال قبلی و انجام راهنمایی. پمپ پکیج رو تست کردیم آب به طبقه دوم و سوم ( از پکیج واقع در طبقه همکف ) می رسه و در مسیر گردش داره. بنده شیر گاز داخل پکیج رو تنظیم کردم به این صورت که حداقل و حداکثر شعله پکیج رو کم کردم تا پس از روشن شدن مشعل زمان لازم برای ماژوله کردن مشعل وجود داشته باشد. مشکل تا حدود زیادی برطرف شد فقط الان مسیر بای پس داخل پکیج باز است و شیلنگ اتصال شیر بای پس به پمپ داغ می شود با وجود اینکه مسیر گرمایش از نظر وجود مانع بررسی شده است و مانعی وجود ندارد و سیستم هواگیری هم شده است. شیر سه راه و شیر بای پس هم کنترل شده اند ظاهرا مشکلی ندارن البته گرمایش هم خوب است ولی داغ بودن شیلنگ بای پس نشان دهنده باز شدن شیر مربوطه و کاهش راندمان می باشد می خواستم راهنمایی بفرمایین.
سلام به همه
ساختمانی به متراژ حدود 300 متر را میخواهیم پکیج دیواری بگذاریم که این فضا را پوشش دهد و همچنین دارای سیستم آب گرم مصرفی برگشتی باشد
لطفا بهترین مارک و مدل را معرفی کنید
برای ساختمان یک طبقه در منطقه گرمسیر چه سیستم گرمایشی برای آب پیشنهاد میدید؟
1- آبگرمکن دیواری بدون مخزن
2- آبگرمکن دیواری مخزندار
3- آبگرمکن ایستاده
4- پکیج
لازم به ذکره که ساختمان فاقد شوفاژه و گرمایش ساختمان توسط بخاری و شومینه گازسوز تامین میشه. هدف فقط گرمایش آب در زمستان است. سیستمی که سروصدای کم داشته باشه و آب گرم همیشه در دسترس باشه و تابع فشار آب نباشه و هم نگهداری زیاد نخواد. فضا هم برای آبگرمکن ایستاده است و هم برای پکیج. ولی ترجیح با سیستمی است که فضای کمتری اشغال کنه.
آبگرمکن دیواری بدون مخزن که فکر نکنم مناسب کار من باشه. چون هم سروصدا داره و هم آب گرمش تابع فشار آبه. میمونه گزینه های 2 و 3 و 4
آیا پکیج تمام فاکتورهایی که در بالا گفتم رو تامین می کنه؟ آبگرمکن دیواری مخزندار چطوره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
یا شیر سه راهه خراب است و در صورتی که سالم باشد ، با توجه به اینکه فرمودید ارتفاع زیاد هست ممکنه که فشار ارتفاع آب باعث این ایراد میشود و آب از شیر رد میشود . باید نفر خدماتی بیاد از نزدیک ببینه و بررسی کنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
از چه شهری هستید ؟ باید پکیج های مخزن دار بگیرید و براشون پمپ برگشت بگذارید یا پکیج زمینی
برند بیاسی چگالشی 35 کیلووات داره با مخزن فقط قیمت حدود 12000000 تومان هست
و یا اینکه میشه با پکیج های موتور خانه ای یه موتورخانه کوچک راه انداخت
لطفا با شماره بنده تماس بگیرید که با توجه به منطقه ای که هستید و هزینه ای که براش پیش بینی کردید راهنماییتون کنم 09132223581
سلام دوست عزیزنقل قول:
اولین گزینه و بهترین آبگرمکن خورشیدی هست که روی پشت بام نصب میشود و تابع فشار نیست و مانند یک مخزن ذخیره روی پشت بام نصب میشود و درصورتی که آب قطع هم باشد آب گرم دارد
دومین گزینه آبگرمکن های مخزندار هستند که در شایز کوچک اندازه آبگرمکن دیواری هست و به اسم آبگرمکن های زود جوش معروف هستند
طبق گفته خودتون آبگرمکن های دیواری و پکیج هر دو تابع فشار هستند و در صورت پایین بودن فشار مشعل شان روشن نمیشود
سلام. من در افغانستان زندگی میکنم.
برای خانه 5 طبقه میخواهم سیستم گرمایش نصب کنم. اینجا معمولا رادیاتور پنلی است که 3-4 سالی میشود گرمایش از کف هم رواج شده است. خانه فعلی ام هم رادیاتور است و من خیلی راضی ام و در سرمای استخوان سوز اینجا راحتم.
بعضی ها میگند که در گرمایش از کف درجه حرارت بایلر کمتر از 50 درجه تنظیم میشود و مصرف سوخت کمتر خواهد بود.
آیا درست است؟ و اگر درست است گرمایش از کف میتواند به اندازه رادیاتور گرما تولید کند ؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله گرمایش از کف در دمای30 الی 45 درجه کار میکند و منزل شما بخوبی گرم میشود در صورت درست اجرا شدن و در مصرف گاز صرفه جویی می شود .
با سلام و روز بخیر
سیستم لوله کشی منزل ما برای سیستم گرمایی از پکیج دیواری بوتان 28000 طوریه که رادیاتورهای آخر منزل به مساحت 150 متر مربع اصلا گرم نمیشن مگر اینکه سومین رادیاتور مانده به آخر رو ببندم تا دو رادیاتور آخری گرم بشه و تعمیرکار میگه پکیج قدرت لازم را با توجه به تعداد زیاد رادیاتورها در منزل نداره و جوابگوی رادیاتورهای آخر رو نمیشه ، بنظر شما راهکار رفع مشکل چیه ؟ آیا با نصب پمپ کمکی حل میشه ؟ اگر جواب مثبته چه پمپی را پیشنهاد می فرمائید
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
سیستم لوله کشی تون به چه صورت هست ؟ طبق گفته شما مستقیم کشیده شده و کلکتوری نیست درسته /؟
به احتمال زیاد لوله کشی خوب انجام نشده و به همین دلیل این ایراد را دارید ولی در حال حاضر برای رفع عیب باید راه های زیر انجام شود
1 . به خدمات پکیج بگید ببینه دور پمپ روی چند هست معمولا پمپ ها 3 دور دارند بزارید روی 3 تا پمپ با حد اکثر قدرت کار کنه اگر نتیجه نگرفتید از یک پمپ کمکی با مشخصات همون پمپ پکیج استفاده کنید که این هم به عهده خدمات پکیج هست و باید برق پمپ را از پکیج بگیره تا با روشن شدن پمپ تو حالت گرمایش به صورت اتوماتیک پمک کمکی هم روشن شود .