به نظر من اگر حدود ده درصد ارزون تر بشه قیمت ها خیلی عالی و به صرفه است.نقل قول:
Printable View
به نظر من اگر حدود ده درصد ارزون تر بشه قیمت ها خیلی عالی و به صرفه است.نقل قول:
این تعرفه های جدید رایتل هست؟؟؟؟
چند روزه اومده؟؟؟
اینا که همه قدیمی هستن جدید ندارهنقل قول:
الان جدیدن پیج rightelpr دوباره شروع به کار کرد مطلب گذاشت
ولی رایتل اطلاع رسانی نکرده تو آپارات هم حساب کابری داره دیدم
کسی نگفت جدیدننقل قول:
اینا خیلی وقته تو حساب کاربری هستن و همه نمیتونستن ببینن فقط اونایی که رایتل داشتن با ورود به حساب کاربری میتونستن ببینن
حالا رایتل اینا رو اورده تو سایت تا همه بتونن ببین
چون قبلا فقط چند تاش تو سایت بود
منم گذاشتم بقیه که نمیدونستن ببینن
آره خودم دیدم چند روز پیش.آره جدید اومدن قبلا نبودن تو حساب کاربری میرفتمنقل قول:
دوستان راهی نیست بخاطر این گرانفروشی از رایتل شکایت کرد رسما داره ملت را سرکیسه میکنهنقل قول:
شکایت چی داره کمتر از کیلوباتی نیم ریال میفروشه دیگه !نقل قول:
سلام
بنده الا در یکی از کوه های شمال ایران هستم
رایتل یک انتن فقط داره
سرعت بسیار عالی رو دارم تجربه میکنم و جالبه هیچ تایم اوتی ندارم با یک انتن
سلام اگه براتون مقدور است یه تست بذارید .نقل قول:
هم الان میدان ولی عصر
رایتل LTE ولی وصل نمیشه.
باید سیمکارت عوض شه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XPERIA Z3+
دوستان گفتن که نمیخواد تعویض شه خودش یوسیم هستنقل قول:
نباید عوض بشه چون سیمکارتا USIM هستن...منم دیروز سمت غرب تهران سمت شهرک دانشگاه و جاده مخصوص بودم همه جا رایتل LTE میدیدم ولی وصل نمیشد...هنوز دسترسی باز نیست واسه همه !نقل قول:
فقط خود پیمانکارا برای تست استفاده میکنن برای اونا بازه.آقا رضا هم گفت بالای 100 مگابیت سرعت داد تست کردیم یادت هست کهنقل قول:
دکل رایتل دیدین عکس بگیرین بزارین.اونی که تجهیز شده به نسل چهار
Sent from my C5303 using Tapatalk
اینم یاسوج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اضلا رایتل با سایر خدمات دهنده ها غیر قابل مقایسه هست(از لحاظ سرعت)ولی مشکل قیمت خیلی خیلی بالا هست
- - - Updated - - -
اینم یاسوج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اضلا رایتل با سایر خدمات دهنده ها غیر قابل مقایسه هست(از لحاظ سرعت)ولی مشکل قیمت خیلی خیلی بالا هست
اینم یاسوج-اصلا از لحاظ سرعت سایر خدمات دهنده ها به گرد پای رایتل نمیرسن ولی مشکل کل سرویس دهنده های ایران قیمت خیلی خیلی بالای اونا هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
اینم یاسوج-اصلا از لحاظ سرعت سایر خدمات دهنده ها به گرد پای رایتل نمیرسن ولی مشکل کل سرویس دهنده های ایران قیمت خیلی خیلی بالای اونا هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تماس تصویری گفتن قطعه.یعنی فعال شدهنقل قول:
یعنی اگر رایتل قیمتاشو کاهش بده میشه اینهو این ایرانسل به هفته نرسیده میپوکه . :n06:
یوسف آباد تهران - بسته حرفه ای سرور داخل . آنتن 89- . با آنتن قوی تر بهتر هم میشه فکر کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در مراکز استان ها هنوز خیلی مناطق پوشش داخلی نداره،چه زمانی رایتل سایت ها و دکل های مراکز استان هارو افزایش میده تا همه جا پوشش داخلی داشته باشه؟
رایتل همینشم 4 سال طول داد.نقل قول:
شما چه انتظاراتی از رایتل داریا!
چه سرعتی میده این رایتل.ما که این سرعت رو تاحالا تجربه نکردیمنقل قول:
با کارت دانشجویی این سرعت رو داد دیگه بعد مگه سرعت دایمی و اعتباری و دیتا فرق داره.عجب والا خودم موندم چی بگم.بسته حرفه ای دارید دیگه
این جا دکل چند تا کوچه بالاتر از خونه ما هست میام دم پنجره سیگنال 56 dbm میشه میام تو خونه میشه 85 dbmنقل قول:
چرا وقتی با سیمکارت رایتل سرچ شبکه میکنم فقط رایتل را پیدا ميكنه؟!
در صورتیکه همراه اول همینجا نسل دو و سه و ایرانسل 3 و 4 آنتن داره!
حالت شبکه را هم روی 2g/3g/lte گذاشتم.
Sent from my Sony Z3 Dual
اون بالا قسمت search mod رو روی manual قرار دهید بعد جستجو کنیدنقل قول:
سلام عزیز باز خونه شما خیلی خوبه. اینجا در بهترین حالت 89 میشه یعنی من هات اسپات رو روشن کنم گوشی رو بزارم دم پنجره دست هم بهش نزنم . یعنی سانتی متری جابجا کنم یا گوشی رو بگیرم دستم میره روی 93 95 و بیشتر که دیگه به هیچ وجه فلش دانلود +H روشن نمیشه :n01:
نه اینجا دکل به ما نزدیکه و دومین دکل مرکزی رشت هست واسه همینه.فک کنم پوشش خارجی باشه.چون داخلی سیگنال میاد روی 85 dbmنقل قول:
دوستان اگه سایت رایتل دیدید سیگنال 4G داشت عکس بگیرید بزارید
میشه بگید پوشش داخلی و خارجی یعنی چی.من که متوجه نشدم.واسه همراه اول هم زده تو سایت
پوشش داخلی یعنی ساختمان و پوشش خارجی یعنی خیابان و فضای باز ،به عبارتی فضای بی سقف و سقف دارنقل قول:
واقعا سرویس اینترنت رایتل بسیار پایدار و عالی هست من در بین تپه کوهها و درون دره و از راه محلی سنگ لاخی لواسان به دریاچه سد لتیان می رفتم همه جا عالی بود و اینترنت خیلی خوبی حتی در دورافتاده ترین جاها که ایرانسل و همراه اول سینگنال 2G هم نداشتند رایتل اینترنت 3G بسیار خوبی داشت و براحتی میشد سریع وارد اینستاگرام شد و عکس آپلود کرد.
اگر اینترنت واقعا مطمئن و درست حسابی میخواهید فقط روی رایتل حساب کنید!
من گفتم شاید براتون جالب باشه نقشه ترکت شده قسمتی از محل رو براتون گذاشتم ببینید در چه جاهایی رایتل آنتن دهی و اینترنت بسیار خوب با سیگنال قوی داشت!
نقل قول:
اینترنت رو قطع کن دوباره سرچ کن
ممنون مشکل حل شدنقل قول:
حالا فقط نسل دو و سه از اپراتورهای مختلف را نشان میده و lte ایرانسل که اینجا انتن داره نیست!
یعنی سیمکارت رایتلم یوسیم نیست؟
Sent from my iPhone 6
مشکل با چند بار سرچ کردن حل شد
سعادت اباد هم رایتل lte زده اما رجیستر نشد :)
Sent from my iPhone 6
گفتن در حال تست هست فقط خود کارشناسان میتوانند استفاده کنند فعلا عمومی نشدهنقل قول:
خیرنقل قول:
من سیم کارت USIM ندارم
با سیم کارت معمولی ایرانسل تونستم LTE همراه اول رو جستجو کنم
هیچ ارتباطی به نوع سیم کارت نداره
- - - Updated - - -
خیرنقل قول:
من سیم کارت USIM ندارم
با سیم کارت معمولی ایرانسل تونستم LTE همراه اول رو جستجو کنم
هیچ ارتباطی به نوع سیم کارت نداره
آره مهندس جان ولی وصل نمیشننقل قول:
من که با سیمکارت همراه اولم سرچ میکنم lte هیچ اپراتوری پیدا نمیکنه
Sent from my iPhone 6